Parintele Mihai-Andrei Aldea: Strict juridic Miscarea Legionara este legal functionala! Cei care se ridica impotriva man. Petru Voda savarsesc o infractiune

Miscarea Legionara functioneaza legal in Romania
si in toate tarile lumii.”
“Ancheta procurorilor la Petru Voda este o infractiune.
Procurorii sunt infractori!”

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=7OiovuDsVf4]

Scopul scandalului a fost de a lovi in lupta anti-cip!

Prigoana este ACUM! Aceasta este o pilda!

Daca vrea cineva sa ajute pe cei de la Petru Voda sa-i sprijine in actiunile juridice care se vor intreprinde, daca se vor intreprinde. Daca nu poate sa faca acest lucru, sa se roage. Fara injuraturi pe internet sau in public; fara agitatie, fara tulburare; toate acestea fac bucurie diavolului.

predica integrala o gasiti pe site-ul Foaie Nationala; adresam multumiri administratorilor acelui site si in special parintelui Mihai-Andrei Aldea

14 Comments

 1. Maica Domnului ii ocroteste pe Martirii Neamului Romanesc,pentru ca tara noastra,dupa cum scrie P Arsenie Boca,este Gradina Maicii Domnului!
  Sa ne rugam Maicutii Domnului sa ii ocroteasca si pe cei prigoniti in zilele noastre,pentru Hristos!
  Doamne ajuta!

 2. Tot intram in post, haideti sa incepem psaltirea pentru parintele Iustin cu obstea. Sa ne rinduim catismele.

 3. Cu adevarat p Aldea este un constant marturisitor si neamul romanesc are nevoie de cat mai multi ca sfintia sa. S-au vazut in aceste zile care ne sunt marturisitorii ce stau de partea Adevarului. S-au vazut si impostorii care nu au ezitat sa arunce cu noroiul din sufletele lor, mai direct, mai pe ocolite, in parintele Justin. Multumim, parinte Aldea ca sunteti de partea Adevarului si Domnul sa va tina asa toata viata.

 4. RUGACIUNE catre Sfintii Romani din inchisori

  O, Sfintilor Marturisitori, care in temnite si prigoane, prin multele voastre patimiri ati stavilit intaratarea vrajmasului cea cu manie pornita asupra Bisericii lui Hristos, voua celor ce ati suferit foame, ger, schingiuiri, umilinta si chinuri de tot felul intru apararea legii celei stramosesti, va aducem multumirile noastre. Ca cei ce bine v-ati savarsit pentru invierea neamului romanesc, iar acum cu ingerii si cu arhanghelii va veseliti in lumina cea neinserata a Imparatiei ceresti, va rugam sa nu incetati sa mijlociti la Preaputernicul Dumnezeu ca sa ne dea iertare de pacate si sa ne pazeasca pe noi si Sfanta Biserica Sa de navalirea altor neamuri asupra noastra, de necredinta si de razboiul cel dintre noi.

  Povatuiti-ne pururea pe calea mantuirii, a rabdarii si a dragostei, ca neclintiti si uniti sa ramanem pana la sfarsitul vietii intru credinta cea adevarata.

  Asa, Sfintilor Marturisitori, care in stramtorarile si necazurile din viata voastra pamanteasca ati cerut ajutorul Puterilor ceresti, rugamu-va pe voi noi nevrednicii, ca sa primiti in acest ceas rugaciunile noastre si sa ne acoperiti de smintelile veacului acestuia si de rautatile celor potrivnici, ca si noi pe calea cea stramta si cu chinuri neinfricati sa marturisim Evanghelia lui Hristos, spre slava lui Dumnezeu si mantuirea neamului romanesc, Amin. Intr-adevar, “Hristos este Ortodox”!Sa dam slava Lui Dumnezeu si Maicii Domnului pentru tot si pentru toate!

 5. Psalmul 45

  “Dumnezeu este scaparea si puterea noastra,ajutor intru necazurile ce ne impresoara.
  2.Pentru aceasta nu ne vom teme cand se va cutremura pamantul si se vor muta muntii in inima marilor.
  3.Venit-au si s-au tulburat apele lor,cutremuratu-s-au muntii de taria Lui.
  4.Apele raurilor veselesc cetatea lui Dumnezeu;Cel Preainalt a sfintit locasul Lui.
  5.Dumnezeu e in mijlocul cetatii,nu se va clatina;o va ajuta Dumnezeu dis-de-dimineata.
  6.Tulburatu-s-au neamurile,plecatu-s-au imparatiile;dat-a Cel Preainalt glasul Lui,cutremuratu-s-a pamantul.
  7.Domnul puterilor cu noi,sprijinitorul nostru,Dumnezeul lui Iacob.
  8.Veniti si vedeti lucrurile lui Dumnezeu,minunile pe care le-a pus Domnul pe pamant.
  9.Pune-va capat razboaielor pana la marginile pamantului,arcul va sfarama si va frange arma,iar pavezele in foc le va arde.
  10.Opriti-va si cunoasteti ca Eu sint Dumnezeu,inalta-Ma-voi pe pamant.
  11.Domnul puterilor cu noi,sprijinitorul nostru,Dumnezeul lui Iacob.

  Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh
  Si acum si pururea si in Vecii Vecilor
  Amin.”

 6. Adevarat!
  Scopul scandalului a fost de a lovi in lupta anti-cip.
  Stiti cum este? Ca in 1990, cand tinerii din Piata universitatii erau numiti legionari, de bolsevicul Iliescu. Si acum, ca si atunci, se doreste compromiterea romanilor care isi doresc o viata normala, in libertate si nu in sclavie. Daca in `90 se dorea plecarea comunistilor de la guvernare si instaurarea unei democratii nepatate, acum se lupta pentru neprimirea actelor cu cip si scaparea de sub sclavia biometrica. Dusmanii au ramas aceeasi pentru antihristi: legionarii crestini, de care se tem.
  Asadar, lupta noastra trebuie sa fie necontenita, neobosita pentru ca planul lor este diabolic si permanent, pana la sfarsitul veacului. Cum renuntam la lupta, cum indobitocirea noastra e mai mare si ei castiga teren. Din pacate, daca noi nu le permiteam astfel de lucruri ei nu ar fi reusit sa ne distruga moral si socio-economic.
  E timpul sa ne unim, sa ingenunchiem tradatorii de neam si sa recuperam ce am pierdut, din cauza somnului in care ne complacem.
  Este incredibil! Antihristii sunt constanti in demersul lor si “fortosi”, cantitativ. Poate ca noi suntem putini dar, calitativ, putem fi precum un munte (simbolul credintei), de neclintit. Sa fim precum “Muntele Marturisitor”, precum Ion Gavrila Ogoranu, precum Corneliu Zelea Codreanu, precum parintele Iustin Parvu.
  Idealul nostru sa fie nationalismul crestin romanesc.
  Doamne, ajuta si post cu folos!

 7. Asta vrem toti sa ne unim. Dar vad ca nimeni nu raspunde la mesajul de unitate in forta crestina pe care-l transmite parintele Iustin. Insa este vorba de trezirea neamului prin care sa se reia initiativa printr-o forma crestina nu prin violente si masacre asa cum vrea satana. Binenteles ca cei care au tradat interesele tarii si inclusiv clasa politica trebuie sa suporte consecintele pentru ca s-au vindut si ne-au vindut. Trebuie ca toti romanii sa fie uniti si sa nu mai creada in nici un alt partid sau in nici o alta alianta, fiindca vedeti prea bine ca nici unii nici ceilalti nu au facut altceva decat sa se uneasca si sa se desparta in lupta pentru putere LUMEASCA. Noi trebuie sa constientizam ca ei nu au nici o putere asupra crestinilor ortodocsi, asupra noastra, atat timp cat noi VOM FI UNITI IN DUMNEZEU prin HRISTOS. Insa din cauza pacatelor noastre se pare ca nici o reactie nu ne misca. Parintele Iustin incearca sa ne trezeasca sa ne motiveze, iar noi dormim in papucei si ADEVARUL nu-l aparam decat pe bloguri. A spus si parintele solutii omenesti lumesti nu prea mai sunt deloc. Nimeni singur nu poate sa faca ceva. Trebuie unitate intre toti romanii crestini ortodocsi si trebuie ca ce a mai ramas ortodox din Biserica Ortodoxa Romana sa ajute poporul sa nu calce stramb si sa faca vreun pacat de neiertat ca si asa pacatele noastre de neiertat sunt prea multe si prea grele.. DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOTI!

 8. Cat despre toti cei care dau marturie in aceste grele vremuri prin care trecem Dumnezeu sa le dea si mai mult har ca sa ne ajute si noi sa ne mobilizam si sa ne uneasca in cuget si in simtiri sa putem fi ca ei macar cat o samanta de mustar, asa poate macar unii dintre noi vor ajunge in pamantul cel bun si vor da roada, ca altfel stim prea bine ce ne asteapta. Sa ne ajute pe toti Dumnezeu sa ne curatim in acest post de toata intinaciunea noastra si sa punem macar acum in al 12-lea ceas fara 5 minute inceput bun. Nu deznadajduiti, rugati-va si pentru Arhiereii Bisericii si pentru Conducere, si pentru tot poporul, iar daca inca mai ingaduie Bunul Dumnezeu si ni I-a dat pe acesti minunati si iubitori parinti ca sa ne povatuiasca si sa ne invete sa iubim pe Dumnezeu, pe Hristos, Tara aceasta si Neamul atunci sa ne rugam si pentru ei si ca pentru jertfa lor si rugaciunile tuturor celor care s-au jertfit pentru credinta ortodoxa a tuturor romanilor sa ne ierte si sa ne intareasca, si sa-i ascultam. Doamne ajuta-ne si iarta-ne!

 9. Slava Domnului ca mai sunt voci curate si curajoase ca cea a parintelui Aldea! (Si cea a parintelui Valica…)
  Dumnezeu sa ni-i ocroteasca!
  Cum bine zice Doina, e timpul sa ne organizam pentru rugaciunea comuna.
  De la voi, apologetici inimosi a plecat intotdeauna initiativa buna de unire in rugaciune. Astept cu nerabdare ca si de asta data sa nu va dezmintiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 Comments
scroll to top