Cazul mitropolitului Serafim de Pireu. Acuzele de anti-sionism nu sunt tot una cu acuzele de anti-semitism

Sub umbrela acuzei de anti-semitism, jidovii de ieri si de azi isi permit sa uzeze de mijlocele juridice pentru a inchide gura celor care demasca actiunile inumane si antihristice continue ale ucigasilor lui Hristos. Conform invataturile din talmudul evreiesc, cei ce nu apartin religiei iudaice sunt asemeni animalelor, iar potrivit cabalei se ajunge la a practica canibalismul conform unui ritual tinut secret de rabini, in care jidovii beau sange de copii crestini. Asta pentru a intelege cui i se inchina acesti rataciti, ce nu L-au primit pe Mesia, ci-l asteapta pe antihrist cu speranta ca ii va pune stapanitori peste aceasta lume.

Dar sa revenim la cazul mitropolitului Serafim de Pireu, un mare marturisitor al zilelor noastre, care trateaza adevaratele probleme, de mantuire, cu care se confrunta Ortodoxia in aceste vremuri de prigoana. Nu mai este cazul sa spunem ca in Romania nu prea avem ierarhi la acest nivel…

Iata care sunt reactiile si acuzele in cazul de fata:

Mitropolitul Serafim al Pireului raspandeste teorii ale conspiratiei pe baza “Protocoalelor inteleptilor Sionului”

John Sanidopoulos – Mistagogy / 22 decembrie 2010

Mitropolitul Serafim a fost autorul lansarii unor teorii ale conspiratiei si a unor temeri nefondate printre cetatenii greci. Numai anul acesta el a cerut guvernului grec sa  dizolve masoneria din Grecia pentru ca aceasta se închina Satanei, s-a opus Cardului Cetateanului, deoarece este un precursor al pecetii lui antihrist, şi a sprijinit pe episcopul Artemie din Serbia. Mai jos este ultima sa dezinformare, evident infuentat de discreditalele Protocoalele inteleptilor Sionului.

Mitropolitul Serafim al Pireului spune ca Hitler a fost doar un instrument sionist pentru a convinge pe evrei sa paraseasca Europa pentru Israel si “sa puna bazele noului Imperiu”

Articol din ziarul Haaretz, Israel, 22 decembrie, 2010

Un preot din conducere Bisericii din Grecia a declarat ca evreimea este vinovata pentru problemele financiare ale tarii

In timp ce a fost intervievat la o emisiune de dimineata la postul TV Mega din Grecia, mitropolitul Serafim de Pireu a spus ca sionismul international incearca sa distruga valorile familiei prin promovarea familiilor cu un singur parinte si casatoriile dintre persoane de acelasi sex, plusca exista o conspiratie sionista de subjugare a Greciei si a Ortodoxiei.

Mitropolitul a mai spus ca Hitler a fost doar un instrument folosit de catre sionisti in scopul de a asigura consolidarea statului Israel.

Cand realizatorul tv grec l-a intrebat: “De ce nu sunteti de acord cu politica lui Hitler? Dacă ei fac toate acestea, nu a fost el indreptatit pentru arderea lor?, “Mitropolitul a răspuns:” Adolf Hitler a fost un instrument al sionismului mondial si a fost finantat de renumita familie de masoni Rothschild cu unicul scop de a convinge pe evrei sa paraseasca taramul Europei si a merge in Israel pentru a stabili noul imperiu”.

El a continuat sa spuna ca evrei, cum ar fi “Rockefeller, Rotchschild, Soros controleaza sistemul bancar international care la randu-i controleaza globalizarea”.

Presedintele comunitatii evreiesti din Atena, Benjamin Albala, a spus ca: “Vizionarea emisiunii m-a dezgustat, mai ales ca mitropolitul de Pireu s-a exprimat impotriva sionismului mondial, si fara rusine a spus ca Hitler cu ajutorul bancherilor evrei a facut ceea ce a facut”.

O declaratie de clarificare din partea Mitropolitului Serafim al Pireului

Datorita scandalului iscat de afirmatiile sale, cu privire la vina sionistilor pentru actuala criza financiara, Mitropolitul Serafim a simtit nevoia de a clarifica observatiile sale prin urmatorea declaratie:

Cu ocazia nedumeririlor exprimate de Congresul Evreiesc European cu privire la interviul meu de la postul de televiziune MEGA pe 20 decembrie, am sa spun următoarele:

1. 1. The things I said during my television appearance on the show “Society Hour Mega” are strictly my personal views and opinions of which I have repeatedly expressed my position verbally and in writing. Lucrurile pe care le-am spus în timpul aparitiei mele televizate la emisiunea “Society Hour Mega” sunt strict opiniile mele personale, pe care le-am exprimat in mod repetat verbal si in scris.

2. 2. Eu respect si iubesc poporul evreu la fel ca orice alte popoare din lumea intreaga conform invataturilor Fiului lui Dumnezeu intrupat şi adevaratul Mesia, Domnul nostru Iisus Hristos, Mantuitorul, care a fost anuntat de către toti profetii si S-a intrupat in poporul evreu.

3.3. Opozitia mea publica, vehementa impotriva sionismului international se refera la institutia care este succesoarea “Sinedriului”, cel care a schimbat credinta Patriarhilor, a Proorocilor si a poporului evreu drepcredincios in satanism, prin Talmud, scrierile rabinilor si Cabala; sionismul întotdeauna se straduieste energic catre un imperiu economic instituit in intreaga lume, cu sediul in tara mare de dincolo de Atlantic pentru instaurarea unui guvern mondial si a religiei unice.

4. 4. Eu consider ca regimul nazist, condus de dictatorul Adolf Hitler a fost unul criminal si oribil, impotriva umanitatii si iau atitudine cu toata cinstea fata de Holocaustul evreilor si  fata de orice genocid cu urmari grave, cum ar fi cel al  grecilor pontici si al poporului armean. In plus, natiunea greaca deplange mii de martiri din cauza atrocitatilor naziste.

+ Mitropolitul Serafim de Pireu

13 Comments

 1. Tuturor fratilor si surorilor mele în Hristos, care poarta numele Sfântului Apostol, Întâiului Mucenic si Arhidiaconului Stefan, sanatate si pace întru’ Domnul!
  La Multi Ani!

  RUGACIUNE

  Sfinte Mare Mucenice al lui Hristos Stefane, cel ce ai proslavit pe Dumnezeu întru madularele tale cele mucenicesti, nu ne trece cu vederea pe noi, cei cuprinsi de nevoi si ispite, ci te roaga pentru noi Preamilostivului Dumnezeu ca sa împace lumea, si sa departeze de la noi pe tot vrajmasul cel pornit asupra noastra, prin mânia lui Dumnezeu pentru pacatele noastre.
  Roaga-te, Sfinte al lui Dumnezeu cu aceeasi caldura cu care te-ai rugat pentru ucigasii tai; roaga-te sa departeze de la noi furia celor fara de Dumnezeu si sa ne apere pe noi, poporul Sau cel nou ales, ca prin rugaciunile tale fiind mântuiti, sa laudam bunatatea lui Dumnezeu cea nespusa si pe tine sa te marim în vecii vecilor. Amin.

 2. Parintele Serafim de Pireu este demn de toata lauda,exemplu lui ar trebui sa-l urmeze toti ierarhii bisericii ortodoxe.
  Jidanii sunt elemente razvratite contra infaptuirilor lui Dumnezeu pe pamint.Jidanii sunt cazuti din har.Blestemati de Dumnezeu,ei lupta numai pentru propagarea raului in lume.
  De doua mii de ani jidovii sunt o piedica in realizarea idealului crestin in lume,luptind din rasputeri pentru darimarea ordinii naturale a lui Dumnezeu pe pamint.In gindire ca si in viata ei au fost aceia care au introdus anarhia,imoralitatea.coruptia,si dezbinarea cu scopul de a stavili progresul crestin.
  Prin coruptie, imoralitate, si santaj pacate in care jidanii sunt maestrii,ei au luptat totdeauna sa introduca confuzia si nesiguranta,in lumea crestina.In decursul veacurilor istoria ne spune ca ei au fost totdeauna impotriva infaptuirilor bune,ceea ce ne arata pina la evidenta ca acest neam blestemat si pornit la rau constituie un permanent complot contra realizarii imparatiei lui Hristos pe pamint,devenind astfel un parinte bun al tuturor rautatilor.
  Nicaieri nu este aratat mai clar rautatea razvratirea,nerecunostinta,viclenia,minciuna,fariseismul,si necredinta jidanilor ca in paginile Sfintei Scripturi.
  Iata ce spune despre ei marele profet Isaia care a trait cu citeva sute de ani inainte de a veni Hristos.
  “Am hranit si am ridicat niste copii,dar ei s-au rasculat impotriva Mea.
  Boul isi cunoaste ieslea stapinului sau,dar Israel nu ma cunoaste.
  Vai neam pacatos, popor incarcat de faradelegi,saminta de nelegiuiti,copii stricati.Au parasit pe Domnul,au dispretuit pe Sfintul lui Israel.I-au intors spatele…Ce pedepse noi sa va mai dau cind voi va razvratiti din ce in ce mai rau?Tot capul este bolnav si toata inima sufera de moarte.Din talpi si pina in crestet nimic nu-i sanatos…Iata cit de adevarat ii arata Isaia aici…Alte doua rechizitorii facute jidanilor se gasesc in Noul Testament unul facut de insusi Hristos in evanghelia lui Matei cap 24 iar altul de arhidiaconul Stefan in Faptele Apostolilor cap 7…Falsi, mindri cotropitori fatarnici,nebuni,orbi,murdari in interiorul sufletelor,criminali care au ucis pe proroci si pe cei trimisi de Dumnezeu etc,toate aceste caracteristici milenare ale jidanilor sunt aratate amanuntit de catre Hristos declarindu-i in concluzie ca sunt serpi si pui de napirci…” Voi totdeauna va impotriviti Duhului Sfint” le spune arhidiaconul Stefan.
  Si astazi ca si in vremea veche jidanii sunt criminali,neavind niciodata constiinta pacatului…Iar cei care se impotrivesc planului lor diabolic, nu au decit soarta mucenicilor din inchisorile de la Aiud…Un alt fapt pe care il arata Scriptura privitor la jidani ca sunt un popor blestemat,este aratat de prorocul Maleahi “Sunteti blestemati atita vreme cit cautati sa ma inselati”..Pacatul inselarii este un viciu la poporul jidanesc pe care il practicaau si in vechime si acum fata de insusi Dumnezeu nemaivorbind de oameni…Acestui blestem Dumnezeiesc se adauga in decursul istoriei si consecintele singelui nevinovat varsat de ei prin prigonirea si omorirea celor care vesteau cuvintul lui Dumnezeu…Iata ce zice Mintuitorul,ca va trimit prooroci,intelepti,si carturari.Pe unii din ei ii veti ucide si rastigni,pe altii ii veti bate in sinagogele voastre,si-i veti prigoni din cetate in cetate”Ca sa vina asupra voastra tot singele nevinovat care a fost varsat pe pamint,de la singele neprihanitului Abel pina fa singele lui Zaharia fiul lui Barochia pe care la-ti omorit intre templu si altar”..Iar peste toate acestea se mai adauga si crima cea mare pe care a inregistrat-o istoria,omorirea Fiului lui Dumnezeu fiintei cele mai neprihanite pe care a vazut-o pamintul…Singele Mintuitorului varsat de jidovi este deapururi dovada cea mai strigatoare la cer despre vinovatia acestui neam,singe pe care poporul jidanesc si l-a luat asupra sa,strigind”Singele Lui sa fie asupra noastra si asupra copiilor nostri”..Iata cita greutate de singe nevinovat este asupra jidanilor…Aceasta a facut ca mila lui Dumnezeu sa sa fie retrasa de la acest popor care a decazut in adincul neintelegerii si al intunecimii mintii in asa hal incit acum in perigrinarea lor pe pamint cauta sa darime tot ceeia ce este opera a lui Dumnezeu,provocind si intretinind raup cu o pasiune neintilnita la vreun alt popor…Blestemati de Dumnezeu si urmariti de singele prorocilor,si al sfintilor lui Dumnezeu,si insusi Mintuitorului,jidanimea este cazuta din lumina adevarului,acum cind pentru toata umanitatea a rasarit soarele dreptatii care este Hristos jidanimea sta si se chioraste la lumina opaitului,fiind sluga oarba a satanei care o foloseste pentru a face rau omenirii…Ca jidovimea este in slujba satanei vedem aceasta din cuvintele Mintuitorului care sa adresat lor spunindu-le”Voi aveti de tata pe diavolul si vreti sa impliniti poftele tatalui vostru”,de aici se vede ca intre satana si jidanime este un raport intim de filiatiune…Iata cum se explica dar foarte limpede in lumina Sfintei Scripturi lupta jidovimii contra crestinismului…Dusmanul omenirii satana a furisat in inima jidovimii dorinta de a deveni stapina lumii,pentru aceasta idealul lor a devenit stapinirea intregii lumi,iar inceputul a fost Rusia..Iar in dorinta aceasta pe care in zilele noastre a declansat-o cu inversunare fara seaman,satana si cu jidovimea au folosit si folosesc printre alte mijloace si masoneria prin care au reusit sa combata crestinismul prin crestini si natiunile prin insasi fiii natiunilor inrolati in lojile masonice…o doamne ce cumplita inselare…Dupa toate cele relatate aici cred ca ar trebui sa meditam cu luare a minte la cuvintele Mintuitorului”Nu am venit sa aduc pace pe pamint ci sabie”adica lupta contra jidanimii dar nu la propriu adica sa le dam cu toroipanul in cap ci contra duhului iudaismului spurcat raspindit peste tot in lume…Iar in mod particular fiecare dintre noi sa raminem in duhul lui Hristos neprimind nici-o invatatura si narav strain respectind porunca apostolilor care zice”Cercetati duhurile ce nu este in duh crestin sa nu primiti.

 3. Ady
  ,ai dreptate in totalitate,as adauga ceva…
  MESIA HRISTOS,DUMNEZEUL NOSTRU A VENIT IN LUME PENTRU EVREI,SA-I PUNA IN TOPUL CREDINTEI …dar…LA AI SAI A VENIT SI AI SAI NU L-AU PRIMIT,de aceea S-a dat pe sine NEAMURILOR,adica noua.SA NE DEA LA TOTI POSIBILITATEA MANTUIRII.
  SANT MULTI,FOARTE MULTI EVREI CARE SANT INDOCTRINATI DE MICI CU TALMUDUL DAR SANT CURATI LA SUFLET SI VAD GRESELILE …CRED CA AR TREBUI SA NE RUGAM,CINE STIE CATI SE VOR INTOARCE…SI SE VOR RUGA IN FATA DOMNULUI…STIU CA NE URASC…DAR TREBUIE SA LE RASPUNDEM CU DRAGOSTE SI SA STITI CA INCEP SA-SI PUNA INTREBARI…
  DOMNUL POATE SI DIN PIETRELE ASTEA SA FACA SFINTI…SI CE PROFUNG CRED CEI CE SE BOTEAZA…
  DOMNUL SA FIE CU NOI TOTI,AMIN
  Elena

 4. sa ne rugam lui Dumnezeu sa ii dea sanatate si multi ani IPS Serafim si sa ne spuna adevarul si de acum inainte!
  tototdata mi-as dori sa avem si noi arhierei care sa ne spuna adevarul si sa ne povatuiask pe calea mantuirii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 Comments