Minunea s-a repetat si la Manastirea Petru Voda: moastele Sfintilor din inchisori au izvorat broboane de mir

Intr-adevar, putem zice si noi pacatosii ca minunat este Dumnezeu intru sfintii Sai. Dupa ce va relatam aseara minunea intamplata la Iasi, astazi am aflat de la fratele Danion ca minunea s-a repetat si la Manastirea Petru Voda, iar cei prezenti vedeau cum iese pur si simplu mir din sfintele moaste. Chiar daca moastele erau sterse din cand in cand cu vata, mici broboane de mir izvorau din nou, emanand un miros puternic. Un frate prezent in acea chilie avusese indoieli la inceput fata de provenienta mirului, dar acum minunea se petrecea chiar sub ochii sai si acesta nu a fost decat un motiv pentru si mai multa credinta fata de Sfintii Inchisorilor. Chiar Parintele Justin ii prorocise cum ca necredinta sa fata de aceasta minune va fi prilej de si mai multa credinta. Dupa 10 ore mainile lui inca mai miroseau a mir, doar pentru ca a tinut raclita cu sfintele moaste in mana. Ceea ce nu se intampla cu un mir obisnuit.

Slava lui Dumnezeu pentru toate. Revenim cu inregistrarea predicii lui Danion Vasile, tinuta azi – Duminica Sf. Grigore Palama, la manastirea Paltin – Petru Voda.

4 Comments

  1. Pot sa confirm si eu, nevrednicul: vineri, 11 martie 2011, in jurul orei 21, ma aflam in chilia Parintelui Justin Pirvu de la etajul 2 al asezamantului medical de la Manastirea Paltin. Era impreuna cu mine Parintele Ieroschimonah Ioan Sismanian, care poate de asemenea confirma. In timp ce ne aflam in chilia sa, Parintelui Justin i-au fost aduse niste Sfinte Moaste ale unor Sfinti de la Aiud, care tocmai izvorau mir. Parintele le-a luat in mana si zicea doar: “Mai, mai…” M-am inchinat si eu Sfintelor Moaste, din care intr-adevar izvorau broboane de mir, avand o mireasma extraordinara. Mirul izvorase un pic mai devreme si Moastele fusesera aratate si persoanelor care asteptau pe culoar sa intre ca sa vorbeasca cu Parintele Justin. Toti au fost martori la aceasta noua minune.
    Andrei D., Bucuresti

  2. Frumoasa veste! Dar eu imi pun problema!!!! DE CE IZVORASC MIR? Oare nu pentru a ne demonstra noua ca exista minuni?? Si de ce ne trebuiesc demonstratii ale minunii? Pentru ca suntem prea necredinciosi!!!! ASTA E PROBLEMA!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
scroll to top