Patriarhul Serbiei, Irineu, aduce jertfa alaturi de jidovi in celebrarea Hanuka. Conform Canoanelor trebuie afurisit

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qh8q79n29VE]

Sanctitatea sa Irineu, patriarhul sarb a vizitat pe 8 decembrie 2010 sinagoga Sukat Shalom din Belgrad si cu această ocazie, el a aprins una dintre cele opt lumanari intr-o ceremonie tradiţionala de Hanuka – sarbatoarea evreiasca a libertatii şi a luminii. In afara de patriarh, au mai aprins lumanari, de asemenea, Presedintele Republicii Serbia domnul Boris Tadic, episcopul Irineu de Backa, muftiul din Serbia Haji Efendi Jusufspahic, papistasul Antonini Orlando, ministrul Cultelor Dr. Bogoljub Sijakovic, presedintele tineretului evreu din Serbia Danijel Bogunovic şi presedinte de onoare al Asociatiei Comunitatilor Evreiesti din Serbia, domnul ACA Singer.

[slideshow]

sursa: Patriarhia Serbiei

Canonul 71 Apostolic: Dacă vreun crestin ar duce untelemn sau ar aprinde lumanari la templul paganilor sau la sinagoga iudeilor, in sarbatorile lor, sa se afuriseasca.

La intronizare sa, noul patriarh al Serbiei a avut invitati la randu-i pe jidovi si pe musulmani. Acum le-a intors vizita, dar s-a lepadat de Ortodoxie. Conform Canoanelor, Biserica Sarba nu mai are Patriarh, acesta incalcand Canonul 71 Apostolic. Acest patriarh prigonitor al episcopului Artemie este acum lepadat de Dumnezeu si a cazut in apostazie. Biserica Sarba merita un patriarh ortodox si cel mai potrivit ar fi episcopul Artemie. Dar binenteles ca de numirea patriarhilor se ocupa masoneria, nu-i asa?

31 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Eu nu cred ca omul acela e patriarh. Sunt oameni de-ai lor, infiltrati, si crescuti (educati) sa ia totul in bataie de joc.
  Un calugar care-si traieste fagaduintele calugariei, moare pentru HRISTOS in fiecare clipa, si nu pactizeaza cu slugile satanei, oricare ar fi ele.

  Imparatul Hristos, s-a smerit pe Sine, si a spalat picioarele ucenicilor.
  Contrar invataturilor lasate de Hristos Iisus, ierarhii de acum, s-au amestecat de mult cu aluatul fariseilor.
  Oameni mandri, chinuiti de satana.

  Dumnezeu sa-i scuture (adica sa le dea desteptarea) si sa-i ierte, daca se indreapta.

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Din pacate si in Serbia lucrurile merg intr-o directie gresita.Dar la noi in ROmania vreau sa va aduc in vedere voua fratilor cat si cititorilor acestui bloc in editia din aceasta seara a emisiunii conexiuni lui Valentin Stan de pe postul tv antena 3 ,inregistrerea ei se poate urmari la linkul :
  http://inregistrari.antena3.ro/view-Conexiuni_cu_Valentin_Stan-22.html
  Vorbeste despre greco catolici si ortodocsi ,ca greco-catolicii au fost prigoniti de BOR ...e o situatie delicata.Totusi este clar ca mie mi se pare ca se promoveaza jertfa greco-catolicilor in detrimentul ortodoxiei...sugereaza CUM CA BOR I-AR FI DAT PE MANA SECURITATII si ar fi facut fortat reintoarcerea acestora la ortodoxie.Stan zice ca greco-catolicii sunt adevaratii romanisti iar ortodocsii din ardeal niste vanzatori(ca mitropolitul ardealului de la din primul razboi mondial ar fi considerat ca armatele romane sunt de fapt cele inamice si avea un document cu care cica demonstra asta)...Greco catolicii au avut demnitate ca au demnitate ca nu au renuntat la crezul lor de romanism...iar ca romanii ortodocsi au facut pe sest pactul cu securitatea si comunismul ca de aia au si luat proprietatile greco-catolicilor....Nu stiu ce sa mai spun ...chiar daca au facut unirea tradatoare cu Roma se pare ca ei sunt adevaratul exemplu de demnitate cel putin in viziunea lui Stan.Face si el aluzie ca de ce stau romanii la cozi pe la moaste in incercarea de pocainta cand de fapt ar trebui sa ne cinstim intai martirii DAR DE CE NE JUDECA EL PE NOI CARE MERGEM LA MOASTE,DE UNDE STIE CA NOI NU AVEM RESPECT PT MARTIRI?E de urmarit emisiunea in detaliu eu nu am prins-o de la inceput si oricum m-a mahnit...cine are timp sa vada ar fi interesant mie mi se pare ca impinge domnul "specialist in istorie" lucrurile intr-o anumita directie gresita a si cu pogromul evreiesc sau ma insel eu.
  Nu stiu dar apar peste tot atacuri mai mascate sau nu asupra ortodoxiei...da domnul stan face aici si o invitatie spre ecumenism spunand ca cei pe care noi ii numim erteci adica greco si romano catolicii sunt de fapt adevaratii romani si patrioti care trebuie sa-i cinstim si sa-i privim ca exemplu.Respect sacrificiul si demnitatea acelor oameni victime ale comunismului dar nu vreau sa am o gandire ecumenista.Fratilor voi ce parera aveti depsre asta.?...mie una mi se pare o chestiune delicata si trebuie sa avem un punct de vedere transant si demn.
  Doamne ajuta!

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Este incredibil unde s-a ajuns ! Vai de popoarele calauzite de orbi !

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  De la cer la pamant si de la apus la rasarit asa este diferenta intre Patriarhul Pavle al Sarbilor Ortodocsi si acest om al prigoanei care l-a facut direct Erou al pamanturilor din Kosovo pe Parintele Artemie ! Srpska,NE DAMO KOSOVO ! ORTODOXIE sau Moarte !

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Dumnezeu ingaduie ca sa se intimple toate pentru incercarea credintei dreptcredinciosilor ORTODOCSI, in primul rind, iar in al doilea rind pentru a dovedi ca inselatorul se va insela pe sine !
  Adevarul este ca Dumnezeu lucreaza in mod firesc facind ca tot ce daruim noua ne daruim ! Asadar vicleanul diavol deoarece incearca sa insele pe credinciosii lui Hristos, prin care lucreaza Insusi Hristos Dumnezeul cel Viu, de fapt pe el insusi se va fi inselat ! Dumnezeu va intoarce lucrarea vicleana impotriva celui care a facut-o !

  Vremurile in care taria credintei va scapa sufletele credinciosilor de moarte, sunt aproape ! Cea mai mica urma de patima ne va putea fi fatala !

  DOAMNE AJUTA !

  Mirce

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  apăi sincer i nu ştiu de ce nu ne o zic mai repede că vor o sinagogă mondială a satanei unde să slujască rând pe rând lu hăl rău şi să nu mai fie penibili - dacă vă uitaţi la imagini ce sadismfacţie îi pe faţa patriarhului de zici că îi jidan nu lider al ortodoxiei - prin participarea la astfel de ritualuri iecumenice.
  faci laolaltă ritualuri cu asasinii morali ai lui Hristos, fiindcă ăia materiali or fost puşi romanii fiindcă jidanii nu or avut tupeu să îl omoare direct şi atunci l au asasinat ca nişte iude ce au fost ŞI care urăsc de moarte creştinismul, adică te alşezi la ritual cu ăia pentru care la o adică nu contezi nici ca om, mai ales ca ortodox şi pentru care eşti doar o slugă a lor.
  adică ei au dreptul să ceară ca ai lor să nu şi vândă proprietăţile numai între ei şi asta nu i discriminare DAR noi nu avem dreptul să le zicem în faţă asasini ai lui Hristos fiindcă îi antisemnitism?
  uite cu cine o ajuns un patriarh la masă...
  iar poporul să tacă şi să asculte fiindcă no, amu, ni ăla îi patriarh şi trebuie ascultare DAR în condiţiile în care patriarhul ritualizează cu asasinii lui Hristos ce să mai zică poporul sârb?
  facem ascultare dar până când până trecem cu toţii în sinagoga mondială a satanei????

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cine sa-l afuriseasca ?

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne ajute sa luam aminte. Nu dupa satisfactiile masonicesti tanjim noi, ci dupa fericrea vesnica. Deci sunt de plans cei care au cautat functii nemeritate pentru a compromite Ortodoxia din interior. Vai de cei prin care vine sminteala.

  Totusi pasivitatea dauneaza grav Ortodoxiei si mantuirii! Asa se dovedeste ca pentru noi patriarhul Serbiei nu e nici sanctitate (catoliceste) si nici preasfintit (ortodox), ci un fur de cele sfinte si nimic mai mult.

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pentru Natalia!Presupun ca est din afara Ardealului,de aceea nu ai inteles continutul emisiunii d-lui Stan!Eu sunt un ardelean greco-catolic,am 63 de ani si impreuna cu multi alti ardeleni ne straduim sa mentinem vie flacara romanismului in sufletul celor ce simt romaneste!Transilvanenii au trait sub teroarea ungurimii,au fost siliti sa-si maghiarizeze numele,sa urmeze scoala in limba maghiara,nu au avut voie sa-si foloseasca limba materna,dar tu,Natalia ,in necunostinta de cauza,faci aprecieri tendentioase!Vino in Harghita sa te duc in localitati cu denumire romaneasca dar cu locuitori care nu mai stiu romaneste!Sa te duc la o scoala romaneasca sau la o primarie din zona locuita de romani ca sa-ti arate cei de acolo acte oficiale,emise de prefectura in anul 2010 redactate in limba maghiara!!!Da,ardelenii greco-catolici s-au luptat pentru unire,au murit cu miile pe front pentru tara mama,si drept recunostinta li s-au confiscat bisericile si li s-a interzis cultul!Acum,BOR nu vrea sa restituie ceea ce nu este a ei,pacat ca in acest fel invrajbeste oamenii!

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @Nelutu
   Greco-catolicii ar trebui sa fie "patrioti" mai mult pentru patria cereasca si asta se poate infaptui doar avand "cetatenie" ortodoxa. Inafara Ortodoxiei nu exista mantuire! Greco-catolicismul este o corcitura a papismului satanic.

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Fac o completare la commentul despre valantin stan, inregistrarea emisiunii de ieri la linkul:
  http://inregistrari.antena3.ro/view-Conexiuni_cu_Valentin_Stan-22.html
  Atacul lui stan in cepe de la minutul 12.56…Fratilor va rog mult sa vedeti si voi.Vb despre demnitatea eroilor uitati greco catolici,oameni care dupa stan ei ne-au deschis constiinta despre latinitatea noastra si lb romana ,ei sunt dupa sta arhitectii unirii ,in Romania ortodocsii scriind cu litere chirilice .Vb f frumos despre acesti oameni dar nu spune nimic in aceasta emisiune si in nici una din emisiunile sale despre tinerii legionari inchisi in puscarii la fel cu greco catolicii.Nu mai zic nimic mai mult…Asta nu inseamna ca respect demnitatea acestor romani uniti cu Roma dar modul in care li se promoveaza si foloseste imaginea este de condamnat .Insa bomboama pe coliva ,scuzati-mi expresia incepe la minutul 42 cand vorbeste despre preotului Daniel Crecan ii ia apararea preotului care a dat in apostazie…Facand reclama la ecumenismul total …dandu-ne exemplu pe americani…tara unde sinagoga si moscheea stau impreuna de asta ei sunt uniti si puternici... no comment.
  Eu una ma gandesc ca ar trebui sa faca cineva o sesizare la Patriarhie sau ceva de genul asta personajul acesta e de-a dreptul toxic pt ortodoxie si romani in general.

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Domnule Nelutu ,am spus ca respect sacrificiul acestor romani ardeleni chiar daca sunt uniti cu papa,sunt din ardeal,si stiu de fapt cum stau lucrurile dar de asemenea am cunostinte greco catolici care au trecut la ortodoxiei si au rama s in ea si sunt multumiti nici nu se mai gandesc si nu mai gasesc rostul sa se intoarca inapoi la greci catolicism.Sunt cazuri reale...ba mai mult multi sa simt mult mai aproape de trairea ortidoxiei.Este un caz in Sapanta in care nu ex decat 5 credinciosi greco-catolici care apeleaza la preotul ortodox cu care se inteleg de altfel f bine iar preotul greco catolic care ar trebui sa-i poastoreasca se lupta pe la organismele internationale avandu-l aliat si pe Remus Cernea despre ale carui convingeri nu vreau sa mai amintesc ,ca sa recupereze Biserica si cimitirul ,biserica restaurata de comunitatea orotodoxa de acolo.Cred ca am in mare idee despre cum stau lucrurile sunt pentru toleranta si sunt de parere ca fiecare are dreptul sa imbratiseze ce credinta doreste si astfel va raspunde cu erezia sau cu credinta lui in fata Judacatorului,dupa caz dar ceea ce se petrece de fapt cu acest asa zis conflict nerezolvat de ani de zile intre catolici si ortodocsi este alimentat artificial...se pun paie pe foc de catre opinia publica,americani etc. cand de fapt foarte multi romani au trecut la ortodoxie si nu au nici o problema cu aceste lucruri.Mai mult cred ca este o lupta ca Vaticanului si a preotilor greco catolici sa aiba enoriasi care sa cotizeze mai mult decat o lupta pt libertatea de constiinta si cu atat mai putin pt roamnism...va rog sa ma iertati dar eu asa va d lucrurile...se vrea recuperarea unor biserici care ulterior vor fi goale de credinciosi pt ca cei mai multi s-au orientat spre ortodoxie.Eu cred ca demersul clericilor greco-catolici legat de retrocedari avand si girul americanilor mai nou este unul legat mai mult de interese materiale decat de cele spirituale.Daca au asa de multi creidnciosi de ce nu pun bani din donatii si construiesc biserici.in ROmania dupa 1989 s-au construit multe biserici ortodoxe din banii credinciosilor cum a fost si cum Manastirea Petru Voda de exmplu.Nu o fac stiti de ce pentru ca nu prea mai au credinciosi doritori sa se reuneasca cu Roma.IERATI-MA DAR ASTA E OPINIA MEA.Doamne ajuta!

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  La urma urmei , daca fostul patriarh a slujit cu papa , l-a adus in Romania , actualul slujeste cu papistasii , de ce nu s-ar ruga cu evreii si alti patriarhi ?

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Bietii sarbi...
  Noi ce-o sa facem cand o sa se intample si la noi acelasi lucru?

 14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  incredibil

 15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Este ortodox acest episcop? Mi se pare cam ciudat fesul

 16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @Anca,nu spune bietii Sarbi ca ei nu au avut nevoie sa inventeze un Arcan, iar ei in timpul bombardamentelor facute de "victoriosii" americani,s-au asezat dansand pe podurile din Belgrad si si-au pus deasupra capetelor o uriasa pancarta pe care scria 'target" adica tinta vie ! Crezi tu ca lor le este frica de ceva ca sa le spunem lor bietii de ei? Nu ! Cat despre noi draga Anca,sa stii un singur lucru,daca Romanii erau fricosi ,acum vorbeam turca sau rusa ori cine stie cum ne mai numeam .Toti Eroii Neamului Romanesc sunt printre noi chiar daca slugile ticaloase ale iudeomasonilor se grabesc sa le stearga din cartile de istorie dar uita un singur lucru : niciodata nu se poate sterge memoria unui neam din mintile si mai ales sufletele unor oameni care sunt dispusi sa dea tot pentru tara lor si pentru Sfanta Ortodoxie la fel cum au facut-o inaintasii! Sa nu iti fie teama decat de Bunul Dumnezeu si mai ales cand gresesti ! Ghidul moral al fiecarui Roman este Decalogul si atat ! Reperele Ortodoxiei le poti afla singura si tot singura te poti ruga sa fim uniti in aceste ceasuri de cumpana la fel cum au fost Sarbii la vreme de razboi ! "Indrazniti,Eu am biruit lumea !"
  ORTODOXIE sau Moarte !

 17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pastreaza-ti pacea, Nelutu. Cunosc multi greco-catolici care au revenit la Ortodoxie, adica la religia pe care ne-a lasat-o Sfantul Apostol Andrei.

  Daca pana mai ieri unii mai aveau o urma de nostalgie dupa greco-catolicism, dupa ce au aflat de ispravile ungurilor de acum trei secole, pretuiesc Ortodoxia si o asociaza cu romanismul.

  Prin urmare, vor coliva, vor botez prin afundare de trei ori, vor sa fie in rand cu ortodocsii, nu tanjesc nici dupa papa.

 18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nelutu
  Te-ai intrebat vreodata, ce credinta au avut stra-strabunicii tai, or fi fost grecocatolici sau ortodocsi? Cum a aparut grecocatolicismul? Nu cumva multe din bisericile ortodoxe din timpul imparatesie Maria Tereza au devenit grecocatolice cu forta? Romani sintem cu totii, dar mai presus de toate si de toti sta adevarul: HRISTOS.
  El este capul bisericii ortodoxe, deci lui trebuie sa ne inchinam, nu papei, care e un impostor.
  Constantin Brincoveanu si fii lui, au devenit martiri tocmai pentru pastarea credintei celei adevarate si cred ca si el a fost un roman care a tinut la neamul sau, fara sa faca pactul cu diavolul.
  Doamne Ajuta!

 19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @ Anca
  La noi lucrurile de care esti trista s-au petrecut inca de mai demult .
  De exemplu , fostul patriarh Nicodim , inainte de a fi investit mitropolit al Moldovei , a cerut "binecuvantarea" rabinului prezent la festivitate ...

 20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  crunt si dureros. spunea Părintele Dionisie Ignat, M. Athos (1909-2004): "Dacă au înşelat pe capii Bisericii, sigur... s-a terminat, e sfârşitul"

  si...Sarea ne cuprinde" - Biserica încetează de a mai fi Biserică. Ea devine "pseudobiserică", gata de a-l primi pe Antihrist ca "Mesia", în afară de "mica rămăşiţă" a dreptcredincioşilor care, conform cuvintelor Episcopului Ignatie devine "tot mai săracă şi mai săracă".

 21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  sora Danutza : Fericiţi veţi fi voi când va vor ocărî şi va vor prigoni şi vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, minţind din pricina Mea. Bucuraţi-vă şi vă veseliţi, că plata voastră multă este în ceruri !!!

 22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @ tutenes

  Ce nevoie avea Patriarhul Nicodim de "binecuvantarea " unui rabin??
  Nu cred ca poate face asa ceva un preot ortodox. cred ca-i doar un zvon.

  @ Stefan,

  nu cred ca le e frica sarbilor, insa mi-e mila de ei ca vad asa ceva...e dureros pentru orice crestin ortodox sa-si vada Patriarhul facand ce-a facut Patriarhul Serbiei...
  Ma doare pe mine cand vad ce s-a intamplat, dar pe ei...
  Si cu Patriarhul Serbiei nu poate vorbi nici un alt Patriarh, sau alt preot, sa-l intoarca pe drumul cel bun? Ce poate face cand isi va da seama de greseala pe care a facut-o?
  Stiu ca romanii n-au fost fricosi, si mai stiu si acum unii care nu-s fricosi, dar ma doare ca unii sunt lasa-ma sa te las...uite, din milioane de romani ortodocsi, doar in jur de un milion (probabil doar atatia au fost) au semnat acele formulare impotriva cartilor de identitate cu cip...:(, deci problema noastra a romanilor, e ca nu suntem uniti...eu asa vad.Imi doresc sa ma insel.

 23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ce pretentii aveti voi de la mafiotii de la antena 1? si totusi poporul ia de buna tot ce zic aia acolo: un adventist (maestrul Gadea), asta valentin stan care in afara de mistouri si bascalie nu mai stie nimic s.a.m.d. eu nu inteleg o problema. oare noi marea masa de crestini ortodocsi asupriti de stat nu avem niciun fel de raspuns la toate mizeriile care ni se intampla? alaroa din franta le-au marit varsta de pensionare si au protestat vehemet 2 saptamanai, alora din grecia le-au taiat al 13-lea salariu si au facut mai ceva ca francezii, enlezilor le-au marit taxele de scolarizare si la fel au protestat si ei. NOUA ne-au luat 25 % au marit TVA au taita indemnizatii s.a.m.d iar noi in replica am dansat la acel amarat de miting dansul pinguinului. si normal ca sa prinda tupeu in tara si ateii (guvernantii), si catolicii, si protestantii si mai noi si neferecitii aia de greco - catolici.

 24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @ Anca
  Nu-i nici un zvon .
  in ziarul Universul din 6 februarie 1935 scrie asa "Primeste IPS ( zice rabinul Wahrman ) binecuvantarea sinagogii evreiesti ...
  Despre asta a mai aparut si un articol publicat in "Apararea Nationala"din 17 februarie 1935 scris de Dr, Costache Danita .
  "Primeste binecuvantarea si ciocneste cu el sampanie " .
  Poate asa te vei intreba si de ce Sfantul Ioan Iacob hozevitul a refuzat sa participe la parastasul facut pentru patriarhul Nicodim - intamplare descrisa in cartea Sfantului Din Ierihon catre Sion !

 25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  anca credinta nu vine numai din vedere!! credinta vine dintr o stare de dorinta a sufletului de adevar!! daca tu vezi si nu crezi nu este bine! dar ca patriarhu sa rugat cu papa n ai vazut? si tu ce faci ? mergi in contunuare sa te supui unui astfel de patriarh !! asa si patriarhu sarb poate sa faca ce satanisme vrea el da socoteala,dar de ce se mai duc oamenii la slujbele lui ? mai poate avea har un satanist ca acesta? pe mana unuia ca asta isi dau oamenii sufletul? inseamna ca asa isi pretuieswc sufletul! in ortodoxie ORICINE poate gresi,asa ca va fi vinovat total cel ce asculta de unul care greseste fata de Hristos! scuza cu: altul m a invatat sau ca altii dau socoteala pentru ce facem noi este de tot rasul !

 26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @ gil

  Cand am spus eu ca vine credinta numai din vedere?

  Din ce scrii aici: "anca credinta nu vine numai din vedere!!" se pare ca tu asta ai inteles, si n-ai inteles bine.
  Credinta e un DAR de la Dumnezeu.
  Legat de patriarhul Serbiei, am spus: "Si cu Patriarhul Serbiei nu poate vorbi nici un alt Patriarh, sau alt preot, sa-l intoarca pe drumul cel bun? Ce poate face cand isi va da seama de greseala pe care a facut-o?"

  Ce legatura are ce-am spus eu, cu ce-ai scris tu?

 27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @anca si @gil,nu polemizati pe aceasta tema,ptr. ca va veni timpul sa fim impreuna si sa ne acceptam unii altora lipsurile ,si va spun ceva,poate parea utopic insa pe noi capii din BOR(nu toti)ne unesc....sa fim marturisitori adevarati ai Ortodoxiei impotriva ecumenismului ! Pastorii s-au imbracat fastuos in aur si circula numai cu masini de lux avand maini hulpave si ochii umflati dupa conturi mari in banci,insa unde este smerenia si unde evlavia ?Unde sunt Parintele Galeriu si Parintele Dometie de la Rameti care si-au dat saracilor si pantofii din picioare ? Oare nu noi trebuie sa o avem in suflet ca o flacara nestinsa aceste atribute ale Ortodoxiei ? Nu vreau sa judec pe nimeni,insa cand suntem parasiti,ba chiar vanduti prin ecumenism "altora",mai putem sa facem ascultare de cei care chiar au facut acest juramant in fata Bunului Dumnezeu ? "Sa luam aminte !"

 28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ai scris ca nu crezi ca sarbilor le este frica !!asa sant vremurile acum:la toti le este frica !! daca nu ar fi frica si lipsa de credinta de ce nu s ar lupta oamenii pentru supravietuire?? mai spui ceva ce nu se poate dar mi e frica sa nu te supar,insa sper sa intelegi mesajul: nu are sens sa vorbeasca nimeni cu patriarhul pentru ca este scris ca cine face raul intentionat ,nu si mai revine!(sant cazuri ffff rare cand s au intors,dar asa spun sfintii)iar prorocirile spun de capii ortodoxiei care cad acum ca niciodat nu o sa se intoarca la ortodoxie !!fa un efort sa te gandesti cum sa te mintuiesti TU !! ca este foarte greu acum cand clerul este duplicitar,adica sant unii care zic ca nu s ecumenisti dar stau in comuniune cu ecumenistii-adica cu ereticii,adica daca te supui unui duhovnic care nu are credinta curata-singura mintuitoare-cum speri tu si altii sa se mintuiasca !! toate bune si nu fi suparacioasa ca nu ti am scris sa te supar,ci doar sa mai fim atenti si la ce facem noi,nu numai sa i verdem pe altii gresind si noi sa nu facem nimic sa ne salvam sufletele!

 1. Pingback: Video: PATRIARHUL SERBIEI aprinde lumanari la CELEBRAREA EVREIASCA HANUKA. Canonul 71 Apostolic: „SA SE AFURISEASCA”. Ce inseamna afurisirea? ATENTIE MARE: “Daca cineva, se va ruga impreuna cu cel afurisit, sa fie afurisit si el” « S

 2. Pingback: Pentru o palma de pamant sau … hotararile Sf. Sinoade se aplica doar preferential? Din 9 mai 2011, Patriarhia Ierusalimului a intrerupt comuniunea euharistica cu Patriarhia Romana « † Apologeticum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*