Rusia biometrica: De la cartela electronica universala la implantul cu cip

Vladimir Jirinovski: “Rusilor li se vor implanta cipuri” (decembrie 2009)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=KWg3LdwbnDU]

Popularizarea microcipului implantat

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=h1KUFw-guE8]

mai detaliat cititi aici.

10 Comments

 1. Dupa cum vedeti totul se pune in aplicare in mod viclean,este realitatea care se apropie cu fiecare clipa,cu fiecare secunda…fratilor nu trebuie sa ne fie frica,din contra trebuie sa ne intarim in credinta,fiindca noi crestinii nu il asteptam pe anticrist ci pe HRISTOS.

 2. sa nune mai ascundem, ca indiferent ce facem o sa fim implantati cu ce vrwti voi, cipuri, coduri de bare si asa mai departe si nu prea ai ce face decat sa mori ca sa scapi de cipuri sau alt prostii de genul asta

 3. Acum e acum. Ori cu Hristos ori fara si accepti cipuirea. Un lucru e cert, se aproprie sfarsitul satanei si a slugilor sale ecumeniste si antihristice!
  Doamne nu ne lasa sa cadem in mandria ca o sa fim tari, da-ne puterea sa te primim si prin TINE sa fim tari!

 4. am o prietena in america, studiaza acolo; i am trimis despre cip informatii si uitati ce mi raspunde

  “salut, stefan.
  am vazut clipul cu cip-ul. intr-adevar cip-ul poate fi manipulant, dar nu te lasa infricosat mai mult decat trebuie. se exagereaza, mai ales bisericiile exagereaza. nu e cu nimic mai grav decat introducerea cartei de identitate acum nu stiu cate sute de ani, referendumurile, tehnologia moderna, ascultarea telefoanelor, urmarirea prin satelit etc. ca si orice lucru de pe pamant, cip-ul este si bun si rau. ai vazut tu ceva care este NUMAI BUN sau NUMAI RAU?

  suntem manipulati in permanenta sa ne fie frica… de data aceasta de cip!

  stai tu linistit ca n-o sa fie introdus obligatoriu, tot din cauza spionilor…”

  acesta este raspunsul

  din motive lesne de inteles nu dau numele persoanei, dar eu unul pe moment am ramas mut iar in celalalt moment i am trimis cartea apocalipsa 13 si alte materiale despre cip si cartea DR. Paulescu Spitalul…

  nu mi a raspuns pana acum, oare chiar atat de mare sa fie ignoranta sau ea inca mai crede ca este doar o simulare a Apocalipsului?

  Doamne, Ajuta!

 5. Doamne, ajuta-i pe rusi sa fie puternici, sa reziste cu bine acestei ispite nemaintalnite. Dumnezeu sa ne ajute si pe noi sa facem voia Sa, nu a vrajmasilor Sai.

 6. Să ne pregătim sufleteşte prin rugăciune şi post. Să ne întărim relaţia cu Dumnezeu atât cât ne permit puterile. Studiind Sfinţii Părinţi vom vedea că indiferent de pericole, Dumnezeu este cu noi şi ne poate scoate oricând din ghearele diavolului.
  Aşa să ne ajute Dumnezeu. Amin!

 7. Anglia a refuzat implantarea microcipului. Rusia comunista (diavolul prin adeptii lui) care a zdruncinat crestinatatea tarii, acum vor microcipuri, de parca barbarismul la ei este de ieri de azi, si acum au gasit solutia perfecta. Rusia, Romania, Grecia, Ucraina sunt tarile care au dat omenirii cei mai multi sfinti si care si astazi au multi credinciosi care suntem o forta. Atata timp cat microcipurile nu sunt implantate in corp nu este nici un pericol. Pericolul este ca ei isi fac treaba treptat. Bine`nteles ca trebuie sa ne opunem hotarat implantarii microcipurilor in corp.
  Nadejdea si scaparea noastra este Dumnezeu. Sa ne rugam lui neancetat, ca a lui este puterea si slava in vecii vecilor amin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 Comments
scroll to top