Atmosfera bolsevica la Rosia Montana creata de cei ce strigau lui Basescu: “Vrem sa muncim! Vrem minerit!”

Prostia romaneasca nu doare in prezenta unui dictator

Cata inconstienta si prostie putea sa fie in mintea celor care-si cereau efectiv moartea, scandand la venirea lui Basescu la Rosia Montana: “Vrem sa muncim! Vrem minerit!”. Chiar se crease o atmosfera utc-ista in momentul in care au inceput sa strige: “URAAA… URAAA…”. De nu am fi avut experienta nefasta a comunismului, am fi putut crede ca disperarea acelor oameni este atat de mare, incat nu mai tin cont nici de moartea sigura ce-i asteapta pe ei si pe familiile lor in urma afacerii Basescu-RMGC, in care se vor folosi sute de mii de tone de cianura. Insa poporul acesta a ajuns la un grad de a fi manipulat prin promisiuni, exact ca pe vremea lui Ceausescu, care fie vorba intre noi, facea mai multe pentru tara decat Basescu. Asadar, “muncitorii lui Basescu”, momiti cu cine stie ce comisioane, vor de munca cu orice pret, doar pentru a-si amagi constiinta ca sunt angajati si ei undeva, neluand seama la faptul ca au ajuns sclavi in propria tara, muncind pentru instrainarea bogatiilor nationale catre seifele grase ale sionismului mondial. Si uite asa, Rosia Montana poate fi asemanata cu o colonie, in care sclavii de culoare sunt inlocuiti cu ardelenii nostri reeducati.

Plaiesii inca n-au pierit si stau de pavaza pamanturilor strabune

Totusi au fost si romani adevarati la acea intalnire, care au venit sa-si apere drepturile. Erau localnici, cu proprietati importante in zona si care reusisera sa-si deschida o mica afacere, aratand tuturor ca este posibil, daca vrei cu adevarat, sa muncesti. Acesti oameni de pavaza i-au stabilit presedintelui Basescu niste conditii de nestramutare si de aparare a acelor pamanturi, cu tot ce exista pe ele: culturi agricole, vestigii istorice, biserici, cimitire si peisajul edenic ce atrage zi de zi sute de turisti. I-au expus presedintelui Basescu alternative de profit mult mai avantajoase pentru stat si pentru acea regiune, cum ar fi investitiile in turism, sprijinirea micilor intreprinzatori, crearea de locuri de munca prin investitii ale statului roman in acea zona, chiar in industria miniera. Totodata, expertii in minerit si industria chimica prezenti la acea intalnire, au avertizat pe presedinte in legatura cu pericolul devastator pentru regiunea Muntilor Apuseni si chiar pentru intreaga tara in urma folosirii de cianura si de distrugere a masivelor muntoase prin explozie. Tinand cont ca aurul extras nici macar nu revine statului roman, procentul de 4% fiind infim, iar investitiile le suporta in mare majoritate statul, este absurda sprijinirea unui astfel de proiect, ce face mai mult rau si distruge vieti omenesti. Cu totii si-au aratat dorinta de fi mai degraba scosi cu armata sau chiar impuscati decat sa cedeze vreo palma de pamant hoardelor de “investitori”, in frunte cu nefericitul presedinte, Traian Basescu. Binentele ca marinarul i-a luat peste picior, aparand interesele celor ce i-au asigurat un comision destul de important din toata mega-afacerea Rosia Montana.

Filiera evreiasca si la Rosia Montana

Se stie prea putin ca investitorii canadieni sunt de origine evreiasca si se folosesc de sistemul fiscal din insulele Barbados, pentru ca impozitele in acea zona sunt foarte mici. Sunt zvonuri ca si presedintele Basescu ar avea ceva sange jidovesc, asa ca nu e de mirare ca asistam la o alta manevra sionista, de cotropire a bogatiile romanesti, asa cum o faceau odata paganii turci si tatari. Sau din istoria recenta, putem asemana afacerea Rosia Montana cu jefuirea bolsevicilor a tezaurului Romaniei.

Asadar, care-s bolsevicii, tovarasilor?

6 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O parte din popor este indobitocita asa de tare incat este in stare sa-si vanda si familia si tara si credinta, orice .
    In vremurile ce vor urma, probabil unii bizoni ca astia ii va ucide pe crestini, crezand ca vor aduce un serviciu omenirii.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fara doar si poate ca tovarasul presedinte are interes pecuniar personal in afacerea bisnitareasca de la Rosia montana . In calitate de sef al statului nu are nici un prerogativ sa se implice . Chiar si premierul de facto al tarii Emil Boc, afirma ca aceasta afacere este paguboasa pentru statul roman , ceea ce stiu si copii de gradinita . Sub nici o forma nu se justifica implicarea personala a tovarasului bisnitar al tarii aici, in afara de interese personale .Dar cum s'a ajuns ca Romania sa aiba sef de stat cum se proclama , MAFIOT asta e un popor idiot , deoarece si in 2011 inca voteaza pentru o sticla de ulei si o punga de faina. Nu conteaza pentru si cu cine voteaza , conteaza faptul fundamental ca nu au DEMNITATE ca simpli cetateni . Asta este poporul roman majoritar cu parere de rau , imbecil si manelist.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca pe vremea regelui exista sintagma motto : " NIHIL SINE DEO " !, si chiar in 2003 BOR se manifesta total impotriva proiectului de la Rosia Montana printr-un comunicat de presa al patriarhiei condusa de Preafericitul Teoctist , la ora actuala nici Preafericitul Daniel nu mai iese cu nici o pozitie , in afara de cele de afaceri care ii seamana foarte bine tovarasului Basescu. Ce pretentii sa mai avem de la poporul roman care si-a aruncat "credinta" la cosul de gunoi al istoriei?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma tot gandesc, cum am putut sa ajungem in asemenea hal de animalizare si spalare a creierelor?
    Oare se mai poate face ceva cu "oameni" ca basescu si ai lui.....
    ROMANILOR, daca mai sunteti romani, chiar nu va mai pasa de nimic?
    Sunteti atat de depresivi?
    Nu va ganditi, ca copii nostrii ne vor judeca?
    Ce lasam in urma noastra, praf si pulbere?
    Unde va este barbatia,demnitatea si credinta?
    Suntem mai rau ca niste babe bocitoare din orisice?
    Mai vreti sa faceti ceva sau doar muriti de vii?

  5. vulturul legionar

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ia mai lasati atata cu ,,prostiile voastre,,! Cui i-i mai pasa de Romania, ce e asta sa te gandesti! Acum se gandeste cu desfraul, avortul ,drepturile omului , ecumenism si alte infratiri umaniste si alte drepturi nu cu Romania.
    Revenind, sincer in ce am ajuns, si cui pasa de asta?
    SA STAM BINE SA LUAM AMINTE!

  6. Băsescu, agent de bursă pentru Gabriel Resources

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Preşedintele Traian Băsescu şi guvernul PDL-UDMR, girat de el, reprezintă cei mai mari aliaţi pe care afacerile canadienilor de la Gabriel Resources le-au avut vreodată în România. În mai puţin de doi ani cât au trecut din cel de-al doilea mandat de preşedinte al lui Traian Băsescu, compania Gabriel Resources a avut pe bursă o creştere fără precedent.

    Din 7 decembrie 2009, de când Băsescu a fost reconfirmat în funcţie şi până pe 26 august 2011, valoarea acţiunilor Gabriel Resources (GBU) pe Bursa din Toronto – acolo unde compania este listată – au crescut cu 83%. Astfel, pe 7.12.2009 preţul unei acţiuni GBU era de 3,7 dolari canadieni, iar pe 26.08.2011 el era de 6,8, adică o apreciere cu mai mult de 83 de procente. Informaţiile ne sunt oferite de http://www.tmx.com/, site-ul operatorului bursier canadian. Gabriel Resources este acţionarul majoritar (80%) al consorţiului Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), proiectul minier ce vizează exploatarea zăcămintelor de aur din localitatea Roşia Montană.

    Guvernul RMGC

    Poziţiile mai multor miniştri pe care Traian Băsescu i-a girat la formarea guvernului PDL-UDMR au avut impact asupra evoluţiei acţiunilor Gabriel Resources la Bursa din Toronto. De exemplu, în data de 14.07.2011, acţiunile GBU creşteau cu 9,29% faţă de ziua precedentă, iar faţă de momentul când Băsescu era reales în funcţia de şef al statului creşterea era de 116%. Era fix ziua când Ministerul Culturii, condus de Kelemen Hunor, dădea aviz arheologic pozitiv pentru săpăturile de la Roşia Montană. Un alt moment când acţiunile GBU creşteau (cu 9,34% faţă de ziua anterioară de tranzacţionare) era 18 decembrie 2009, când ministrul economiei de atunci, Adriean Videanu, declara în premieră că demararea proiectului de la Roşia Montană trebuie inclus în programul de guvernare.

    Băiţă de mulţime cu minerii

    Şeful statului s-a deplasat ieri la Roşia Montană. A avut ocazia să facă o mică baie de mulţime, ipostază în care Băsescu nu a mai fost surprins de foartă multă vreme. La faţa locului, el a găsit două grupuri opozante de localnici: cei care sunt de acord cu proiectul minier şi cei care i se împotrivesc. A ales, desigur, să “înoate” în primul grup. “Dacă acest proiect stă îngropat din 1997 încoace, să ştiţi că unul din motivele serioase este laşitatea oamenilor politici, care n-au vrut să-i doară capul. Dacă ne găsea în plină exploatare creşterea de preţ la aur? Dacă se dădea drumul la proiect în 1997 ne găsea creşterea preţului la aur în plină exploatare”, a declarat ieri Traian Băsescu din mijlocul localnicilor de la Roşia Montană.

    Traian Băsescu a avut prima declaraţie de susţinere a demarării exploatării arheologice de la Roşia în 18 august anul acesta. Cuvintele sale nu au avut un impact bun pe bursă pentru acţiunile GBU: scădere de 4,06% faţă de ziua precedentă. Cea de-a doua declaraţie de susţinere publică însă din 22 august a avut un impact pozitiv: acţiunile canadienilor au crescut în acea zi cu 8,97% faţă de ziua precedentă. Menţionăm că la momentul scrierii acestui text (29 august) ultima zi de tranzacţionare la Bursa din Toronto era vineri, 26 august. De Ionuţ Dumitrescu – Puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*