Parintele Arsenie Papacioc a fost internat in spital. Sa ne rugam pentru sfintia sa!

EXCLUSIV: Părintele Arsenie Papacioc a fost internat în spital EXCLUSIV: Parintele Arsenie Papacioc, duhovnicul manastirii Sf. Maria din Techirghiol a fost internat astazi la Spitalul Judetean Constanta. Potrivit medicilor, parintele acuza o stare generala de rau, provocata de probleme urologice mai vechi, agravate de virsta inaintata a pacientului, care are 97 de ani. El a suferit o operatie de prostata tot la Constanta, in urma cu 12 ani. Duhovnicul a fost internat pentru 2-3 zile in Sectia Urologie, unde va fi tinut sub observatie si ii este administrat un tratament medicamentos. Medicii au caracterizat starea lui ca fiind buna.

Autor: Sorin PANAITE

12 Comments

 1. Sarut dreapta Sfintia Voastra Arsenie!

  Fratilor si surorilor în Hristos, sa ne rugam Domnului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos pentru sanatatea Parintelui nostru drag Arsenie!

 2. Cu smerenie sarutam drepata acestui Sfant al patimirilor Ortodoxiei din temnitele staliniste,si Bunul Dumnezeu sa faca toata voia sa pentru a il tine cu noi calauza in desertul lumesc pe Sfintia sa !Dumnezeu sa va dea sanatate Preasfinte Parinte !

 3. Slava milostivirii Domnului,ca EL ne da noua,pacatosilor,sa fim in Dumnezeu,sa ne rugam pentru sanatatea Parintelui ARSENIE!

 4. Ii dorim multa sanatate dragului nostru Parinte Arsenie! Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa Ii ajute sa treaca peste aceasta incercare. Doamne Ajuta!

  1. Sa ne rugam si pentru Parintele Adrian Fageteanu, aflat si sfintia sa intr-un spital din Bucuresti. Domnul sa-l intareasca si sa-i dea sanatate.

 5. DUMNEZEU SA FIE ALATURI DE PARINTELE ARSENIE PAPACIOC SI DE PARINTELE ADRIAN FAGETEANU…SA FIE CAT MAI MULT ALATURI DE NOI, CA AVEM MULTE DE INVATAT DE LA EI..

 6. admin

  Da, sa ne rugam si pentru acest bun Parinte Adrian Fageteanu!
  Dumnezeu si Maica Sfânta sa-l ocroteasca pe Sfintia Sa Adrian!

 7. “Fie sa fie Voia Lui Dumnezeu ,ca-i mai buna decat toate!”

  Sfanta rugaciune!FIE VOIA TA DOAMNE VESNIC !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 Comments
scroll to top