Biserica Serbiei nu a amintit in comunicatul oficial despre Episcopul Artemie si nici despre vizita papei in Serbia

Sinodul Bisericii Ortodoxe a Serbiei (SPC), in comunicatul oficial de dupa sfarsitul lucrarilor sedintei ordinare pe luna mai 2011, nu a facut niciun fel de referire la cazul Episcopului de Raska si Prizren Artemie, nici la posibila participare a papei Benedict la manifestarile din 2013 de la Nis, cu ocazia implinirii a 1700 de ani de la Edictul de la Mediolanum (Milano). (Саопштење за јавност Светог Архијерејског Сабора Српске Православне Цркве). Conform comunicatului oficial, evenimentele vor avea un caracter panortodox sub conducerea Patriarhului Ecumenic Bartolomeu.

Cu toate acestea, unele publicatii mentioneaza ca vor fi invitati si reprezentanti ai tuturor bisericilor crestine care nu sunt unite cu Biserica Ortodoxa, dar au multe principii si valori comune cu aceasta. ( У сенци хапшења Младића, СПЦ одлучио да позове Папу!) Adica, vor fi invitati coptii, armenii, romano-catolicii etc. (vezi si declaratiile Mitropolitului de Baska, Irineu Bulovici, despre sarbatoarea din 2013).

(traducere: https://acvila30.wordpress.com, sursa: https://aktines.blogspot.com/2011/05/blog-post_6025.html)

Se pare ca datorita unor presiuni din interiorul si din exteriorul Serbiei, patriarhul Irineu incearca sa ascunda intentiile sale privitoare la Episcopul marturisitor Artemie, cat si intentia de a-l invita pe ereticul de papa in Serbia.

3 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hristos a Inviat. fratilor sectaru de papa si toate celelalte religi anti Hriste vor sa ne traga si pe noi la erezia lor mai bine zis la iad cu iei vor sa ne desparta de Hristos.fratilor sa fim foarte atenti ca.pentru dreapta credinta Ortodoxa sa varsat sangele sf. Apostoli a Mucenicilor si noi trebui sa urmam lor un Hristos o biserica Ortodoxa. Amin Iertati

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Recent am citit intr-o carte, numita " Staretii - despre vremurile din urma ", unde am aflat niste proorocii care inca nu le stiam. De exemplu cuv. Paisie a zis ca papa nu va fi antihristul, dar el va fi considerat un fel de tata al railor si el ii va indruma pe toti sa asculte si sa-l urmeze pe antihrist. De asemenea a mai zis acest mare sfant, ca razboiul dintre grecia si turcia va dura 2,5 ani. Si razboiul acesta va genera razboiul mondial, dar nu va intra pe teritoriul greciei, ci mai ales in marea mediterana si in palestina se va desfasura. El va incepe cand turcii vor seca raul Eufrat, printr-un sistem de irigatii. Peste acest rau vor trece armatele chinei, pe un drum cu latimea de 1000 de ostasi, drum care deja este facut de chineji, pana la granita cu india. Iar armata chinei are exact numarul de 200 de milioane de ostasi, cat este scris in apocalipsa ca va fi armata imparatilor de la rasarit. Chinejii vor ataca rusia si vor intra pana la urali. De asemenea rusia va fi in razboi cu restul tarilor europene si america, si va apara grecia de invazia turcilor. Rusia va invinge.
    Pareri personale : din ce am inteles eu din mai multe proorocii, acuma urmeaza mai intai sa fie multe tulburari in biserica ortodoxa ( care au si inceput sa apara, intentionat ), care sa aduca sinodul eretic " panortodox ", iar dupa distrugerea in mare parte a ortodoxiei va urma sa fie o mare nenorocire pe pamant. Apoi vor seca raurile si marile !!!, si nu va mai fi apa pe pamant. Apoi va fi razboiul mondial, care va fi oprit de mana ingereasca cum zice o proorocie, si va fi ales un imparat ortodox in grecia si in rusia ( sau poate doi, unul in grecia si unul in rusia ). Acest imparat ortodox vor apara restul tarilor ortodoxe de mania guvernului mondial ales de celelalte state neortodoxe dupa razboi, guvern care va fi antecamera dictaturii lui antihrist. Domnia imparatului ortodox va dura 30 de ani, care vor fi de pace pentru ortodocsi, iar dupa aceea va veni si antihristul. Daca facem un calcul, din anii 1980, cand sf Paisie a zis ca o generatie ( de la nastere pana la moarte )va dura pana la venirea antihristului, si adunam 70 de ani, ne da 2050, deci antihristul va veni, poate prin 2050. Si din 2020 pana in 2050 sunt exact 30 de ani cat va dura domnia imparatului ortodox.
    La drept vorbind, rusia are cea mai puternica armata de pe pamant.

  3. STOP RFID 666

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Emanuel

    Nu e cazul sa te duci pana in anul 2050. Pamantul asta in jur de 10 ani este gata. Daca ar trebui sa ne luam dupa imparatul ortodox care va domnii 30 de ani ar trebui sa ne ducem la culcare, ceea ce nu e cazul. Guvernul mondial il va pune pe antihrist sa conduca. Iar antihristul va domnii 3 ani si jumate. Ziua Judecatii e mult mai aproape decat crezi. Chiar si planificatorii mondiali spun ca in anul 2020 se va realiza noua ordine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*