2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dau slava lui Dumnezeu ca am ajuns in acest an la Aiud. Am fost puternic impresionata de cele vazute si traite acolo. Am simtit din plin binecuvantarea sfintilor, am simtit un fior puternic, am simtit ceva greu de redat in cuvinte. Acolo, in fata sfintelor moaste ale Sfintilor Martiri, nu numai trupul meu se inchina, ci fiecare fir de par tresarea in fata sfinteniei lor..

    M-am uns constant cu ulei sfintit adus de la candela sfintilor si astfel, un nodul la san care dadea sa sparga in afara s-a retras cuminte, lasandu-ma sa ma bucur de o vara linistita. Am folosit, fireste, niste remedii naturiste, dar cred ca sfintii m-au ajutat sa le si gasesc. Pe marginea unui drum am gasit niste patlagina. Pana atunci nu ma gandisem sa pun cataplasma cu aceasta planta. Stiam ca aceasta planta are efecte benefice in caz de infectii , dar nu gasisem scris nicaieri ca ar fi buna chiar pentru asa ceva. Am batut frunzele si le-am aplicat. Dupa doua-trei zile, nu am mai gasit nici urma de nodul.

    In sticluta mea cu mir parfumat, am pus si cateva picaturi de ulei sfintit din cadela Sfintilor Martiri. M-am uns mereu si astfel am observat ca, in ultimele luni am scapat cu bine de mai multe ispite si am rezolvat niste probleme dificile dupa voia lui Dumnezeu.

    Ii multumesc lui Dumnezeu Care, pentru rugaciunile alesilor Sai, ne ajuta si ne ocroteste.

    Fiind femeie, stiu ca n-am sa ajung niciodata in Athos, dar sunt fericita ca am fost la AIUD. Si, daca ma va ajuta Dumnezeu, voi mai merge de cate ori voi dori sa simt acel fior puternic al sfinteniei.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Patriarhul Justin! Dumnezeu, sa-l tina in viata, cat mai mult! AMIN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*