Tinutul Secuiesc a fost identificat de istorici in Campia Panonica. Le uram drum bun tuturor adeptilor acestui “Tinut al celor cu sechele de identitate”

| sursa via comentarii

12 comments

  1. "IISUS ESTE DOMNUL"

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://iisusestedomnul.wordpress.com/2011/12/21/sase-caracteristici-ale-antihristului/

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Calatorie sprancenata!!!!!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Istoricii sunt maghiari?E interesant de stiut.Multumim!

  4. Împotriva Ecumenismului Papalităţii

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    LA REVEDERE.Drum Bun.Cius,Calatorie buna,CEAU,bye

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    am si eu o intrebare de ce hajdu bihar si regiunea de deasupra acesteia au in numele lor numele unguresti a 2 judetele de-ale noastre ????

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      pentru ca asa viseaza bozgorii.. ei inca mai cred ca vor stapani in Transilvania

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Admin : invadatorii veniti din mongolia via campia panonica ( ungurii ) s-au crezut stapani in Ardeal si au vrut pamanturile noastre, ale Romanilor.Si au primit fiecare cat saaiba de un mormant ! Ca in razbunarea lor de lasi si de nemernici au macelarit in alte timpuri copii,batrani laolalta cu femeile si apoi au dat foc la Biserici Ortodoxe,explica starea lor de lasitate si de salbatici care nu au curaj sa lupte de la egal la egal cu Romanii ca stiu ce patesc ! Sunt niste gaini bete si fricoase, -fac referire la corciturile de bozgori de prin tara lor natala,ROMANIA- care incurajati de atitudinea guvernantilor tradatori de neam,nu toti,cu un tupeu de migrator fara obligatii,insulta,jignesc si umilesc nu statul Roman care nu ia nici macar o atitudine,ci Romanii prin provocarile lor ieftine si ordinare !
    Ministri din aceasta etnie ne-au inchis spitale,ne pun taxe naucitoare pe masini ca sa fugim sa le inmatriculam in tari vecine iar acum semneaza contractul mortii ! Al cianurarii muntilor Apuseni !
    Va veni timpul sa plateasca tot ceea ce au facut pe acest pamant unde s-au nascut si unde mereu cotcadacesc secui,nemtudom,ciocolom ! Va veni timpul cand vor primi starea lor de migratori si vor pleca acolo unde cred ei ca vor fi primiti sa faca aceleasi porcarii impotriva Romaniei, stat unde s-au nascut si s-ar putea-daca vor ei bineinteles - sa moara tot in aceasta tara unde se considera musafiri ! Cand vor muri ei ? Eeee,pai nu se stie,probabil ca vor muri la ei in casa,ori pe drum,ori la cerere,ori cine stie in afara de Bunul Dumnezeu ?
    Orisicum,suntem datori si noi Romanii cu o moarte in aceasta viata si nu-i totuna sa mori invingator sau ascuns dupa fustele nevestei pentru ca strabunii nostri s-au luptat cu vitejie sa ne nastem si sa murim liberi si neumiliti de nici un venetic !
    Starea unei natiuni nu este cea impusa fals de conducatori pentru ca in Romania nu s-a murit de frica ci prin lupta fata in fata ,ca niste Eroi !
    ORTODOXIE sau Moarte !

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ei viseaza ca ne vor stapani ei pe noi . dar o sa vina timpul in care romania va insemna chiar impriul dac ajuns la limitele sale maxime

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dragi crestini,sa ii ajutam sa se mute in locul. mult visat, personal le pot trimite o canistra de benzina ca le ajunge pina la fratii lor huni...

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    corect ar fi cunoasterea a putina istorie inainte de comentarii.. si ungurii si inca multi altii sunt veniti din zone asiatice, altii au migrat din alte zone ale Europei etc.. majoritatea au fost la vremea respectiva uniuni conjuncturale de triburi.. in zonele de locuire s-au format in timp etniile si limbile vorbite astazi, in majoritatea zonelor civilizatia superioara impunindu-se chiar daca militar a fost perdanta.. (cazul romanilor, popor devenit latin mai putin prin origini si mai mult prin adoptarea civilizatiei de tip roman..). Cu toata stapinirea straina, cultura si civilizatia de tip latin s-a perpetuat pe arealul fostilor daco-geti, daco-romani etc si asta spune totul. Acum istoria s-a mai calmat si ar trebui sa privim spre viitor. Popoare si etnii convietuiesc pe anumite arealuri si ce a fost odata in istorie nu trebuie sa se mai repete! Depinde in cea mai mare parte de noi!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Drum bun, cale batuta. Sunatii pe Tokes si Bela Marko sa le indicati noua adresa de resedinta.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sovinii si iredentistii maghiari,sunt intrecuti in nesimtire si minciuna de catre asa zisii udemeristi,o organizatie securista maghiara care are un singur scop:destramarea si divizarea statului national roman si infiintarea Ungariei Mari!
    Ar trebui ca Basescu sa-i scoata de la guvernare si sa ceara scoaterea lor in afara legii! Este o formatiune paramilitara care face mult rau romanilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*