Despre actele cu cip: Poporul intuieste ceva…Inceputul unui incendiu. Omul ia masuri pana nu i-a ars casa

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=MjwzuVx_Jgo]

4 Comments

  1. Preasfintia sa este printre foarte putinii ierarhi care au luat o atitudine corecta in aceasta situatie in care ne gasim. Dar nu este explicita aceasta pozitie si pentru crestinul de rand, obisnuit. E inteleasa aceasta mai mult de cei ce stiu deja despre ceea ce este vorba. DE CE nu avem si noi ierarhi CONSECVENTI in apararea crestinilor, precum Grecia, Serbia etc? Unde este sustinerea ierarhilor din Ardeal?
    P.S. Cand a fost inregistrat interviul? Si ce masuri ne indeamna sfintia sa sa luam? Dumnezeu sa ne ajute pe calea cea dreapta!

  2. Am aflat o veste trista, parintele Mihail Stanciu a fost inlaturat din functia de staret de la man Antim. Voi stiti ceva?

  3. ,,Nelinistea este un semn de slabiciune”…sa-i de-a bunul Dumnezeu sanatate si mantuire Ps.Justinian Chira si sa se roage la bunul Dumnezeu si pentru noi cei cu ,,nelinistea” interioara,ca sa dobandim linistea si pacea sufleteasca in aceste vremuri grele … ,ca doar,,nu cade o frunza pe acest pamant fara stirea lui Dumnezeu”. Slava lui Dumnezeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
scroll to top