Obama anunta uciderea lui Bin Laden: Motiv de revolta pentru teroristi, iar pentru NATO de a mai sterge cateva tari de pe harta

Osama bin Laden a fost ucis de fortele SUA, impreuna cu unul dintre fiii sai si alti doi adulti, a anuntat presedintele american. Liderul taliban a murit in Pakistan, in urma unui atac al trupelor americane. Trupul sau neinsufletit aflat, initial, in posesia administratiei Statelor Unite, a fost aruncat in mare. “Aceasta e o zi istorica pentru poporul american”, a spus Barack Obama.

Reteta este aceeasi: crearea unui eveniment de tip “11 septembrie”, pentru ca elita iudeo-masonica sa mai casapeasca cateva milioane de oameni.

Dupa ce a fost impuscat bin Laden dolarul a crescut, iar pretul petrolului a scazut!

18 comments

  1. STOP RFID 666

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    L-au scos acum de la naftalina pentru ca nu mai era nevoie de el. Pana acum si-a facut treaba. Acum intram intr-o noua etapa.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    curios ca l-au ucis navy seals, ci'ca. trupele speciale ale usmc actioneaza in zonele de coasta, nu si in interiorul teritoriului inamic. pentru misiuni de genu asta sint folosite delta force , beretele verzi sau "contractori".

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A INVIAT !

    Acesta este singurul eveniment care conteaza.

    Iar in ce-l priveste pe bin Laden, chiar credeti ca l-au omorat? Mai degraba au dat "la pace" cu el (nu suntem siguri ca nu au fost mereu la pace), contra sume astronomice de bani, si l-au facut disparut in fundul marii, distrugand astfel orice dovada ca ar fi mort.
    Numai Domnul cunoaste interesele acestui "lucru care umbla in intuneric", si pe noi tot El ne tine in Mana Lui.

    Doamne ajuta !

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cine e următorul?

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Guvernul criminal al SUA si guvernele occidentale criminale l-au tinut în viata pe Ben Laden pentru a justifica razboiaiele lor criminale în Irak, Afganistan, si pretutindeni în lume......
    El n-a fost decât un pion în Marele joc dracesc al iudelor care distrug Creatia lui DUMNEZEU.
    Mass media ticalosita, ca de obicei la ordinul iudelor, vor povesti vrute si nevrute.......vor spune ceva, apoi vor retracta, si uite asa vor contribui la confuzia generala, la spalarea creierelor si la asasinarea a milioane de oameni.......

    O alta varianta ar putea fi urmatoarea: "baietii" l-au platit bine, i-au facut operatie estetica si va trai pâna pe la adânci batrâneti cine stie prin ce cotlon...........

    Atentatele vor începe în toate capitalele lumii, inclusiv la Bucuresti. ATENTIE MARITA!
    Va amintiti Proorociile Sfântului Ioan de la Rarau în legatura cu evenimentele din România în 2011?
    Sa ne rugam mai mult si sa fim vigilenti!
    DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUESTE-NE PE NOI PACATOSII !

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    amu, nu le o fost suficient la americani că i bate Dumnezeu cu dezastre naturale, cresc riscul de bătaie... bine spus etapă superioară, după 11 septembrie de asasinat jidănesc trebuia una şi mai tare care să antreneze haos... oricum dacă vă uitaţi la presa internă şi internaţională veţi putea observa de fapt printre rânduri satanismul care răzbeşte la ştiri şi interpretări... slugile jidăneşti nu au dormit nici o clipă de 2000 de ani nu dorm ci satanizează lumea

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Obama nu statea prea grozav in sondaje. De aceea nu l-au "prins" mai devreme. Stranie graba cu care l-au aruncat in mare.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    păi l au aruncat fiindcă este contrar legilor islamului... fac ce fac şi tot la jihad ajung... mentalitate jidănită

    http://www.antena3.ro/externe/aruncarea-in-mare-a-ramasitelor-lui-bin-laden-contrara-regulilor-islamului-124144.html

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai mult ca sigur ca omul e bine-merci si-si vede de ale lui. Ca doar e prieten cu anumiti americani.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pornim spre o "alta etapa"! Dumnezeu sa ne pazeasca,in marea Lui Milostivire!!!!!!!!!!!!

  11. STOP RFID 666

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Care ar fi etapa urmatoare pe care toti crestinii cu trezvie o intrezaresc? Pai credeti ca degeaba latra ei pe la televizor de noua ordine mondiala? Cu acest Bin Laden vor sa-i intarate pe musulmani ( de fapt sunt cei din societatile secrete si slugile lor ) sa mai faca niste atentate ca mai apoi sa-si testeze pe noi armamentele lor si sa mai atace vreo tara. Si nu-i asa pentru ca nu este suficienta securitate sa mai bage niste cipuri prin acte. Si uite asa visul de aur al masonilor NOM bate la usa iar unii dintre noi nu intelegem nimic pentru ca ne ocupam cu nimicuri. Se grabesc pentru ca vor sa-l prezinte pe fiul pierzarii ca sa i se-nchine toata lumea. O! vremuri nenorocite, o! degradare morala pe care nu le intelege decat adevaratul crestin.

  12. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Proorociile Sfântului Ioan de la Rarău ?
    Chiar credeți ?
    Pe mine ceva mă face să cred că sunt adevărate... și am un sentiment de frică și neliniște destul de îndreptățite - și astea nu sunt din vina sfântului în nici un caz. Păcatele mele ... vremurile în care trăim ...
    Dar chiar a fost canonizat ? Pentru că nu e cunoscut.
    Am mai citit undeva despre ceea ce l-a avertizat el pe un pelerin sau ucenic parca despre marile orase (ca vor fi mai rau ca la 11 septembrie asaltate) - i-a zis ca el nu va mai fi atunci in orase mari ci la Rarău. Iar acesta se întreba dacă va mai fi în viață.
    Despre aceste proorocii este vorba ?

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Valentin Dorneanu

    Da, este vorba despre proorociile Sfântului Ioan de la Rarau.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Între timp, cica l-au scos din apa............pe urma au spus ca l-au îngropat undeva secret, cica nu trebuie sa se stie unde îi este mormântul deoarece va fi "pelerinaj" la mormântul lui......... "astia" ne arunca cu praf în ochi.............ne cred idioti.....

    Uitati-va la fetzele celor care prezinta stirile.......sunt multumiti, zâmbesc ( se abtin cu greu sa nu râda în hohote),
    îsi freaca mâinile de bucurie.........satane ce sunt!

  15. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am inteles.
    Doamne Ajuta !
    Pentru rugaciunile sfântului Ioan, Domnul să ne păzească și pe noi de ce-o să vină și să ne ierte greșalele noastre.

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    BIN LADEN NU E MORT, ASTA E PENTRU PROSTI. CA NU MAI AU NEVOIE DE EL

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    BIN LADEN POATE FI CONSEDERAT EROU NATIONAL AMERICAN PENTRU CA PRIN EL SI-A IMPUS AMERICA DICTATURA IN INTREAGA LUME. EL ERA SPERIETOAREA.

    • France Press: imaginea cadavrului lui Osama bin Laden este un trucaj

      Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Posturile de televiziune au prezentat o imagine trucată a aşa-numitului „cadavru” al lui Osama bin Laden, consideră experţii agenţiei France Press. Specialiştii au efectuat o analiză a imaginilor prezentată de postul de televiziune din Pakistan şi preluată ulterior de alte instituţii media.

      AFP a suspus forografia analizei unui program special pe calculator, care a permis să se dovedească faptul că a fost trucată, cu ajutorul bărbii şi părţii inferioare a feţei dintr-o fotografie mai veche a lui ben Laden.

      „Analiza a demonstrat că avem de a face cu un fals evident”, a declarat Mladen Antonov, redactorul-şef al departamentului foto al AFP.

      Mladen Antonov, precizează că ”barba este neclară, se vede că este un montaj”. Totodată, televiziunea americană MSNBC a anunțat că doi responsabili americani ar fi atenţionat NBC News că imaginea este un trucaj. Potrivit MSNBC, ”niciun oficial american şi pakistanez nu a confirmat autenticitatea fotografiei.

      În acelaşi timp, comunităţile islamice din Paris s-au arătat surprinse în legătură cu faptul că cadavrului lui Osama ben Laden a fost aruncat în mare, gest care potrivit oficialităţilor americane „ar corespunde tradiţiilor islamice”.

      „Un astfel de obicei nu doar nu există, dar şi contravine tradiţiilor islamice”, au declarat reprezentanţii comunităţii musulmane din Franţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*