Protest de amploare la Cotroceni impotriva demararii exploatarii miniere de la Rosia Montana, sambata 10 septembrie

Protestul va avea loc la intrarea Palatului Cotroceni de la intersectia Bd. Geniului cu Sos. Pandurilor (poarta mare, auto, langa Aedificia Carpati).

Au vandut tot!

Nu-i lasa sa vanda aurul de la Rosia Montana!

Vino cu noi sambata 10.09.2011, ora 12,oo sa protestam fata de inadmisibila implicare a presedintelui Basescu in promovarea proiectului minier de la Rosia Montana.

O companie straina va extrage ultima mare rezerva strategica a Romaniei si cel mai mare zacamant de aur din Europa. Ne va lasa un urias pustiu si lacuri de cianura. Vor pieri definitiv vestigii istorice daco-romane unice in lume si amintirea eroicelor epopei ale lui Horia si Avram Iancu.

Daca esti roman si tii la tara aceasta, opreste jaful!

Parerea ta conteaza!

Vino cu noi!

“Vom protesta împotriva inadmisibilei implicări a preşedintelui Băsescu în sprijinul demarării proiectului minier de la Roşia Montana. Nu putem accepta ca ultima rezervă strategică a ţării şi cel mai mare zăcământ aurifer din Europa să fie exploatat de o companie străină, cu o participaţie derizorie a statului român. Nu putem accepta ca în acel loc să rămână un pustiu selenar de zeci de kmp şi lacuri de cianură. Nu putem accepta ca inestimabilele vestigii daco-romane, vechi de peste 2000 de ani să dispară pentru totdeauna. Implicarea preşedintelui se face în paralel cu dezbaterea în Camera Deputaţilor a proiectului de modificare a legii mineritului, prin care se doreşte schimbarea regimului exproprierilor şi încălcarea gravă a principiului sacru al proprietăţii, ceea ce ar însemna începutul sfârşitului pentru statul de drept” a declarat pentru presă Florin Dobrescu, reprezentantul asociaţiei organizatoare.

11 Comments

 1. Care aveti posibilitatea sa mergeti la miting nu stati in case.Ciclopul si gasca lui de lachei dupa ce vor jefui tara asta de toate bogatiile isi vor pune picioarele la spinare si se vor duce pe alte meleaguri. Iar noi si copii nostri vom ramane si mai saraci!

 2. Poporul roman a ajuns la o stare de imbecilitate urias. In care tara din Europa mai voteaza un cetatean pe oricare candidat pentru o sticla de ulei si o punga de faina ?
  Asta e Romania , sef de stat mafiot si un popor idiot.
  Au pradat tot ce le-a iesit in cale doar spre propria imbogatire datorita lacomiei burgheziei proletare rosii sau portocalii, unul din cei mai parsivi si verosi interlopi politici fiind fara doar si poate bisnitarul Traian Basescu. Romania este desfiintata de clanul portocaliu si poporul idiot care nu mai lupta de parca ar fi format doar din cadavre. In Spania profesorii sunt in greva , in Italia se fac greve generale , in Grecia , Anglia, Franta ,Germania se lupta pentru drepturi civile insa in Romania poporul roman condus de aceste clanuri interlope mafiote isi traieste somnul de veci , fiind intr-o stare de cadavre vii impacate cu soarta.

 3. ” Iar Dumnezeul păcii va zdrobi repede sub picioarele voastre pe satana. Harul Domnului nostru Iisus Hristos cu voi!” ( Romani 16: 20).

 4. Poporul roman, nu mai e poporul roman. Milioanele de avorturi, traiul in care ne mancam uni pe altii, asta nu mai e poporul roman. Cine poate scapa, asta ne mai ramane. Cat despre mintinguri a trecut timpul lor, ca e vorba de mafia portocalie sau de mafia rosie USL, tot aia e.
  Si cum sa scapam? Sa stam langa Hristos, sa traiasca El in sufletul nostru si nu patimile noastre.
  Turma mica, turma mica asta e scaparea nu mintinguri prin care sa favorizam o clica sau alta politica!
  Nu sunt adeptul exploatarii din Rosia Montana, insa daca iesim in strada facem jocul USL-ului.
  Cu o conditie ar trebui sa iesim in strada, sa avem un lider care sa caute binele tuturor romanilor si nu a uneia sau alteia partide politice.
  Daca parintele Iustin Parvu ne spune sa iesim in strada, atunci sa o facem, altfel sa ne gasim un alt mod de a ne relaxa decat sa tinem partea parazitilor politci.
  SA STAM BINE SA LUAM AMINTE!

 5. Chestia cu turma mica care trebuie sa faca ascultare am mai auzit-o pe la ierarhii masoni.Le convine de minune ca noi sa stam in case linistiti,sa vizionam telenovele sud-americane (unde te indobitocesti de urzeli si intrigi nesfarsite) iar ei sa-si traiasca viata tihniti pe sezlonguri,in vile superluxoase,discrete.Chiar asa,ramaneti in case,luati o bere si vizionati de dimineata pana seara emisiuni elaborate pentru spalarea creierelor! Iar copiilor vostri sa le desenati mese inbelsugate ca sa fie saturati cu ele.Priveste iubit popor la…televizor,si nu baga in seama…matul gol!

 6. Romania este demult tara tinta pentru nemernicii lumii,cu care nu te poti lupta ,pentru nu ii stii si care te “lucreaza” din umbra ca lasii. tot asa in razboiul din Iugoslavia pilotii americani mitraliau pe crestinii ce se intorceau de la INVIEREA DOMNULUI ,ascunsi ,la adapostul tehnicii si a intunericului asa cum lucreaza diavolul las si perfid! ce mai multi dintre cei care ne conduc azi tara, se ascund sub nume romanesti iar de religia ortodoxa sunt total straini si cu totul impotriva ei .nu conteaza ce votam noi ca se autonumesc in functiile cheie de unde ,cu haturile in mana,ne-au adus in starea in care suntem noi astazi!peste tot numai intrigi ,minciuni fabricate cu scop bine definit,intoxicare morala,alimentara, medicamentoasa si de mediu.Nenorocirea mare este ca noi inghitim pe nerasuflate toata tina pe care ne-o prezinta ca fiind cea mai savuroasa prajitura! la acest “festin” mai contribuie din nefericire si romani care au facut pact cu diavolul de fapt iude actuale ,cu sufletele vandute!!!!Toti si fiecare in parte amintiti-va:ce semeni cu o mana primesti cu doua! plansul de la urma e teribil de greu si nesfarsit

 7. Vasile,ai dreptate!! Romanii nu mai sunt la inaltimea inaintasilor! Te descurajeaza atitudinea aceasta de apatie generala ! Degeaba incerci sa faci ceva,nu ai cu cine ! Si mai este o categorie de “patrioti”,la circiuma,cind sunt beti si le cinta Veta Biris sau Furdui Iancu !

 8. Doamne ajuta sunt din Baia Mare pacat ca nu am avut cum sa merg la miting mergeam si pe jos dar nu dispun deocamdata de bani pt transport :(.Sper ca romanii sa-i convinga amiabil pe jidani sa inteleaga ca ei nu detin nimic in tara noastra.Daca nu vor intelege vom face ceea ce au facut taranii din nordul Moldovei acum 104 ani cand s-au rasculat pe jidani macelarindu-i si luandu-si inapoi ceea ce le apartineau deoarece jegurile alea raspandite prin satele bucoviniene n-au vrut nici in ruptul capului sa-i lase pe tarani sa sa-si lucreze gospodariile iar taranii si-au pierdut rabdarea punand mana pe furci topoare coase seceri si tot ce aveau la indemana pt a-si face dreptate.A nu se intelege ca instig la violenta, toti vrem sa se faca dreptate.Doamne ajuta si succes romanilor la miting.

 9. Pentru Vulturullegionar: chestiunea cu jocul USL e falsa, dupa asemenea criteriu nu ar trebui facut nimic. Si arata ca cei care l-au votat pe Basescu pentru a lupta impotriva filorusilor sau a comunistilor sunt destui si convinsi. Pacat. Pacat si ca nu s-a anuntat mai devreme, aseara nu am vazut stirea.

 10. Trebuie sa facem ceva, insa sa avem un lider, eu nu sunt impotriva actiunilor fie ele si demonstratii, insa sa nu le facem jocul lipitorilor din mafia comunista care au furat puterea din 89incoace! Dar cu cine?
  Da cine are sange in vene face ceva, dar aici ne trebuie ceva mai mult:Intelepciune, pentru ca scopul nostru ne e acest pamant ci viata in Hristos.
  Trebuie facut ceva desigur, insa sa nu uitam ce ne spune Sfanrul Ignatie Briancianinov despre vremurile noastre, sa nu ne pierdem in inselari ci sa ne pazim sufletele.
  Trebuie, sa facem ceva, nu sa stam ca racii fierti, si sa speram ca odata cu vederea pacatelor personale si iubirea dusmanului sa vedem ce avem de facut!
  Pare lasitate ce am scris anterior, insa pentru dezrobirea acestei natii trebuie sa ajungem ca niniviteni, dar credeti ca romani vor?
  Sa se opreasca crima avorturilor si alte flagele ale comoditati si apoi o sa vorbim de actiuni de genul asta cu Rosia Montana, nu de alta dar m-am saturat sa fiu masa de manevra a lipitorilor comunisti si ecumenisti.
  SA STAM BINE SA LUAM AMINTE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 Comments