Un episcop din repub. Moldova lupta pentru drepturile celor pastoriti de Biserica, protestand fata de pasapoartele cu cip

EPISCOPUL PETRU S-A ADRESAT PARLAMENTULUI SI GUVERNULUI REPUBLICII MOLDOVA IN PRIVINTA ANULARII CARACTERULUI OBLIGATORIU AL FOLOSIRII PASAPOARTELOR CU DATE BIOMETRICE

Catre Parlamentul Republicii Moldova,

CERERE – INGRIJORARE

In ultima perioada se amplifica nemultumirile crestinilor referitor la promovarea politicilor de cipizare in masa prin introducerea obligatorie in sistemul actelor de identitate a pasaportului cu date biometrice.

Aceasta neliniste este calificata de crestinii pastoriti de Biserica Ortodoxa din Moldova drept inrobire si incalcare a convingerilor lor religioase, drept fundamental consfintit in Constitutia Republicii Moldova (art. 31 „Libertatea constiintei”).

Rationamentul inaintat este urmatorul. Daca un stat pretinde a fi democratic, stat care are la baza respectarea drepturilor si libertatilor oamenilor, atunci el trebuie sa fie servitorul cetatenilor, altfel democratia se transforma intr-un instrument de manipulare si subjugare.

Poporul si-a ales cirmuitorii nu pentru subjugarea lui, ci pentru respectarea drepturilor fundamentale. Daca drepturile fundamentale nu se respecta atunci poporul pierde increderea in cirmuitorii sai.

Astfel, daca toti cetatenii trebuie sa detina acte de identitate, nu inseamna ca tuturor trebuie sa i se elibereze acte de identitate cu date biometrice, pentru ca in aceasta situatie are prioritate convingerea religioasa de a nu primi pasaportul cu cip.

Consideram ca daca nu va aparea dreptul de optiune (dreptul de alegere) dintre obtinerea pasaportului cu cip si a pasaportului fara cip nemultumirile din partea crestinilor vor fi ample.

Acest drept de alegere are un sir de beneficii care contribuie la solutionarea problemelor de catre autoritati. Anume, cresterea natalitatii (crestinii care nu vor dori obtinerea pasapoartelor cu cip nu vor pribegi in alte tari, vor naste si vor munci in Moldova), stoparea migratiei fortei de munca (persoanele economic active vor produce in Moldova), „filtrarea” importului viciilor sociale, educatia in conformitate cu valorile verificate si recunoscute, stoparea divorturilor ca rezultat al plecarii unuia dintre soti la munci peste hotare, etc.

Prin urmare statul are numai de cistigat prin permisiunea obtinerii de catre cetateni a pasapoartelor fara cip.

Mai mult decat atit, in evolutia anumitor procese sociale rolul Bisericii trebuie sa fie hotaritor, ceea ce inseamna ca aplicarea obligatorie a procesului de cipizare trebuie precedat de hotarirea Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova, pentru ca crestinii sint cirmuiti de puterea lumeasca cea trecatoare, dar pastoriti de Biserica Ortodoxa dreptmaritoare.

Pasaportul cu date biometrice va deveni un instrument eficient aflat la indemina slugilor intunericului de a efectua un control mult mai mare asupra omului si atunci cind va veni Antihristul ii va fi mai usor sa stapineasca lumea prin acest sistem.

Alt moment grav si periculos este ca oamenii se vor deprinde cu acest cip si atunci cind vor fi indemnati sa se insemneze cu semnul fiarei vor accepta aceasta pecetluire cu usurinta.

Trimbita a inceput sa bata !

In numele crestinilor care sint impotriva eliberarii obligatorii a pasapoartelor cu date biometrice rugam:

1. Suspendarea aplicarii (stabilirea unui Moratoriu) Legii Nr. 135 din 01.07.2010 pentru modificarea articolului 2 din Legea nr. 273-XIII din 09.11.1994 privind actele de identitate din sistemul national de pasapoarte, MO RM Nr. 131-134 din 30.07.2010, si

2. Modificarea Legii nr. 273-XIII din 09.11.1994 privind actele de identitate din sistemul national de pasapoarte in privinta eliberarii neobligatorii a pasapoartelor cu date biometrice.

MITROPOLIA CHISINAULUI SI A INTREGII MOLDOVE
Episcop de Hincu, Vicar al Mitropoliei Chisinaului
si al Intregii Moldove
MD-6442, R. Moldova, r. Nisporeni, s. Bursuc, Manastirea Hincu

16 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Când va coborî Preanefericitul de la Stâna din Deal - Tradatorul Bisericii Ortodoxe Române - pentru a lua atitudine împotriva actelor de identitate biometrice?
    Si Sf.Sinod ce face????...continua sa doarma???????
    TREZIREA!!! LUPUL A SOSIT......OILE SUNT ÎN MARE PRIMEJDIE.......

    Episcopul Petru a avut curajul sa se adreseze conducerii Republicii Moldova, iata ca mai sunt si ierarhi cu frica si dragoste de Dumnezeu si de aproapele lor.
    CINSTE ACESTUI EPISCOP ! SARUT MÂNA SFINTIA VOASTRA.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mos Ioan, nu-l judeca pe Preafericitul. Noi suntem nevrednici, ca nu ne rugam destul. cu adevarat, cinste acestui Episcop.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Va rugam pe voi reprezentantii BISERICII ORTODOXE ,preoti.calugari ,episcopi, nu ne lasati insemnati,ajutati-ne sa gasim o cale prin care satanistii sa nu-si atinga scopul

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fii pe pace, mos Ioane, susnumitii ierarhi cu nefericitul in frunte sunt platiti sa taca si sa ne inchida si noua gura!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    A aparut un interviu cu parintele Proclu Nicau ,in care acesta este ,,fortat"practic de cei care-i iau interviu sa rosteasca vorbe impotriva parintelui Justin Parvu,cum ca acesta nu are dreptate cand spune sa nu acceptam cipurile. Banuiesc ca or fi cei care practica cenzura de la razbointrucuvant si publica numai comentariile lor care le convin in favoarea cipurilor...dar noi sa spunem ca parintele Arsenie Papacioc :Traiasca Justin Parvu. Fara acte cu cipuri. Am semnat la Petru Voda impotriva cipurilor,atunci asa sa-mi ajuta bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa fac,sa nu accept cipuri pe actele mele. Pana acum am renuntat la permisul de conducere...sa vedem ce o mai fi. Doamne ajuta. Vesnica pomenire adevaratilor legionari. TLC !

  6. Tardea Raluca Diana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    BOR are o tacere vinovata!Dar si norodul este dezbinat si manipulat.Ni s-au dat pastori-ierarhi dupa vrednicia noastra. Partea trista este ca nici macar de Batranii care mai sunt pe pamant (Cuviosul Iustin de la Man Petru-Voda sau Pr.Adrian Fageteanu,Arsenie Papacioc si altii)nu mai ascultam.Eram asa de fericita in 2009 si-mi crestea inima in mine de bucurie cand constatam ca din ce in ce mai multi romani erau intr-un cuget cu Parintele Iustin.Acum multi sunt intr-un cuget cu distractia,destrabalarea si,de ce nu,lasitatea(avand in capul lor sec pe baal sau acordul Schengen,libera circulatie,libera distractie)!Libertatea nu inseamna a circula,ci inseamna a nu mai fi cobai cu cip.Sunt pentru pelerinajele duhovnicesti,dar fara cip!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    a se vedea un clip cu un cetatean al R. Moldova vorbind despre masonerie:

    http://www.youtube.com/watch?v=z3q20csKzPU&feature=related

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://coltul-adevarului.blogspot.com/ Sper sa nu va suparati dar pe blog asiti multe info interesante. Multumesc.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Veniti si la noi din Basarabia si invatati Sfintia voastra si pe prearatacitii din BOR sa ne apere de satanicele cipuri!

  10. Ortodox pe stil vechi

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BzNFyVl8tAQ&hl=en&fs=1]

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Admin

    Am si eu o intrebare. http://www.roea.org/ Dansii apartin de BOR?Sunt cam nelamurit...Doamne Ajuta

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Petru
    Se va vadi imediat viclenia celor ce talharesc cuvantul parintelui Proclu, cat despre dorinta lor de a lovi in Parintele Justin si in manastirea Petru Voda nu mai este niciun dubiu. O atitudine corecta din partea cititorilor acestui blog este de a nu mai vizita site-ul talharilor intru cuvant, ca metoda de protest pentru demagogia de care dau dovada, impinsi de la spate de vrajmasul diavol.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    roea nu sunt parte bor, ci parte oca, biserica autocefala americana nerecunoscuta de bisericile canonice.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Va multumesc frumos

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iata aici 16 extrase dintr-un interviu cu Parintele Justin Parvu:
    http://albnegrutv.net/tag/94/Justin.

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @admin

    O sa traduc in curand ce mi-ai cerut... insa deocamdata a trebuit sa termin ce incepusem acum 2 zile si ce am promis cuiva ca fac dinainte sa ma rogi:

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=y89VPL5g0CQ&fs=1&hl=en_US&border=1]

    Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*