Tatuajul digital pe baza de senzori pentru toti oamenii. Un alt candidat la semnul fiarei?

Daca pana acum, nu foarte mult timp, tatuajele reprezentau un subiect tabu, fiind deseori asociate cu delicventa, in viitor, tatuajul ar putea chiar sa ne salveze viata. Vezi cum in articolul de mai jos.

De la copii la batrani, de la femei la barbati, in viitor, toti oamenii vor “detine” un tatuaj menit sa le monitorizeze starea de sanatate.

Cel putin asa sustin cercetatorii care au realizat tatuajul digital sau mai bine zis tatuajul care ne va monitoriza starea de santate 24 de ore din 24.

Practic, cu ajutorul unui laser oamenii vor putea sa-si implanteze sub piele niste senzori care vor monitoriza mai multe componente ale sangelui, de la nivelul de sodiu, pana la glucoza si chiar nivelul alcoolului.

“Exista cativa voluntari care au decis sa se alature acestui experiment, care pana acum functioneaza foarte bine. Cu toate ca cele mai multe teste au fost realizate pe soareci. Cu ajutorul unei camera, chiar si cu un telefon, se pot citi datele pe care nano- senzorii le inregistreaza sub piele” – Dr. Heather Clark, Northeastern University.

Oamenii de stiinta sustin ca aceasta metoda o sa inlcouiasca medoda clasica a analizelor, care nu este deloc populara.

“Practic, interpretarea analizelor de sange o sa se poata realiza in timp real. Oricine o sa poata sa-si citeasca rezultatele cu ajutorul unuei aplicatii dezvoltate pe smartphone. Datele analizelor de sange vor putea ajunge astfel mai repede catre doctori, iar anumite boli vor putea fi prevenite inainte ca acestea sa se instaleze in corp.” – Dr. Heather Clark, Northeastern University.

Foarte multe voci sustin ca aceasta metoda reprezinta intr-adevar un progres in cadrul medicinei, dar din punct de vedere economic, aceasta ar putea duce, in timp, la miscorarea departamentelor de colectare si intrepretare a analizelor, iar astfel foarte multi oameni vor avea de suferit.

Potrivit cercetatorilor, tatuajele digitale vor putea intra pe piata in urmatorii 10 ani, la scara restransa, devenind disponibile tutoror in urmatorii 15 -20 de ani.

Comentariu saccsiv:

   Stim ca SISTEMUL a pus la punct tot soiul de cipuri si bratari in numele mai binelui, pentru sanatatea oamenilor:

Si uite asa oamenii se vor obisnui cu ideea. Iata insa ca merge si cu tatuaj. Acum ar fi primii pasi. Sau, mult mai probabil, primii pasi de care stim noi. Iar tatuajele astea vor fi din ce in ce mai performante. De la tatuaje din motive medicale pana la cele cu aplicabilitate in tot soiul de alte domenii, o fi o distanta lunga? Desigur ca nu.

Se ne amintim de cele spuse de catre Parintele Paisie:

  Asadar, dupa cartela si dupa buletinul electronic, adica “indosarierea” persoanelor, ce se face pentru a inainta cu viclenie la pecetluire, vor spune mereu la televizor ca oarecare a furat cartela cutaruia si i-a luat banii din banca. Pe de alta parte vor face reclama “sistemului perfect”, adica pecetluirii pe mana sau pe frunte cu raze laser, a numarului 666, numele antihristului, care nu se va distinge cu ochiul liber.

   Din pacate, iarasi “anumiti cunoscatori” ii vor “infasa” pe fii lor duhovnicesti ca pe niste prunci, chipurile ca sa nu-i mahneasca. “Aceasta nu are importanta”. “Nu-i nimic, este destul sa credeti launtric”.

Cititi va rog si:

Asadar, daca Parintele a avut totusi dreptate? Nu cumva insemnarea se va face totusi cu laser? Un soi de tatuaje cu minicipuri sau ceva de genul? Sa fim cu mare luare aminte la tot ceea ce se petrece in jurul nostru.

SISTEMUL a inceput crearea unui monstru. Scheletul l-au facut demult. Acum lucreaza la tendoane si muschi (e-Guvernare, actele biometrice, crearea cadrului pentru mecanismul perfect, astfel incat cel ce nu este inclus sa nu mai poata vinde sau cumpara). Maine va fi gata. Noi am tot banuit pana acum ca insemnarea se va realiza prin intermediul unui cip cat un bob de orez. Dar poate va fi si mai mic. Poate va fi un tatuaj.

| Saccsiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*