Despre guvernarea lumii de catre Dumnezeu – emisiunea Credinta si traditii nemtene cu tanarul Silvian Emanuel Man

Credinta si traditii nemtene va propune o discutie interesanta cu tanarul Silvian Man, elev în clasa a XII-a la Colegiul National “Calistrat Hogas” din Piatra Neamt, despre guvernarea lumii de catre Dumnezeu, despre viziunea crestina referitoare la pronia divina.
Planul lui Dumnezeu fata de lumea sa a fost si ramane o doctrina fundamentala a Bisericii crestine. Cum ne integram în acest plan, cum se împaca un plan divin cu libertatea noastra si cum reusim sa ne facem datoria pe care Dumnezeu o asteapta de la noi? Care este locul Duhului Sfant în planul de conducere a lumii în aceasta etapa istorica.

De la viziunea unei lumi conduse de Dumnezeu-Creatorul la deismul viziunilor francmasonizante care populeaza gandirea contemporana, infiltrandu-se chiar si la nivelul viziunii unora dintre crestini.
Urmariti-l pe Silvian Man dand raspunsuri aplicate la toate aceste intrebari si probleme. Felicitari pentru raspunsuri!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=lblczMzT_8k][youtube=https://www.youtube.com/watch?v=N8nd86wIeCY]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=i1Zw6ChwxMY]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=we-1m2irGzg]

sursa: Mihai-Silviu Chirila

7 Comments

 1. Iata, deja, un Crestin Intelectual caruia îi pasa de mântuirea Întregului Neam Românesc , ceea ce pentru vârsta lui este ceva fabulos……….
  Bravo, Silvian! Bravo, de asemenea, parintilor tai!

  Sper ca exemplul lui Silvian sa fie urmat de intelectualii fricosi care nu au curajul sa trezeasca românii din somnul cel de moarte. Camarazi intelectuali ai României, luati exemplul tânarului Silvian si dati de pamânt cu tâlharii, deoarece Patria si Neamul sunt în pericol!

 2. Felicitari Silvian Man,un roman de exceptie,poate noul Capitan!
  Felicitari si domnului Chrila pt. munca si activitatea depusa,cu o umila recomandare,cu iertare sa-mi fie,in scopul eficientizarii timpului alocat invitatilor,si anume de a adresa intrebari mai directe,redactactate mai pe scurt.
  Doamne Juta!

 3. Bravo pustiule! esti tare. ai capu mic si minea mare. inca o duzina ca tine si mai trezim dobitocii din tara asta (cu raferire la politichie). numai bine de la malul marii !!!!!!!

 4. Exista si Vimeo sau dailymotion. Youtube (Google) cenzureaza tot ce nu este “politicaly correct”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 Comments
scroll to top