In Basarabia preotii sunt alaturi de popor cand este vorba de a protesta impotriva pericolelor ce ameninta Biserica. Unde sunt preotii din Romania?

Protest impotriva inregistrarii ligii islamice

[vodpod id=ExternalVideo.996891&w=425&h=350&fv=netstreambasepath%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.mitropolia.md%252F%26id%3Dcontainer%26file%3D%252Fdata%252Fvideos%252Fconverted%252F0%252F1_1306168911_494.flv%26controlbar.position%3Dover]

Protest impotriva homosexualilor

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=-jBCWLkw0go]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=sZ6UArNhw6w]

Ne alaturam Apelului facut de fratele Saccsiv, pentru a incuraja preotii sa vina in mijlocul oamenilor ce-si apara credinta si familia traditionala. Consideram ca este o lasitate si o lepadare de valorile crestine, daca un preot isi lasa ucenicii singuri si nu merge alaturi de ei. Cel putin sa se spuna la predici aceste lucruri.

Cititi si: APEL CATRE FRATI: Sa-i determinam pe ierarhi si pe preoti sa strige raspicat: HOMOSEXUALITATEA E UN PACAT STRIGATOR LA CER!

12 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru a se lamuri si contemporanii nostri despre homosexualitate, o marturie contemporana, fragment din „Iannis cel nebun pentru Hristos” atunci cand Constantin (homosexualul si povestitorul acestui fragment) îl invită pe Iannis acasa la el deoarece îl deranja din practicarea păcatelor:

    „Ca să nu mai lungesc vorba, m-am hotărât să-l invit pe Iannis-nebunul acasa la mine…

    De îndată ce i-am deschis, a spus:
    -Binecuvântat să fii, Constantine, în veacul de acum și în cel ce va să fie.

    Pentru prima dată auzeam un asemenea salut, însă tot pentru prima dată l-am auzit vorbind și pe demonul care se cuibărise înlăuntrul meu:

    -Ai venit si aici în casa mea, nebunule, ca să mă alungi? Nu sunt singur, ci am împreună cu mine trei sute șaizeci și cinci de prieteni. Eu nu am să plec. Pleacă tu, pentru că altfel am să te omor!

    Atunci Iannis a ridicat deasupra mea o cruce și a spus:

    -În numele Sfintei Treimi celei de o ființă…

    Din clipa aceea nu am mai auzit nimic altceva, pentru că am leșinat. Când mi-am venit în sine, l-am văzut pe Iannis cum mă privea zâmbind. Simțeam o mare bucuriecă se află acolo, însă nu puteam să-mi dau seama din ce pricină…

    … Eu socoteam povești tot ceea ce spunea despre demoni. Credeam că sunt născociri ale preoților și ale religiei, ca să sperie lumea și să câștige ușor bani, să poată duce un trai mai bun, să se îmbogățească și ale asemenea. Și iată că acum eram martor al lucrării lor ucigașe asupra omului…”

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In Romania , marea majoritate a preotilor sunt in campanie electorala pentru sustinerea regimului dictatorial al lui Traian Basescu. Sa le dea Dumnezeu pe masura.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Preoti fara glas trebuiesc incurajati daca vom fi uniti si vom aduce in mijlocul nostru preoti si mari duhovnici catastrofele acestea care ne conduc nu prea mai au cum se ne declare intr-un fel anume si adica cum spun comunisti fanatici religiosi.
    Trebuie sa vin alaturi de noi cati mai multi preoti posibili si parerea mea ca primul protest ar trebui facut in Moldova aici ma refer Iasi Bacau Galati apoi trezind si capitala.Spun Moldova ca aici sunt cele mai multe Manastiri din tara si am avea un suport urias fata de restul tarii. Pr Iustin-Petru Voda Pr Amfilohie Diaconesti si multi alti .Dar trebui format un scut Ortodox de aparare a ortodoxiei format din toti cei care conduc site-uri de teologie ortodoxa de invatatura ortodoxa.Trebuie facut doar un apel puternic al Preotilor monahilor din aceste Manastiri din Moldova si ve-ti vedea atunci Protest impotriva Satanei.

  4. Iustina Bacosca

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De fapt, ce vor homosexualii? Sa fie recunoscuti.
    Dar sunt recunoscuti ca fiind o categorie de oameni care au o deviere de comportament. De aceea se si numesc homosexuali! Pentru asta nu trebuie sa mai iasa in strada, sa se expuna ca niste vite pe ulite indiene.
    Ce mai vor? E clar ca in spatele lor sunt interese ascunse si acesti nefericiti ai sortii sunt manipulati in cel mai josnic fel pentru a implini scopuri murdare, decadente.
    Asta cu mitingul, parada, festivitatea etc. homosexualilor suna tare aiurea. Oare voi, homosexualilor, oameni cu o alegere ciudata, voita sau nu, inconstienta sau mai putin constienta nu va dati seama cat de ridicoli si lipsiti de demnitate sunteti?!
    Cautati ajutorul la duhovnici sau la psihologi, nu in strada.

    Apropo, preotii din bisericile ortodoxe ce fac? E dreapta credinta sau nu?
    Homosexualilor, stati acasa si vedeti-va de treaba!
    Preotilor, fiti alaturi de enoriasi si luptati pentru dreapta credinta, ca vedeti unde s-a ajuns....

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HAI DOMNILOR ALEŞI IERARHI DE LA PATRIARHIE VĂ ROG EU CA MIREAN SĂ AVEŢI ATITUDINE, ŞTIU CĂ VĂ ESTE GREU SĂ NU FIŢI "politic corect" DAR FACEŢI AŞA UN EFORT MINIM PENTRU NOI MIRENII... dacă ne respectaţi ca structură a Bisericii Ortodoxe Române şi ca naţiune română

  6. STOP RFID 666

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Preotii nu vorbesc despre homo... cum nu vorbesc nimic nici despre actele biometrice. Daca preotii nu iau atitudine e vai de noi.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fraţi şi surori în Iisus Hristos Domnul,
    Astăzi, când ierarhii noştri tac, avem datoria faţă de Hristos de a striga adevarul: Homosexualitatea este un păcat de moarte şi unul dintre cele mai urâte de Domnul.
    Chiar dacă suntem acuzaţi de a fi tradiţionalişti nu avem voie să tăcem:
    ” Căci de cel ce se va ruşina de Mine şi de cuvintele Mele, de acesta şi Fiul Omului se va ruşina, când va veni întru slava Sa şi a Tatălui şi a sfinţilor îngeri." ( Luca 9, 26), iar in Epistola Întâia către Corinteni stă scris: ”
    ” 9. Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, NICI SODOMIŢII,
    10. Nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.” ( I Corinteni 6, 9- 10).
    Să nu ne lăsăm înşelaţi cum că să fim îngăduitori cu acest păcat:
    ” 7. Copii, nimeni să nu vă amăgească. Cel ce săvârşeşte dreptatea este drept, precum Acela drept este.
    8. Cine săvârşeşte păcatul este de la diavolul, pentru că de la început diavolul păcătuieşte. Pentru aceasta S-a arătat Fiul lui Dumnezeu, ca să strice lucrurile diavolului.” ( I Ioan 3, 7- 8).
    Să dea Dumnezeu să spunem toţi ca Apostolul Pavel: ” Lupta cea bună m-am luptat, călătoria am săvârşit, credinţa am păzit. ( II Timotei 4, 7).

    ” Harul Domnului nostru Iisus Hristos şi dragostea lui Dumnezeu şi împărtăşirea Sfântului Duh să fie cu voi cu toţi! ” ( I Corinteni 13, 13)

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Io, dară atât aş vrea să întreb un istoric ROMÂN liber de orice legături cu ocultele discrete cu şorţ albastru sub buric care or ajuns să facă burtă în curtea ţării mele România dacă o mai fost în tătă istoria ţării mele România aşa trădători de neam şi ţară cum or fost, sunt şi se pare că vor mai fi – dacă le lăsăm – leprele astea în ultimii 21 de ani la conducerea ţării şi dacă o fost vreo perioadă mai critică la nivel de bătaie de joc a străinilor la adresa neamului românesc şi ţării mele România?

    exceptând perioada ocupaţiei de către jigodiile asasine de la Ip şi Trăznea, ale căror urmaşi ne tot şicanează amu şi exceptând anii de instaurare a comunismului atunci când erau mai mulţi jidani de import decât români de export care s au incuibat ţării…

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    CĂTRE PATRIARHIE ȘI MITROPOLII

    În contextul manifestărilor pentru păcatul sodomiei care au loc în țara noastră timp de o săptămână culminând cu „parada gay” de sâmbata 04.06.2011 mă vad obligat să atrag atenția ierarhilor noștri că aceasta reprezintă o metodă subtilă pentru demonizarea neamului, de spurcare a locurilor cu acordul „aleșilor” noștri și prin ei și al nostru, în consecință vă rog să luați atitudine.

    De asemenea vă rog să urmăriți, istoric vorbind, în ultimii ani de când au loc astfel de spurcări mascate în numele „drepturilor omului” precum „gaypride” si „gayfest”, la scurtă vreme, peste țara noastră vin calamități ce cuprind județe întregi și sate întregi sunt măturate de puterea apelor pentru că stăm indiferenți acceptând păcatul ca normal. Anul acesta cu nici o lună în urmă, în Postul Mare am avut „miss (sau mister?) gay” tot pentru o săptămână la Brașov și o campanie de panotaj stradal la nivel național despre „normalitatatea” acestui păcat pentru care Dumnezeu a trimis focul peste Sodoma. Oare la ce să ne așteptăm dragi ierarhi și noi în acest an sau, mai bine zis ce credeți că merităm? Așteptăm milă dar facem ceva pentru a o merita?

    Pentru a se lămuri și cei care au dubii despre homosexualitate, existența demonilor și Puterea Lui Dumnezeu și a Sfinților Lui, o mărturie contemporană, fragment din cartea „Iannis cel nebun pentru Hristos” atunci când Constantin (homosexualul și povestitorul acestui fragment) îl invită pe Iannis acasă la el deoarece îl deranja din practicarea păcatelor:

    „Ca să nu mai lungesc vorba, m-am hotărât să-l invit pe Iannis-nebunul acasa la mine…
    De îndată ce i-am deschis, a spus:
    -Binecuvântat să fii, Constantine, în veacul de acum și în cel ce va să fie.
    Pentru prima dată auzeam un asemenea salut, însă tot pentru prima dată l-am auzit vorbind și pe demonul care se cuibărise înlăuntrul meu:
    -Ai venit si aici în casa mea, nebunule, ca să mă alungi? Nu sunt singur, ci am împreună cu mine trei sute șaizeci și cinci de prieteni. Eu nu am să plec. Pleacă tu, pentru că altfel am să te omor!
    Atunci Iannis a ridicat deasupra mea o cruce și a spus:
    -În numele Sfintei Treimi celei de o ființă…
    Din clipa aceea nu am mai auzit nimic altceva, pentru că am leșinat. Când mi-am venit în sine, l-am văzut pe Iannis cum mă privea zâmbind. Simțeam o mare bucuriecă se află acolo, însă nu puteam să-mi dau seama din ce pricină…
    … Eu socoteam povești tot ceea ce spunea despre demoni. Credeam că sunt născociri ale preoților și ale religiei, ca să sperie lumea și să câștige ușor bani, să poată duce un trai mai bun, să se îmbogățească și ale asemenea. Și iată că acum eram martor al lucrării lor ucigașe asupra omului…”

    Consider în calitate de creștin ortodox că este timpul, dacă nu a fost deja cu mult în urmă, sa afirmăm clar dacă vrem să fim cu Dumnezeu sau cu Europa demonică. Întâia datorie este a ierarhilor, dragii noștri dorim să aflăm ce duh vă animă, dorim să ne sprijiniti în epurarea spirituală a neamului, nu în îngroparea lui.

    Cu stimă,

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sac si cenusa pentru ierarhii si preotii din Romania.
    Genunchii la rugaciune pentru toti ortodocsii din Romania.

    Doamne ajuta-ne.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://tanasadan.blogspot.com/2010/05/guvernul-romaniei-oficializeaza-tinutul.html

    ui cine sunt trădătorii de neam şi ţară, cine le dă voie bozgorilor să şi facă ţinutul...

    în aşa hal am ajuns să ne judecăm cu guvernul ţării pentru integritatea naţională

    http://ziarero.antena3.ro/1307008602-Romania_este_obligata_sa_treaca_la_masuri_diplomatice_de_retorsiune_la_adresa_Ungariei_

  1. Pingback: STIRILE ZILEI (31.05.2011) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*