21 Comments

 1. Ca de fiecare data Dr Prof Vasile Astarastoaie nu ne-a inselat asteptarile.
  Ar fi bine ca toate persoanele care vizioneaza acest material, sa expedieze linkul spre cei din listele lor de prieteni, ca sa informam pe cat mai multi.

  Doamne ajuta-ne !

 2. Pingback: Saccsiv's Weblog
 3. Foarte bine ca a luat pozitie dl.prof. dr. Astarastoaie Vasile.

  Lupta noastra trebuie sustinuta de oficiali. Altfel nu putem sa fim organizati. Pe cand va lua pozitie si presedintele COLEGIULUI PSIHOLOGILOR din ROMANIA?

  Si in medicina si in psihologie, domenii care se intrepatrund, este nevoie de confidentialitate. Cardul cu cip nu mai reprezinta o garantie in acest sens.

  Si eu si sotul meu vom refuza cardurile de sanatate!

 4. Pentru admin: as dori sa cunosc cum trebuie considerate cazurile in care se cere de catre angajator sa lucram prin semnatura electronica pentru a realiza operatiuni ale firmei. Se semneaza ca persoana fizica (semnatura digitala), dar in numele firmei si pentru aceasta. Este aceasta o lepadare sau nu ? Multumesc.

  1. @Bogdan
   Trebuie multa rugaciune sa rezistam fara acestea. se pare ca semnatura electronica e cu mult mai aproape de semnul fiarei, caci va fi indispensabila pentru orice cumparam si vindem. Odata cu aceasta incepe greul cu adevarat si fiecare dupa cum este intarit de Domnul.

 5. Veti refuza cardurile de sanatate? Hmmm, oarede ce tarile cele mai dezvoltate din lume, cu un trai mai mult decat decent, spre deosebire de noi, au implementat acest sistem? Ganditi-va daca era mama sau sora voastra care avea nevoie de un organ pentru un transplant urgent si singura sansa era ca respectivul organ sa fie prelevat de la o victima a vreunui accident rutier (Doamne fereste de altele, dar se intampla) sau a vreunui pacient in moarte clinica? Get a life!

 6. inferioris

  “Cine nu iese din Eu, n-atinge Absolutul şi nu descifrează nici viaţa”, spunea cel mai mare sculptor Constantin Brancusi.

  “Cine isi va pierde viata pentru mine, o va salva”, spunea, spune si va spune in veci Mantuitorul Iisus Hristos.

  Atentie, inferioris!
  Lupta care se duce acum este cea mai mare. Nu e de joaca: ori cipul (satana), ori Hristos (mantuirea). Toti suntem pacatosi si toti suferim . De suferinta nu ai cum sa fugi si nici nu trebuie. Datoria crestinului este sa stie sa sufere in vremuri ca acestea si suferinta ii va desavarsi caracterul.

  Adevarata viata e in Hristos.

 7. Ok, Iustina, voi accepta comentariul tau daca imi vei explica scena din “Fantomele lui Goya” cand familia Bilbatua il supun pe parintele Lorenzo unei tehnici de tortura folosita de Inchizitie pentru a semna un act stupid prin care declara ca este fiul unei maimute si nu mai stiu ce… Ceea ce vreau sa zic este ca suferinta nu iti va aduce mantuire ci mai mult te va degrada. Iar daca suferinta ar cauzata de lipsa unui card medical, indispensabil intr-o societate birocratica si dezvoltata, atunci sa iti vedem reactia…

  Uite aici scena: http://www.youtube.com/watch?v=7GWzTw4nbU0

  Reflectati asupra ei.

 8. Ma rog la Dumnezeu sa ma intareasca in credinta si rabdare sa nu primesc nici un fel de card si de cip.Chiar nu au inteles unii-macar cei care frecventeaza acest tip de bloguri,adica adevarat ortodoxe,ca traim vremurile din urma,si ca ele au fost descrise,pas cu pas, in Apocalipsa?!Eu cred ca multa lume stie sau simte ,macar,ceva…Este evident…
  Inferioris,te rog,citeste Apocalipsa si ce au spus multi Sfinti Parinti despre vremurile din urma si te vei lamuri ca nu am venit aici,in viata aceasta paminteasca ca sa ne aranjam,ca sa ma exprim folosind cuvintele Parintelui Paisie Aghioritul.
  Primind cipul,nu iti garanteaya nimeni-cu atit mai mult cei care te conditionreaza cu perfidie- ca iti vor si da ceea ce iti promit daca il iei.Vor doar sa te prinda in sistem.Restul…nu mai intereseaya.E o capcana. In plus,fiecare cu destinul sau…Trasplantul de organe este o greseala.Trebuie sa te lasi totalmente in mina lui Dumnezeu-stie El ce iti trebuie.

 9. inferioris

  Uite raspunsul:
  http://www.frontpress.ro/?p=77

  Orice om normal (echilibrat psihic) nu-si doreste suferinta.
  Crezi ca tinerii care strigau in Piata Universitatii:

  “Mai bine mort , decat comunist!” si-au dorit suferinta, moarte?

  Tu crezi ca luptatorii pentru dreptate si libertate care au rabdat de frig si foame prin padurile patriei si-au dorit suferinta?

  Mucenicii si martirii din inchisorile comuniste au cautat cu lumanarea tortura?

  Nici vorba de asa ceva. Nimeni nu-si doreste intristare si suferinta. Nici cancerosul, nici luptatorul pentru dreptate.

  Tortionarii, daca ar fi in ADEVAR, nu ar mai tortura.

  Acceptarea de buna voie a semnului fiarei te poate pune la adapost pe moment. Ai bani, ai asigurare medicala, te poti plimba prin lume etc. Dar este o inselare, o minciuna. Victoria nu va fi a celui care a acceptat , ci a antihristului care vrea sa piarda omul, care si-a vadut sufletul pentru un pumn de arginti.

  Nu poti sluji si lui mamaona si lui Dumnezeu!
  Semnele sunt clare, pe fata. Omul fricos va accepta cipul.
  Sa avem grija ce ne dorim si sa nu acceptam nimic din ce este impotriva Lui Hristos.

  Asa cum Evghenie Rodionov a marturisit pentru Hristos asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa facem si noi!

 10. Frica vine de la diavol, inferioris.

  Cine nu va accepta cipul va fi exclus din societate si mai devreme sau mai tarziu ar putea chiar sa si moara.
  Nu-i asa ca de asta ti-e frica, inferioris?

  Oricum, ti-ai ales un nume cu o vibratie energetica foarte joasa si asta nu te ajuta deloc. Grija mare!

 11. Nu acceptam cardurile de sanatate!
  Insa …cand?Cand vine postarita cu ele la usa?Oare datele noastre personale nu sunt deja puse in cip si in baza de date din calculatoarele caselor de sanatate din tara,care si pana acum au dovedit ca au mari “caderi”,deorece cateva zile in sir anul asta nu au putut opera nimic ???Cata SIGURANTA ar avea cardurile e usor de dedus!!!
  Corect ar fi sa se abroge aceasta lege!Sa nu se emita nici un card de sanatate!

 12. Pentru admin: interpretarea este aceeasi chiar daca vorbim nu de operatiuni de vanzare sau cumparare ale firmei, ci de depunerea de documente ?

  1. @Bogdan
   pentru inceput poti zice ca doar pt documente, insa este clar ca se urmareste dependenta totala de acest sistem. Parintele Justin se va exprima in acest sens in perioada ce urmeaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 Comments