Petitie impotriva defaimarii prof. doc. Vasile Astarastoae, cunoscut ca un luptator impotriva vaccinurilor si a cardurilor de sanatate cu cip

Va transmitem invitatia de a semna o petitie formulata de catre dl. Prof. Dr. Constantin Ciuce, rector UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca, in favoarea d-lui Prof. Dr. Vasile Astarastoae.

Noi, subsemnatii, membri ai comunitatii locale si internationale, constatam cu revolta ca unui membru marcant al comunitatii academice si medicale din Romania, profesorul Vasile Astarastoae, ii este negat dreptul la justitie impartiala si obiectiva. Investigatia referitoare la proiectele europene implementate de Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi, condusa neprofesionist de procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie, a devenit o platforma de defaimare a rectorului Vasile Astarastoae si a echipei sale.

1. Solicitam Directiei Nationale Anticoruptie sa ia masuri pentru a inceta manipularea presei si a opiniei publice prin scurgerea de informatii trunchiate.

Verificarile proiectelor europene de la Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” din Iasi s-au transformat intr-un scandal o data cu publicarea de fragmente din rechizitoriu si de declaratii trunchiate ale celor implicati. Presa si-a bazat articolele pe informatii oferite tendentios si selectiv de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

2. Cerem Directiei Nationale Anticoruptie sa respecte prezumtia de nevinovatie

Desi faptele presupuse a fi fost comise nu comporta un pericol pentru societate, anchetatorii Directiei Nationale Anticoruptie au luat masura disproportionata de a incatusa membri din echipa Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi. In lipsa unei hotarari judecatoresti, expunerea publica are scopul de a sugera rezultatele unui proces care nu a avut inca loc. Este inacceptabil ca un organ al statului de drept, Directia Nationala Anticoruptie, sa ignore prezumtia de nevinovatie.

3. Solicitam continuarea investigatiei de catre procurori impartiali si profesionisti

Credem in capacitatea organelor abilitate de a duce la bun sfasit verificarile asupra implementarii proiectelor europene din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi.
Cerem continuarea investigatiilor de catre o echipa noua de procurori, dedicati cautarii adevarului si nu utilizarii puterii justitiei pentru interese contextuale.

In cadrul reformei invatamantului superior romanesc, profesorul Vasile Astarastoae s-a dovedit a fi un Rector reformator, care prin actiunile sale si impreuna cu echipa sa a reusit sa plaseze Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” din Iasi la varful ierarhiei universitatilor romanesti, ca universitate de cercetare avansata si educatie.

Consideram aceasta campanie de defaimare un afront nu numai la adresa comunitatii academice si medicale, ci si la adresa justitiei din Romania.

Semneaza petitia pentru o investigatie echitabila si impotriva “executiei publice” de care are parte profesorul Vasile Astarastoae si echipa sa!

Credem in Justitia Romana si in dreptatea ei!

Desigur ca citirea mesajului si procesul de semnare este unul voluntar pentru fiecare dintre dumneavoastra care se regaseste in principiile pe care d-l profesor Astarastoae le-a promovat mereu si a modului in care dumnealui a aparat interesele profesiei medicale.

Va invit sa fiti alaturati celor ce protesteaza impotriva defaimarii D-lui Rector UMF Grigore T. Popa Iasi, Vasile Astarastoae dar si a celorlalti din conducerea UMF Iasi semnand petitia a carui link este mai jos.

https://www.petitieonline.ro/petitie/55378054

Daca credeti si dvs ca tot ce se intampla si, in special, modul cum se desfasoara ancheta este incorect, semnati petitia si trimiteti mesajul si altor persoane.

Nu uitati: daca suneti de acord si semnati petitia, trebuie sa intrati pe adresa dumneavoastra de e-mail pentru validare, imediat dupa ce ati parcurs procesul indicat de pe pagina petitiei. Veti gasit in casuta postala un e-mail avand ca expeditor PetitieOnline.ro pe care va trebui sa il deschideti si sa finalizati semnatura prin accesarea link-ului indicat in mesaj, pe al treilea rand al sau.
Fara a parcurge acesti pasi, procesul de semnare a petitiei nu este finalizat.

Vedeti si:

6 comments

 1. Mircea Puşcaşu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/10/17/capcana-educatiei-sexuale-un-atentat-la-sanatatea-si-viitorul-copiilor-nostri-21-22-octombrie-la-suceava/

 2. Despre Televizor

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  despre-televizor.blogspot.com

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  La IMF Iasi au inceput arestarile. Justitia va decide cine si in ce masura e vinovat. Daca nu e nimeni vinovat va fi eliberat. Oare iese fum fara foc?

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sorin- la intrebarea "oare iese fum fara foc", iti voi raspunde cu o alta intrebare- este fumul iscat de la focul facut sau de la alt foc? In cazul de fata Astarastoaie e PERSECUTAT POLITIC, pt ca a indraznit sa se opuna vaccinarii abuzive a populatiei cu vaccinul contra gripei porcine, dand astfel peste cap planurile diabolice ale unora de a se imbogati prin genocid asupra romanilor. Deci, Astarastoaie e o victima politica a unei clase politice bolnavesi cu mentalitate stalinista.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  cei doi directori de sub prof. Astarastoaei sunt doi oameni indoielnici... ii cunosc personal, am avut discutii de serviciu, stiu despre ce vorbesc!... cat despre Rector, nu stiu, deci tac...

 1. Pingback: Dr. VASILE ASTARASTOAE vinovat sau prigonit? Stim insa sigur ca deranja SISTEMUL. Semnati PETITIA IMPOTRIVA DEFAIMARII SALE « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*