Parintele Arsenie Papacioc: As desfiinta catolicismul

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=tqB9lHSKKTg]

5 Comments

 1. 8. IMPOTRIVA SUPREMATIEI PAPALE
  ” 8. Voi însă să nu vă numiţi rabi, că unul este Învăţătorul vostru: Hristos, iar voi toţi sunteţi fraţi. 9. Şi tată al vostru să nu numiţi pe pământ, că Tatăl vostru unul este, Cel din ceruri.” ( Matei 23: 8- 9)
  papa= tata
  “Hristos este cap Bisericii, trupul Său, al cărui Mântuitor şi este.”
  ( Efeseni 5: 23)
  Sursa aici http://atitudini.com/viata-sfantului-ierarh-ioan-maximovici-%E2%80%93-unul-dintre-ultimii-adevarati-apostoli/#comment-423

 2. calatoream cu trenul saptamanile trecute si mi-a fost dat sa ma enervez si sa nu-mi tihneasca nici macar o calatorie, intrucat o babuta de vreo 80 de ani, greco catolica spunea ea, facea in tren apologia catolicismului si arunca cu rautati la adresa ortodoxiei. Sincer, fiind in varsta, la inceput am spus ca sarmana e depasita de situatie, dar dupa ce a inceput sa faca prozeliti in jurul ei, ortodocsi care erau foarte interesati de tot ce spunea babuta, a trebuit sa o pun la punct.Babuta isi facuse vreo 4 adepti in jur, cu schimb de adrese, material propagandistic, tot tacamul ce mai ! Si ortodocsii nostri taceau si ii dadeau dreptate, ba mai mult, ca sa mearga la ,,biserica,, catolica si sa vada ce bine va fi !
  Da, are dreptate parintele Arsenie, si eu as desfiinta catolicismul si toate celelalte rataciri .

  Este ingrijorator cum ereticii isi fac prozeliti, cum falsifica si expun din Biblie doar ce le convine si ,,uita,, esentialul.

  bucovineanul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments
scroll to top