Cine poate oferi informatii despre zvonul ca IPS Iustinian Chira ar fi trecut la Domnul?

In cursul zilei de ieri, circula pe anumite bloguri si pe mail informatia ca IPS Justinian Chira ar fi trecut la Domnul. Am preluat aceasta informatie ca fiind adevarata, doar ca dupa cateva ceasuri a fost retrasa de pe net fara nicio lamurire. Ne cerem iertare pentru cei care au fost indusi in eroare si va solicitam celor care detineti informatii despre acest lucru sa le faceti cunoscute. Nadajduim ca Domnul il mai tine printre noi pe vladica Justinian sanatos, drept invatand Cuvantul Adevarului Sau.

10 Comments

 1. IPS Justinian nu a murit. Cineva a postat pe un blog informatia fara sa o verifice si asa s-a ajuns sa fie preluata stirea si de alte site-uri.

 2. De pe blogul Vestitorul Ortodox: “Dezminţire !
  6/13/2011 | Publicat de admin
  Ieri seara a circulat pe internet, si pe unele bloguri informatia conform careia IPS Iustinian Chira ar fi trecut la Domnul. Din fericire informatia s-a dovedit a fi falsa. Ne-am simtit datori sa lamurim aceasta situatie pentru ca din pacate informatia a fost preluata si pe blogul nostru. Nu stim pana la urma de cine a fost lansat acest zvon, insa e clar ca cineva ii vrea raul IPS Iustinian Chira. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa-l tina intru multi ani pe IPS Iustinian Chira pentru a pastori turma cea cuvantatoare a lui Hristos, asa cum prea putini stiu sa o pastoreasca!” Slava Domnului ca a fost doar o greseala,fie ea chiar si voita,IMPORTANT este ca IPS e in viata! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 3. Ieri IPS Iustinian a slujit sfanta liturghie.Daca trecea la Domnul aparea pe site-ul Mitropoliei din care face parte.

 4. Sa-i de-a bunul Dumnezeu sanatate I.P.S. Iustinian Chira , Sa-l mai tina printre noi.Amin [-o<

 5. Probabil ca i se pregateste moartea. N-ar fi primul care pateste asa ceva. Se incearca obisnuirea noastra cu stirea mortii. Desi batran, prin marturisirile sale deranjeaza pe multi dusmani ai ortodoxiei si ai neamului.

  Pr. Vasile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 Comments