Dezbatere publica despre cardul de sanatate cu cip

In baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, Ministerul Sanatatii organizeaza, joi, 18 noiembrie 2010, orele 14.00, la sediul Institutului National de Sanatate Publica, sala Amfiteatru, str. dr. Leonte, nr.1-3, sector 5, Bucuresti, o dezbatere publica avand ca tema proiectul de Ordonanta de Urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea Legii nr.95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii.
Persoana de contact: dr. Mihaela Oancea – telefon: 021.3072.639.

Mentionam ca proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: ms.gov.ro, rubrica Legislatie – Transparenta decizionala.

NOTA: Rugam toti medicii si preotii ortodocsi sa participe la aceasta dezbatere si sa arate ilegalitatea acestor carduri. In plus trebuie sa stie lumea ca acest card va aduce numai dezavantaje, intrucat este in plan ca medicamentele sa nu mai fie compensate , chiar si avand acest card, iar spitalizarea va fi asigurata intre 3 si 5 zile, chiar si pentru cei care nu au card cu cip. Dar important este sa ascultam de marii duhovnici care spun un NU hotarat a tot ce inseamna act, card cu cip si cod de bare. Ei recomanda ce spune Sfanta Evanghelie: “Este cineva bolnav între voi? Sa cheme preoţii Bisericii si sa se roage pentru el, ungandu-l cu untdelemn, in numele Domnului.” (Iacov 5:14)

15 Comments

 1. “Dumneavostra,intelectualilor,mult v-a dat Dumnezeu,mult va va cere.Aveti o raspundere colosal de mare.Si de riscanta.Sinteti misionari,sinteti apologeti,sinteti oameni carora le sta in putinta sa orienteze poporul acesta.
  Preotul este ,prin investire,cu aceeasi vrednicie ca si a sfantului.Harul lui Dumnezeu lucreaza in el.Preotul trebuie sa se implice in viata poporului,in viata neamului,pentru ca totdeauna el a fost alaturi de toate necazurile si in toate prigoanele care au insotit istoria noastra.”
  [“Cu parintele Justin Parvu despre moarte,jertfa si iubire”]

 2. ar fi bine daca ar fi prezenti monahi sau parinti care sunt impotriva actelor cu cip. ne-ar putea reprezenta mult mai bine decat am face-o noi. dar, important este sa fim cat mai multi acolo.

 3. Pentru surorile mele si fratii mei intru Hristos Domnul fac un anunt :va rog sa veniti cat mai multi sa luam atitudine impotriva cipurilor satanice pe care vor masonii sa ni le “implementeze”fortat desi chiar si aceia care vor primi satanicul card,vor gasi la fel de goale spitalele si fara medici si asistente si medicamentele tot ei le vor plati in plus vor fi si donatori de organe fara voia lor ! Hai sa ne intalnim cat mai multi Joi,acolo in fata institutului de sanatate si sa ne exprimam opozitia fatis impotriva acestor cipuri satanice ptr. ca multi frati ai nostri nu pot veni din alte localitati din tara dar noi cei din zona o putem face si in acest fel ne vom cunoaste si prin unirea noastra in pareri acolo, vom sti si caile pe care le vom urma cu voia Lui Dumnezeu impreuna ! Cer ingaduinta fratilor de la acest site sa ma lase sa imi expun adresa de e-mail spre a ne putea contacata cat mai repede [email protected] ORTODOXIE sau Moarte!

 4. Nu știu dacă ați remarcat dar inscripția „is” (de la ce o fi vrând să vină?!?) e în mijlocul unei stele stilizate cu 6 colțuri…. pe verso apare un fel de ochi masonic văzut de la distanță (deasupra de CNAS)… dați și voi cu părerea:

  http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/bani-economisiti-la-consultatii-si-o-mai-buna-comunicare-medic-pacient—prin-cardul-electronic-de-sanatate-icmed-aflat-deja-in-exploatare/cn/news-20100610-09213877

  http://www.viata-medicala.ro/CARDUL-EUROPEAN-informa%C5%A3ii-utile.html*articleID_117-dArt.html

  Graba de a ne aronda la un sistem de sănătate care este în picaj liber (nu numai la noi în țară!!!) cât și alte „facilități” electronice nu mă poate duce decât cu gândul că se dorește cu ardoare înregimentarea oamenilor într-un lagăr electronic. De asemenea din cele ale Lui Dumnezeu dăm oamenilor … adicătelea oamenii ne asigură sănătatea nu Dumnezeu, ceea ce este complet fals dar și păcat în același timp… Calea este neacceptarea niciunei blestemății electronice printre actele private.

  Rămân la ideea că această conspirație atât de mare din partea sionismului (prin americani) care pozează în „aliați” încât numai Bunul Dumnezeu ne mai poate scoate. După cum se vede pregătesc cu minuțiozitate o „invazie extraterestră” (extratereștrii sunt apariții demonice-vezi Părintele Cleopa și Serafim Rose- din păcate promovați și pe roaim citat de mine mai sus și alte asemenea) tehnologia „OZN” existând din cel de al doilea război mondial (vezi filmul Îngerul Digital) asociată cu BlueBeam (proiecții pe cer) și cu HAARP (manipulări climatice, cutremure, de percepție).

  După cum se vede se întâmplă foarte multe și deodată tocmai pentru ca oamenii să nu aibă timpul necesar de acțiune și să fie foarte preocupați pentru ziua de mâine (prin „criza” economică). De aceea trebuie să ne simlificăm viețile la strictul necesar și să încercăm să ne producem singuri hrana (sau cineva din familie de la țară) căci într-o perioadă foarte scurtă de timp se poate să fie necesar să nu mai folosim banii (devalorizare) și atunci doar păpica va fi cea care va mai conta…

  Avem acești dușmai și aceste probleme noi ca și omenire pentru că ne-am îndepărtat de Dumnezeu. Ceea ce se întâmplă sunt cele Șapte Surle cu care Dumnezeu cheamă la El pe oameni (vezi Cărarea Împărăției a Părintelui Arsenie Boca). Toate sunt ca urmare a păcatului: împrăștierea neamului (vezi migrația), cutremure, mâncare proastă (vezi Codex Alimentarius, Initium), semne mai presus de fire (vezi găurile din pământ), pierderea averilor (necazurile vieții), boli necunoscute sau nefirești (cancere, leucemii la vârste fragede) etc. Esența dușmanilor în iconomia divină este frumos sintetizată în această frumoasă rugăciune:

  Rugăciune pentru vrăjmaşi
  a Sfântului Nicolae Velimirovici
  Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem! Vrăjmaşii m-au împins şi mai mult spre Tine, în braţele Tale, mai mult decât prietenii. Aceştia m-au legat de pământ şi mi-au răsturnat orice nădejde spre pământ. Vrăjmaşii m-au făcut străin faţă de împărăţiile pământeşti şi un locuitor netrebnic, faţă de pământ. Precum o fiară prigonită, aşa şi eu, prigonit fiind, în faţa vrăjmaşilor, am aflat un adăpost mai sigur, ascunzându-mă sub cortul Tău, unde nici vrăjmaşii, nici prietenii, nu pot pierde sufletul meu.
  Doamne, binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem.
  Ei au mărturisit în locul meu păcatele mele în faţa lumii. Ei m-au biciuit, când eu m-am cruţat de biciuire. Ei m-au chinuit atunci când eu am fugit de chinuri.
  Ei m-au hulit atunci când eu m-am măgulit pe mine însumi. Ei m-au scuipat atunci când eu m-am mândrit cu mine însumi.
  Doamne, binecuvântează-i…
  Când eu m-am făcut înţelept, ei m-au numit nebun. Când m-am făcut puternic, ei au râs de mine ca de un pitic. Când am vrut să conduc pe oameni ei m-au împins înapoi. Când m-am grăbit să mă îmbogăţesc, ei m-au smucit înapoi cu mână de fier. Când m-am gândit să dorm liniştit, ei m-au trezit din somn.
  Când mi-am zidit casă pentru viaţă lungă şi liniştită, ei au răsturnat-o şi m-au izgonit afară. Într-adevăr vrăjmaşii m-au dezlegat de lume şi mi-au prelungit mâinile până la veşmântul Tău.
  Doamne, binecuvântează-i…
  Binecuvântează-i şi-i înmulţeşte; asmute-i şi mai mult împotriva mea, ca fuga mea spre Tine să fie fără întoarcere; ca să se rupă nădejdea mea în oameni ca pânza de păianjen; ca smerenia să împărăţească deplin în inima mea; ca inima mea să devină mormântul celor rele. Ca toată comoara mea să o aduni în ceruri. Ah, de m-aş elibera odată de autoamăgire, care m-a încâlcit într-o mreajă cumplită a vieţii înşelătoare!
  Vrăjmaşii m-au învăţat să ştiu ceea ce puţin ştiu în lume: că omul nu are pe pământ vrăjmaşi afară de sine însuşi. Doar acela urăşte pe vrăjmaşi, care nu ştie că vrăjmaşi nu sunt vrăjmaşi, ci prieteni severi.
  De aceea, Doamne, binecuvântează pe prietenii şi pe vrăjmaşii mei!
  Sluga blestemă pe vrăjmaşi căci nu ştie, iar Fiul îi binecuvântează căci ştie. Fiul ştie că vrăjmaşii nu pot să se atingă de viaţa lui. De aceea El păşeşte liber între ei şi se roagă lui Dumnezeu pentru aceştia.
  Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem!

  ÎN CONCLUZIE ESTE NEVOIE DE POCĂINȚĂ PENTRU PĂCATE (TAINĂ ORTODOXĂ), SPOVEDANIE DUPĂ ÎNDREPTAR, POST ȘI RUGĂCIUNE PENTRU ȚARĂ, OBȘTE, LUME. NUMAI RUGÂNDU-NE UNII PENTRU ALȚII VOM RĂZBI ACESTE VREMI. NUMAI RUGÂNDU-NE NEÎNCETAT RUGĂCIUNEA LUI IISUS „† Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul” VOM PRIMI CĂLĂUZĂ DE LA DUMNEZEU CĂTRE CELE TREBUINCIOASE ȘI DE FOLOS NOUĂ ȘI APROAPELUI NOSTRU PENTRU CARE NE RUGĂM. SĂ FACEM ZID VIU ÎN JURUL BISERICII ORTODOXE DACĂ E NEVOIE, SĂ APĂRĂM CREDINȚA NOASTRĂ VIE ÎMPOTRIVA RĂTĂCIRILOR ECUMENISTO-MASONICE.

  Să avem inimă bună și Dreaptă Credință!

 5. Iată ce ne pregătesc elitele, un conducător unic (antihrist): “Şocurile viitorului” sunt descrise ca serii de evenimente care se produc atât de rapid, încât creierul omenesc nu poate asimila toate schimbările de situaţii. Ştiinţa a arătat că există limite clar demarcate ale numărului şi naturii schimbărilor cărora le poate face faţă mintea omenească. Astfel, după un şir continuu de şocuri, grupul vizat nu mai vrea să aleaga între variantele existente care i se par incerte. In urma confruntării cu prea multe posibilităţi ambigue, populaţia este astfel derutată şi demoralizată, cuprinsă de o violenţă necugetată, determinând astfel apariţia ucigaşilor în serie, a violatorilor şi a răpitorilor de copii, generându-se sentimente de frică, angoasă şi teroare. Ulterior, se instalează o stare de apatie generală, de inerţie şi de indiferenţă faţă de orice altă schimbare. Un asemenea grup devine uşor de controlat şi va urma docil ordinele, fără să se opună. ” http://roaim.net.tc/?a=articles&p=263

  DAR

  “Nu va fie frica, frica e de la diavol!” (Arsenie Boca) Sa avem curaj, hotarare si credinta, luati aminte la scrierea unui frate ortodox: „Nici un fir de păr din capul tău nu se va clinti fără voia Mea!” Îndrăzniţi, fiţi curajoşi în lupta asta cu fiara, căci războaiele nu sunt pentru cei laşi, ci pentru eroi, şi de veţi îndrăzni, veţi învinge. „Îndrăzniţi, Eu am biruit lumea!” Deci, fiind invitaţi şi încurajaţi de Însuşi Hristos Domnul, înseamnă că se poate, dar nu singuri, ci numai cu El împreună, căci „fără Mine nu puteţi face nimic!” si nu uitati : „Daca veti avea credinta cat un graunte de mustar, veti zice muntelui acestuia: Muta-te de aici dincolo! si se va muta; si nimic nu va va fi voua cu neputinta!”.

  † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

 6. Vremile de azi sunt îngăduite spre încercarea credinţei omului, important este să le trecem cum se cuvine, cu credinţă. Ei, cezarii oricum le vor aplica, măsurile, noi creştinii dară să avem dreaptă credinţă şi tărie să le refuzăm mărturisind răul celor ce vor să audă.

  Doamne, ajută şi Doamne mulţumim pentru aceste zile frumoase al Postului Sfintei Naşteri a Domnului.

 7. Sigur ca… nu sunt sanse….! Iar…aceasta “dezbatere”…e doar una “de forma”…un simulacru…pentru a arata ca exista democratie…ca…hotararea…”nu s-a luat dictatorial”…impus….ci…in mod democratic…in urma unei “dezbateri” publice…

  De asemeni…”ei” stiu foarte bine “pulsul”…stiu ca…exista o foarte slaba solidaritate intre “cei care isi dau seama” …Si…mizeaza foarte mult pe aceasta…nu numai acum…ci si in viitor daca va indrazni cineva sa se impotriveasca…sau sa ridice problema …

  Vor spune : ” Hai…dom’le…ca doar am facut dezbatere publica……si…? au fost cateva…”zeci” de oameni…ce…noi luam in seama…cativa fanatici…cativa nebuni…? ”
  Si…culmea ! vor avea dreptate !

  Eu…intr-adevar …sunt o luptatoare ( asa cum remarcase Stefan ! )…si…m-am batut de cateva ori pentru dreptate…! pentru niste cauze drepte ! si…am biruit ! pentru ca…Dumnezeu stia… si m-a ajutat !

  Doar ca…”acum”… e ceva “special”…e…”altceva”….Practic…nici nu se poate vorbi de o disproportie… : “inamicul” e mult mai puternic…dominant……dispune de aproape toate armele…mijloacele…fata de…o mana de oameni….

  Vorba unui fost coleg : “a nu te arunca…ca rama-n zid”…( scuze pentru zicala mai putin docta…) Dar…ar fi ca si cum te-ai arunca…cu capul inainte…aiurea…

  Sau…vorba pr.Vasile : ” nu te lupta cu vantul”…si..cred ca aici….da…are dreptate !

  Lupta care se va desfasura…nu este una propriu-zisa…cu intelesul pe care ne-am obisnuit sa-l atribuim acestui cuvant….ci o lupta individuala , inofensiva ! ( chiar daca intr-un cadru colectiv..comunitar ) de refuz personal ! adica…una de aparare…de salvare !…”lupta de supravietuire”…atat cat se va putea…

  Insa… :

  Cei care sunt in Bucuresti ( sau imprejurimi…si au posibilitatea…) ar trebui sa mearga…dintr-o problema de CONSTIINTA fata de ei insisi !…si fata de Dumnezeu ! Adica…asa dupa cum…te-ai afla la un proces in piata publica…in care se voteaza condamnarea la moarte a cuiva nevinovat…si…chiar daca stii dinainte ca vor fi foarte putini care vor vota impotriva…si , din aceasta cauza nu sunt sanse de a schimba verdictul ~ sentinta nedreapta…dar cel putin vei avea constiinta impacata…curata…ca ai fost “acolo”…ai fost “impotriva”…dar…nu ai avut nici o putere….

  Sau…prin analogie…printr-un exercitiu de imaginatie de… “intoarcere in timp”…va puteti inchipui ca sunteti in acea piata…in fata consistoriului…cand a fost adus Iisus , alaturi de Pilat…si supus.. “votului verbal al multimii”…
  [ Personal…cred ca…din “dispozitiile” lui Caiafa slugile sale “au pregatit din timp piata”…si au umplut-o cu cati mai multi ( platiti,santajati,interesati…) care sa strige “baraba”si sa-i acopere cu strigate pe cei putini…….Dar..asa trebuia sa fie…]

  Ce sa zic….depinde de fiecare…cum considera…cum poate…cum “simte”…fiecare cu constiinta sa…

  DA ! AR PUTEA CONTA ! CA SUNT MULTI !!!

  Am mai spus si la alt articol : de multe ori…”neimplicarea”……”prudenta” sunt sinonime…cu o forma de manifestare a lasitatii…si…doar in cazuri exceptionale !…poate fi interpretata ca..intelepciune….

  Nu judec si nu acuz pe nimeni !…pentru ca…asa ca si mine….poate ca sunt si unii care ar dori sa mearga…dar, pe moment.. nu au posibilitatea materiala….sau , nu pot…datorat unor cazuri de forta majora…

  Tot timpul vor exista…”motive”…! nu vedeti ?…de multe ori…si cand vrei sa te duci la o biserica…manastire…sau sa te inchini…ti se pun “piedici”…si…in general…cand vrei sa faci ceva bun…bine…

  Mi-as dori si eu foarte mult sa fiu acolo….atat din motivul aratat mai sus…cat si …pentru a ne cunoaste intre noi…care ne impotrivim….si nu suntem de acord ! dar….

  IL SUSTIN DIN TOT SUFLETUL PE STEFAN ! si APELUL LUI ! ! !

  Poate ca…nu intamplator..s-a nimerit…ca aceasta “dezbatere publica”…sa aiba loc in…POST ! Poate ca…e o…”incercare”…a…”atitudinii”….a…”faptei” transpusa in realitate…in practica…si nu numai in virtual…si in genunchi…in fata icoanelor…!…chiar daca mica….chiar daca fara prea mari sorti de izbanda…

  “CRESTINI – ORTODOCSI DE PRETUTINDENI – UNITI-VA ! ”

  Sugestie !

  Cei care puteti…si va hotarati sa participati…cititi foarte bine ORDONANTA ! …chiar daca…nu sunteti de specialitate….Listati-o…xeroxati-o….si s-o aiba fiecare la el…pentru a se putea urmari…nota…Iertare ! poate v-ati gandit…dar…stiti cum se spune : “mai bine sa-ntreaca…decat sa n-ajunga…! ”

  Indemnul parintelui Iustin Parvu : ” NU VA FIE FRICA !!! ”

  Doamne ! iarta-ne..si…ajuta-ne…

  Sa avem inima buna ! si…Dreapta Credinta !

 8. !

  Eu…am mai recunoscut ca…sunt mai analitica…si..nu am o suficienta capacitate …de sinteza…( mmm…poate si de aceea…)

  Exceptional ! a formulat si sintetizat “fanu” ! :

  [ ” Vremile de azi sunt îngăduite spre încercarea credinţei omului, important este să le trecem cum se cuvine, cu credinţă. Ei, cezarii oricum le vor aplica, măsurile, noi creştinii dară să avem dreaptă credinţă şi tărie să le refuzăm mărturisind răul celor ce vor să audă. ” ]

  …si…as mai adauga eu : si…datoria ! morala…crestineasca…in fata lui Dumnezeu ! si…curajul ! de a marturisi…chiar si celor ! care…nu vor sa auda !

  In fond…cred ca…aceasta e toata “esenta” !…”fapta” !…de a fi prezenti acolo….la acea “dezbatere”….; pentru ca…apreciind realist…mari sorti de izbanda…nu prea sunt…

  Prezenta “acolo” este mai mult de …solidaritate ! de principiu ! si…mai ales !…de constiinta ! Si…as zice…ca nu e putin…nesemnificativ…

  Dar ! consider ca…asa cum CUVANTUL ! te poate dobori…poate fi un pacat…te poate condamna…tot la fel !…in alta conjuctura…te poate inalta…poate fi o virtute…si te poate face sa fii liber !

  Doamne ! iarta-ne…si…ajuta-ne….

  Sa avem inima buna ! si…Dreapta Credinta !

 9. treaba cu card-urile medicale in alta tari din europa e veche si benefica,insa pana sa ajunga romania cu dotariile pe care le au alte tari va probabil in alt mileniu :))

 10. Biserica ortodoxa din Grecia cere ca numarul 666, simbol al Anticristului in traditia crestina, sa nu figureze pe noile carti de identitate informatizate pe care guvernul se pregateste sa le introduca, incepand cu 2011, relateaza AFP.

  Biserica “are datoria sa pazeasca integritatea credintei, de aceea ‘cartea cetateanului’ nu trebuie sa contina in niciun caz, nici de maniera vizibila si nici invizibila, numarul 666”, a precizat intr-un comunicat sfantul sinod.

  Acest simbol, “numarul Fiarei”, apare in textul biblic al Apocalipsei, redactat, potrivit traditiei ortodoxe grecesti, de apostolul Ioan in anul 95, pe insula Patmos, in sud-est-ul Marii Egée.

  Biserica greaca s-a luptat mult timp si impotriva suprimarii – impusa in cele din urma la inceputul anilor 2000 – a mentionarii obligatorii a religiei pe actele de identitate grecesti. -hotnews.ro

 11. Salutare …
  Eu m-am mutat la munte. Mi-am scos netu de la iasi, si bine ma mai simt. In sfarsit am liniste si ma pot ruga; mare ispita cu netu asta … 🙂 No, bine, amu is in ardeal, stau sus pe munte la liniste. Tuluoaie frate, ca bine mai e la liniste …
  Ia, amu scriu de la casa unui om de bine de p-aici, are net, mai intru si eu cand ma mai scobor la biserica in sat … Faina zona, de munte, numa buna pentru retragere la caz de prigoana. Locuri retrase … La anu, am vorbit deja cu oamenii, o sa imi dea ei niste pamanturi p-aici, sa am unde sa imi fac si eu o chilie si sa stau la liniste, si la adapost de prigoana, pe cat s-a putea. S-ar putea de la anu sa se faptuiasca cu ajutorul Domului si o comunitate crestina pe aici sau prin alta zona, pe unde a da Bunul Dumnezeu, dupa sfatul preacuviosului nostru parinte Iustin, ca sa rezistam impotriva sistemului celui rau. Mai ales cu macelu ce se zice ca va fi la anu, ma gandesc ca bine ar fi sa fugiti toti la munte; eu le-am zis al toti, si la parintii mei, sa isi vanda tot si sa fuga, e mai sigur asa, si oricum e si timpul, cu cipurile astea, sa isi faca omu un loc de retragere …

  No bine, referitor la aparitii de extraterestri, din ce mai stiu eu, vorbeau niste masoni ca prin golful Aden parca, e o poarta din aia pe unde vor intra ” extraterestrii “, si se vor arata lumii, bata-i vina. Aveti grija, ca au aparut si asa zisi fosti soldati manciurieni, care se declara impotriva cipurilor si masonilor si CIA-ului, si care sunt propovaduitori ai extratestro-demonilor. De exemplu e unul Duncan O’Finioan si altii care au fost implicati in asa zisul proiect Cameron, cautati pe net. Insa aveti grija ca astia mint, soldatii astia, se declara impotriva masonilor, da vorbesc de bine pe extrateresti. Mai era unu’ Aaron McCollum, un mare mincinos si el. Astia impreuna cu aia din proiectu Mkultra si cu cei de genu lui Leo Zagami, sunt satanisti din aia traditionalisti, creca. Adica din aia care par buni dar sunt mai mafioti ca astia, marii bancheri, satanistii modernisti. Amandoua taberele creca ne intind o cursa, sa credem adica ca aia traditionalisti or fi buni, ca cica is impotriva cipurilor si a celor modernisti. Asa se declara ei, da pana la urma cine stie, creca si astia traditionalisti s-or da cu cipurile dupa ce vor hipnotiza masele destul, ca sa le poata trage in cursa implanturilor. Domnul cu mila, ca nimeni nu le mai poate da de cap, oricum, toti is rai si mincinosi.

  Am impresia ca masonii pregatesc niste aparitii anii ce vin, plus maceluri, necazuri din astea. Asa ca e timpul sa va retrageti binisor la munte, cat mai e timp. Parerea mea.
  Numa bine, din ardeal, va salut … La munti, suflete al meu …

 12. @Emanuel ,frate Emanuel,cat de frumos si adevarat vorbesti.Eu am discutat si cu unul din fratii de pe aceste site-uri Ortodoxe si la fel mi-a spus ca Muntii Apuseni vor casele noastre iar ptr. asezamantul pe care vrei sa il faci acolo,subscriu si eu care desi nu sunt potent finaciar ,am sa pot munci evntual sau gasim solutii pentru a participa si eu acolo cu ceva !Doamne ajuta !ORTODOXIE sau Moarte !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 Comments
scroll to top