Basescu va vinde tot ce-a mai ramas in Romania la comanda sefilor sai de la FMI si din guvernul sionist care guverneaza lumea

Stim cu totii ca printre stirile deosebit de interesante cu vacantele exotice ale Monicai Tatoiu si accidentele de tot felul care mai de care mai sangeroase, razbat cu greu stiri dintr-astea neinteresante, despre cum ni se fura tara de sub nas bucata cu bucata, de exemplu. Stim, de asemenea, cu totii ca la conducerea Romaniei s-au aflat in ultimii 22 de ani tot felul de specimene degenerate care n-au nimic de-a face cu spiritul romanesc si care, foarte probabil, vor avea parte, mai devreme sau mai tarziu, de judecata dreapta pe care o merita pentru inalta tradare de tara. Probabil, chiar dupa modelul pantentat de ei in decembrie 1989 cu un personaj care, privind retrospectiv, pare chiar nevinovat prin comparatie cu atrocitatile pe care le-au produs poporului roman caricaturile vag umane care umplu astazi pana la refuz cladirile palatului Cotroceni, palatului Victoria, Casei Poporului, etc.

Vanduti pe nimic, aceste specimene degenerate care isi datoreaza cariera politica mediocre elitelor globaliste se grabesc acum sa deposedeze acest popor de munca lui de zeci de ani prin vanzarea ultimelor companii de stat de o importanta strategica si care, oriunde in lume, sunt controlate de stat.

Graba mare, mare, inainte de alegeri! CFR Marfa va fi privatizat (decizie de ultima ora) catre un “investitor strategic” pana in octombrie 2012, combinatul Oltchim pana in aprilie 2012, Electrocentrale Bucuresti, cel mai mare producator de energie termica din tara, pana in decembrie 2012 iar Hidroelectrica, cel mai profitabil producator de energie electrica, pana in octombrie 2012.

Acest rapt este de proportii neegalate pana acum in istoria Romaniei, fiind mult peste “cutumele” din epoca fanariota sau peste cele din timpul ocupatiei ruse de dupa al doilea razboi mondial.

Ceea ce pare, insa, de-a dreptul ridicol este graba cu care stapanii de la FMI, BERD si BM ai lui Basescu, Boc, Isarescu & Co le impun marionetelor degenerate care paraziteaza de zeci de ani Romania sa vanda aceste active ale statului roman.

Si aici exista doua explicatii: fie celor de la FMI le este frica ca puterea in Romania ar putea fi preluata de forte nationaliste (in ciuda tuturor aparentelor de azi) care ar putea nationaliza activele si resursele tarii, fie, pur si simplu stapanii de la FMI stiu de gasca ce detine puterea la Bucuresti percuteza rapid cu o slugarnicie maxima la orice trasnaie le mai trece prin cap stapanilor lumii, asa ca, nu mai au nevoie nici macar sa mai salveze aparentele.

Ar mai fi, totusi, o varianta – UE s-ar putea destrama si FMI vrea sa fie sigur ca a mai dat inca o teapa pe ultima suta de metri in Romania, cu iuteala de mana, alba-neagra style.

| Bad politics

11 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Intre timp sarlatanii de ziaristi care fac politica basesciana tac si manipuleaza poporul cu stiri securistice. Dumnezeu sa le poarte de grija si sa-i starpeasca impreuna cu cei care vor raul acestei tari.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Condiţiile Fondului Monetar Internaţional, prevăzute în scrisoarea de intenţie convenită de Guvernul României vizează o serie de obiective importante. Câteva dintre acestea, potrivit Mediafax:

      Să vândă minim 20% din acţiunile Poştei Române

      Poşta Română a înregistrat pierderi de 29 de milioane de euro în 2010. Compania naţională este controlată în prezent de Ministerul Comunicaţiilor (75%) şi de Fondul Proprietatea (25%).

      FMI impune guvernului ca termen limită pentru vânzarea a minim 20% din acţiuni luna aprilie 2012. Totuşi, statul român s-a angajat chiar la mai mult: să vândă 33% din acţiunile pe care le deţine la Poştă.

      Astă-vară, Poşta Româna anunţa că va desfiinţa 1.400 de posturi. Numărul de oficii poştale va scădea de la 7.100 la 5.800.

      Să vândă Oltchim şi să blocheze cumpărarea Arpechim

      Arpechim este principalul furnizor al Oltchim, iar FMI spune că statul român nu trebuie să cumpere Arpechimul de la OMV înainte de a vinde Oltchim. Privatizarea Oltchim trebuie realizată până în aprilie 2012.

      Oltchim are 3.454 angajaţi. Combinatul chimic este controlat de stat, prin Ministerul Economiei, care deţine 54,8% din capital. Potrivit celor mai recente raportări, compania germană PCC SE controlează 17,47% din acţiunile Oltchim, iar fondul de investiţii Carlson Ventures, înregistrat în Marea Britanie, deţine 14,02% din titluri, prin intermediul Nachbar Services.

      Să elimine restricţiile pentru hipermarketuri

      Guvernul s-a angajat ca până în luna septembrie 2011 să elimine restricţiile impuse celor care vor să deschidă hipermarketuri în ţară.

      Aceste restricţii, impuse încă de statul român, sunt:

      - cerinţe legate de acordul magazinelor concurente la emiterea autorizaţiei

      - prezentarea unui studiu de impact de către investitorul care solicită avizul.

      "Suntem hotărâţi să îmbunătăţim intrările pe piaţa de retail pentru a menţine un mediu concurenţial, a încuraja inovaţia şi a creşte eficienţa. În acest sens, vom elimina până la sfârşitul lunii ianuarie 2012 barierele în deschiderea magazinelor de vânzare cu amănuntul cu suprafaţă mare", se arată în ultima scrisoare a Guvernului cu FMI şi CE.

      Să listeze pe Bursă 15% din acţiunile Romgaz

      Procedurile în acest sens trebuie finalizate până în iunie 2012, cere FMI. În prezent, Romgaz este controlat în proporţie de 85% de Ministerul Economiei, iar 15% dintre acţiuni sunt la Fondul Proprietatea. Anul trecut, Romgaz a înregistrat un profit de circa jumătate de miliard de lei.

      Să vândă Complexul Energetic Oltenia şi Complexul Energetic Hunedoara

      Guvernul şi Fondul Monetar Internaţional au convenit să amâne cu şase luni, până la sfârşitul anului viitor, termenul până la care să fie privatizate cele două mari companii energetice, Oltenia şi Hunedoara. Guvernul intenţiona iniţial să comaseze principalii producători de energie şi cărbune în două societăţi naţionale, Electra şi Hidroenergetica, însă a renunţat la acest proiect din cauza problemelor juridice şi a decis să creeze două companii energetice mai mici, respectiv Complexul Energetic Oltenia şi Complexul Energetic Hunedoara.

      Complexul Energetic Hunedoara va fi format din termocentralele Paroşeni şi Mintia şi minele considerate viabile ale Companiei Naţionale a Huilei (CNH), iar Complexul Energetic Oltenia va fi compus din SNLO şi termocentralele Craiova, Turceni şi Rovinari.

      Crearea complexelor energetice Oltenia şi Hunedoara a fost inclusă şi în scrisoarea de intenţie încheiată de Guvern cu FMI la finalul misiunii de evaluare din iulie-august, dar termenul stabilit atunci pentru finalizarea operaţiunii era sfârşitul lunii iunie 2012.

      Să preia ELCEN de la Termoelectrica şi să o privatizeze

      Începerea procedurilor de privatizare ar trebui să aibă loc la sfârşitul lui 2012. Electrocentrale Bucureşti figurează pe lista datornicilor la buget, cu obligaţii neachitate de 43 milioane lei. ELCEN este cel mai important producător de energie termică din România

      Scrisoare permite Guvernului român să încerce să reducă temporar rata de cofinanţare a proiectelor derulate în principal din bani europeni.

      Guvernul reduce rata de cofinanţare

      Executivul român doreşte să reducă temporar rata de cofinanţare a proiectelor acoperite şi din surse UE, iar măsura este acceptată de FMI, arată scrisoarea de intenţie convenită de Guvern cu Fondul. Statul român vrea să îşi reducă această contribuţie cu circa 10%.

      La sfârşitul lunii octombrie, ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, declara că există o propunere "foarte avansată" de creştere a nivelului contribuţiei UE cu 10 puncte procentuale, de la 85% la 95%, pentru cofinanţarea proiectelor, ceea ce ar reduce impactul bugetar asupra bugetului de stat pe anul viitor.

      Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/conditiile-fmi-pentru-romania-vezi-ce-soarta-au-posta-romana-oltchim-romgaz-si-elcen_894440.html#ixzz1gGN2dMdg

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @admin multzumesc pt aceste informatzii shi felicitari pt artikol, eskrokerie fara limite jaf pe fatza, cine-i leonard orban nu cumva un derbedeu care a lovit cu mashina o fata pe strada, fratzi romani pana cand mai toleram amaraciunile la care suntem supushi pana cand mai suntem redushi la tacere pana cand ne mai lasam influentzatzi de jidanimea masonica care pur shi simplu ishi bate jok de noi PANA CAND NE MAI UMILESC NATZIA ASTA A LOR DE SHOBOLANI? Mie imi vine sa fierb de nervi cat tupeu fara nici macar un referendum legal vreo lege care sa concretizeze de ce ar trebui vandute aceste companii de productzie romaneshti, cat despre ziarishtii care le canta in struna nu ma mai mira nimik mie mi-i mila de ei, dar cata vreme sa mai rabdam nimeni din noi nu poate face minuni? Dar cum spunea si parintele Justin Parvu sa mijlocim in rugaciune neincetat mai ales acum in perioada postului si Dumnezeu va avea grija de noi si de gandacii nesatui de jaful cu care ne-au praduit 22 de ani.Doamne ajuta.Noapte buna

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Astea sunt solutii la problemele create tot de ei, si anume ca respectivele companii sunt ineficiente si pierd bani. Da, majoritatea sunt ineficiente si consuma bani degeaba, dar nu tot ei le-au adus in situatia asta?

    Nu ar fi nimci rau sa se privatizeze, dar sa le cumpere niste romani, nu sa le vanda la straini...

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cariile de lemn (poezie huşeană)

    De peste douăzeci de ani,
    Codrul ce l-am moştenit din moşi strămoşi,
    Si el a fost dintotdeauna,
    Acelaşi cu fiinţa naţională,
    De cand sunt oameni pe acest pămant,
    Acum a îngălbenit de boală...
    Puzderii de carii îi rod în trup,
    Că-s hămesite după hrană,
    Si zi şi noapte rod neîntrerupt,
    Din Trupul Sfant al Patriei.
    Să punem mana pe insecticid
    Si plini de bărbăţie şi curaj,
    Să curăţim pămantul ţării,
    Acum şi pentru totdeauna,
    De aceste lighioane blestemate.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Haite de besti,crude, flamande
    Au napadit al tarii pamant.
    Pui de naparca. goniti de oriunde
    Sug trupul tarii, sug sange Sfant.

    Secata-i glia, comorile-s furate.
    Neamul lui Iuda s-a îmbogatit
    N-avem odihna, n-avem dreptate.
    Neamul lui Iuda ne-a saracit.
    Ilie Nitu

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    În curând se vor stabili în Tara noastra Româneasca multe plosnitze care vor suge sângele si puterea de munca a românilor, se pare ca 1.000.000.(un milion)....
    Asa ca va fi trai nineaca pe banii babachii, adica pe banii si sudoarea bietilor români.....

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cu puterea de munca a romanilor sa o lasam mai moale.Cei care au vrut si stiut ce inseamna munca si-au luat lumea in cap, asumandu-si toate riscurile.
    Taranul nu mai are capacitatea de a gera nicio ramura a agriculturii iar pentru industrie, nu mai pregateste nimeni specialisti. Liceele industriale si scolile de meserii formau tineri pentru profesii ce necesitau competente precise.S-a ales praful dirijat de tot ceea putea sustine economic tara.
    Daca mergeti in sate, veti intalni oameni tineri fara nicio calificare, incapapabili sa duca un lucru la bun sfarsit. Romanii se improvizeaza zidari, instalatori, mecanici, in zilele noastre.
    Credeti ca zecile de mii de barbati in putere care se afla in puscarii, care traiesc din ajutoare sociale si alocatiile copiilor, care sufera de alcoolism cronic din cauza disperarii vor deveni, peste noapte, capabili de a salva economic Romania? Sau credeti ca portarii, ospatarii, sristii, absolventii unor facultati bidon, se vor converti la religia numita munca,din patriotism?
    Sa dea Dumnezeu sa estimez eu gresit, situatia. Sper ca sufar de pesimism pasager.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Din pacate pentru a fi la guvernare, toate partidele politice din romania au tradat si au vandut.
    Am fost o tara fara datorii, uite unde am ajuns.
    Ministrul de finante spunea zilele trecute, ca nu am mai privatizat (vandut) nimic, de aceea suntem in deficit bugetar.
    Noi nu producem nimic, asteptam comanda externa sa vindem tot.
    Au inchis toate minele de aur sau le-au dat pe nimic in exploatare strainilor (au privatizat) si acum Mugur Isarescu se plange ca nu avem rezerve la BNR.
    Astia vor sa distruga Romania, sa ne rugam mai mult pentru tara noastra, in memoria conducatorilor nostrii care au iubit-o si si-au dat viata pentru ea. Dau numai un exemplu - Mihai Viteazu....

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Voi nu stiti ca Basescu e jidan , ca si Iliescu si Constantinescu. Suntem condusi de CAHAL. Nu vrea nici un crestin roman sa se bage in conducerea tarii ptr. ca asa le-a spalat creierii jidanii, spunandu-le sa nu se bage acolo ca e dracu, si asa a ramas conducerea tarii in mana lor. Cam asa faceau si fanariotii care invatau poporul ca bogatia este de la diavol, iar bogatul totdeauna un fiu al ghenei, si asa multimea evlavioasa lasa bogatia tarii in mana lor. Asa ca la barfa domnilor,...ca de tara au ei grija...

  1. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (12.12.2011) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*