Mitropolitul Serafim de Pireu: Biserica in lupta cu sionismul luciferic mondial

Mitropolitul Serafim de Pireu: Biserica are sfanta obligatie sa articuleze un cuvant inaintemergator

Asupra temei intrunirii ordinare a Sfantului Sinod al Ierarhiei Bisericii Eladei: „Cauzele diversei crize actuale si Biserica – speranta si unitate a societatii si datatoare de sens vietii omului” declar cele de mai jos, rugand ca acestea sa fie preluate in Practicale:
1) Presfanta noastra Biserica – Trupul Domnului si Intemeietorului Ei, are sfanta obligatie sa articuleze intotdeauna si in istorie un cuvant precursor si sa vadeasca lucrurile esentiale ale perioadelor istorice prin discernerea Ei harismatica a evenimentelor. Acest lucru nu inseamna nicidecum partizanat sau politicianism, care desigur sunt excluse de catre orice barbat bisericesc din ontologia Bisericii, care ca intreg nu poate sa fie impartita in actiuni divergente.
Insa sfanta obligatie de articulare a unui cuvant inaintemergator este o porunca a Intreit-Sfantului Ei Intemeietor si in acelasi timp un mod diacronic de exprimare a sfintilor si eroilor ei.
2) Preaiubita noastra patrie nu poate fi comparata cu orice alta tara, pentru ca din punct de vedere istoric a trecut printr-o brutala sclavie si ocupatie timp de patru secole si a supravietuit ca Neam prin Chivotul Neamului ei – Biserica. Cuvantul marelui jurist N. Saripoulos: „Prin Biserica ne-am salvat!” va ramane de-a lungul veacurilor neschimbat si nezdruncinat.
De la renasterea nationala din timpul ultimelor doua decenii se observa incercarea orchestrata si din ce in ce mai accentuata de degradare a identitatii elino-crestine a Neamului prin actiuni coordonate ale celor doua partide de la putere si ale partidelor mai mici, asa numite de stanga, care se identifica in daramarea metodica a vietii bisericesti din inima si din sufletul elinilor.
In mod semnificativ, au fost legiferate ilegal de catre majoritatea guvernanta negarea cu fapta a Invierii trupurilor prin arderea mortilor, subminarea sfintei institutii a Nuntii prin convietuirea de comun acord (pactul de coabitare), care transforma intru-tot-respectabila persoana umana in obiect de satisfacere a placerii, excluderea in pofida sensului plenar al bunei-oranduiri constitutionale a clericilor din societatea educationala a elevilor si s-a uneltit cu indarjire impunerea minciunilor si inexactitatilor pentru modificarea constiintei istorice a tineretului scolar.
Sub actuala conducere politica se mediatizeaza cu intensitate ca se va incerca marginalizarea anticonstitutionala a educatiei religioase din invatamantul secundar printr-o totala degradare a disciplinei confesionale a religiei pana la materie optionala in ultimul nivel, ca se va extinde casnicia de comun-acord si la asa numitele „cupluri de acelasi sex” pentru a se legifera in felul acesta deviatia imorala a ontologiei umane, precum si faptul ca se va materializa abolirea depunerii juramantului religios de catre functionarii de stat, prin eliminarea lui ca juramant religios valabil optional in procedura penala si politica, asa incat sa fie diminuata cu totul sfanta legatura dintre credinta si patrie in constiintele elinilor.
Impreuna-navigarea, impreuna-mergerea si co-expeditia celor doua partide la putere demonstreaza in mod evident ca ele constituie ofiteri si contractori externi ai unui plan ce se implementeaza metodic spre ranirea Eladei – ca inima a Bisericii Ortodoxe Universale, care pastreaza nefalsificat si intact adevarul descoperit de Intreit-Sfantul Dumnezeu despre lume si despre om de distorsiunile si ereziile crestinismului occidental si in acelasi timp apara persoanele de privarea libertatii umane.
3) La marea intrebare de ce tara a intrat intr-o situatie economica atat de proasta raspunsul il da cu usurinta o multime de elemente de care se fac vinovati toti semnatarii contractelor de atribuire a lucrarilor publice din anul 1955; si asta, pentru ca nu exista niciun contract fara comision ilegal, iar mai mult, raspunsul il ofera faptul ca daca la Conferinta de la Paris statul german a fost indatorat sa dea statului elin o suma uriasa pentru pierderile de razboi, pierderi care, la preturile de astazi, sunt estimate pana la aproximativ saptezeci de miliarde (70.000.000.000) de euro, de-a lungul timpului, guvernele eline nu au pretins aceasta satisfactie in bani, pentru ca s-au temut de descoperirile procurarii de bani ce aveau sa le faca societatile germane ale responsabililor partidelor la putere ale tarii si constransi nu au initiat vreo revendicare legala impotriva statului german.
Tot asa, prin elemente ale Bancii Europene de Investitii se demonstreaza ca netransparenta si fraudarea banului public este o practica a responsabililor guvernului elen, de vreme ce un kilometru de drum construit in Europa costa treizeci de milioane (30.000.000) de euro, iar in Elada dublu.
4) S-a publicat in presa internationala ca Federatia Rusa a cerut de la statul elin acordarea spre inchiriere a unei baze navale din Marea Egee pentru navigarea flotei rusesti in Marea Mediterana in schimbul unei sume de inchiriere in total de o suta miliarde de euro.
Unica posibilitate pentru aceasta tara de surmontare nedureroasa a crizei economice a fost respinsa de catre conducerea politica actuala, fara a se avea in vedere ca in acest fel s-ar fi slabit in plus si casus beli din partea vecinului si am fi putut sa ne exercitam cu usurinta drepturile noastre juridice consfintite de dreptul international pentru extinderea apelor noastre teritoriale la douasprezece mile, transformarea Arhipelagului in „lac grecesc” si extractia resurselor minerale subterane, care ar face tara competenta din punct de vedere energetic si economic.
Tot asa, cel care are raspunderea actualei guvernari a diminuat si cealalta posibilitate forte a tarii de a fi un nod energetic prin contestarea acordului asupra conductei Bourgas – Alexandroupoli si a condus tara in final in bratele criminale ale Fondului Monetar International si ale planului „de euro-salvare” (Guvernul PASOK, a hotarat in urma cu cateva luni sa nu lanseze imediat lucrarea conductei Burgas – Alexandroupoli. In felul acesta, in acest moment lucrarea aproape ca a incetat. – n.tr.).
5) Vizita Prim-ministrului Israelului in Elada, realizarea indelungatului plan al domnului sionist Soros pentru cedarea drepturilor suverane eline manevrei razboinice israeliene pentru exercitii militare, semnarea acordurilor politico-militare cu Israel, imbratisarea noastra de catre lobby-ul evreiesc international al S.U.A., Rothschild, Rockefeller, Brezinski si ale celorlalti asemena lor, precum si raspunsurile de felicitare ale Vicepresedintelui Guvernului American si upgrade-ul imediat al competentei creditului bancar al tarii de catre Moodys demonstreaza care sunt mai noii „sefi” ai acestei tari nascatoare de sfinti si eroi si explica de ce actuala guvernare a refuzat cererea mea legala de a dizolva asa-numitele asezaminte masonice cu nume mincinos, care incalca dispozitiile cu nr. 188 din Codul Civil si constituie cetatile „sanhedrinului” international sionist de inspiratie satanica, care l-a inaltat ca minciuno-dumnezeu pe Lucifer cel cu nume respingator sau pe diavolul mentionat criptografic ca asa-numitul „Mare Arhitect al Universului” (abreviat gr. -M.A.T.Σ.), negand credinta in Dumnezeul Treimic al Testamentului prin literatura rabinica, a Talmudului si Cabalei, si care se lupta din toate puterile pentru obtinerea guvernarii mondiale si pentru impunerea luciferismului ca religie mondiala (MPA).
6) Avem sfanta obligatie ca sa aratam si sa punem inainte evlaviosului popor elin-ortodox toate cele de mai sus, sa pretindem guvernului dizolvarea asa-numitelor institutii tectonice (masonice) ale ofiterilor infiltrati ai sionismului luciferic mondial si sa declaram cu curaj „urbi et orbi” ca, daca va avea loc materializarea schitelor mediatizate, vom proclama Biserica „in persecutie” si ne vom adresa evlaviosului popor elin care este in acelasi timp si garant al Constitutiei si aparatorul legilor lui.

Cel mai mic frate in Hristos,† Serafim de Pireu

declaratia Inaltpreasfintitului Serafim, Mitropolit de Pireu, in Sfantul Sinod al Ierarhiei Bisericii Eladei.

(traducere: Fratia Ortodoxa Misionara „Sfintii Trei Noi Ierarhi”, sursa: romfea.gr, via Pelerin ortodox)

3 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Impresionant!
    Cinste InaltPreasfintitului Serafim de Pireu!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Mos Ioan- Amin.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne Dumnezeule ce mărturisire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*