Ce ar trebui sa faca orice ungur din Romania: CONVERTIREA LA ORTODOXIE

Acest ungur a facut ceva mai mult – a devenit si preot. Ungurii il acuza ca i-a tradat, iar unii romani spun ca este agent al ungurilor. Insa Domnul va spulbera toate piedicile pe care le va intampina alesul Sau spre propovaduirea Sfintei Scripturi. Usor, usor poate ii increstinam si pe hunguri.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=-nEe5lVP9Ro]

9 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor ! sa ne rugam si pentru acest parinte sa-l ajute Dumnezeu sa propovaduiasca mai departe tainele ortodoxiei!
    Doamne ajuta-ne pe toti!

  2. deveghepatriei

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Va multumim din suflet.Doamne Ajuta.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Minunat ! Minunat lucreaza Domnul ! Sa dam slava lui Dumnezeu pentru asemenea preotie cuarata ca cea a acestui parinte ungur !

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Adevarat apostolat face parintele acela, acolo. Sa-l intareasca Domnul si sa-i ajute!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mare e mila Domnului! Imi puteti da adresa de mail, sau telefonul parintelui Lukacs? Ca sa-i multumesc si sa-i urez curaj.
    Bucurii!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai,sa fie,am vazut-o si pe asta!Sa dea Domnul sa ma insel,dar nu cred in lupul imbracat in blana de oaie!Mai traiesc o parte dintre cei ce au prins ocupatia maghiara in Ardeal,contactati-ii si apoi trageti concluzia !

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Foarte interesant ! M-ar interesa sa fac o emisiune cu acest preot ungur convertit la ortodoxie. Si cred ca ar trebui sa mai lasam consipiratiile cu spioni si altele de gen.
    Mi se pare ca omul chiar trebuie ajutat.
    Mi-a facut o impresie buna la prima vedere sper ca tineretea sa-i fie motrice pentru drumul de maine si sa nu fie o incercare exotica, trecatoare !

    Auzi, hungur sa spuna ca zona a fost maghiarizata !

    Doamne ajuta !

    P.S. Mi-ati putea da nr de telefon al parintelui in vederea unei contactari pentru realizarea unei emisiuni. Pe mail. [email protected]

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu pun palma maghiarilor, dar ura dintre romani si maghiari o intretine clasa plitica. Am avut un accident de masina pe Tarnave si s-a intamplat sa fie intr-un sat de maghiari, au sarit toti vecinii sa ne ajute desi aproape nu stiau romaneste(eu fiind din Moldova). Poate vor zice unii ca n-am trait acolo cu ei, poate, am zis ca nu pun palma. Dumnezeu este singurul care schimba firea omului, nu uitati asta. Dumnezeu sa ma ierte si sa va ierte pe toti!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bun parinte, si un adevarat exemplu !!

    Eu cred ca este de fapt roman maghiarizat.
    Daca si-ar cerceta arborele genealogic sa-si afle stramosii de unde se trage ar afla cu siguranta ca are stramosi in Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*