Sionistii au luat foc in urma acuzelor aduse de IPS Serafim de Pireu, pe baza Protocoalelor inteleptilor Sionului

In urma unei emisiuni la un post tv (suna cunoscut, nu? vezi cazul Eugeniei Voda), in care Mitropolitul Serafim de Pireu acuza pe jidovi pentru criza mondiala planificata, ca parte a planului sionist de subjugare a lumii, capii iudeomasoneriei fac presiuni de inlaturare a Mitropolitului din functia sa. Vom asista oare la un alt caz de tradare, ca  cel in care episcopul Artemie din Serbia a fost caterisit de sinodul talharesc condus de patriarhul ecumenist Irineu?

Iata si reactia sionistilor

Interventie brutala a factorilor evreiesti în tara noastra

“Chemam Guvernul grec sa aplice legile impotriva unor astfel de discursuri – pline de ura, iar pe conducatorii Bisericii Ortodoxe a Greciei sa indepărteze imediat aceasta persoana din postul sau”. Cuvintele de mai sus apartin presedintelui „Congresului evreiesc european”, Moshe Kantor si se refera la Mitropolitul Serafim de Pireu, care, dupa cum se pare, a ajuns in epicentrul sionismului international pentru declaratiile sale la un post de televiziune, in legatura cu criza economica, dar si pentru opiniile sale despre eforturile care se fac pentru distrugerea familiei si, în consecinta a statelor nationale…

(traducere: Frăţia Ortodoxă Misionară „Sfinţii Trei Noi Ierarhi”)
sursa : https://www.augoustinos-kantiotis.gr

O recunoastere a acuzelor IPS Serafim este facuta chiar de un sionist de frunte:

21 comments

 1. nu conteaza numele meu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Stiti expresia ''chelul isi pune mana in cap'', pai cum sa nu reactioneze sionistii??!!
  Daca au fost descoperiti in planurile lor diabolice de subjugare a sufletelor si constiintelor!!!!
  Este si normal sa reacctioneze, daca nu era asa nu ar fi reactionat la o astfel de proportie.
  Mitropolitul a spus ADEVARURI CARE NIMENI NU INDREAZNESTE SA LE ROSTEASCA, DE FAPT IN SPATELE ECUMENISMULUI ACEASTA OCULTA SE ASCUNDE!!!!
  Daca ii dam pe fata, se simt amenintati, slabi, descoperiti.
  SA AVEM SI NOI TARIA SINODALILOR GRECI!
  PAREREA EXPRIMATA DE IPS SERAFIM E PAREREA MULTOR MITROPOLITI, A MAJORITATII!
  CAND ROMANIA A FOST VANDUTA CINE A REACTIONAT????
  ASTAZI SUNTEM CONDUSI DE SLUGILE JIDANILOR, FIE CA SPUI BASESCU SAU ORICE ALT NUME, PARLAMENTARI OAMENI POLITICI, TOTI SUNT OAMENII SIONISTILOR, TOTI VANDUTI INTERESELOR AMERICANILOR.
  NE-AM TRIMIS COPII IN FRONTURI DE COTROPIRE, CEEA CE NICIODATA ROMANIA NU A FACUT!!!!!
  SA NE FIE RUSINE, O SA NE PEDEPSEASCA DUMNEZEU CA SUNTEM NEPASATORI, LASI!!!!
  IATA GRECII AU TARIE DE CARACTER, NU LE ESTE FRICA DE MOARTE!
  IN ROMANIA INAFARA DE PARINTELE IUSTIN CINE MAI ARE CURAJUL SA SPUNA LUCRURILOR PE NUME?????
  sUNTEM GATA SA IL LUAM PE PAPA IN BRATE, SA DEVENIM PAPISTASI VANDUTI, PENTRU CA NU AVEM CURAJUL SA SPUNEM NU NU NU VENIRII ANTIHRISTULUI PAPA, SI EL VANDUT OCULTEI MONDIALE, UNEALTA PRIN CARE OCULTA LUCREAZA FOARTE BINE!
  ROMANI !!!! SCHIMBATI STAREA DE LUCRURI!!!!
  NU MAI FITI LASI!!! SALARIUL UNUL GREC IN CEA MAI MARE CRIZA E DE 2000 DE EURO DUPA CE I S-AU TAIAT SPORURI, NOI ROAMNILOR NE I-AU SI BRUMA DE BANI CARE II MAI AVEM , NU VEDETI CA SUNTEM MANEVRATI IN NUMELE 'CRIZEI' ISI BAT JOC DE NOI, NU MAI AVEM PUTEREA DE A RIPOSTA, AM AJUNS OI FARA DE GLAS, DAR IN SENS RAU, CA NU MAI AVEM DEMNITATE,
  NE UITAM LA PURICI VANDUTI, NU MAI AVEM VALORI, ORICE MIC CE VORBESTE DE NEAM NE INCANTA SI APOI NE LASA CU OCHII IN SOARE. SUNTEM CONDUSI DE ANALFABETI, DACA INAINTE ERA UN CEAUSESCU, ACESTIA S-AU CLONAT, ACUM AVEM MULTI.
  PANA CAND O SA ACCEPTATI SA VA DISTRUGA SISTEMUL D INVATMANT CU HOLOCAUSTUL EVREIESC????
  PANA CAND O SA II LASAM SA NE DISTRUGA COPII, IATA ASISTAM LA FENOMENUL PITESTI IN MASA!!!!
  COPIII NOSTRI SUNT DEZIMFORMATI, SUNT INDOCTRINATI MAI RAU DE CAT PE TIMPUL LUI CEAUSESCU!
  ATUNCI TOTI STIAM CA E O MINCIUNA, AZI COPIII NOSTRI INVATA ZIUA TOLERANTEI, A IPOCRIZIEI, A EVREOPENIZARII.
  STRIGA PIETRELE, SUNTEM ORBI LA CEA CE NI SE INTAMPLA!!! CUM PERMITE-TI SA VA SPUNA UN PRESEDINTE CA SUNTE-TI LENESI ROMANI????
  CUM PERMITE-TI SA VA UMILEASCA UN PAPITOI OMUL CIA, MASONERIEI, OCULTEI???

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @ nu conteaza numele meu

  Ai perfetca dreptate.
  Jidovii si jidovitzii guverneaza România. Toti acesti tradatori sa plece din Tara si sa-l ia si pe Daniel din Deal!
  Afara cu acesti serpi veninosi care au otravit românii, fizic si spiritual!
  Sa vina în fruntea Guvernului si a Bisericii Ortodoxe Române oameni ca îl iubesc pe Dumnezeu!
  Patria este în pericol, sa facem totul ca patriarhul Daniel si guvernul lui Basescu sa fie destituiti. Vina cea mare o poarta "preanefericitul" Daniel si Basescu deoarece, amândoi, ascund Adevarul românilor. Aceste slugi ale Antihristului tac când ar trebui sa vorbeasca, ei sunt calaii poporului român, care lasa sa se înfaptuiasca, sub ochii lor si ai nostri, genocidul poporului român prin: avorturi, homosexualitate, droguri, eutanasie, hrana otravita( insecticide, pesticide, initium, organisme modificate genetic), sinucideri, etc.etc..
  Sa vina în fruntea Bisericii si a Guvernului oameni cu spirit de sacrificiu, cu dragoste pentru Domnul si Mântuitorul lumii
  Iisus Hristos si pentru poporul român adus în stare de robie!

  Traiasca Legiunea si Capitanul!
  Traiasca România Legionara!

 3. un cunoscator de greaca

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Am urmarit inregistrarea video. IPS Serafim al Pireului a vorbit la obiect, si-a exprimat părerea în faâa unor oameni care încercau de la începutul emisiunii să-l mănânce de viu și care erau vădit anti Biserică și împotriva Sf. SInod al Biserici Ortodoxe a Greciei. La sfârșitul emisiunii chiar recunoaște unul dintre cei doi intervievatori (care spune și că nu are aceleași opinii cu mitropolitul în general) că deși l-au atacat cu foc încrucișat (ca să zic așa) le-a răspuns pe măsură în permanență. Mitropolitul a vorbit cu pace, dar hotărât. Nu s-a enervat, ci a pomenit în permanenâă de dragoste și Adevăr. Și a subliniat INSISTENT, ÎNCĂ DIN TIMPUL EMISIUNII (deci, din capul locului), CĂ NU SE REFERĂ LA PERSOANE, CI LA SITUAȚII ȘI ORGANISME, că oamenii trebuie iubiți, dar că anumite situații trebuie discernute. Chiar a încercat unul dintre prezentatori să-i pună în gură în direct că este antisemit, iar mitropolitul a negat vehement, repetând cele pe care le-am menționat mai sus și adăugând că se referă exclusiv la cei care promovează decadența și înrobirea mondială prin intermediul băncilor deâinute de mari familii evreiești, la mișcarea sionistă și nu la evrei în general. Deci, în acest context, în care multă lume vorbește tocmai de șovinismul sionist, adică de extremismul anti-goimic al unor medii evreiești, nu înțeleg de unde atâta scandal și de ce, DIN NOU, (SIONIȘTII???) ARUNCĂ MINCIUNA ANTISEMITISMULUI DE FIECARE DATĂ CÂND SUNT DENUNȚATE EXCESELE UNOR EVREI (CARE SUNT DENUNȚAȚI CHIAR DE ALȚI EVREI, ADESEA!!!). Probabil pentru că se simt cu musca pe căciulă? Sau ei sunt neamul perfect, care nu are nimic să-și reproșeze niciodată?

 4. un cunoscator de greaca

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  iertati greselile de scriere. am scris in graba. nu am timp sa fac traduceri. fac acum o exceptie, pentru ca altfel nu intelege lumea despre ce este vorba. Sf. Ștefan, Întâiul Mucenic și Arhidiacon, mucenicit de frații lui după trup, nu și după credință, prăznuit astăzi, să ne aibă și pe noi în pază și pe evreii pentru a căror iertare s-a rugat precum Hristos - chiar de îl și omorau cu pietre pentru că i-a acuzat că sunt tari în cerbice și netăiați împrejur la inimă...

 5. un cunoscator de greaca

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  PS: mitropolitul Serafim a spus in cadrul emisiunii de multe ori ca a cerut/cere desfiintarea celor peste 20 de loji masonice din cuprinsul episcopiei sale, loji ascunse sub denumirea de organizatii etc, dar care, in realitate, se stie foarte bine ca au un cult al lor si sunt o religie care, de fapt, se inchina lui Satana. Va dati seama ce bucurie a produs aceasta atitudine la nivel national, in Grecia, si international:)

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  15) -Justiţia este chemată să demonstreze „dacă într-adevăr colaborează sau nu cu centrelor internaţionale de promovare a Pan-religiei Satanismului”, a declarat

  MITROPOLITUL PIREULUI SERAFIM . – Se face dreptate strădaniei făcute de luptătorii credinţei: N. Psaroudakis, Părintele Haralambos Vasilopoulos, Părintele Marcu Manolis şi alţii, care s-au luptat şi au deconspirat Masoneria. – Să ia poziţie Ierarhia sau fiecare dintre membrii ei.

  http://graiulortodox.wordpress.com/2010/08/12/se-judeca-recursul-mitropolitului-de-pireu-din-17-mai-2011/

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Stă în mâinile justiţiei dizolvarea lojilor masonice

  http://graiulortodox.wordpress.com/2010/08/12/se-judeca-recursul-mitropolitului-de-pireu-din-17-mai-2011/

 8. manoliu valentin

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu sunt bani pentru salarii si pensii este CRIZA.

  BASESCU-BOC PENTRU CE NU REDUCI PENSIILE REGELUI MIHAI, ILIESCU, CONSTANTINESCU TRADATORI DE TARA SI VANZATORI DE TARA, prin PROGRAME SONISTE SATANISTE DIN AMERICA: PRIVATIZARE, RESTRUCTURARE SI DISPONIBILIZARE, arme cu care s-a scos ROMANIA la vanzare SI CU CARE S-A DISTRUS ECONOMIA SI INDUSTRIA si cu care lupta sionisti satanisti din AMERICA pentru exterminarea romanilor si inlocuirea lor cu cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania pe banii ROMANILOR, PARDON VANZAREA ROMANIEI SE FACE PRIN INVESTITORI EVREI SPURCATI NENOROCITI?

  Cresc TAXE SI IMPOZITE este CRIZA PLANETARA, dar pentru bancile EVREIESTI SATANISTE NU ESTE CRIZA?

  Dar, unde sunt bani din TAXE SI IMPOZITE, DRAGI ROMANI pentru ca NU SUNT BANI pentru salariile si pensiile voastre, NU SUNT BANI PENTRU SPITALE SI MEDICAMENTE?

  Dar, sunt bani pentru copilul unei jidance criminle imputite Andreea Vass care printr-un simplu telefon se cumpara un aparat de un milion de euro.

  Andreea Vass consilier guvernamental si consiliera altui evreu jidan STOLOJAN ( are actiuni la ARLO SLATINA, dupa ce a facut-o cadou RUSILOR si suge energie gratuita din sangele romanilor) fiul altui evreu jidan-rus spurcat TORTIONAR al poporului ROMAN si anume STOLL.

  Andreea Vass este nepota lui Gisela Vass, bunica fostului sef al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu. Evreica unguroaica, scolita de KGB, GISELA Vass era nr. 2 in relatiile internationale ale regimului comunist- KOMINTERNIST (patronat din 1944 pana in 1947 de REGELE MIHAI) si „coordona” legaturile cu agentii Moscovei., printr-un simplu telefon se cumpara un aparat de un milion de euro,

  UNDE SUNT BANII IMPRUMUTATI LA FMI?

  AICI ESTE PROBLEMA.

  La firme particulare ale clasei politice si la familiile lor prin programe sioniste sataniste planificate din AMERICA: RABLA, CORNUL SI LAPTELE, MARUL, REABILITAREA BLOCURILOR, CASA VEDRDE si altele.

  PARDON ESTE CACEALMA SIONISTA SATANISTA DIN AMERICA LA FEL CA SI HOLOCAUSTUL, DAR DE FAPT JIDANII-EVREII, SATANISTI SI SIONISTI AU CREAT PRIN ACEASTA CACEALMA HOLOCAUST PLANETAR, FOAMETE, SUICID, SARCIE SI JEFUIRE PLANETARA PENTRU CA GUVERNE, PARTIDE SINDICATE CONDUSE DE EI REFUZA SA PLATEASCA CETATENI LOR SI BANCILE CONDUSE SI JEFUITE DE EI REFUZA SA MAI FACA PLATI, NU AU LICHIDITATI.

  EVREI SPURCATI VORBESC DE EXTREMISM, XENOFOBIE si alte cuvinte si vorbe infiintate de evrei spurcati si perciunati care practica aceste actiuni impotriva umnitati sa fie absolviti de pedeapsa si condamnare la moarte, asa cum fac de secole pe aceasta planeta CRIME IMPOTRIVA UMANITATII-vezi PALESTINA, si acum va rog sa privi cum UDMR organizatie extremista si xenefoba adusa la putere de masoni si satanisti de 20 de ani care lupta impotriva ROMANIEI SI A POPORULUI ROMAN DIN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN O PLATIM SA NE UCIDA SI SA NE DISTRUGA si ROMANII DORM SI POLITICIENI DORM, JURNALISTI DORM, SINDICATELE DORM si atunci ce trebuie sa facem sa ne salvam din aceasta palasa de paianjen SIONISTA SATANISTA PLANETARA CARE NE CONDAMNA LA EXTERMINARE SI DISPARITIE TOTALA A ROMANIEI SI ROMANILOR?

  SA II SE CONFISTE TOATE AVERILILE SI PROPRIETATILE ACESTUI CRIMINAL SI TERORIST evreu german adus de masoni la putere in ROMANIA, membru al celei mai cumplite organizatii criminale sataniste sioniste planetare B`nai B`rith PENTRU CRIMELE COMUNISTE-KOMINTERNISTE COMISE DE EL PRIN DECRET REGAL IMPOTRIVA ROMANILOR CARE AU LUPTAT PE FRONT IMPOTRIVA RUSIEI BOLSEVICE;

  Asa cum au vrut evrei-jidani spurcati din AMERICA: CRIME IMPOTRIVA UMANITATII

  HITLER a fost finantat de evrei din AMERICA sa infiinteze comunitatea economica european- M-UE de azi si sa goneasca evreii saraci din EUROPA in PALESTINA pentru a infiinta STATUL ISRAEL, iar daca priviti campania destramarii COMUNISMULUI in EUROPA DE EST a fost finantata si organizata tot de evrei din AMERICA pentru a infiinta UNIUNEA EUROPEANA si MARCA GERMANA s-a transformat in EURO.

  Cine conduce LUMEA: partide, sindicate si guverne: JIDANI SPURCATI SATANISTI SI SIONISTI DIN AMERICA prin: FMI si Banca MONDIALA>

  ESTE CRIZA, DAR AVEM BANI SA FINANTAM ASOCIATII ALE MINORITATILOR STRAINE SA NE UCIDA SI SA NE INFOMETEZE din GUVERNUL SI PARLAMENTUL ROMANIEI.

  Pardon, era sa uit si asociatia REGELUI KAKAT MIHAI YACHT CLUBUL REGAL ROMÂN cu peste 100 de milioane de euro anual, cel care a IMPLEMENTAT COMUNISMUL IN ROMANIA si a fabricat doua LOVITURI DE STAT IN ROMANIA 1944 prin arestarea si impuscarea lui ANTONESCU si 1989 prin arestarea si impuscarea lui CEAUSESCU.

  Cel care a facut confiscarea caselor in ROMANIA, adica NATIONALIZAREA CASELOR in 6 martie 1945 prin decret regal.

  Cel care a infiintat TRIBUNALUL POPORULUI pentru condamnarea romanilor care au luptat pe front impotriva RUSIEI IN 11 IULIE 1945, tot prin decret regal, adica ROMANI CONDAMNATI LA MOARTE PENTRU CRIME IMPOTRIVA UMANITATII, dar ce fac jidanii spurcati de peste 80 de ani, in VIETNAM, IRAK, AFGANISTAN, JUGOSLAVIA, KOSOVO, nu sunt CRIME IMPOTRIVA UMANITATII?

  cel care a DEPORTAT ROMANI IN SIBERIA BOLSEVICA prin decret emis de CASA REGALA, iar cei care se opuneau deportarilor sau se impotriveau implantarii COMUNISMULUI in ROMANIA erau condamnati la moarte sau la ani grei de puscarie.

  Bugetul SGG, suplimentat cu 23 milioane lei pentru organizatii apartinand minoritatilor. UDMR, principalul beneficiar
  de D.G. HotNews.ro
  Vineri, 24 decembrie 2010, 21:29 Actualitate | Politic

  Executivul a suplimentat cu 23 de milioane de lei bugetul Secretariatului General al Guvernului pentru finantarea asociatiilor minoritatilor nationale, cea mai mare suma, 5,7 milioane de lei, revenind Uniunii Democrate Maghiare din Romania (UDMR), printr-o hotarare de guvern publicata vineri in Monitorul Oficial, relateaza Agerpres.

  Conform HG adoptate in sedinta de joi, pe locul doi in topul alocarilor de fonduri este Uniunea Ucrainenilor din Romania, care primeste 5,3 milioane de lei, urmata de Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania, cu 2,48 milioane de lei.

  Cele mai reduse alocari de fonduri prin aceasta hotarare de guvern le revin Asociatiei Partida Romilor Pro-Europa si Uniunii Democrate a Slovacilor si Cehilor din Romania, cate 10.000 de lei. Printre sumele cele mai mici sunt si fondurile primite de Uniunea Armenilor din Romania, 220.000 de lei.

  Banii, prevazuti in bugetul pe anul 2010, provin din Fondul de rezerva la dispozitia Guvernului si sunt destinati "sprijinirii organizatiilor cetatenesti apartinand minoritatilor nationale altele decat cele care primesc subventii de la bugetul de stat", se mai arata in actul normativ.

  Aoleu, Pardon este criza si trebuie sa fim SOLIDARI CU EVREI, MAGHIARI SI ALTE NATIONALITATI SI TREBUIE SA LE INTRETINEM CA PE PLOSNITE SA NE SUGA SANGELE SI SA NE DISTRUGA pentru ca asa vor SIONISTI-SATANISTI DIN AMERICA IMPERIALISTA CRIMINALA SI TERORISTA.

  PRM si VADIM TUDOR SUNT ATACATI SI DISTRUSI PENTRU CA SEMNALEAZA ACESTE NENOROCIRI, JAFURI SI DEZASTRE SIONISTE IN ROMANIA.

  Aoleu si Pardon sunt COMUNISTI, dar UDREA, BOC, BASESCU, OPREA, VIDEANU, CRISTIAN PREDA si alti nu sunt COMUNISTI?

  DA, dar ei arunca cu sticle incendiare in aramata politie si institutiile statului alaturi de GDS si RADIO EUROPA LIBERA SI STRIGA de 20 de ani
  JOS COMUNISMUL

  FARA COMUNISTI,
  dar distrug si jefuiesc romania si lupta pentru exterminarea poporului ROMAN la ordin sionist satanist -FMI din AMERICA si aduc la studii gratuite cetateni straini sa inlocuiasca romani in institutiile statului pentru a lupta impotriva statului ROMAN si impotriva jurnalistilor si presei care semnaleaza aceaste nenorociri sioniste sataniste in ROMANIA.

  PARDON, PRESA LUPTA IMPOTRIVA SECURITATI NATIONALE.

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  PLOSNITA JIDANEASCA DESPRE EA INSASI.

  Marele ideal al iudaismului este ca întreaga lume sa fie îmbibata cu învatatura iudaica si apoi, într'o Fraternitate universala a natiunilor, - de fapt într'un mai mare iudaism - toate rasele si religiile individuale sa dispara."
  "The Jewish World", 9 Februarie 1883
  2. "Noi, evreii, suntem un popor. Când ne prabusim, devenim proletari revolutionari, ofiteri subordonati ai unui partid revolutionar; când ne ridicam, cu noi se ridica si teribila putere a pungii noastre."
  Theodor Herzel, The Jewish State, 1896
  3. "Cu aur putem cumpara cele mai rebele constiinte, putem furniza toate împrumuturile de stat, pe care apoi sa le tinem la discretia noastra. Deja principalele banci, tranzactiile financiare din întreaga lume si creditele tuturor guvernelor sunt în mâinile noastre."

  Rabinul Stephen S. Weise
  5. "Noi traim într'un socialism bine organizat. Statul e totul; individul are importanta numai ca contribuabil la bunastare a statului. Proprietatea sa este a sa pâna când statul are nevoie de ea. El trebuie sa-si tina viata si proprietatea la dispozitia statului."
  Bernard M. Baruch The Knickerbrocker Press, Aug. 1918
  6. "Evreii din Rusia, în totalitatea lor, sunt responsabili pentru înfaptuirea Revolutiei ."
  Angelo S. Rappaport -"The Pioneers of Russian Revolution," p. 250 Stanl, Paul and C London, 1918
  7. "Este foarte semnificativ continutul bolsevismului si faptul ca atâtia evrei sunt bolsevici. Idealul bolsevismului este în concordanta cu multe din înaltele idealuri ale iudais-mnului."
  Jewish Chronicle, London 4 Aprilie 1919
  8. "Revolutia în Rusia a fost produsul creerelor evreesti, expresia nemultumirii evreilor, a planificarii lor, al carei scop este sa creeze o noua ordine în lume. Ceeace a putut fi realizat atât de bine în Rusia datorita creerelor evreesti, din cauza nemultumirii lor si prin planificarea lor, prin acelas efort intelectual si fizic va trebui sa poata deveni o realitate si la scara mondiala."
  "The American Hebrew"10 Septembrie 1920
  9. "Bolsevismul este o religie si o credinta. Cum pot sa viseze cei pe jumatate convertiti la aceasta credinta ca ar putea învinge Adevarul si pe cei dedicati crezului lor, acei sfinti cruciati care s'au strâns în jurul steagului rosu al profetului Karl Marx, si care au luptat sub îndrumarea acelor ofiteri experimentati ai revolutiei din ultimele zile, Evreii?"
  "The World Significance of the Russian Revolution", de George Pitt-Rivers
  10. "Noi, evreii, suntem distrugatorii si vom ramâne pe veci distrugatori. Nimic din ceeace voi veti face nu corespunde nevoilor si cerintelor noastre. Noi vom distruge totdeauna pentruca avem nevoie de o lume a noastra."
  Maurice Samuel în "You Gentiles", pag. 155, Harcourt, Brace, 1924
  11. "Noi, evreii, care am pozat odata ca mântuitori ai acestei lumi, azi nu mai suntem altceva decât seducatorii ei, distrugatorii, incendiatorii si calaii ei."
  Oscar Levy
  12. "Adesea s'a spus ca iudaismul ar fi forta propul-soare a comunismului; asta însa nu dovedeste nimic dincolo de ceeace era natural si de asteptat.... Este surprinzator ca iudaismul a trebuit sa devina elementul de fermentatie si distrugere în tari în care a fost dispretuit si persecutat ? Usurinta lor particulara pentru intriga, pentru strategie si conspiratie, si acea rabdare înnascuta de a astepta ora razbunarii care niciodata nu l-a lasat, toate astea sunt caracteristici ale poporului ales."
  Prof. F. A. Ossendovski, in "The Nineteenth Century and After" pag. 29, Ianuarie 1926, London.
  13. "Hai sa recunoastem ca noi evreii suntem o natiune deosebita, în care fiecare evreu, din nu importa care tara, stare sau credinta, în mod necesar este un membru. Organizare, organizare si iar organizare, pâna când fiecare evreu trebue sa fie prezent si socotit de-al nostru, sau se dovedeste singur a fi, cu buna stiinta sau cu nestiinta, unul din putinii care sunt împotriva propriului sau popor."
  Louis B. Brandeis
  14. "Cele doua internationale, ale Finantei si Revolutiei, care lucreaza cu ardoare, sunt doua fronturi ale Internationalei Evreesti. Exista o conspiratie evreiasca împotriva tuturor natiunilor."
  Rene Gross, in "Le Nouveau Mercure", Paris, Mai 1927
  15. "Voi înca nu ati început sa aprecati adâncimea vinovatiei noastre. Noi suntem intrusii. Noi suntem subversivii. Noi v'am luat lumea voastra naturala, idealurile voastre, destinul vostru, si am facut ravagii cu ele. Noi am fost la radacina nu numai al ultimului mare razboi, ci si la toate revolutiile majore din istoria voastra. Noi am adus neîntelegeri, confuzii si frustratii în viata voastra privata si publica, si noi înca o mai facem. Nimeni nu va poate spune cât timp vom continua asa. Cine stie ce destin maret si glorios ati fi avut daca noi v'am fi lasat în pace."
  Marcus Eli Ravage - Century Magazine, Februarie 1928
  16. "Poporul evreu în întregime va fi propriul sau Mesia. El va atinge dominatia mondiala prin disolvarea celorlalte rase, prin abolirea frontierelor, anihilarea monarhiilor, si prin instituirea unei republici universale în care evreul va profita de privilegiul cetateniei. In aceasta noua ordine mondiala Copiii lui Izrael vor furniza toti conducatorii, fara a întâmpina vreo opozitie. Guvernele diferitelor popoare, care vor forma republica universala, vor cadea fara nicio dificultate în mâinile evreilor. Atunci va fi posibil pentru conducatorii evrei sa desfiinteze proprietatea privata, facând peste tot uz de proprietatea statala. In acest fel promisiunea din Talmud va fi împlinita, în care se spune ca atunci când va veni timpul sa vina Mesia, evreii vor avea în mâinile lor proprietatea întregii lumi."
  Baruch Levy -Scrisoare catre Karl Marx, în "La Revue de Paris", pag. 574, 1 Iunie 1928.
  17. "Recent rasa noastra a dat lumii un nou profet, care are însa doua fete si doua nume: pe o parte numele sau este Rothschild, conducator al tuturor capitalistilor, iar pe cealalta parte Karl Marx, apostolul celor care vor sa-l distruga pe celalalt."
  Blumenthal "Judisk Tidskrift", Nr. 57, Sweden, 1929
  18. "Marxismul este forma moderna a profetiei evreiesti."
  Reinhold Niebur's Speech before the Jewish Institute of Religion, New York, 3 Octombrie 1934
  19. "Cum poti sa-ti explici ca atâtia tineri evrei se gasesc în miscarile radicale ale tuturor tarilor ?"
  Michael Gold, "New Masses", pag. 15, 7 Mai 1935
  20. "Unii îl numesc Marxism, eu îl numesc Iudaism."
  Rabinul Stephen S. Wise "The American Bulletin", 15 Mai 1935
  21. "S'ar putea spune ca Marxismul este cel mai înversunat dusman al Capitalismului, care pentru noi e sfânt. Pentru simplul motiv ca ei sunt poli opusi, ei ne dau noua cei doi poli ai pamântului si ne permite sa-i fim noi axa. Acesti doi oponenti, Bolsevismul si noi însine ne gasim identificati în Internationala. Acesti doi oponenti, care constitue doctrina celor doi poli ai societatii, se întâlnesc în unitatea de scop, care este reînnoirea societatii de sus prin controlul avutiei si de jos prin revolutie."
  Citat din "Jewish Banker, de Comte de Saint-Aulaire din "Geneve contra la Paix, Libraire Plan", Paris 1936
  22. "Daca cursul istoriei nu se întoarce în favoarea Internationalei Comuniste, atunci rasa iudaica este osân-dita."
  George Marlen, în "Stalin, Trotski or Lenin", pag. 414, New York, 1937.
  23. "Programul actual de paleativa refacere trebue sa faca loc unui program fundamental. Democratia ameri-cana trebue sa fie socializata prin a supune productia si distributia bunurilor industriale vointei Congresului popular. Primul pas este abolirea veto-ului federal si largirea puterii expresa a guvernului national prin amendamente imediate ale Constitutiei. O deplasare graduala înspre socializare va urma."
  Rabinul Victor Eppstein în "Opinion". April, 1937
  24. "Nu este un accident ca Iudaismul a dat nastere Marxismului, dupa cum nu este un accident ca evreii au îmbratisat imediat Marxismul. Toate sunt în perfect acord cu progresul Iudaismului si al Evreilor."
  Harry Waton, "A Program for the Jews and an Answer to All Anti- Semites", pag. 148, 1939.
  25. "Miscarea socialista moderna în mare parte este opera evreilor, care i-au imprimat caracterul gândirii lor; ei au fost aceia care au participat cu preponderenta in conducerea primei Republici Socialiste.... Socislismul prezent mondial formeaza primul pas în împlinirea Mozaismului, începutul realizarii viitorului stat mondial anuntat de catre profetii nostri. Asta însa nu va fi pâna când nu vom avea o Liga a Natiunilor, si asta nu va fi câta vreme o Armata Unita (Armata Natiunilor Unite), nu va fi folosita de o maniera efectiva în apararea celor slabi, ceeace speram ca Evreii vor putea desfasura fara impedimente în Palestina, statul lor national; si de asemenea este numai Liga Natiunilor îmbibata cu un spirit socialist care ne va da posibilitatea sa ne bucuram de nevoile noastre internationale cat si de cele nationale."
  Dr. Alfred Nossig, în "Integrales Judentum."
  26. "Noi suntem un popor în ciuda sparturilor, crapaturilor si deosebirilor dintre democratiile americana si sovietica. Noi suntem un popor si nu este în interesul no-stru ca Apusul sa elibereze Rasaritul, pentruca procedând astfel si eliberând natiunilor însclavizate, Apusul în mod inevitabil va depriva Evreimea de jumatatea de rasarit a puterii sale."
  Chaim Weizmann, în "World Conquerors", pag. 227, by Louis Marschalko, Joseph Sueli Publishers, London, 1958.
  27. "Evreii ar fi putut avea Uganda, Madagascar sau alte locuri unde sa stabileasca o patrie a lor, însa ei n'au vreut nimic altceva decât Palestina si asta nu pentruca apa Marii Moarte prin evaporare ar putea produce metaloizi si praf metalic în valoare de cinci trilioane de dolari; nu pentruca sub-solul Palestinei ar avea de douazeci de ori mai mult petrol decat au cele doua Americi împreuna, ci pentruca Palestina este situata la încrucisarea dintre Europpa, Asia si Africa, pentruca Palestina este centrul strategic al puterii mondiale."
  Nahum Goldman, Presedintele Congresului Mondial Evreesc.
  28. "Parintii nostri au atins frontierele care le-au fost recunoscute în planul de împartire a Palestinei. Generatia noastra a atins frontierele din 1949. Acuma, generatia celor " sase zile" a reusit sa ajunga pâna la Suez, Iordan, si Inaltimile Golan. Asta nu e sfârsitul. Dupa armistitiul prezent vor fi noi cuceriri. Frontierele se vor întinde dincolo de Iordan, pâna în Liban si poate chiar pâna în centrul Siriei."
  Generalul Moshe Dayan
  29. "Eu stiu ca nu ar mai fi cazul s'o spun, dar amintindu-ne în fiecare zi de steagul Sionismului, nu vom uita ca cel mai înalt scop al nostru este securitatea si siguranta Izraelului. Scopul nostru va fi realizat în Ydishkeit" , adica într'o viata traita evreeste oriunde în lumea asta, si acest scop al nostru va trebui sa fie realizat nu doar prin ceeace impunem altora sa faca, ci si aici, în aceasta tara, ceeace înseamna a lucra mereu prin umbrela Presedintiei Conferintei Organizatiilor Evreesti (through the umbrella of the President's Conference of Jewish Organi-zations), sau s'ar putea lucra si cu alte grupuri care simt la fel ca si noi. Dar asta, deasemenea, face parte din ceeace noi credem ca înseamna Sionismul si care ne este si înfruntarea."
  Rabinul Izrael Miller, în "The American Jewish Examiner", pag. 14.
  30. "Miscarea sionista mondiala este o mare afacere (is big business). In prima decada dupa greoaia nastere a îzraelului în 1948, au fost canalizate cca 4 miliarde de dolari în tara. In anii de dupa razboiul arabo-izraelian din 1967 sionistii au colectat alte 730 milioane de dolari in numai doi ani. Anul acesta (1970) miscarea este în cautarea altor 500 milioane. Gotlieb Hammer, seful sionist pentru colectarea fondurilor, a spus "Când curge sângele, curg si banii."
  Lawrence Mosher, în "National Observer" 18 Mai 1970
  31. "Evreul nu este satisfacut cu de-crestinarea, el iudaizeaza, el distruge credinta catolica sau protestanta, el provoaca indiferenta, dar în acelas timp el îsi impune vederile sale asupra lumii, morala sa asupra acelora a caror credinta el o ruineaza. El lucreaza de mii de ani la aceasta sarcina a sa, care este distrugerea credintei crestine."
  Bernard Lazare, în "L'Antisemitisme", pag. 350.
  32. "Imi dedic prelegerile în acest seminar unei discutii asupra eventualei posibilitati ca noi intram acum într'un secol evreesc, o epoca în care spiritul comunitatii, va fi lipsit de ideologie emotionala si rationala, si în care rezistenta la categorii si forme se va anula prin fortele anti-nationalismului. Asta ne ofera un nou tip de societate . Eu numesc acest proces iudaizarea crestinismului, pentruca Crestinismul va fi vehicolul prin care societatea va deveni evreiasca."
  Rabinul Martin Siegel, în "New York Magazine", pag. 32, 18 Ianuarie 1972
  33. "In portretul lumii din 1987, cum se prezinta el în imaginatia mea, se vede o crestere a fermierilor si a lucratorilor, o crestere a influentei omului de stiinta care poate transforma Statele Unite într'un stat de asistsenta sociala, cu o economie planificata. Europa de Apus si de Rasarit vor deveni o federatie de state autonome, cu un regim socialist si democratic. Cu exceptia URSS-ului care va deveni o federatie euro-asiatica, toate celelalte continente vor fi unite într'o alianta universala, care va avea la dispozitie o forta politieneasca internationala. Toate armatele vor fi desfiintate si nu vor mai avea loc razboaie. In Ierusalim Natiunile Unite, (adevaratele Natiuni Unite) vor ridica un altar Profetilor care sa serveasca Uniunea Federala a tuturor continentelor. Aceasta va fi rezidenta Curtii Supreme a Omenirii, care va aplana toate eventualele controverse dintre continentele federate."
  David Ben Gurion
  Fost Prim-Ministru al Izraelului

  Baron Guy de Rothschild, în "NBC-TV, The Remnant", 18 August 1974
  35. "Asocierea joaca un rol important în viata evreilor de-a lungul pamântului. Exista o asociatie în fiecare comunitate mai numeroasa. Azi exista si o miscare centrala, capabila sa rezolve toate actiunile planificate, financiare sau politice, de orice natura, într'un interval de 24 de ore. Proportional noi avem mai multa putere decât oricare alt grup minoritar, chiar daca este mult mai numeros. Ratiunea este poate pentruca noi suntem cea mai bine organizata minoritate din lume."

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Oameni buni,

  De ce, oare, publicitati atat de mult aceste teme, in loc sa va afierositi timpul rugaciunii? Iisus Hristos s-a adresat raului, care-l ispitea cu : Inapoia mea satan...! Cu alte cuvinte l-a anulat prin indiferenta. Prin ceea ce publicitati mereu si mereu ziceti ca informati lumea. De acord pana la un punct. Nu dati, insa nici o solutie, cu exceptia unui razboi fatis si ridicarea in slavi a unor oameni cu sau fara reverenda. Indreptatirea apartine NUMAI lui Hristos. Lasati lucrurile sa curga spre finalitatea ce o va da Dumnezeu si nu mai scandalizati si infricosati lumea! Hristos a inviat. Inca nu ati aflat acest lucru sau nu sunteti convinsi inca. Lasati raul sa crape singur prin indiferenta fata de el si credinta in tacere fata de Hristos Mantuitorul. Hristos Domnul nu are nevoie de soldatei ce sa-L apere.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @Laurentiu
   Raul se intinde ca o plaga spre altarele ortodoxe. Cum poti sa zici ca nu-ti pasa? Crezi ca Domnul vrea ca noi sa fim spectatori?

 11. nu conteaza numele meu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Daca noi vom tacea, pietrele vor vorbi!!!
  Ni se cere MARTURISIREA CREDINTEI!
  Trebuie sa stii ca raul e rau, sa nu fii idiot, sa mergi printre curse si sa nu iti dai sema ca sunt curse.

 1. Pingback: CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN cere guvernului grec PEDEPSIREA iar Bisericii Ortodoxe a Greciei INDEPARTAREA IMEDIATA a Mitropolitului SERAFIM DE PIREU caci a vorbit despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … « Saccsiv'

 2. Pingback: CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN cere guvernului grec PEDEPSIREA iar Bisericii Ortodoxe a Greciei INDEPARTAREA IMEDIATA a Mitropolitului SERAFIM DE PIREU caci a vorbit despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … « Saccsiv'

 3. Pingback: CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN cere guvernului grec PEDEPSIREA iar Bisericii Ortodoxe a Greciei INDEPARTAREA IMEDIATA a Mitropolitului SERAFIM DE PIREU caci a vorbit despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … « Saccsiv'

 4. Pingback: CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN cere guvernului grec PEDEPSIREA iar Bisericii Ortodoxe a Greciei INDEPARTAREA IMEDIATA a Mitropolitului SERAFIM DE PIREU caci a vorbit despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … « Saccsiv'

 5. Pingback: CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN cere guvernului grec PEDEPSIREA iar Bisericii Ortodoxe a Greciei INDEPARTAREA IMEDIATA a Mitropolitului SERAFIM DE PIREU caci a vorbit despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … « Saccsiv'

 6. Pingback: CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN cere guvernului grec PEDEPSIREA iar Bisericii Ortodoxe a Greciei INDEPARTAREA IMEDIATA a Mitropolitului SERAFIM DE PIREU caci a vorbit despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … « Saccsiv'

 7. Pingback: CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN cere guvernului grec PEDEPSIREA iar Bisericii Ortodoxe a Greciei INDEPARTAREA IMEDIATA a Mitropolitului SERAFIM DE PIREU caci a vorbit despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … « Saccsiv'

 8. Pingback: CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN cere guvernului grec PEDEPSIREA iar Bisericii Ortodoxe a Greciei INDEPARTAREA IMEDIATA a Mitropolitului SERAFIM DE PIREU caci a vorbit despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … « Saccsiv'

 9. Pingback: Cazul mitropolitului Serafim de Pireu. Acuzele de anti-sionism nu sunt tot una cu acuzele de anti-semitism « † Apologeticum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*