Noi “minuni” ale beat-ificatului papa Ioan Paul al II-lea: Un cardinal a murit inainte de ceremonie, iar sute de spectatori s-au simtit rau

Cardinalul Agustin Garcia Gasco Vicente a murit la beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea 

Agustin Garcia Gasco Vicente, fost arhiepiscop de Valencia, a decedat duminica cu putin timp inainte de beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea. Potrivit agentiei I.mediade, prelatul s-a simtit rau si a fost transferat la un spital din apropiere de Vatican, unde a decedat in urma unui infarct.

Capitala italiana a primit peste un milion de persoane duminica, pe un soare bland, dar o atmosfera apasatoare dupa mai multe zile de ploaie.

Potrivit presei italiene, numeroase persoane s-au simtit rau in timpul slujbei care a urmat dupa o zi de rugaciune la care au participat peste 200.000 de credinciosi si care s-a prelungit pana tarziu in noapte, noteaza stirileprotv.ro.

Cardinalul Agustin venise la Roma si la Vatican, ca mii de alti preoti, episcopi si cardinali, pentru a asista la ceremonia de beatificare a lui Karol Wojtyla de catre succesorul sau, Benedict al XVI-lea.

4 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  No comment. Faptele vorbesc de la sine, apropo de "sfintenia" papei!!!...

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://www.youtube.com/watch?v=i7WeRKdqsCk

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://www.youtube.com/watch?v=Gke1BN7k2gM&playnext=1&list=PL4D56303DD2C0326C

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://www.youtube.com/watch?v=JWSTwvjOCQg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*