VIDEO: Părintele Justin ne vorbește despre revoltele din țară

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=XDHWl3egRjg]

“Sigur ca iese lumea in strada, daca am ajuns o marfa ieftina!
Nu incit lumea la scandal, la razmerita.
Orice actiune se intreprinde in tara noastra sa “mearga” de la Duhul Sfant… Rugaciunea intotdeauna a venit spre binele greutatilor si al necazurilor
Sa se mearga la Patriarhie, sa faca acolo rugaciune, si hai, baieti… Preotii inainte, si poporul dupa ei. Sa ceara cu orice pret sa gaseasca un om al lui Dumnezeu!”

– PreaCuvioase Parinte, ce mesaj aveti pentru oamenii care sunt acum in strada?

–  Ce sa spun de toate miscarile acestea… Ramai de altfel si indoielnic, dar poate sa fie si o realitate, fiindca intotdeauna orice miscare, orice interventie de tip politic, sau financiar, economic, are neaparat in spatele ei ceva. Dar… nu inteleg nici sa vari cutitul pana la plasele albe… sa-l strunesti pe om sa nu mai aiba omul posibilitatea nici macar o chirie sa mai plateasca, sa nu mai poata nici sa mai rasufle, sa se miste catusi de putin intr-o lume asa de saracita… Si abuzurile astea care s-au facut de catre oamenii astia ai nostri  “politici” – dar la noi nu exista oameni politici, la noi carcotasi europeni, toata adunatura de printoate colturile , toate scursurile puse… – asta nu inseamna politica. Si atunci oamenii acestia care vad toata increngatura aceasta a rautatilor, sigur ca ies in strada, pentru ca am ajuns o marfa ieftina.  Nu incit lumea la scandal, la razmerita. Incit lumea sa caute un adevar, sa caute un om care sa lucreze in spiritul adevarului si dreptatii.

– Cum poti tu sa te simti bine un conducator de tara, cand vezi ca in jurul presedetiei, peste tot se striga Jos cu X, Jos cu Y… Ce stapanire mai poate fi omul acesta?

– Tara are nevoie de niste oameni noi, care sa aiba un sentiment crestin si national, care sa mai poata imbunatati starea de lucruri.

–  Ce sa ceara cei care sunt acum in strada?

– Sa ceara de la Dumnezeu intelepciune conducatorilor. Sa ceara cu orice pret sa gaseasca un om al lui Dumnezeu! Fara acest om al lui Dumnezeu, noi nu putem sa ne redresam politic si economic.

Foarte mult ii apreciez pe greci. Ei n-ar avea forta si puterea, care ni se pare noua ca o au – ca ei tot negustori sunt, asta i-a caracterizat din antichitate pana in prezent… – dar la greci este mai multa unitate, fiindca arhiereul este acolo [printre oameni]. El “bate din gura” acolo… Si asta este trupul unei natii. Este Hristos nevazut, [prin arhiereu], in El se formeaza unitatea.  Si daca arhiereul este acolo, toate merg bine.

– Considerati ca si preotii ar trebuie sa fie alaturi de protestatari?

– La ora aceasta, nu este vorba de politica, cum reformulam noi: “Ah, biserica nu face politica”. Pai nu faci politica acum, este vorba de a aduce un adevar in mijlocul unei natii!

– Ma mir cum un om din conducerea unui stat poate sa se complaca in forta, sa stea acolo, cand vezi ca te huiduieste o lume…

– Rugaciunea intotdeauna a venit spre binele greutatilor si al necazurilor… Numai rugaciunea, in toate vremurile… De aceea si Biserica se roaga mereu pentru pacea, bunul mers, intelegerea si armonia intre crestini si intre neamuri.

– Noi avem nevoie de un om care, intr-adevar, sprijina viata crestinismului…

– Orice actiune se intreprinde in tara noastra sa “mearga” de la Duhul Sfant… Sa se mearga la Patriarhie, sa faca acolo rugaciune, si hai, baieti… Preotii inainte, si poporul dupa ei”.

29 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce ati scurtat video?? Acum doua ore, inregistrarea avea vreo 20 min.Nu de alta, dar voiam si eu sa downloadez sa-l am in computer.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Mihaela
      Vezi ca sunt ambele variante.. este sub prima varianta link catre varianta mai pe larg.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am asteptat, multi dintre noi, cu nerabdare, un asemenea clip. Multumiri celor ce s-au ostenit si au cheltuit pentru a ajunge acolo, a inregistra si a posta acest dialog. Dumnezeu sa va pomeneasca si sa va rasplateasca osteneala aceasta a dvs. pentru noi, pentru toti romanii. Sarutam dreapta, parinte Iustin!!! Mi-a placut tot acest interviu pe larg, iar figura de stil Sf Ioan Gura de Aur vs Sf Ioan … Papa-Lapte este superba.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Justin spune ca intotdeauna adevarul pe fata!Biserica ar trebui sa ia atitudine mai ferma in ce priveste viitorul crestin al tarii si sa promoveze mai cu curaj opiniiile pertinente ale acestor mari duhovnici pe care inca ii mai avem.Sunt ferm convins ca romanii trebuie sa-si puna speranta in oameni cu principii moral-crestine.,Cu politicieni nesimtiti,tupeisti,fara suflet,vom ajunge sa fim ca ei,ori eu i cred ca tara asta inca nu si-a pierdut sufletul...Ne-am pierdut identitatea,ne-am ratacit in imoralitatea occidentala si am scos la vedere tot ce aveam mai rau in noi,si de aceea cred ca biserica trebuie sa fie mai ferma in ai indruma si indrepta pe oameni!DOAMNE AJUTA,PARINTE JUSTIN,SANATATE SI VIATA LUNGA!!!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    turtusan, Biserica,a luat atitudine.Sau ne-am molipsit de la unii frati adamisti,care spun cä ,biserica´s ei,cei din centrul Romei vechi. Intelegem cä te-ai referit la CLERUL BISERICII,nu? Mai ascultä cu atentie ce vorbeste Pr.Iustin...

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Danielo,
    Sa nu inteleaga cineva gresit, ar trebui transcris asa: "atunci era Sf. Ioan Gura de Aur... acum e "Sf Ioan" papa lapte..." (min 15:50). Se intelege din context ca despre ierarhii nostri de azi este vorba in cel de-al doilea caz, in special cei tineri si in putere.
    @...
    Mai departe parerea mea:
    Printre preotii Bisericii Ortodoxe mai sunt totusi cateva exceptii de la "Sf. x papa lapte" dar nu se implica suficient de mult in problemele sociale ale poporului. In viziunea unora credinta trebuie tinuta asa intr-un ambalaj frumos, intr-un sertar sacru, undeva intre niste ziduri... Nu li se pare normal ca trebuie sa se regaseasca in viata noastra de fiecare clipa, nu doar cea festiva.
    Faptul ca au iesit oamenii in strada e de-acum un fapt implinit. Prezenta unui preot la fata locului ar putea dovedi unul din doua lucruri si anume:
    -Ori preotul reuseste sa le arate acestor oameni Calea de urmat pentru a iesi in sfarsit din mizerie, in special cea morala, asa cum Bunul Pastor ar face;
    -Ori in prezenta preotului respectiva multime adunata acolo isi va dovedi adevarata fata, cine le este adevaratul stapan, cine-i mana cu adevarat acolo, ce credinta au si cui se-nchina!
    De foame si discomfort chitaie si fiarele salbatice. Daca omul nu dovedeste ca e mai presus de acest statut nu pot vedea nimic nobil in protestele lui. De aceea intrebare: SUNT EI "ROBII LUI DUMNEZEU"? SAU MACAR AR VOI SA FIE??? Daca nu... "sa traiti bine!".

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa-i de-a bunul Dumnezeu si Maica Domnului multa sanatate parintelui Justin Parvu si sa-l mai tina printre noi.Amin

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Poate am parut prea dur in ultimele fraze dar dreptatea e dura fratilor si adevarul la fel. Inainte de a cere sa fim respectati ar trebui sa ne intrebam "noi cine suntem"... nu "cine vrem noi sa ne credem" ci "cine/ce suntem inaintea Lui Dumnezeu"?... si daca vom gasi ceva... atunci sa asteptam respect, daca nu, sa ne ostenim sa punem ceva acolo.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    off, pana cand noi romanii n-o sa renuntam la "eticheta", pentru a ne cerceta pe noi insine, asa cum a zis si agerstress, sa iesim din indobitocirea aceasta, unde aceste scursuri au profitat pe slabiciunea romanului stresat de neajunsuri si nedreptati, n-o sa ne trezim si n-o sa fim niciodata uniti ca sa luptam impotriva acestora, ca adevarati soldati al lui Hristos. Dumnezeu sa ne dea intelepciune si spiritul crestin!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta.
    Intradevar ne tre un om a lui Dumnezeu, altfel e degeaba. De asta am tot spus si eu ca revolta facuta in momentul de fata nu isi are sensul. Nu ca nu ar trebuii acum, trebuie sa se schimbe ceva cat mai rapid, si sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa se milostiveasca de poporul nostru.
    Dar iesitul in strada neorganizat e o mare problema, o multime de oameni, fiecare singur nu e destul. Prin Craiova de exemplu, am auzit ca s-a iesit cu 2 steaguri de ale Legiunii... Acolo da, asa facut e bine... dar iesit si bataie cu jandarmii sau stat in frig degeaba... fara a avea un plan de cereri, asta nu o inteleg.
    Oricum sa ne rugam ca pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si ale Sfintilor din Inchisorile Comuniste, a caror scum sange s-a varsat spre apararea acestui neam, Dumnezeu sa ne izbaveasca si sa ne apare.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca Dumnezeu nu va ingadui un om al Lui pana nu vom face pocainta sau ne vom spala premultele pacate prin suferinta. Sunt doua cai cu acelasi rezultat. Unul e smerenia, pocainta (spovedanie plus schimbarea purtarii) iar celalalt e suferinta... Acu judecati si voi care e mai la indemana si mai firesc si ce ne asteapa. Caci dupa cum spune Parintele Arsenie Boca Dumnezeu iubeste neamul romanesc si pe el vrea sa il curete de pacate mai intai.... Sa stam cu grija, sa stam cu frica...

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    am incercat si cu stat comunist - cu frica de oameni,
    si cu stat democratic - fara frica de nimic, fara masura, fara bun-simt, fara valori,
    ar fi ceva sa incercam si cu un stat cu frica de Dumnezeu

    ... oamenii au pierdut bunul-simt, dreapta masura, au pierdut valorile adevarate, au uitat multumirea, bunatatea, cinstea, dreptatea si mai mult, iubirea de aproapele

    acestea nu se invata in societatea consumatista, in alergatura nemultumirii, in democratia fara frica de nimic, cu valorile denaturate

    poate, sau poate mai mult decit poate
    sa se schimbe ceva in oameni, cu frica de Dumnezeu, sa nu mai fure, sa nu mai fie coruptibili, sa isi schimbe valorile, sa pretuiasca oamenii, si ei intre ei

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DA,DAR PENTRU ASTA E NEVOIE DE UNITATE,DE CREDINTA,DE INTELEPCIUNE.E NEVOIE CA DUHUL SFANT SA SE SALASLUIASCA IN POPORUL ROMAN CA SA NE REFACA DIN PROPRIA CENUSA...E GREU,E APROAPE IMPOSIBIL PENTRU NOI PAMANTENII...CAND MA GANDESC CA IN TIMP CE UNII ISI DORESC CU TOATA FIINTA ACEST LUCRU,ALTII BEAU,CONSUMA DROGURI,SE PROSTITUIAZA SE CEARTA,SE INJURA,SE BATJOCORESC.SI NUMAI PRIN ACESTE CUVINTE,DACA AR FI SA LE PUNEM INTR-O BALANTA,SE VEDE CLAR UNDE SE INCLINA.SA NADAJDUIM CA DUMNEZEU VA TINE CONT DE PUSTNICI,DE OAMENII CU ADEVARAT CREDICIOSI SI DE COPII,CARE SUNT PUTINI,DAR VALOREAZA MULT.
    DOAMNE AJUTA-NE SI MILUIESTE-NE PE NOI, POPOR ROMAN PACATOS!

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oamnei buni haideti sa ne unim in rugaciune sa putem face ceva cu tara noastra. E nevoie sa staruim mai mult in post si rugagiune. Asteptam sa se schimbe ceva ? Nu trebuie schimbat nimic: Dumnezeu sa ne calauzeasca pe drumul pacii si al intelepciunii!!! Impartasiti dragoste intregului neam si intregii omeniri fiindca si Domnul Isus ne oferit dragoste indiferent de nationalitate !!!Iubiti-va mult dragi romani!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multa sanatate pr. Iustin, Bunul Dumnezeu, Maica Domnului sa il ocroteasca, avem mare nevoie de Sfintia sa. In curind va implini 93 de ani, sarut dreapta parinte.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    BUNUL DUMNEZEU sai de-a viata lunga cat a avut drept maritorul ''SIMEON'' . Oameni buni ,toti cei care sant de buna credinta ,iubitorii de tara , de DREAPTA CREDINTA ,de neamul nostru crestinesc de 2000 de ani ! .Toti trebuie sa se implice cu sufletul si inima ,prin UNIRE foarte serioasa si organizarea in stil legionar ,cat de cat si sa faca exact ce ne spune acest om care lucreaza cu DUHUL SFANT . Altfel noi nu ne vom aseza nici in 5 secole cu tara noastra asa cum trebuie ,pe CALEA ei adevarata asa cum au vrut si stiut foarte bine ce sa faca ,aceasta generatie a lui ,care din pacate au fost inabusiti de bolsevicii/evroiii ? . Astazi oameni buni ,nu mai exista aceasta legatura intre ROMANIA SI RUSIA ,totul este f. slabit ,asa ca ,este un moment foarte prielnic pt. popor ,sa/si faca curatenia singuri , in GRADIA TARII .? care nu sa facut de 70 de ani . UNIRE si gandul la DUMNEZEU ,tot timpul . / rugaciune ,discernamant ,rabdare si actionare / ,cat mai mult timp ,pt. A gandii poporul ,cati mai multi la FEL .Doamne ajuta !

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca s ar putea mobiliza toata multimea care iese in strada sa mearga la patriarhie, si timp de macar jumatate de ora sa se roage si sa aprinda si lumanarii,si asta sa se intample in fiecare zi in care se face manifestatie ,cred ca in felul acesta se poate mobiliza toata tara in cateva zile,va imaginati cum ar fi ca o tara intreaga sa se roage pt acelasi tel. Doamne ajuta sa apara fiintele care sa mijloceasca ca asa ceva sa se intample.

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ca sa aiba putere rugaciunea e necesara credinta fierbinte si practica crestin-ortodoxa . Ori cei mai multi romani au doar cu numele ortodoxia in sange , de aceea platim cu suferinta fizica , cu frig cu neajunsuri materiale . Mobilizarea trebuia sa se faca la vot , si cu capul pe umeri ! Cati ortodocsi si-au intrebat duhovnicul cu cine sa voteze ? Atunci ne va fi mai bine , cand vom gandi la cele sfinte, nu la bogatii efemere pamantesti ! Avem conducatorii pe care ii meritam !

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PUTEREA unei RUGACIUNI

    O femeie imbracata saracacios, cu o privire de om invins,a intrat intr-o zi intr-o bacanie. S-a apropiat de stapanul magazinului intr-un mod foarte umil l-a intrebat daca nu ar putea sa-i dea si ei pe datorie cateva alimente. I-a explicat cu glas usor ca sotul ei era foarte bolnav si ca nu putea munci, si ca aveau si sapte copii, care trebuiau hraniti.

    Bacanul, a privit-o de sus si i-a cerut sa paraseasca imediat magazinul sau.

    Avand insa in gand nevoile familiei sale, femeia i-a mai spus:

    Va rog, domnule, o sa va aduc banii inapoi de indata ce voi putea.

    Bacanul insa ii spuse ca nu-i poate da pe datorie, pentru ca nu are credit deschis la magazinul sau. Langa tejghea se mai afla inca un client, care a auzit discutia dintre cei doi. Clientul facu cativa pasi inainte si ii spuse bacanului ca o sa acopere el costurile pentru orice are aceasta femeie nevoie pentru familia sa.

    Bacanul raspunse parca in sila: Ai o lista cu cumparaturile de care ai nevoie?

    Louise a raspuns: Da, domnule.

    O.K, spuse bacanul, atunci pune-o pe cantar si eu o sa-ti dau marfa de aceeasi greutate cu lista dumitale.

    Louise, ezitand o clipa, cu privirea in jos, baga mana in geanta si scoase o bucatica de hartie pe care scrise ceva in graba. Apoi puse cu grija biletelul pe cantar, cu privirea tot aplecata.

    Ochii bacanului si ai celuilalt client priveau plini de uimire cum cantarul statea inclinat in partea cu hartia. Bacanul, privind la cantar, s-a intors usor catre client si ii spuse mormaind:

    Nu-mi vine sa cred!

    Clientul a zambit, iar bacanul a inceput sa tot puna pe cantar alimente.

    Cantarul tot nu se echilibra, asa incat acesta tot punea pe el alimente, din ce in ce mai multe,pana cand pe cantar nu a mai incaput nimic.

    Bacanul sedea privind cu dezgust. In fine, smulse bucatica de hartie de pe cantar, si o privi cu mare uimire..

    Nu era vorba de o lista de cumparaturi, ci era o rugaciune,care spunea asa:

    Iubite Doamne, Tu i-mi cunosti nevoile, asa ca eu le pun in mainile Tale

    Bacanul ii dadu femeii alimentele si privea in continuare tacut, inmarmurit. Femeia ii multumi si pleca din magazin.Celalat client ii dadu bacanului o hartie de 50 de dolari si ii spuse: A meritat toti banii! Numai Dumnezeu stie ce greutate are o rugaciune.
    Opriti-va chiar acum si spuneti o rugaciune de multumire pentru binele pe care il aveti in viata.
    Spuneti o rugaciune cu credinta si veti primi tot ceea ce aveti nevoie ca Domnul sa aduca in viata voastra si a familiei voastre.
    Asadar, draga inima, increde-te in Dumnezeu pentru a-i vindeca pe cei bolnavi, pentru a-i hrani pe cei infometati, pentru a le da haine si adapost celor ce nu au ceea ce avem noi. Amin. Rugaciunea este cel mai bun dar pe care il putem primi pe gratis.
    Nu e cu nicio plata, dar aduce o mare rasplata.
    In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
    In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
    In momentele dureroase AI incredere in Dumnezeu!
    In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!

  19. sanda alexandru

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma rog bunului DUMNEZEU sa-i dea viata indelungata parintelui duhovnic,Justin Pirvu.Sa se roage pentru noi si noi impreuna cu acesta. UN MARE CREDINCIOS NATIONALIST. Acest Om ce sa jertit din tineretea sa legionara A ramas constant in credinta sa pentru noi si mintuirea neamului romanesc.
    Sanatate si viata indelungata,parinte.

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Actele biometrice sunt cea mai crunta robie care a existat vreodata. In oocident, acolo unde oamenii sunt incarcerati in aceasta mentalitate a mortii,, se ucide la porunca numai daca spui ceva impotriva acestui sistem. Sinagoga satenei si-a gasit oameni zombi pe care ii dreseaza sa ucida atunci cind oamenii afirma libertatea lor. Dar sunt si oameni liberi care nu se inchjina SISTEM<ULUI tembel al mortii care da suflete sclave. Boicotati actele biometrice,---BLESTEM CADE PESTE TARILE CARE LE PRIMESC--FRATE PE FRATE SE DA LA MOARTE, IAR PORCUL CASTIGA. CAPITAL AUTOHTON, ECONOMIE LIBERA NU ASERVITA RAZBOAIELOR DEMENTE ALE ACESTUI VEAC TEMBEL, CULTURA ADEVARATA---NU DESEURILE DIN DRESAJUL POLITIC CORECT AL INTERNETULUI SI TEMBELIZIUNII---ISTORIE ADEVARATA---NU PLECAREA GATULUI LA JUGUL MINCIUNII CARE ASERVETE TARA UNOR PUTERI OBSCURE SI NEINTEMEIATE PE ADEVAR SI DREPTYATE---SI PE LIMBAJUL POLITICV-CORECT AL COMUNISTILOR.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fiecare popor are conducatorul pe care il merita!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      nu trebuie sa fie asa, ci trebuie sa il aibe pe cel de care are nevoie

      adica daca esti mai nevolnic sau mai aplecat spre rau... ar trebui sa ai un duhovnic mai dupa cum il meriti, adica mai deloc, sau ar trebui sa il ai dupa nevoia ta, caci nevoia ta e mare, duhovnicul trebuie sa fie nemaipomenit de priceput ca sa te scoata din iadul tau

      asa si poporul asta amarit, trebuie sa aibe pe cineva sa ii scoata mai intii din iadul deznadejdii si al nemultumirii si al nepasarii, sa ii creasca sufleteste
      si trebuie sa aibe sef al statului dupa nevoie, nu dupa meritele poporului

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am rugamintea, de a va exprima un punct de vedere vis-a-vis de aceasta postare care circula intens si agresiv de ieri pe internet, neaparind pe site-ul Apologeticum, trezeste unele suspiciuni in ce priveste autenticitatea ei. Cu multumiri!
    http://gandeste.org/adevaruri/scrisoare-deschisa-poporului-roman-transmisa-de-arhimandritul-iustin-parvu/20571

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    intarind afirmatia Parintelui Iustin de a ne ruga pentru a avea un conducator crestin

    "Intelepciunea lumii nu poate sa salveze umanitatea. Parlamentele, guvernele, organizatiile complexe ale statelor contemporane celor mai avansate sunt neputincioase. Umanitatea sufera neincetat. SINGURA IESIRE este de a gasi in noi intelepciunea, hotararea de a nu mai trai dupa principiile acestei lumi, ci de A URMA PE HRISTOS. [...]
    Cum putem sa ne aflam calea ? Dupa Evanghelie, HRISTOS ESTE CALEA NOASTRA. [...]
    In viata noastra fiecare pas ESTE CU NEPUTINTA DE DESPARTIT de dogmele fundamentale ale credintei noastre."
    Arhim Sofronie de la Essex , "Din vIata si din Duh" , Ed Pelerinul, Iasi, 1998, p.15

    altfel, atat stiu, ca suntem un popor crestin nu barbar si este nevoie ca fiecare actiune a noastra sa fie crestina nu barbara - nici gand, nici cuvant , nici fapta - cu Hristos nu e greu, totul e cu putinta

    ma gandesc ca poate Doamne-Doamne a vrut sa opreasca cine stie ce fapte necugetate de a adus peste noi atata inghet si ninsoare

    crestinul este dator sa aiba rabdare si cum spunea Parintele Cleopa , atunci cand se termina rabdarea noastra sa incepem iarasi sa avem rabdare (mai sunt doar cateva luni si atunci poporul roman isi va exprima democratic dorinta de a-l conduce unul sau altul)
    model avem pe Hristos care - desi contemporanii lui asteptau sa-i izbaveasca de crunta stapanire romana - a activat numai in planul mantuirii noastre (sufletelor noastre) , nu a fost zelot

    nu iau partea nimanui insa stiu ca un crestin trebuie sa se vada mai rau decat toti - asa cum spunem la Impartasanie "Care ai venit sa mantuiesti pe cei pacatosi, dintre care CEL DINTAI SUNT EU ." - sau spunem de forma aceasta rugaciune in chiar clipa infricosatoare de UNIRE CU HRISTOS ?

    asa cum frumos spune Parintele Iustin, sa ne rugam pentru luminarea mintilor noastre si ale tuturor celor care - din diferite pricini - ne-au pricinuit raul si suferinta

    ma iertati

  1. Pingback: Video: PARINTELE IUSTIN PARVU DESPRE REVOLTELE DIN ROMANIA 2012 « Saccsiv's Weblog

  2. Pingback: Parintele Justin ne vorbeste despre revoltele din tara – Orice mișcare politică are în spate ceva… « RO Stirea.ro

  3. Pingback: Video : Parintele Justin Parvu vorbeste despre revoltele din Romania « Demni.net

  4. Pingback: Solutia trebuie sa vina din partea Bisericii. Toata clasa politica actuala este compromisa! Toate partidele protesteaza pentru a ajunge la putere! | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*