“Santo” papa. Religia antihristica NEW AGE are un nou mijlocitor catre satana. La el se pot inchina si musulmanii, evreii, hinduistii, chiar si satanistii

Sfantul Iustin Popovici spunea:

In istoria neamului omenesc sunt trei caderi insemnate: a lui Adam, a lui Iuda si a papei [Romano-Catolic].

Romano-Catolicismul sta impotriva Dumnezeu-Cuvintului Hristos nu numai pentru ca este eretic (adica nu invata buna Lui vestire, ci strica sfintele dogme ale credintei) si deci pagin, dar si prin aceea ca “biserica” Romana, prin intai-statatorul ei, chiar s-a pus pe sine in locul lui Hristos! Astfel – in anul 1870, la Conciliul Vatican I – toate ratacirile sale din trecut s-au contopit in dogma „infailibilitatii papei”, care a ajuns atot-dogma papismului (intarita si prin al doilea Conciliu de la Vatican, din anii ’60 ai veacului trecut). Negresit, aceasta – adica a marturisi ca papa, un om, poate judeca si hotari fara greseala intru cele ale Duhului – e cea mai mare hula impotriva Dumnezeu-Omului Hristos si a Duhului Sfint-Dumnezeu. Pe de alta parte – precum arata acelasi Cuvios Iustin Popovici:

Dogma aceasta are o insemnatate cat se poate de mare pentru intreaga soarta a Europei [si a lumii intregi], mai ales pentru apocalipsa ei, in care deja a pasit. Prin dogma aceasta, toate umanismele europene si-au atins idealul si idolul: omul a fost propovaduit drept cea mai mare zeitate, atot-zeitate. Panteonul european umanist si-a dobandit Zeus-ul. […] [Caci] – uzurpand, prin dogma infailibilitatii, in folosul sau (adica in folosul omului) toata puterea si toate drepturile care sunt numai ale Dumnezeu-Omului Domnului Hristos – papa s-a auto-propovaduit, in fapt, biserica in biserica papista si a ajuns in ea «totul in toate». Un «atot-tiitor» sui generis. [Altfel spus], in Biserica Romano-Catolica locul Dumnezeu-Omului il ocupa «Vicarius Christi» (Loctiitorul lui Hristos), iar Dumnezeu-Omul a fost surghiunit in cer.

Cititi si:

Aberatiile papistasilor din dogma Cociliului I Vatican si cum papistasii au confiscat cuvantul “catolica”

Falsificarea Sfintei Scripturi făcută de papa Ioan  Paul al II-lea

Romano-catolicii în spatele propriilor declaraţii

15 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Stiti ce-i culmea? Faptul ca Ioan Paul II era de origine vlaha, asa cum a demonstrat cercetatorul Nicolae Mares, cel care cunoaste bine limba poloneza si care a intocmit genealogia acestui papa. Strabunicul lui era notar vlah, caci in Tarile Romane a existat un drept valah, care nu avea nimic de-a face cu dreptul roman. In cronicile din sec XV-XVI exista info despre acesti vlahi care au mers si au populat Polonia, iar acestia aveau preotii lor ORTODOCSI. Ioan Paul stia de cercetarea lui Nicolae Mares (nu a negat nimic) inainte de a veni in Romania dar nu a avut curajul sa afirme cu tarie ca stramosii lui erau si vlahi si ortodocsi. De fapt si sufixul ila de la Carol Voitila este de origine valaha. In zona in care s-a nascut erau vreo 40 de sate intregi de vlahi care aveau alte obiceiuri decat restul polonezilor......

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  PAPA IOAN PAUL AL DOILEA NU NUMAI CA NU E SFANT DAR ESTE ALATURI DE IUDA IN IAD [Administratorii petitiei] 01/05/2011 21:13
  INCHINATORUL LA FOC PAPA, DISTRUGATORUL CREDINTEI SI LUPTATORUL IMPOTRIVA ADEVARULUI NU POATE FI SFANT, PRIMA CONDITIE A SFINTENIEI FIIND DREAPTA CREDINTA

  "pentru administratorii posedati de diavoli [un roman scandalizat] 01/05/2011 21:53
  Dupa ce am vazut la televizor transmisiile superbe de la Vatican cu beatificarea Sf. Parinte si am vazut aspectele din viata lui si reversul de la noi cu canonizarea de la Lainici nu am gasit decat o explicatie data chiar de voi! suntem in rahat ca... Dupa ce am vazut la televizor transmisiile superbe de la Vatican cu beatificarea Sf. Parinte si am vazut aspectele din viata lui si reversul de la noi cu canonizarea de la Lainici nu am gasit decat o explicatie data chiar de voi! suntem in rahat ca civilizatie, atitudine ,comportament ,mentalitate! Voi sunteti autorii si fauritorii comportamentului impus si indus in poporul nostru! Ce avem de invatat de la voi! si anume sa-i spurcam pe altii spunand ca suntem intru dreappta credinta si sa traim in rahatul nostru ! Vazand ce debitati voi cred cu adanca convingere ca sunteti posedati de diavoli sau sunteti diavolii in persoana!
  Mai mult Pagina noua"

  MANIPULAREA MASS MEDIA VATICAN ISI SPUNE CUVANTUL! [Administratorii petitiei] 02/05/2011 00:03
  VATICANUL ESTE STAT, ESTE SUSTINUT DE FORTELE POLITICE CARE AU DARAMAT BLOCUL COMUNIST, IOAN PAUL A FOST UN PION FOLOSIT PENTRU ACEST LUCRU. ERA POPULAR LA MASE, DAR DUHOVNICIA NU STA IN POPULARITATEA LA MASE, CI IN VIATA LAUNTRICA, IN ADEVAR. IOAN... VATICANUL ESTE STAT, ESTE SUSTINUT DE FORTELE POLITICE CARE AU DARAMAT BLOCUL COMUNIST, IOAN PAUL A FOST UN PION FOLOSIT PENTRU ACEST LUCRU. ERA POPULAR LA MASE, DAR DUHOVNICIA NU STA IN POPULARITATEA LA MASE, CI IN VIATA LAUNTRICA, IN ADEVAR. IOAN PAAUL A FOST UNUL DIN CONSTRUCTORII NOII ORDINI MONDIALE. AENT AL ACESTUI SISTEM CE NU MAI ESTE DEMULT CRESTIN. A FOST POLITICALY CORRECT. DEJA NICI BRUMA DE CRESTINISM AFISAT NU A MAI RESPECTAT-O IOAN PAUL. EL A DEVENIT INCHINATOR LA IDOLI,. A FOST UN CIRCAR CA MESERIE.CU ADEVARAT MASS MEDIA VATICAN STIE SA ISI FACA BINE TREABA. DIN PACATE TOT CIRCUL LUI IOAN PAUL A FOST UNUL DE MIXAJ RELIGIOS, UN MESAJ CE NU ARATA ALTCEVA DECAT PUNEREA IN PRACTICA A EREZIILOR PAPISTASE, ANUME GANDIREA HINDUISTA. SI-A DORIT SA FIE UN LIDER " HARISMATIC" ADULAT DE MASE. DAR PE HRISTOS L-A UITAT DEMULT. A ROSTIT CELE MAI MULTE EREZII DIN ACEST SECOL. 101 EREZII. DECLARATIILE LUI AU FOST CU ADEVARAT CELE MAI MARI MINCIUNI ALE SECOLULUI, EL A TRANSFORMAT RAUL IN BINE SI BINELE IN RAU. UN SINGUR EXEMPLU; PAPII DINAITE SPUNEAU MASONII SUNT FII DIAVOLULUI, PAPA KATZ(IOAN PAUL) SPUNE MASONII SUNT FII LUI DUMNEZEU, SI EXEMLELE POT CONTINUA PANA LA 100. PE ROMANI I IMPRESIONEAZA TEATRUL IEFTIN, DESIGUR, E VORBA DE GENERATIA EMO. STAREA DE SPIRIT SE ASEAMANA CU CELE DIN FILMELE INDIENE LACRIMOGENE, CAM ASTA ESTE SI STAREA DE SPIRIRTUALITATE PAPISTA GENERALA, NU AU COMUNIUNE CU HRISTOS, SI E NORMAL SA ISI EXACERBEZE SENTIMENTALISMUL FARA RATIUNE. DAR DE MIRARE ESTE CA SI ORTODOCSII NOSTRI NEPRACTICANTI SUNT IN ACEEAS SITUATIE. TOT CE A FACUT PAPA KATZ A FOST TEATRU, SPECTACOL, DECLARATII FARA ACOPERIRE CE PRIND LA PUBLICUL LARG. CAND A VENIT IN ROMANIA NU A AVUT NICI MACAR BUNUL SIMT DE A -SI CERE SCUZZE PENTRU ROMANII ORTODOCSI UCISI DE PAPISTASI LA UNIATIE IN TRANSILVANIA. A IGNORAT SUBIECTUL. NORMAL DOR ERA PAPUSA PAPUSARILOR DIN UMBRA. TREBUIE SA INTELEGETI CA IN ORTODOXIE NU EXISTA BEATIFICARE, BEATIFICARE ESTE NUMAI IN PAPISM, SI INSEMNA CA PAPA DECALRA SFANT O PERSOANA, INSEMAND CA DEABEA PRIN ACEASTA DECLARATIE ACEA PERSOANA DEVINE SFANTA SI IN OCHII LUI DUMNEZEU. IN ORTODOXIE, AVEM CANONIZAREA, CEEA CE INSEMNA TRECEREA SFATULUI IN CALENDARUL BISERICESC, IN MOD OFICIAL. EL FIIND SFANT PRIN VIATA LUI INCA DE LA TRECEREA LA DUMNEZEU, NU PRINTR-O DECLARATIE. DE ACEEA SFINTII NOSTRI NU AU NEVOIE DE MASS MEDIA VATICAN. " pe papa sa il blestemati ca incepator al rautatii"Sfantul Cosma Etolianul

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Florine, ceea ce spui tu mai bine sa nu se afle! Faptu ca papa era conational nu face decat sa ma umple de rusine ca am fost conational cu un demon!

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  L-au beatificat pe uraciunea pustiirii !!!

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pana la urma,papa se trage din neam romanesc?

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @yousef59
   nicidecum.. sunt speculatii ieftine.. ceangaii din Romania ar fi fost primii care sa se laude cu asta

 6. STOP RFID 666

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ce sfant mai e si asta care facea hora unirii cu budistii? Daca era un sfant nu ar fi venit mai nimeni la el la mormant. Parintele Arsenie Boca e Sfant si nimeni nu-l baga in seama. Papa e in iadul cel mai de jos. Asa zisele minuni ale papei sunt pentru naivi. Asa o sa vina si antihrist si toata lumea o sa spuna ca e sfant si daca o sa zici ceva de el o sa-ti sara toti in cap. Asta dovedeste cat valoreaza mintea unui om si cum poate cel rau sa ne prosteasca. Doamne fereste.

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Florine, sa fi sanatos, ramai tu cu NOUA ORDINE si noi cu cea veche! Asa sa ne ajute Dumnezeu!!!!!!!

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Eu stiam ca este evreu. De aceea si-a cerut scuze evreilor pentru greselile facute de catolici fata de evrei din cel de-al doilea razboi mondial.

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ma simt obligat (datorita 'rautatilor' unor comentatori) sa va spun ca am trait 12 ani printre catolici. Asa a fost sa fie. Nu m-am simtit niciodata mai apreciat si mai OM ca acolo. 12 ani, nu o luna, doua. Eram respectat si evaluat de colectivitate, dupa aportul meu intelectual si educatia mea spirituala crestin ortodoxa.
  Nu stiu de ce se creeaza discordia aceasta. Ce se vrea la urma urmei? Nu asteptam cu totii A DOUA VENIRE A LUI HRISTOS?
  Nu vrem cu totii o pace planetara? Credeti ca adevarul trebuie demonstrat?

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  "Nu vrem cu totii o pace planetara?"
  Poate asta e dorinta catolicilor "pacea planetara" ...
  Ortodocsii vor sa aiba pacea Domnului .
  Prietenia cu lumea este uraciune in ochii Domnului , si cand vor zice ca vor "pace planetara" - Atunci când vor zice: pace şi linişte, atunci, fără de veste, va veni peste ei pieirea, ca şi durerile peste cea însărcinată, şi scăpare nu vor avea. I tesaloniceni 5,3

  Ortodocsii vor sa placa Domnului in primul rand , nu oamenilor .
  Cele spuse de tine arata clar umanismul catolicesc ; fac tot ce pot ca sa momeasca cu cuvinte frumoase pe cei din dreapta credinta .
  Un lucru l-ai inteleg fundamental gresit .
  Se poate trai in pace "fizica" cu catolicii , insa asta nu trebuie ca sa ne impiedice sa demascam erezia lor , care nu duce la mantuire , ci la pierzare .
  Chiar avem obligatia sa marturisim adevarata credinta , ca poate poate le va misca Dumnezeu inima si se vor mantui si ei , dupa cum Insasi Hristos ne-a poruncit : "Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori. "
  In afara de asta , nu crezi ca este total nepotrivit sa sustii ca noi ortodocsii avem obligatia sa traim in "pace"cu catolicii ?
  Cine cunoaste un pic istoria bisericeasca , stie din primul moment falsitatea problemei pe care o ridici .
  Catolicii nu au trait niciodata in pace cu ortodocsii , de cate ori au avut ocazia i-au omorat si martirizat .
  Cateva exemple :
  Cucerirea Constantinopolului de papistasi :
  "Până la sfârșitul zilei de 12 aprilie, cruciații au cucerit tot orașul. Cruciații au provocat pierderi uriașe orașului și locuitorilor săi după un jaf de trei zile, în timpul căruia numeroase opere de artă și de cultură antică romană și greacă au fost furate sau distruse. În ciuda jurămintelor și amenințării cu excomunicare, cruciații au desacralizat fără scrupule lăcașurile de cult ale orașului, distrugând, pângărind sau furând tot ceea ce se putea. După cum afirma cronicarul Choniates, cruciații au plasat pe Tronul Patriarhal Bizantin o prostituată."
  Cronicarul papistas al expeditiei nota ca asa prada bogata nu s-a vazut de la facerea lumii !!!
  Martirizarea ortodocsilor de latinizatul "patriarh"vekkos si conducerea bizantului :
  "Şi atunci?! O, atunci a fost ales patriarh latinocugetătorul Ioan al XI-lea Vekkos (1275-1282)! Imediat s-au ridicat împotriviri din rândurile clerului şi ale poporului. Împotriviri din partea tuturor ortodocşilor! S-au împotrivit şi s-au remarcat diferite persoane: Evloghia, sora împăratului, Andronic Paleologul, Ioan Paleologul, Manuil Paleologul, toţi trei rude ale împăratului şi viitori împăraţi şi Isaac Raul. Împăratul şi patriarhul au început să-i silească pe toţi spre acceptarea unirii prin cele mai tiranice mijloace. Înfricoşătoare mucenicii: închisori, schingiuiri, orbiri, tăierea limbii, ucideri… Un autor fizic şi moral al acestor mucenicii fără de omenie era şi patriarhul Vekkos!!!"
  "
  Doisprezece monahi, viteji mărturisitori, eroi şi apărători ai Ortodoxiei, care s-au împotrivit cu mare impetuozitate trădării curatei şi nefalsificatei predanii a Domnului nostru Iisus Hristos, au fost conduşi pe o colină din vecinătatea mănăstirii. Acolo, latinocugetătorii au înălţat o spânzurătoare. Unul câte unul vitejii monahi au fost spânzuraţi după cum o arată icoana zugrăvită în amintirea muceniciei lor. Luându-şi rămas bun unul de la altul, s-au suit pe eşafod şi de acolo la cer, în dulceaţa şi desfătarea raiului, unde se şi odihnesc sfintele lor suflete.

  Stareţului Eftimie i-au rezervat alt chip de mucenicie. Alt fel de moarte. Nu spânzurarea. Turbând şi scânteind de furie, călăii l-au ridicat, au mânat corabia în larg şi acolo - legat fiind cu lanţuri - l-au înecat în mare."

  Mucenicia sfantului Petru aleutinul :
  "În 1815 un grup de vânători de foci şi vidre aleuţi, printre care şi Petru, a fost capturat de marinari spanioli, care i-au dus în San Francisco pentru a fi interogaţi. Sub ameninţarea cu tortura, preoţii romano catolici din California au încercat să-i forţeze pe aleuţi să-şi renege credinţa ortodoxă şi să se convertească la romano-catolicism.

  Când au refuzat, preotul a tăiat câte un deget de la amândouă picioarele lui Petru. Cu toate acestea, Petru a refuzat să renunţe la credinţa sa. Ca urmare, preotul spaniol a ordonat unui grup de indieni din California să taie toate degetele mâinilor lui Petru, fiecare încheietură pe rând, până ce, la sfârşit, i-au tăiat ambele mâini complet. Apoi, l-au eviscerat, încununându-i viaţa cu cununa muceniciei. Pe când se pregăteau să îi tortureze şi pe ceilalţi aleuţi, când a sosit ordinul ca ei să fie conduşi sub escortă la mănăstirea din Monterey. "

  Apogeul prigoanelor din regiunea Helm şi Pontlaskia a avut loc în anul 1944 şi, după cum dau mărturie localnicii din acea vreme: „Înfricoşător şi greu am suferit din partea vrăjmaşilor credinţei, care au inundat regiunea noastră cu râuri de sângiuri şi ne-au dat foc caselor. În aceste zile, unii au primit cununa muceniciei, închinându-şi inima şi credinţa lor lui Dumnezeu şi (slujirii) aproapelui lor".

  SFINŢI POLONEZI CARE AU PRIMIT MARTIRIUL DIN PARTEA CATOLICILOR:
  Cu sângiuirile lor muceniceşti şi prin mijlocirile lor, actuala noastră comunitate bisericească se împuterniceşte, iar noi păstrăm pomenirea muceniciei lor, conform cu mărturia ierarhului locului Ilarion, care zicea în anul 1944: „Cred neclintit că pe mulţi dintre preoţii mucenici ai eparhiei mele Biserica îi va aşeza în ceata Sfinţilor".

  Si cate exemple mai pot fi date !!!
  Noi ortodocsii nu i-am decimat fizic pe catolici , insa ei dragutii , traiesc in buna pace cu noi ...
  Noi le-am demascat erezia , fara a-i ucide fizic .

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  E vorba de stambarea adevarului. Ce vorbesti tu tine de educatie nu de credinta. Faptul ca ereticii sunt mai educati ca multi din ortodocsi nu insemna ca acu comuniune cu Dumnezeu.

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Stimate Marin, sunt convins ca ati lecturat scrierile minunatului parinte Cleopa. Una din rugaciunile lui sună cam asa 'Indulceste Doamne inima dusmanilor mei'. Oare e o chemare la lupta, la 'demascare', la ura ?
  'Pacea Domnului' de care pomeniti nu e o tinta numai pentru ortodocsi. Fals. Si Marin si Gyula si Şmil si Ibrahim si Li Nan au nevoie si sunt indreptatiti sa se roage si sa tinda spre asa ceva. Si cand ne vom iubi aproapele ca pe noi insine (cu adevarat, nu doar declarativ) si cand vom intelege invataturile biblice nu doar le vom fi citit, calea spre mantuire este deschisa noua robilor Domnului indiferent de culoare sau semintie.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @Vavu
   "cine nu aduca cu Mine, risipeste" (Mat. 12:30). Nu poti sa zici ca faci in numele lui Hristos o rugaciune impreuna cu un eretic. Ce sa mai zicem de casatorie sau alte sfinte taine. Cu ceilalti de alte culte trebuie sa fim cel mult pasnici, cinstiti si sa-i lasam in religia lor, daca nu vor altfel. Dar sa nu-i consideram ca facand parte din Biserica. Atunci ne lepadam si de credinta noastra.

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Stimate Vava ,
  Se pare ca indelungata experienta catolica nu v-a vindecat totusi de superficialitate ...
  Cum domnule , din cateva comentarii ai ajuns dumneata la concluzia ca-i urasc pe catolici ?
  UNDE am afirmat eu asa ceva ???
  Sentimentul predominant care ma anima atunci cand ma gandesc la catolici este compasiunea !
  Ii compatimesc pentru orbirea lor duhovniceasca , au ochi si nu vad , urechi si nu aud ...
  Urasc erezia catolica , insa nu urasc personal vreun catolic .

  "Stimate Marin, sunt convins ca ati lecturat scrierile minunatului parinte Cleopa. Una din rugaciunile lui sună cam asa ‘Indulceste Doamne inima dusmanilor mei’. " Stii ce imi pare mie logic din asta ?
  Implicit recunosti aici de catolici ca sunt dusmanii ortodoxiei ...

  "‘Pacea Domnului’ de care pomeniti nu e o tinta numai pentru ortodocsi. Fals. " Unde am spus eu ca e o tinta NUMAI pentru ortodocsi ???
  Normal ar trebui sa fie o tinta pentru toata lumea , insa ea nu poate fi obtinuta altundeva decat in ortodoxie , adevarata credinta .
  "Si Marin si Gyula si Şmil si Ibrahim si Li Nan au nevoie si sunt indreptatiti sa se roage si sa tinda spre asa ceva."corect , insa pentru asta e musai sa aiba dreapta credinta , Domnul nu se pogoara la eretici .

  "Si cand ne vom iubi aproapele ca pe noi insine (cu adevarat, nu doar declarativ)"
  Asta nu este echivalent cu "dragostea" fata de ereziile aproapelui nostru , cum fals interpreteaza unii .
  daca ai adevarata dragoste fata de aproape , atunci esti dator sa incerci sa-l aduci la adevarata credinta , singura mantuitoare , nu sa-i legitimezi moral ereziile care il vor duce la pieire .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*