Apel umanitar pentru Diaconul Zarko

Irina si Parintele Zarko s-au cunoscut in Macedonia la o intalnire intre tinerii crestin-ortodocsi din Balcani. Dupa putin timp, el a invatat romana si ea – macedoneana.

S-au casatorit acum 6 ani si s-au stabilit in Bucuresti.

Parintele Zarko a inceput sa lucreze la o firma si in paralel a urmat cursurile facultatii de Teologie Pastorala.
Acum 2 ani, la 33 de ani, in urma unor analize Parintele Zarko a aflat ca are cancer. I s-a recomandat de urgenta operatie, chimioterapie, radioterapie. In urma primei operatii si a chimioterapiei intensive tumoarea aflata, foarte periculos, langa aorta a inceput sa creasca. Au oprit radioterapia. Tumora ar fi, zic doctorii, inoperabila. Inoperabila in Romania.
Au incercat multe tratamente timp de 2 ani. Tratamentul natural a transformat tumora preexistenta in teratom, tumoare benigna prin definitie. Insa dimensiunile ajunse la 30cm, impun operatia. Tratamentul chimio si radioterapic nu este potrivit pentru ce are el.

Anul trecut, inainte de Craciun, au avut bucuria – Irina zice ca a fost un dar – sa fie hirotonit Diacon pe seama Manastirii Antim. Acum Zarko este Parintele Zarko si slujeste in fiecare dimineata si seara.

In urma trimiterii dosarului medical la peste 20 de clinici din lume au primit 5 raspunsuri pozitive. Cu cateva zile in urma au primit din partea unei clinici din Viena vestea ca ei il pot opera si ca fost programat  la operatie pentru data de 1 februarie. Suma estimata pentru operatie: 20.000 euro. Pe care ei nu-i au.

Suntem un grup de prieteni care l-au indragit pe Zarko si care vor sa-l ajute in incercarea prin care trece acum. S-au strans deja 6500 euro pentru el. Suntem convinsi ca daca ne unim, putem sa-l ajutam sa faca operatia.  Mai sunt 10 zile. Parintele Zarko si Irina trebuie sa se prezinte la clinica pe 30 ianuarie.

Pomeniti-l, va rugam, pe Parintele Zarko in rugaciunile voastre!
Iar pe cei care puteti, va rugam sa faceti donatii in conturile afisate in dreapta paginii.

Conturi donatii (situatie curenta total in EURO 6.500)

Titular cont: ZARKO MARKOVSKI

Banca Transilvania
EUR – RO77BTRL0440420ah92632xx
RON – RO36BTRL0440120ah92632xx

BCR
RON – RO27RNCB0738106166930001
EUR – RO82RNCB0078106166930001

BRD
RON – RO08BRDE44SV11513384410

10 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu as indrazni sa-i recomand sa incerce tratamente naturiste indiferent daca se va opera sau nu. Regim vegetarian, cu multe sucuri de legume (morcov + telina + sfecla rosie + lamaie), Cura de seminte din care sa nu lipseasca inul.

    Ceai anticancerigen compus din trei parti de galbenele, o parte coada soricelului, o parte urzica. Din acest amestec se prepara o data pe zi trei cani de ceai, pentru a adauga o jumatate de lingurita de rostopasca. Nu trebuie depasita doza de o jumatate de lingurita de rostopasca pe zi. Important.: Niciun tip de cancer nu mai evolueaza daca se beau trei cani ceai pe zi din acest ceai. Va spune un om care s-a confruntat cu astfel de probleme.

    E important sa ierte si mai ales sa se informeze din mai multe surse in legatura cu boala, sa aiba incredere in Dumnezeu si sa se lase in voia Sa.

    Se poate pune cataplasma cu argila intr-o zona apropiata.Argila trage.
    De asemenea e buna si cura cu ceai si tinctura de napraznic. Si aloe. Exista si suplimente alimentare bune: Ganoderma, Chlorella, Spirulina.etc.

    Dumnezeu sa-i ajute.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://2blackjack1.wordpress.com/2011/08/08/burzynski-cancerul-este-o-afacere-serioasa/

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta ! E Sarb deci e frate cu noi ! Concret,daca merg la Manastirea Antim zilele acestea,il pot gasi pe Parintele Zarko ?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oare cum am putea stii sucursala de ex. a B.Transilvania, unde are cont Parintele Zarko ? Vreau sa-i trimit bani prin contul de internet-banking si-mi cere si sucursala. Eventual un nr.de telefon daca am putea afla.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sotia Parintelui Zarko, Irina, va roaga sa-i adresati intrebarile pe http://pentruzarko.blogspot.com/ intrucat este presata de timp si nu poate urmari intrebarile de pe toate site-urile.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pt. Antonia

    As vrea daca puteti sa fiti un pic mai explicita in legatura cu rostopasca care se adauga in ceai.Se face separat un alt ceai din rostopasca din care se ia apoi doar o jumatate de lingurita sau se pune o jumatate de lingurita de planta de rostopasca in ceaiul recomandat?Multumesc.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Noua locatie a paginii: http://pentrudiaconulzarko.blogspot.com/

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @osoramaimica
    Eu procedez astfel. Cumpar pachete de trei pachete de cate 50 g galbenele, un pachet de coada soricelului si un pachet de de urzica, aceleasi gramaj. Le amestec pe toate, apoi le pun intr-o punga mare de hartie. Dimineata prepar intr-un ibric mare cantitatea de ceai pentru intreaga zi (aproximativ trei cani) dintr-un pumn de plante amestecate (galbenele, coada soricelului si urzica) in care adaug si o jumatate de lingurita de rostopasca. Astfel sunt sigura ca nu depasesc doza de rostopasca recomandata, iar ceaiul obtinut are un gust acceptabil. Se indulceste cu miere, nu cu zahar. Se poate pune si lamaie. Eu il beau si neindulcit. Sanatate. Doamne ajuta.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma adresez oamenilor cu suflet si cu credinta in dumnezeu, ca din putinul lor sa ma ajute si pe mine ptr a putea urma tratamentul prescris de medici, boala, disperarea, neajutorarea si neputinta, situatia mea este f f grea, in jurul nostru mor oameni in fiecare zi, mor sau traesc cu o frica teribila de moarte, din cauza indiferentei noastre, sunt multi oameni batuti de soarta care duc zilnic poveri f grele in sufletele lor si-asa chinuite, sunt multi oameni care sufera si asteapta o mana de ajutor,, -oare cine este gata sa-le intinda o mana de ajutor???.Eu sufar de multi ani de mai multe boli f incurabile, Diabetul va pune capat zilelor, fac injectii cu insulina de 4 ori zilnic, nu pot efectua nici o activitate, ptr ca capacitatea mea de munca este pierduta in totalitate, duc lipsa de mancare si medicamente, daca bunul dumnezeu este cu dvs va rog ajutati-ma, ma rog lui dumnezeu si maica domnului sa va inmulteasca darul, si cu multa sanatate, gestul vostru il puteti face in contul ce lam deschis la banca: RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA are nr ro72rzbr0000060004438690 in euro, si are codul swift: RZBRROBU , pe nume mihai feraru, Doamne ajuta.Va rog nu ma uitati..sunt programat ptr o interventie chirurgicala pe cord deschis, si la creer unde am 2 cheaguri de sange dupa AVC.

  1. Pingback: Apel umanitar pentru Diaconul Zarko « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*