Fuhrer-ul Romaniei, Traian Basescu, urgenteaza inregimentarea electronica a tarii

Presedintele Traian Basescu a discutat, marti, la Palatul Cotroceni, cu primul-ministru Emil Boc si cu ministri ai Guvernului cu responsabilitati in implementarea Hotararii CSAT nr.71/2010 privind unele masuri necesare operationalizarii si dezvoltarii sistemelor nationale informatice specifice, informeaza Presedintia. 

In cadrul intalnirii se va face o analiza a stadiului implementarii Hotararii CSAT nr.71/2010 adoptata in sedinta CSAT din 28 iunie 2010. “Scopul Hotararii CSAT este acela de a determina institutiile publice si administratia publica centrala si locala sa-si constituie sisteme informatice si sa asigure servicii “on-line” de informare si de plata a obligatiilor fiscale ale contribuabililor, in scopul diminuarii interactiunii directe a cetatenilor si a agentilor economici cu functionarii publici”, se mai arata in comunicat.

Contribuabilii mari si mijlocii vor depune numai electronic declaratiile fiscale începând cu obligatiile aferente lunii octombrie, a anuntat Agentia Natională de Administrare Fiscală (ANAF). Declaratiile mentionate se depun prin accesarea site-ului www.e-guvernare.ro, iar documentele trebuie semnate folosind semnatura electronică.Astfel, la data de 25 noiembrie, vor fi transmise prin intermediul Sistemului Electronic Național (SEN) declarațiile privind obligațiile de plata la bugetul de stat, impozitul pe profit, obligațiile de plată la bugetele asigurărilor sociale și fondurilor speciale, precum și deconturile privind accizele, impozitul la țiteiul din producția internă, cel de TVA și cel special de TVA. 

Totodată, va fi transmisă declarația recapitulativă privind livrările/achizițiile/prestările intracomunitare și declarația rectificativă.

De la 1 august 2009, companiile mijlocii sunt acele firme care au o cifră de afaceri cuprinsă între 6,7 milioane lei și 70 milioane lei. Companiile mari sunt societățile cu afaceri de peste 70 milioane de lei.

Contribuabilii mari si mijlocii vor depune declaratiile fiscale numai electronic incepand cu obligatiile aferente lunii octombrie, se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). Astfel, de la data de 25 noiembrie 2010, contribuabilii vor transmite prin intermediul Sistemului Electronic National un numar de noua declaratii.
ANAF incurajeaza persoanele care nu se incadreaza in categoria contribuabililor mari sau mijlocii sa utilizeze mijlocul electronic de depunere a declaratiilor fiscale ca metoda alternativa de declarare“, se mai arata in comunicat.
Aceste declaratii se depun prin accesarea site-ului www.e-guvernare.ro, iar documentele trebuie semnate prin utilizarea certificatului calificat emis de un furnizor de servicii de certificare acreditat in conditiile Legii privind semnatura electronica.

Toate primăriile ar putea fi obligate să implementeze sistemul de plată online a taxelor şi impozitelor. Până în 2012, şi locuitorii de la sat ar putea plăti online impozitele. Cel puţin asta prevede un proiect de Guvern.

Autorităţile Publice Centrale şi Locale care desfăşoară activităţi de încasare a taxelor şi impozitelor de la cetăţeni vor fi obligate se intre în Sistemul Naţional de Plată a Taxelor şi Impozitelor – Ghiseul.ro.

Acesta este un proiect de hotărâre de guvern elaborat de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. În proiect nu este specificat, însă, modalitatea de a-i face pe cei care nu se descurcă pe internet, sau să folosească un computer, să-şi poată plăti datoriile către stat.

”În prima etapă a proiectului, în primele 7 luni după adoptarea prezentei Hotărâri, vor fi înrolate în cadrul Sistemului Municipiile reşedinţă de Judeţ precum şi toate oraşele şi Municipiile cu populaţie de peste 100.000 locuitori”, se precizează în nota de fundamentare a proiectului de Hotărâre de Guvern elaborată de Ministerul Comunicaţiilor. În etapa a II-a a proiectului vor fi incluse în sistem localităţiile care au o populaţie de până la 100.000 locuitori.

Şi ţăranii vor putea plăti taxele online

În ultima etapă a proiectului, vor fi înrolate în sistem, în termen de şase luni de la încheierea celei de-a doua etape, autoritatile cu statut de comună precum şi alte instituţii care nu au fost vizate de primele două etape, care desfaşoara activităţi de colectare a taxelor şi impozitelor, mai prevede proiectul de HG. ”Beneficiarii direcţi ai acestui serviciu vor fii atât cetăţenii şi persoanele juridice precum şi Statul Roman prin diversificarea opţiunilor cetăţeanului de interacţiune cu Statul”, au explicat reprezentanţii Ministerului Comunicaţiilor.

23 Comments

 1. STITI CUMVA DE CAND SE VOR ELIBERA DIN NOU CARTE DE IDENTITATE SI PERMIS DE CONDUCERE DE TIP VECHI (FARA CIP)?
  MULTUMESC

 2. semnam cu semnatura electronica, achitam taxele si impozitele obligatorii si intram direct in calculatorul central de la Bruxelles, “fiara”… Mai departe, apasa butonul si gata persoana!

 3. Este teribil, toata treaba duce incet-incet spre buletinele biometrice. Sa vedem cum mai scoate capul Roncea – aprig sustinator al lui Traianolf Basescu.

 4. ANUNȚ IMPORTANT! SIMPOZION ANTI-CIP
  Dragos Nicu

  Duminică 24.10.2010 între orele 12-20 Coaliția Împotriva Statului Polițienesc organizează în București, Hotel CROWNE PLAZA (str. Poligrafiei nr.1, Buc-Piata Presei Libere) un simpozion pe tema pericolului reprezentat de documentele biometrice cu cip.

  Vor participa şi Maica Ecaterina Fermo şi redacţia AXA.

  Intrarea este liberă.

  Programul simpozionului va include proiecția de filme documentare pe tema cipurilor biometrice, conferințe și discuții libere cu privire la impactul reprezentat de prezența cipurilor în viața oamenilor, cât și soluții, modalități de acțiune împotriva implementării cipurilor atât în documentele personale cât și la om.

  Programul detaliat al simpozionului va fi anunțat pe site-urile Coalitiei Anti-cip http://www.refuzimplant.blogspot.com și http://www.ramailiber.ro

 5. @Nicolae
  Intrebarea cred ca este”pana cand se va mai elibera carte de identitate fara cip?” nu de cand fara cip?
  In caz ca vreti sa va faceti CI-urile inainte de 01.01.2011 ( cand vor intra in vigoare cele cu cip) va trebuiesc urmatoarele documente: – certificat de nastere copie + original; – actul casei sau certificat de mostenitor ( unde este cazul ) copie + original; – timbru fiscal in valoare de 4 lei de la posta; – taxa de pierdere ce se achita la sectia de politie de care apartineti in valoare de 6 lei; – o cerere ce se face la sectie, in care se mentioneaza ca a fost pierdut documentul; CI-ul va iesi in aproximativ 10 zile lucratoare!

  Răspunde

 6. Iata ca se poate si mai rau!

  La ,,toate” s-a gandit domnul Traian Basescu. Ce ,,grijuliu” este! Parca i-am fi animalele proprii, o ferma imensa pe care a primit-o mostenire tot de la vreo matusa!

  Si, daca tot suntem goimi, inseamna ca meritam sa fim cipuiti cu prioritate. Poate in felul acesta mai pleaca niste crestini in lumea larga si, astfel, se mai pot cumpara oarece terenuri si chiar case ieftine pentru oameni (evrei, bineinteles).

 7. Haz de necaz

  ( primit pe e-mail)

  H.G. 699 / 30 septembrie 2010

  Art.1 Începând cu data de 01.10.2010, pensionarii pot traversa pe culoarea roşie a semaforului.

  Art.2 Dacă în maximun 30 zile nu se vor obţine rezultate mulţumitoare, începând cu data de 01.11.2010 traversarea pe culoarea rosie a semaforului devine OBLIGATORIE.

  Art. 3 Pentru că tot nu se întrevede o relansare economică, de la 01.01.2011 măsura se poate extinde şi asupra bugetarilor.

  Art. 4 Începînd cu data de 01.10.2010 Guvernul României oferă slujbe gratuite tuturor şomerilor.Slujbele vor fi oficiate de preoţi, episcopi, arhiepiscopi si de Preafericitul, preşedinte al României.

 8. ce crede BASESCU ca va scapa tara de criza cu magariile lui??
  nu s-o fi saturat de ceea ce ne-a facut ?
  ce mai vrea acum, ne-a bagat bine in C…T si acum crede ca ne scoate cu CIP-ul??

 9. Obsesia unui Dictator . Basescu are propria agenda : mai baga niste bani in firmele securistilor , o sa aiba un contral si mai mare , se mai sifoneaza niste bani aiurea , marii licurici o sa-l admire ca e varful de lance a unor masuri de genul asta .

  Daca adaugam si cipurile in diverse acte rezultatul este : Monitorizarea in timp real a tot ce misca .

  Daca adaugam si criza economica – oamenii vor fi ocupati cu supravietuirea de zi cu zi si nu vor mai reactiona normal la acest gen de masuri dictatoriale .

  De 20 de ani se mentine o birocratie excesiva – si e posibil ca multora sa li se pare o usurare acest e-romania . Tocmai pe manipulari de genul asta se bazeaza Sistemul . Amintiti-va acele cozi pentru drepturi de autor , ca prin minune s-a gasit rezolvarea dupa 2 zile : e-romania .

 10. E vorba de o magarie f. mare.Ne pacalesc cei din guvern ca se dau CI fara cip si acum obliga la semnatura electronica.Stiti ca aceasta semnatura inseamna datele personale asociate cred ca si cu 666 ,la fel ca CIP-ul? Ne-am obisnuit si cu acestea si merg fara sa ne mai lezeze atit de mult,caci am auzit de ele.Acest lucru presupune ca mai toti functionarii de la ghisee sa fie someri.Cum salveaza economia acest sistem care e f. scump, 500 milioane de euro,apoi ofera un haos.La posta va fii un functionar care sa aplice sistemul si pt. pensionari sau cei care nu se pricep la calculator.Este si un deputat care a fost impotriva acestui proiect,Iulian Urban.Ar fii bine sa se deplaseze cineva de la o ONG sa solicite o dezbatere publica a acestei probleme f. grava.Ce vor face toti functionarii de la ghisee ,vor pleca din tara?Vor fii atit de multi someri cu acest sistem!…Si se cheltuiesc pe deasupra atitea sute de mil. de euro .Trebuie sa fie informati toti oamenii de alta masinatiune care se pune la cale.Ne pacalesc ca ne lasa libertatea individuala si scornesc altceva care sa fie si mai rau.

 11. Da…era foarte clar de cateva luni ca se va aplica “inregimentarea electronica a tarii”….; procesul e deja demarat….! si planul diabolic se deruleaza nestingherit…. cu o viteza uimitoare….! sub privirile noastre si…la care asistam neputinciosi….sau…cu o prea slaba impotrivire…

  Intr-adevar, SEMNATURA ELECTRONICA reprezinta exact acelasi PERICOL ! ~ ca si cartea de identitate cu cip…si ca restul celorlate acte biometrice….! ( am mai spus : “la pachet” ! )

  Din pacate…sunt destui ( si, mai grav – dintre formatorii de opinie …) care considera sau… incearca sa convinga ! ca e doar o “perioada premergatoare”…si ca…”pana atunci…ar mai fi ceva vreme”…sau,ma rog,lasa sa se inteleaga asta….

  Parerea mea e ca simpozioanele…sau alte actiuni pe aceasta tema sunt initiative binevenite !…si de un oarecare folos….. : cel putin pentru ca oamenii sa se cunoasca…sa comunice….si eventual sa tina legatura…Sigur ca, si in aceasta situatie, vor fi intrusi…infiltrati…dar, oricum e mai concret~realist ( face to face) decat niste ID-uri de pe bloguri…si in spatele carora nu stii cine se afla….( vorba bunicului meu,Dumnezeu sa-l odihneasca ! : ” macar…din topor…toporisca…” )

  Personal , cred ca solidaritatea nu se va putea inchega…realiza…daca nu se renunta la mandrie ( ~aroganta ) si nu se va manifesta mai multa sinceritate , bunavointa , toleranta unul fata de altul ; in fond…asa cum spunea parintele Arsenie Papacioc : “de a se rabda unul pe altul…” Si , spun asta…pentru ca…majoritatea sunt oameni trecuti de 40 ani…( si, mai putin tineri…) si carora , firesc, le este foarte greu sa-si schimbe obiceiurile…stilul…in fond – caracterul…. ; doar…sub aspecte minore….

  Sigur ca, ar fi ideal sa existe o comunitate…! care sa se sustina…. intr-ajutoreze…pentru a rezista …dar,sunt tot mai inclinata sa cred ca…fiecare va fi mai mult pe cont propriu si va incerca sa supravietuiasca asa cum va putea…mai mult individual…Pentru ca…in paralel, s-a declansat si o ampla campanie ~ proces de diversiune…dezbinare….denigrare…etc…( se lucreaza intens sub toate formele…si pe toate planurile….pentru ca…altfel cum?…)

  Site-urile au – intr-adevar – un rol foarte mare in difuzarea informatiilor !….bine,…verificate…trecute prin filtrul propriu…

  Indiferent ce presedinte ar fi fost ales ( dintre candidatii inscrisi ) ar fi fost obligati si/sau ar fi acceptat acest plan diabolic mondial…!

  Sincer…imi pare rau de Victor Roncea…pentru simpatia-sustinerea ….optiunea aleasa….. ; dar…nu trebuie sa ne surprinda prea mult….pentru ca, in aceste vremuri grele…si mai ales in cele si mai grele care vor veni in curand….va trebui multa-mare Credinta !…forta~ putere ! psihica si fizica …. pentru a nu ceda compromisurilor , pentru a se mentine verticalitatea si constiinta curata ( cei care o au …) si …. pentru a supravietui ca individ si a-ti salva sufletul – Mantuirea ! Cred ca…multi vor ceda…cadea…dar si unii vor avea sansa ( si o vor folosi ) …de a se ridica…!

  Poate ca…nu s-a crezut…nu s-a constientizat suficient de mult – motto-ul acestui site ca…(deja ! ) : “Prigoana impotriva crestinilor a inceput..! si…asa cum spunea parintele Iustin Parvu : “…e vremea muceniciei…”

  Doamne ! iarta-ne…si ajuta-ne…

  Sa avem inima buna ! si…Dreapta Credinta !

 12. “Oricat m-as stradui , nu pot sa cred,sa accept ca – Scopul scuza mijloacele – adica , cum ca un scop curat poate fi maculat cu mijloace tulburi….Dar…ceea ce ne defineste…este felul in care intelegem…sa ne indreptam spre el… ; a minti…pentru a ajuta Adevarul ?…A sluji stramb…pentru a sluji Dreptatea…?
  Nu…eu nu am putut niciodata sa scap de ideea fixa ca un scop inalt nu poate fi atins decat cu mijloace inalte si ca , uneori , daca nu ne atingem scopul , ne ramane cel putin onoarea mijloacelor prin care am incercat sa ajungem la el….” si…fiind tributara acestei teorii…mi-a adus de multe ori neplaceri…dar, cateodata… si respect din partea unora….

  Este un pasaj ce nu-mi apartine…,si pe care l-am memorat dintr-o carte…cu mult timp in urma….dar, mi s-a intiparit adanc in minte…mulandu-se perfect pe felul meu de a gandi…de a simti…si de a trai….

  Doamne ! iarta-ne…si…ajuta-ne…

  Sa avem inima buna ! si…Dreapta Credinta !

 13. Subscriu si eu la ce a spus domnul Nelutu. In Sf Scriptura scrie: “dupa faptele voastre veti avea conducatori”. Si in stat si in Biserica, si oriunde. Deci vinovati suntem noi. Pana nu ne schimbam viata, noi cei de jos, Dumnezeu ne va tine sub robia acestor conducatori, asa cum la tinut si pe poporul iudeu in robia egipteana. Doamne ajuta!

 14. Modelul materialului informativ al Campaniei Anti-Cip. Va rugam sa veniti cu sugestii si observatii. Poate fi imbunatatit

  5 motive pentru care nu trebuie acceptate documentele cu cip conținând informațiile personale, starea de sănătate și datele biometrice ale persoanei (ampreente, caracteristici corporale):

  1. Scopul real al implementării acestei tehnologii este altul decât cel declarat de autorități.

  Pentru implementarea pașapoartelor electronice, s-a invocat argumentul siguranței naționale și internaționale în lupta împotriva terorismului. Așa-zisa amenințare teroristă globală nu este decât o falsă problemă, creată de un grup secret de oameni ce aspiră la dominația planetară, scopul fiind restrângerea libertăților individuale și acceptarea unui sistem de control și monitorizare al persoanei, pentru a se putea elimina orice opoziție individuală sau de grup în momentul instaurării dictaturii planetare a acestui grup masonic, cunoscută sub numele de Noua Ordine Mondială. Scopul real al implementării sistemului pașapoartelor electronice: crearea unei baze de date cu ampreente și cât mai multe date personale ale tuturor cetățenilor (precizăm că ampreentarea este o procedură penală, folosită doar cu privire la infractori); posibilitatea de a urmări prin mijoloace electronice deplasarea posesorului documentului; posibilitatea de a induce de la distanță, prin intermediul dispozitivului RFID (prin unde de joasă frecvență), anumite stări psihice, independent de voința posesorului documentului; obișnuirea populației cu acest tip de tehnologie, pentru ca în viitor oamenii să accepte fără împotrivire introducerea cipului de identificare direct în corpul lor (așa cum deja Uniunea Europeană impune să se facă la toate animalele, începând cu cele din gospodăria țăranului și până la câinii de pe stradă).

  2. Este o tehnologie ce invadează spațiul personal al cetățeanului, un instrument de supraveghere electronică, oferind autorităților (și nu numai !) mai multe date despre posesorul documentului cu cip, decât este normal (activitățile, preferințele, traseul posesorului documentului cu cip –RFID sau SmartCard – pot fi urmărite prin intermediul acestuia).

  Exemple: pașaportul biometric: dispozitivul RFID din coperta acestuia poate fi localizat cu aparatură specifică, inclusiv prin sistemul GPS, deplasarea purtătorului acestuia putând fi spuravegheată în timp real; noile cărți de identitate (buletine) electronice: va putea fi urmărită folosirea acestora prin sistemul național electronic e-România, potențialul utilizării acestui sistem în supravegherea persoanei fiind practic nelimitat; cardul RATB este emis individual, putându-se urmări traseul zilnic al posesorului prin sistemul informatic al RATB (ce mijloace de transport a folosit și la ce ore);

  3. Este o tehnologie costisitoare, de pe urma căreia câștigă financiar anumite grupuri de interese, care scot astfel un profit murdar de pe urma sărăcitului popor român.

  Comenzile provenite de la liderii Noii Ordini Mondiale își găsesc instrumentele de punere în aplicare a planurilor de control al populației în rândurile unor politicieni corupți, ce nu mai reprezintă de mult interesele cetățenilor români care i-au ales prin vot democratic. ”Momeala” cu care aceste veritabile ”cozi de topor” ale Națiunii Române sunt seduse pentru a implementa acest sistem diabolic de control prin intermediul cipurilor inserate în documentele românilor, o reprezintă BANII. Sume imense sunt câștigate fraudulos, prin licitații trucate, de către societăți comerciale ale unor foste cadre ale Securității regimului comunist și neo-comunist. O astfel de firmă este UTI, societatea care asigură linia tehnologică pentru fabricarea pașapoartelor electronice, carnetelor de conducere de tip nou (care conțin și ele micro-cipuri), cărților de identitate electronice și mai mult ca sigur, viitoarelor carduri de sănătate cu cip.

  4. Insecuritatea prezentată de noile documente cu cip.

  Există două mari temeri cu privire la securitatea datelor cu caracter personal, conținute de docuemntele electronice. Primul îl reprezintă posibilitatea clonării (copierii) datelor conținute de cip, și utilizarea acestora de către persoane rău intenționate. În ciuda asigurărilor date de către reprezentanții Statului, nu ni se oferă în mod concret nici o garanție cu privire la securitatea noilor documente electronice. În condițiile în care algoritmul de criptare al datelor înscrise pe cip, poate fi spart, fiind doar o problemă de timp și putere de calcul pentru o persoană ce deține suficiente cunoștiințe în domeniu, este evidentă lipsa de siguranță a acestui nou sistem. Pe de altă parte, autoritățile nu oferă nici o garanție în sensul utilizării cu bună credință a acestor date, fapt de natură să pună la dispoziția conducătorilor statului o putere fără precedent asupra destinelor fiecărui individ. Mai mult ca oricând, trebuie să ne întrebăm: Quis custodiet ipsos custodies ? Cine îi va supraveghea pe paznici ?

  5. Documentul electronic, pasul intermediar către cipul implantat în corpul omului.

  Datorită lipsei de securitate, care va deveni evidentă în scurt tip pentru toată lumea – dacă nu vom stopa implementarea acestui sistem diabolic, pentru sporirea securității, se va propune – și se va trece destul de repede la implantarea cipului direct sub piele, la om, fie sub formă de cip, fie la suprafața pielii printr-o tehnologie laser de ”imprimare” pe suprafața pielii a unui cip din micro-cristale, ce reunește ”calitățile” tehnologiei SmartCard cu cele ale sistemelor RFID și GPS. Deja, Hotararea de Guvern nr. 55/2009 si care a intrat in vigoare in 2010, reglementeaza folosirea dispozitivelor medicale implantabile active, si a fost publicata in Monitorul Oficial 112, din 25 februarie 2009.

  Ce putem face ?

  Un om avertizat este un om puternic, căci cunoașterea înseamnă putere. Puterea de a spune Nu cipurilor indiferent de formula în care ne sunt oferite. Refuzând cipul informând și pe alții cu privire la pericolul potențial pe care acestea îl reprezintă atât din perspectiva instaurării dictaturii planetare a Noii Ordini Mondiale, cât și din perspectivă duhovnicească (păstrarea chipului Mântuitorului Iisus Hristos, primit la Sfântul Botez – pe care masoneria dorește să îl înlocuiască cu semnul Fiarei), vom face ca acest scenariu al apocalipsei să fie – dacă nu evitat, măcar ținut la distanță pentru mută vreme.

 15. Eu am un of mai mare se vorbeste despre aceste Cipuri mai mult din punct de vedere trupesc.Dar noi avem cel mai de scump un Suflet pre care este infinit .Ideia este simpla,din punct de vedere sufletesc aceste Cipuri sunt o eticheta un zapis prin care te supui ordinilor celor ce le-au creeat de a putea sa te vanda.Creand aceste cipuri practic au creeat un fel de plata infinita prin care sa poata sa te comercializeze si a-ti da o valoare in baza lor de date.Dar aceasta valoare e sufleteasca de aceia ziceam caci seamna si de fapt este un zapis prin care noi ne vindem crestineste pentru a trai trupeste.De aceia se pune mult accentul trupesc.Da este ceva care te urmareste ,dar ei au posibilitati multuiple spre exemplu sunt oameni care nu vor cipul dar vor sa traiasca egal in lumea cipului.E simplu au facut mai multe metode de a te vinde.
  1Poti avea un tatauaj odata ce ti sa dat un cod de bare e ca si cum la mes pe langa faptul ca ai scris numele ai si o parola .Practic aceste zapisuri pentru tine e ceva secret.O data ce ti-au data parola ai intrat in baza de date si esti ca un produs pe raft gata de cumparat de cei ce detin controlul acesta rau.
  2Un card cu cip e aceiasi varianta intri in baza lor de date si esti egali celor ce au tatuaje si egali celor ce au cipul implantat.
  3 Cipul implantat e sport extrem pentru aceia care sunt suta la suta deacord cu sistemul dar vor fi egali cu cei cu tatuaje cu cei cu Carduri cu Cip.
  Problema cea mai mare ca noi crestini v-om fi pusi sa alegem precum a fost si Adam dupa ce a gresit mancand din pomul binelui si al raului el a fost pus de satana sa semneze un Zapis care era mai sinplu ca acesta din zilele noastre .A zis cel rau “ce iese din Pamant e a lui Dumnezeu iar ce intra in pamant e al Satanei” pentru ca Adam nu stia caci dupa moartea sa va fi ingropat si o data cu trupul sufletul sau se va duce in iad ,si semnand acest ZAPIS A CONDAMNAT DIN NESTIINTA PRE FIUL LUI DUMNEZEU CARE DIN DRAGOSTEA SA PENTRU NOI SA SMERIT PANA LA MOARTE SI AM FOST ELIBERATI.MANTUITORUL AJUNGAND IN IAD SA TRANSFORMAT IN RAI SI ATUNCI DEAVOLUL A CAPITULAT .ASTAZI SUNTEM PUSI IN ACEIASI SITUATIE ,NI SE SPUNE DOAR DE TRUP PENTRU A FI PACALITI CU USURINTA.CIPUL E ZAPISUL SATANEI NU E DOAR CEVA ASA FORMAL ARE MULTA INSEMNATATE PENTRU CEI RAI CARE NE VOR SA NE CUMPERE SUFLETELE.IERTATI-MA SI DUMNEZEU SA NE IERTE.

 16. Revin cu o alta problema spinoasa.Vorbim cum se vorbeste in procentaje din 100 la% se rupe de pe ideia celor care nu vor aceste acte biometrice sa ziceam doar 40% sunt care nu vor fi deacord cu aceste zapisuri biometrice ,din acestia 30% nu stiu de aceste zapisuri caci sunt pentru a-ti vinde sufletul si daca le vor da doar sa zicem carduri cu cip cum de altfel la Bugetari din nefericire li sa dat carduri deocamdata fara cip dar mai apoi li se vor schimba se mai ramane cu 10% din acestia iar li se mai da alta trepta de dezbinare si anume care mai raman din 10% si acestia trebuie sa lupte impotriva egumenismului si minciunilor lui Anticrist.Nu as dori sa iasa ce procentaj am zis as dori sa luptam strans doar Sufletesc si impreuna cu O Inima Infranta si Smerita sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maici Domnului Sa ne ajute sa ne dam sfaturi de intarire si chiar daca uneorii sunt sfaturi mai spinoase sa cautam sa le zicem din inima caci Dumnezeu nu vrea Moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu. Doctrina lor pe langa Dezbina si Cucereste astazi e mai sinpla dupa creatia lor a masmediei “SCAPA CINE POATE”Omul are patru etape de maturitate.
  Prima data e o oaie inocenta este mintita si slefuita pentru a deveni lup.dupa ce devine lup a-si bate joc de oite.A treia etapa lup inbracat in piele de oaie.Cand asi minte atat oitele cat si lupii.Iar Ultima etapa de maturitate cand intradevar constientizeaza pericolul Iadului si din Dragoste devine o Epava care stie sa mearga spre ultimul drum acela Sufletesc alaturi de Adevaratul Dumnezeu Intreit celei de o fiinta.Iertati-ma si Dumnezeu sa ne ierte.

 17. Mihai Rapcea !

  Apreciez si ma bucura o astfel de initiativa …de a oferi posibilitatea sa-si exprime parerea in legatura cu aceste materiale informative….si celor care sunt interzisi pe site-ul saccsiv…Personal,iti multumesc atat tie !…. cat si Admin , pentru aprobarea postarii !

  Ma surprinde si ma intristeaza , totusi,… ca aceasta – campanie de informare “anti-cip” – s-a initiat ~ se declanseaza… putin cam tarziu ( dupa ce, unii deja si-au scos card-uri…permis de conducere…etc…sau, au fost convinsi ~ ” indoctrinati”… cu…”avantajele”…. si/sau speriati cu obligativitatea…) dar…”mai bine mai tarziu…decat niciodata”……! ;…sa folosim totusi…ultimii 10 metri…si sa demaram !

  Modelul tau mi se pare bun…dar…asa cum …obiectiv admiti…poate fi imbunatatit….
  Voi incerca si eu sa-mi aduc aportul … si sa lucrez cateva zile la “acest material”…luand ca suport…modelul tau ! ( asta – daca-mi acorzi girul si nu apreciezi ca…”as fi dusa rau”…sau “troll”…)

  Pana atunci…as vrea sa-ti spun doar ca…(repet : modelul tau…mi se pare bun…dar )…mi se pare un pic cam prea profesional…pretios…(prea…intelectual…)

  Si…pentru cei care,de asemenea,… fac eforturi in incerca sa realizeze un material informativ…le sugerez cateva aspecte…repere…..de care voi tine seama si eu :

  – se adreseaza mai putin ! oamenilor de afaceri…~ actionarilor….celor cu functii de conducere…sau pozitii ~ rang in societate…intelectuali…si care…voluntar sau involuntar ….fac parte din Sistem….cat…mai mult ! oamenilor simpli…care nu prea au acces la internet….sau….

  – de aceea…textul ~ frazele trebuie sa fie mai accesibil/e…cu cuvinte simple….clare…usor de inteles !…dar…de mare impact ! De asemenea…si explicatiile trebuie sa urmeze aceeasi linie….Sau,mai elementar spus… : “mura-n gura”…pentru fiecare….

  – explicatiile trebuie sa fie si religioase !…si…stiintifice !…pentru ca, prin ambele s-a demonstrat ! ca se urmareste confiscarea libertatii individuale si…inrobirea…!
  (Adica…sa atraga atentia si…ateilor….ca li se ingradeste libertatea….)

  Iata o idee ~ o fraza care mi-a atras atentia , si care m-a inspirat …din comentariul lui “Ortodox pe stil vechi” si care , mi se pare simpla…clara….dar…de mare impact ! ( parafrazez ) :

  ” A accepta actele biometrice ~ cu cip inseamna : practic , A-TI VINDE SUFLETUL – PENTRU A TRAI CU TRUPUL …
  Deci : credeti ca merita sa traiesti ?… va va fi de vreun folos ?… veti obtine Mantuirea ?…daca : VA VETI VINDE SUFLETESTE – PENTRU A TRAI TRUPESTE ??? ( ce fel de “viata”…mai poate fi aceasta…? )

  Doamne ! iarta-ne…si…ajuta-ne….

  Sa avem inima buna ! si…Dreapta Credinta !

 18. Nu s-a comentat de loc…si…as fi curioasa – ce s-a intamplat…ce s-a discutat la simpozionul de la Hotel “Crowne Platza”…?

  S-a…stabilit ceva concret..? Vreo strategie…organizare….ceva…?

  Pentru ca…daca aceasta campanie ramane doar la nivelul internetului….sau la aportul aleatoriu…al fiecaruia…informarea va fi limitata…si…slabe sanse….

  Doamne ! iarta-ne…si…ajuta-ne….

  Sa avem inima buna ! si…Dreapta Credinta !

 19. …Vor fi amprentate toate animalele din gospodarie si OMUL. Si pasarile de curte? Chiar si oul?… Cu GPS-ul te poate gasi oriunde daca ai cip. Vezi animalele de companie care daca sunt pierdute pot fi gasite prin GPS. Asa vom fi si noi, legati printr-un cordon ombilical la un computer mondial. Aberant!! Nu va mai exista marele DAR: liberul arbitru; nu vei mai putea sa faci nik fara voia tiranului care vrea sa controleze tot. Vom fi exterminati daca nu ne conformam. Traian Basescu are misiune de mucenic in vremurile de azi. Asa ar trebui sa lupte ca si cand ar pierde tot, chiar si viata. Stia ce vremuri vin. Suntem dezamagiti de acesti lideri si vom fi in continuare. Cand iti conduci propriul popor spre pierzanie cum se numeste aceasta??

 20. IN GRADINA MAICII DOMNULUI , SUFLETUL NEAMULUI ROMANESC VA RENASTE PENTRU ETERNITATE. CU IISUS SI MAICUTA DOMNULUJI INAINTE.

 21. Foarte urat ce se intampla la noi in tara. Lumea in comentarii se ia de fuhrerul Basescu. Dar el (si cei din conducerea tarii) nu face decat sa execute ce i se ordona de marile puteri europene. Degeaba dati vina pe el, nu e numai el vinovat. Si daca ieseau comunistii lui Geoana la putere acelsai lucru se intampla. Suntem condusi de mari forte fianciare externe. (oculte)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 Comments