Papa este calauza tuturor ereziilor de la anul 1054 incoace. De aceea nu este binevenit in Romania, decat daca vrea sa se pocaiasca si sa se boteze

Toti isi lauda credinta ca fiind dreapta, dar drept nu este cel care se lauda, ci cel pe care il lauda Dumnezeu – iar credinta noastra este proslavita neincetat de Dumnezeu insusi prin sfintii Lui. Mergeti la moastele sfintilor si vedeti a cui credinta este dreapta. In ce credinta mai face Dumnezeu minuni ca in cea ortodoxa? In ce credinta se mai invrednicesc oamenii de nestricaciune si de buna mireasma a trupurilor dupa moarte?..

Cum s-au purtat oamenii cu insasi Bunatatea si insusi Adevarul Ceresc intrupat, cu Domnul Iisus Hristos? L-au ispitit in fel si chip, au viclenit inaintea Lui, L-au zavistuit, L-au lingusit cu fatarnicie ca sa II prinda cu vorba si sa II dea pe mana judecatii romane si, in cele din urma, dupa tot felul de batjocuri si de chinuri, sa il omoare pe cruce. Ce au facut oamenii cu credinta adevarata, pe care Hristos a adus-o din cer, cu toata invatatura Lui cea dumnezeiasca, cu tainele de Dumnezeu randuite? Le-au schimonosit de nu mai poti sa le recunosti, unii le-au lepadat si in locul invataturii Lui au pus propriile nascocirii, cum au facut carturarii si fariseii, iar in zilele noastre – Lev Tolstoi.

Din talcuirea gresita de catre catolici a spuselor Mantuitorului: tu esti Petru, si pre aceasta piatra voi zidi Biserica Mea (Mt. 16,18) vin multe rataciri ale lor, mai ales nalucirea cum ca papa este vicarul lui Hristos pe pamant. Ei sunt doar slujitori…

Daca Iisus Hristos ar fi avut de gand sa dea Bisericii Sale, dupa inaltarea la cer, alt cap sau vicar in locul Sau (cum pretind papii, socotindu-se vicari ai lui Hristos pe pamant), ar fi vestit limpede acest lucru dinainte de inaltarea Sa, pentru ca este vorba de o dogma foarte insemnata in ce priveste mantuirea sufletelor omenesti; dealtfel, si apostolii ar fi vorbit despre acest lucru sau ar fi numit vicar pe unul dintre ei – insa nici unul dintre ei n-a suflat o vorba, amintindu-si de spusa Domnului: care intre voi va vrea sa fie mai mare, sa fie voua sluga (Mt. 20,26).

Cred in atotcuratitoarea mijlocire a preacinstitului Sange al lui Hristos Dumnezeu, care a fost varsat spre iertarea pacatelor intregii lumi (ce crede dupa adevar) si spre iertarea pacatelor mele; cred in atotputernica mijlocire a Sangelui acestuia, care graieste mai bine ca al lui Abel. Catolicii nu le mai dau mirenilor acest atotmijlocitor Sange – pesemne din economie, ca sa consume mai putin vin. Dar cu ce ravna turbata se straduie sa-i atraga pe ortodocsi la catolicism, la credinta lor pierzatoare! Apara, Doamne, Ortodoxia de cumplitul catolicism, in care totul este supus samavolniciei papei…

Cat de sfanta este credinta si Biserica ortodoxa! Cat de dreapta este, cat de plina de pacea lui Dumnezeu, cat de plina de frumusete nesfarsita si nedescrisa (aminteste-ti chipul fiecarui sfant, asa cum l-ai vazut in icoana, aminteste-ti viata lui, plina de toata fapta buna si de minuni in timpul vietii si dupa moarte)! Biserica indeplineste toate cerintele duhului omenesc si il mantuieste pe orice om care sa daruit ei si a ramas credincios pana la sfarsitul vietii sale. Slava sfintei credintei Tale ortodoxe, Doamne! Papistasii, recunoscandu-l pe papa drept cap al Bisericii, l-au ridicat pe tron in locul lui Hristos, facandu-si dumnezeu din el, iar pe Hristos l-au pus pe planul al doilea. Pe papa l-au facut vicar al lui Hristos, desi Hristos ramane cu noi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului (Matei 28, 20). Dar uitati-va cate rataciri au fost ingaduite in credinta papei (care nu este a lui Hristos!), cate ciudate rataciri hulitoare, si intoarceti spatele acestei credinte cu nemultumire si groaza! O, trufie omeneasca! O, trufie sataniceasca! Papa – infailibil! O, iezuitism!

Daca papa Romei ar fi intru totul de un cuget si de un suflet si de o invatatura cu Domnul, ar putea – desi nu in deplinul inteles al cuvantului – sa isi dea numele de „Cap al Bisericii”. Dar intrucat este de alt cuget si de alta invatatura decat Hristos, este eretic si nu poate fi numit „Cap al Bisericii”, pentru ca ea e stalpul si intarirea adevarului (1 Tim. 3, 15), iar papa si papistasii sunt trestie clatinata de vant si au schimonosit cu desavarsire adevarul lui Hristos si in invatatura, si in slujbe (azime, lipsa proscomidiei), si in carmuire, facand intregul catolicism rob ereziei lor si facandu-l de neindreptat.

(Sfantul Ioan de Kronstadt – Ultimile insemnari)

sursa: Pelerin ortodox

17 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asta nici a om nu arata, ce "vicar a lui Hristos". Catolicii astia au ajuns o teagma de eretici si pedofili nazisti care vor da mare socoteala pentru faptele lor.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa ne smerim si sa ne judecam pe noi insine mai intai si mai pe urma, aparand Sfanta noastra credinta ortodoxa pana la sacrificiul suprem asa cum simte fiecare. Sa luam aminte si sa cugetam profund in fata tuturor ereziilor si minciunilor, sa ne incredem NUMAI IN DUMNEZEU si sa fim demni de iubirea Lui respectand Poruncile. Sa propovaduim DREAPTA CREDINTA ORTODOXA !
    Sa ne rugam unii pentru altii caci numai asa implinim Porunca Lui IISUS HRISTOS.

    Slava Sfintei Treimi !

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa nu uitam un lucru fratilor, atunci cand Mantuitorul a dat pilda cum sa ne purtam fata de cei ce ne vor raul sau chiar mai mult de cat raul, ca, este bine sa iubim pe vrajmasii nostri iar daca daca vrem sa aruncam cu pietre sa arunce primul cel fara de pacat. Nu credeti ca atunci cand ne purtam ca ei aruncand cu noroi devenim uraciune inaintea lui Dumnezeu? sau cati dintre noi ne-am rugat pentru vrajmasii nostrii cu dragoste asa cum a facut Hristos rastignit pe cruce? facem oare adevaratele fapte ale credintei cu care ne tot laudam? sau suntem mai rai decat cei pe care ii ponegrim, eu unul stiu ca sunt mai rau decat toti vrajmasii mai la un loc si il manii pe Dumnezeu chiar si cand respir, dar totusi nadajduiesc in mila Lui si poate nu ma va uita si pe mine pacatosul. Iertati indrazneala dar trebuia sa-mi spun pasul.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PENTRU ADMIN
    NU AM SCRIS ASA CEVA!
    Cu foc nu stingi focul ci cu lacrimile pocaintei care trebuie sa se revarse din sufletul fiecarui crestin. Suntem trimisi ca mieii in mijlocul lupilor, iar Hristos ne asteapta jertfa.
    Daca ne pocaim si ne iubim Vrajmasul (nu EREZIA) poate se va milostivi Dumnezeu si asupra CONDUCATORILOR sa le inmoaie inimile, dar prea putin acest lucru cand fiecare incearca sa rastalmaceasca cuvintele aproapelui si le interpreteaza dupa ceea ce-l macina in suflet.
    Ar trebui sa ne macine pe fiecare ravna pentru cele SFINTE iar nu pentru cele trecatoare.
    Acolo unde poporul ramane fara PARINTI DUHOVNICESTI crestinii au obligatia sa se jertfeasca in credinta fara sa se opuna ca jertfa sa fie deplina. Si toate astea nu se pot realiza decat cu iubirea de vrajmasi.
    Cititi pe Sfantul Ioan Gura de Aur cum vorbeste despre dragoste, cititi toti sfintii parinti cum vorbesc despre dragoste si dupa asta sa incercam sa ne comparam cu ceea ce am devenit noi prin lipsa dragostei.
    Cititi pe parintele grec Filotei Faros, cartea Firea Dragostei sa intelegeti cat sa pervertit dragostea crestina ca a devenit o dragoste in functie de necesitate.
    Cititi in primul rand din Sfanta si Dumnezeiasca Scriptura cand Apostolul spune ca ... dragostea indelung rabda, dragostea nu se lauda nu se trufeste nu se poarta cu nedreptate, nu cauta ale sale nu pune la socoteala raul..... dragostea NU CADE NICIODATA.
    Datorita DRAGOSTEI au rezistat Sfintii Mucenici in jertfa lor, datorita dragostei DIVINE s-a jertfit Hristos pentru noi.......
    si poate continua pana la sfarsitul veacurilor. Depinde de noi.
    Va rog din toata inima nu mai rastalmaciti cuvintele dupa ce va doare, ca se poate gresi daca nu punem inainte CUVANTUL SFINTEI EVANGHELII explicat de SFINTII PARINTI.

    Iertati indraznela!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @lucian
      stiai ca ereticii sunt vrajmasii lui Dumnezeu? Pe ei nu trebuie sa-i iubesti, iar daca hules numele Domnului poti merge intr-atat incat sa-ti sfintesti palma de obrazul lor, asemeni Sf. Nicolae.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @lucian,
    Dumnezeu zice sa-i iubim pe vrajmasi, nu pe eretici. Modul tau de analiza lucrurile nu este deloc productiv, ci caldicel, "lasa-ma sa te las". Cum vrei tu sa aparam dreapta credinta de naluciri daca propui sa ne purtam cu manusi fata de eretici ? Va rog frumos pe cei care propagati iubirismul si toleranta lucrurilor strambe, sa nu mai scrieti aici pt. ca nu produceti decat amaraciune. Noi trebuie sa fim fermi, curajosi, fara inclinatii spre niciun compromis si da ca va fi nevoie, sa aparam ortodoxia cu pretul vietii noastre. Un Craciun luminos celor drept maritori si multa intelepciune celor rataciti !

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Postez din nou acest canon de rugaciune deosebit de actual.

    Să ne rugăm cu sfântul Petru Movilă pentru pacea Bisericii

    Canon de rugăciune împotriva ereziei şi apostaziei şi pentru împăcarea Bisericii

    (facere a Sfântului Ierarh Petru Movilă)

    Lavra PecerskaCântarea 1, Irmos

    Pe Tine, Hristoase Împărate, Care credinţa cea adevărată în Tine ai pus-o ca piatră şi temelie de nezdruncinat a Bisericii Tale, pe Tine Care ne-ai lăsat făgăduinţa neamăgitoare că Biserica nu va fi biruită de porţile iadului, răscumpărând-o cu cinstitul Tău sânge, Te rugăm cu lacrimi: izbăveşte-ne grabnic de necazurile ereticeşti de acum şi de strâmtorările apostaţilor.

    S-au deschis porţile iadului, buzele hulitoare de Dumnezeu, ca să înghită fără milă Sfânta Ta Biserică, dar Tu, adevăratule Împărat, Hristoase, închide-le, pune-le stavilă cu puterea Ta cea dumnezeiacă. Te rugăm cu inima înfrântă, izbăveşte Biserica de toate strâmtorările, căci ai răscumpărat-o cu sângele Tău cel curat.

    Tu eşti piatra cea din capul unghiului şi Capul Trupului Tău, Capul Bisericii Tale, Hristoase Împărate. Loveşte-i cu lemnul Crucii Tale pe câinii care o tulbură şi o dezbină, iar ei dăruişte-i pace cu dumnezeiasca Ta putere, căci ai răscumpărat-o cu sângele Tău cel curat.

    Pe tine, Maică binecuvântată, pântece care L-ai purtat pe Dumnezeu, chezăşie şi acoperământ al neamului creştinesc, te rugăm din inimă: ocroteşte turma Fiului tău, care este tulburată de lupii cei fioroşi, şi izbăveşte-o de năvala lor ucigătoare de suflet, căci Fiul tău şi Dumnezeul nostru a răscumpărat-o cu sângele Său cel curat.

    Cântarea a 3-a, Irmos

    Tu, Mântuitorule şi Iubitorule de oameni, Cel ce vezi prigonirea Bisericii Tale de către duşmanii cei vicleni, milostiveşte-Te şi ascultă rugăciunea noastră şi, milostiv fiind, izbăveşte-o degrabă de toate necazurile şi scârbele, şi întăreşte-o în pacea adâncă pe piatra mărturisirii adevărate, ca să Te slăvim cu toţii într-un gând pe Tine, Cel ce eşti Dumnezeu deofiinţă cu Tatăl şi cu Duhul.

    S-au sculat lupi grei, Doamne, speriind şi împărştiind fără milă turma Ta de oi cuvântătoare, şi încearcă să o înghită cu amăgirea cea diavolească; dar Tu, Hristoase, păstorule bun care Ţi-ai dat viaţa pentru noi, slobozeşte-ne de fiarele acestea şi izbăveşte-ne degrabă, ca să Te slăvim cu toţii într-un gând pe Tine, Cel ce eşti Dumnezeu deofiinţă cu Tatăl şi cu Duhul.

    S-au sfătuit apostaţii şi păgânii să dărâme Biserica Ta, Hristoase, cu amăgirile cuvintelor mincinoase, dar noi cu lacrimi ne rugăm Ţie: adunările acestora împrăştie-le, precum de demult ai împrăştiat adunătura de neamuri la zidirea turnului şi nimiceşte-le, ca să Te slăvim cu toţii într-un gând pe Tine, Cel ce eşti Dumnezeu deofiinţă cu Tatăl şi cu Duhul.

    Marie, Născătoare de Dumnezeu, Care L-ai născut pe Mântuitorul şi Izbăvitorul lumii, cu rugăciunile Tale, scapă Biserica Fiului Tău de toate nenorocirile, necazurile şi vicleşugurile schismatice, ca să-L slăvim cu toţii într-un gând pe Hristos, Cel ce este Dumnezeu deofinţă cu Tatăl şi cu Duhul.

    Cântarea a 4-a, Irmos

    Ca să izbăveşti Biserica de amăgirea duşmanului, Stăpâne Hristoase, Ţi-ai vărsat fără cruţare sângele, iar acum, Iubitor de oameni fiind, Te rugăm s-o izbăveşti de toate ereziile nou-urzite şi de amăgirile schismatice şi să o păstrezi nestricată.

    Fără milă şi-au ascuţit trădătorii dinţii şi, precum fiarele, au căscat gurile ca să înghită Biserica Ta, Hristoase Împărate, dar Tu sfărâmă-le dinţii amăgitori, păzind de ei nevătămată turma Ta, ca un Iubitor de oameni.

    Te rugăm cu râvnă, Mântuitorule, spre ruşinarea amăgitorilor duşmani să luminezi cu înţelepciunea Ta cea dumnezeiască inimile întâi-stătătorilor Bisericii, şi cu lumina cunoaşterii Tale sfinţeşte propovăduirea lor şi luminează-le mintea, ca un iubitor oameni, spre întărirea credinţei celei întru Tine.

    Stâpână Preacurată, mintea desfrânată a celor ce s-au lepădat de Dumnezeu biruieşte-o cu puterea neadormită a rugăciunilor şi adă-i în Biserica Ortodoxă, alungă degrabă din inima lor bezna amăgirii, ca să slăvească dimpreună cu noi, cu dreaptă credinţă, pe Hristos, Iubitorul de oameni.

    Cântarea a 5-a, Irmos

    Hristoase, Iubitorule de oameni, dă ierarhilor Tăi şi tuturor cârmuitorului Bisericii Tale priceperea de a îndrepta cu dreptate cuvântul adevărului Tău, Mântuitorului, şi toate ereziile şi apostaziile stârpeşte-le, Binefăcătorule multmilostiv.

    Ne rugăm Ţie, Hristoase, dăruieşte Bisericii Tale darul de a Te slăvi în pace, în dreaptă credinţă, Iubitorule de oameni; şi, scoţând-o degrabă din răutăţile şi prigoanele dăunătoare, izbăveşte-o de toate nevoile care vin din partea apostaţilor ce au înconjurat-o, Binefăcătorule multmilostiv.

    Cu de-a sila sfâşie apostaţii amăgitori haina Bisericii Tale, Hristoase, ţesută din înalta cuvântare de Dumnezeu; dar Tu, Bunule, cu puterea Ta cea dumnezeiască, grăbeşte-Te şi scoate-o şi scap-o din cursele lor pierzătoare de suflet, Binefăcătorule multmilostiv.

    Viţei graşi au înconjurat Biserica Fiului tău, Născătoare de Dumnezeu, şi, ca s-o înghită, şi-au căscat fălcile hulitoare, răcnind ca nişte lei, dar tu, Ajutătoare puternică creştinilor la nevoie fiind, vino acum şi degrabă stârpeşte-i pe ei, rugându-Te cu sârguinţă pentru noi lui Hristos, binefăcătorul cel multmilostiv.

    Cântarea a 6-a, Irmos

    Valurile mării amăgitoare s-au înălţat peste măsură spre înecarea Bisericii Tale, Hristoase, dar acum Tu, precum de demult sculându-Te ai oprit marea cea văzută, opreşte valurile ei, şi cu rugăciunile tuturor sfinţilor Tăi izbăveşte Biserica Ta de la înecul ducător la pierzanie.

    Apostaţii şi-au încordat arcul şi au scos armele ca să-i omoare pe robii Tăi săraci şi sărmani, care cred cu dreptate în Tine, dar Tu, Hristoase, cu rugăciunile tuturor Sfinţilor Tăi, fă ca armele acelora să intre în inimile lor şi arcurile lor să se frângă, iar pe noi să nu ne rănească deloc.

    Din adâncul inimii, ne închinăm cu lacrimi Ţie, Hristoase Împărate, rugându-ne cu râvnă: izbăveşte Biserica Ta de aceste nenorociri şi de clevetirea grea a potrivnicilor şi păstreaz-o nevătămată şi în adâncă pace, spulberând degrabă toate ereziile şi apostaziile cu rugăciunile tuturor sfinţilor Tăi.

    Apostazia (lepădarea de Dumnezeu) de trei ori afurisită, Preacurată, a stârnit uneltirile amăgitoare, voind să dărâme din temelie Biserica Fiului tău, răscumpărată cu sângele Său cinstit, dar Tu grăbeşte-te, adăpost al creştinilor, şi, cu rugăciunile Tale de Maică şi ale tuturor Sfinţilor roagă-Te lui Hristos să stârpească uneltirile lor şi să aducă pace în Biserică.

    Condac, glasul al 4-lea:

    Grăbeşte-Te să-i spulberi pe neaşteptate, Doamne Iisuse Hristoase, ca să nu ne robească prin învăţăturile lor, căci duşmanii Te hulesc şi pe noi ne ameninţă; loveşte-i, dar, cu Crucea Ta, pe cei care se luptă cu noi şi curmă degrabă urzelile lor, ca toţi cei ce fac rău robilor Tăi să înţeleagă şi să cunoască aievea cât de puternică este, prin rugăciunile Născătoarei de Dumnezeu, credinţa ortodocşilor, Unule Iubitorule de oameni.

    Cântarea a 7-a, Irmos

    Dumnezeule şi Răscumpărătorule, Mire al Bisericii, Te chemăm cu osârdie: scapă Mireasa Ta din mâinile nelegiuiţilor, care vor s-o nimicească, stârpeşte puterea amăgirii lor, ca să putem cânta fără încetare: „Bine eşti cuvântat Doamne”.

    Doamne, desfă degrabă legătura amăgirii, pe care încearcă s-o ţese şarpele ispititor al Bisericii Tale, şi rupe mrejele lui, ca, fiind izbăviţi de acestea, să strigăm într-un glas: „Bine eşti cuvântat Doamne”.

    Dă-ne răbdare bărbătească, Mântuitorule, care ne-ar scăpa de la necaz, şi nu ne duce peste puteri în ispită, ci izbăşte-ne de toate amăgirile viclene ale apostaţilor, care năvălesc peste noi, ca mereu să strigăm în Ortodoxie: „Bine eşti cuvântat Doamne”.

    Fă rugăciune către Fiul Tău şi Dumnezeul nostru, Marie, mireasă de Dumnezeu, ca, ridicându-Şi puterea Sa dumnezeiasc, să vină să scape Biserica Sa de nenorocirile pe care ni le fac apostaţii şi de ereziile păgâne şi să-i izbăvescă de amăgitori pe cei care-I cântă cu evlavie: „Bine eşti cuvântat Doamne”.

    Cântarea a 8-a, Irmos

    Mântuieşte-ne pe noi, Hristoase, Iubitoarele de oameni, care ne pierdem şi în fiecare zi ne împuţinăm din pricina amăgelii apostaziei, precum l-ai scăpat pe Petru, care se îneca în mare, întărind cu putere pe piatra adevăratei Tale mărturisiri pe cei care cântă cu credinţă dreaptă: „Toate lucrurile Domnului pe Domnul lăudaţi-L şi-L preaînălţaţi pe El în veci”.

    Latră la Biserica Ta, Hristoase, rânjind cu hulire ca leii cumpliţi, copiii trădării în curtea lor de amăgire, vrând să o fure fără cruţare. Dar Tu, Doamne, Care, Ţi-ai vărsat sângele pentru ea, nu-i lăsa în mâinile duşmanilor pe cei ce cântă cu credinţă: „Toate lucrurile Domnului pe Domnul lăudaţi-L şi-L preaînălţaţi pe El în veci”.

    Hristoase, Judecătoarele veşnic, întăreşte-i în dreapta credinţă pe ierarhii Bisericii Tale şi apără Biserica neînfrântă de porţile iadului după făgăduinţa Ta, Doamne, şi izbăveşte-ne de necazurile care ne apasă pe noi, cei ce cântăm cu credinţă: „Toate lucrurile Domnului pe Domnul lăudaţi-L şi-L preaînălţaţi pe El în veci”.

    De la Tine primind trupul, Preacurată, S-a născut Cel care prin Cuvânt dumnezeiesc le-a făcut pe toate; Te rugăm, Preacurată, din inimă: roagă-L să ne scape de înşelarea duşmănească, şi să izbăvească acum Biserica Sa de necazul ce o apasă, şi să-i mântuiască pe cei ce cântă cu credinţă: „Toate lucrurile Domnului pe Domnul lăudaţi-L şi-L preaînălţaţi pe El în veci”.

    Cântarea a 9-a, Irmos

    Turma Ta cea cuvântătoare, prigonită şi tulburată de lupii cei lacomi, Hristoase, strigă cu glas tare: „Ai milă, îndură-Te şi ne izbăveşte grabnic de cursele vrăjmaşului, ca să nu pierim, ci să Te preamărim în veci pe Tine, Cel ce eşti singurul Cap al celor credincioşi”.

    Rugăciune

    Tremurând şi temându-ne cu frică mare, căci cunoaştem păcatele noastre fără măsură, îngenunchem către Tine, Doamne Iisuse Hristoase, şi Te rugăm: întăreşte-ne credinţa, linişteşte Biserica şi izbăveşte-o grabnic de amăgirile trădării apostaţilor, ca să Te preamărim în veci cu evlavie pe Tine, Cel ce eşti singurul Cap al celor credincioşi. Spulberă, Mântuitorule, amăgeală crâncenă a tuturor ereziilor şi stârpeşte din rădăcini paguba apostaziei, potoleşte sfâşierile bisericeşti, oile rătăcite adună-le şi du-le în turma Ta sfântă. Te rugăm, Hristoase Doamne, să ne linişteşti şi pe noi în Ortodoxiei, ca să Te preamărim în veci pe Tine, Care eşti singurul nostru Cap al celor credincioşi.

    Roagă-te, Preacurată, Fiului şi Domnului Tău să risipească toate pâraiele amăgirii şi să le sece grabnic, iar pe cei rătăciţi să-i îndrepte spre cunoaşterea adevărului, să liniştească Biserica Sa şi pe noi toţi să ne întărească în credinţă cu dreptate. Sfântă Fecioară, pe Tine Te rugăm, ca să Te preamărim în veci cu credinţă dreaptă, ceea ce eşti cu adevărat Născătoare de Dumnezeu.

    Sursa: Toaca

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa facem o analiza sumara.Cine la rastignit pe Hristos?Jidanii cu mina romanilor,cine il rastigneste astazi din nou pe Hristos aceeiasi calai jidanii si romanii,(papa)
    Papa=prorocul mincinos
    Jidanii=fiara apocaliptica
    Masoneria=marea desfrinata care calareste fiara si este beata de singele mucenicilor lui Hristos.
    Mucenicii=toti preotii,calugarii,mirenii care au suferit pentru Hristos.
    Dupa parerea mea papa mai mult ca sigur este jidan si mason de grad 33 de ce zic asta fiindca are toate trasaturile fetei specifice rasei jidanesti urechi mari narile nasului largi conformatia capului mica(microcefal) in forma de gulie iar fata vinetie debordeaza de rautate mindrie si viclenie.
    Pe cind romanul curat crestin ortodox are conformatia capului mare patrat cu frunte lata ochi adinci nas drept barba bine conturata privire blinda si cucernica gen Eminescu sau Stefan cel Mare.
    Un sfint parinte spunea ca tot raul care vine asupra crestinilor ortodoxsi este din cauza papei sluga jidanilor,care dupa cum spune la prorocia apocalipsei vor arde impreuna in iezerul cel de foc.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sunt sigur ca o sa imi fie sters comentariul sau cenzurat
    PSALMUL 113
    12. Idolii neamurilor sunt argint şi aur, lucruri de mâini omeneşti:
    13. Gură au şi nu vor grăi; ochi au şi nu vor vedea;
    14. Urechi au şi nu vor auzi; nări au şi nu vor mirosi;
    15. Mâini au şi nu vor pipăi; picioare au şi nu vor umbla, nu vor glăsui cu gâtlejul lor.
    16. Asemenea lor să fie cei ce-i fac pe ei şi toţi cei ce se încred în ei.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Desi nu-i iubesc pe catolici si religia lor,trebuie sa recunosc ca sunt mult mai numerosi decit ortodocsii,sunt peste un miliard si jumatate ! Minoritatea ortodoxa se aseamana cu minoritatea maghiara care cere majoritatii schimbarea zilei nationale ! Cum sa declari ca nu este binevenit in Romania?Cind tara este aservita catolicilor din Europa de Vest,jidanilor din Izrael si pocaitilor din America,cu asemenea atitudine riscam sa disparem ca stat!!!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cum judecam noi pe ei asa suntem si noi judecati de ei .ce credeti ca au mare simpatie pt.noi,de multe ori se zice ca suntem primitivi.si atuncicum tb.sa ma comport fata dei ca sa nu fac pacat.nu credeti ca la marea judecata mantuitorul ne va intreba ce am facut cu fratele nostru si noi ce raspundem?umila mea parere sa ne vedem de credinta si de mantuirea noastra.ca dumnezeu stie el sa le randuiaca pe toate.iertare.craciun fericit

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    iertati-ma!

  1. Pingback: STIRILE ZILEI (24.12.2010) « Saccsiv's Weblog

  2. Pingback: STIRILE ZILEI (24.12.2010) « Saccsiv's Weblog

  3. Pingback: STIRILE ZILEI (24.12.2010) « Saccsiv's Weblog

  4. Pingback: STIRILE ZILEI (24.12.2010) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*