9 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acest mesaj se potriveste de minune celor de ascor, care cer binecuvantare si pentru a respira. Ascor este o asociatie toatal compromisa si redusa la tacere de catre ierarhia ce nu vrea sa se implice in multe probleme cu care se confrunta cei pe care ii pastoresc.
    Cum zicea un amic, ascor este mai mult o agentie matrimoniala... unde se intalensc pentru a face excursii, banchete... sarmale impreuna, mai putin misiune.
    Ba mai mult, in ultima vreme in cadrul ascor este un departament de Relatii externe si Ecumenism!! Va dati seama ca acesti tineri sunt spalati pe creier inca de pe bancile scolilor., si care ajung preoti dintre ei, vor face numai compromisuri cu credinta.
    Mai bine s-ar desfiinta o astfel de asociatie...

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca unul din stalpii Ortodoxiei spune raspicat ca trebuie sa ne aparam Sfanta Credinta cu sabia in mana atunci si eu spun ca si pana acum si in continuare : ORTODOXIE sau Moarte ! Nimic nu are valoare si nimic nu este comparabil cu stralucirea luminii pe care am primit-o la Taina Sfantului Botez!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratioare, ce are ASCOR cu acest cuvant de intelepciune al Parintelui ???
    Doamne lumineaza-ne pe toti ! si miluieste pe poporul Tau !

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este nevoie de un Zelea Codreanu inRomania !

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    mda...daca tot e nevoie de razboi cu sabia...sugerez sa bage fanaticii in prima linie!cat despre afirmatiile urate despre ascor...nu sunt membru dar musca stiu pe unde umbla

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ghenadie,pai daca trebuie sa marturisim oricand si oricum,mai ales acum in fata tuturor politrucilor si iudeomasonilor politicieni(nu toti) zici tu ca suntem fanatici ? Dar tu cum vrei sa iti porti "razboiul"cu toti dusmanii Ortodoxiei,cu flori si beteala de pom de iarna ? Chiar devii curios prin atitudinea ta ! Probabil crezi ca noi cei care suntem mai putin smeriti si mai patimasi suntem fanatici ? Repet ce a spus Parintele Arsenie Papacioc : cu sabia reala sau ipotetica trebuie sa aparam Sfant Ortodoxia iar tu daca vrei te poti uita la noi si poate stai in linia a doua ,la sah !

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iisus Hristos va birui in veac.
    Niste bulgari de pamant nu vor impiedica lucrarea de mantuire a lumii, in schimb la fel cum fac sectele, acesti politruci vor curata Ortodoxia de paraziti.

    Nu ne vom mantui cu carnati, sarmale si toba in post!
    Nu ne vom mantui cu vorbe murdare, cu procese pe la tribunal ! (asta inseamna ca nu stim sa iertam)
    Nu ne vom mantui cu dispret, ura sau egoism in suflet !

    Si ....cine nu vrea sa vina la lumina Adevarului, sa nu vina . Hristos nu forteaza pe nimeni.

    Multi chemati, putini alesi.
    Doamne ajuta !

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Dorin,
    Specifica te rog ca vorbesti doar despre ASCOR Bucuresti.

  1. Pingback: STIRILE ZILEI (10.12.2010) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*