Astazi se implinesc 3 ani de la Apelul Parintelui Justin din 14 ianuarie 2009 referitor la actele cu cip

APELUL
Este vremea muceniciei!
Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!

Iubiţi fii ortodocşi ai acestui neam

Cu multă durere şi îngrijorare vin să vă adresez aceste cuvinte, pentru care mă simt dator în faţa lui Dumnezeu şi conştiinţa şi inima nu mă lasă să trec nepăsător pe lângă acest val primejdios care s-a ridicat să înghită toată suflarea omenească, chiar şi pe cei aleşi, de este cu putinţă. Nu în calitatea mea de biet monah, ascuns într-un vârf de munte, era să vă aduc la cunoştinţă aceste pericole ce se ivesc asupra Bisericii lui Hristos, în primul rând, ci a arhipăstorilor, mai marii acestei Biserici. Dar dacă ei trec aceste lucruri sub tăcere, având preocupări mai de seamă decât are acest popor, eu nu pot să trec cu vederea glasul vostru, al celor care aţi cititi mai departe

Ca urmare a manevrelor securistice Parintele a trebuit sa confirme Apelul, printr-o inregistrare audio:
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=UJDjRzIIEpQ]

Ceilalti mari duhovnici si teologi s-au aliat in lupta inceputa de Parintele Justin:
[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9zTPynVsrbc]

Glasul marturisitorilor va cheama, pe voi, pe toti, ca intr-un cuget sa marturisim DREAPTA CREDINTA si neatarnarea fata de stapanirea antihristica, tot mai prezenta in lumea de astazi. Urmariti si alte luari de pozitie din partea altor marturisitori ortodocsi.

Cititi si:


7 Comments

 1. Trebuie sa ne opunem actelor cu cip. Pentru ca aceste acte insemna ingradirea libertatii pe care ne-a dat-o Dumnezeu. E un act impotriva libertatii, oamenii sunt socotiti animale si trebuie insemnate cu numar. Este clar ca se merge spre numarul lui Antihrist. Estre o pregatire pentru acel numar care il va da antihrist celor care se vor lepada de Sfantul Botez, de Biserica si de Hristos.Pentru ca e clar ca lepadarea se va face constient, nu inconstient, asa spune Apocalipsa. “Ca celor care se inchina fiarei le va da numar.” Deci exste clar ca intai este lepadarea constienta si apoi numarul. Numarul fiarei nu poate fi impus cu forta, pentru ca isi pierde valoarea.

 2. Una tare: de la 1 decembrie 2011 copii nou nascuti au numar unic de vaccinare ce le este dat DIN MATERNITATE INCA DE LA NASTERE. Chiar daca nu iti vaccinezi copilul acesta primeste „numarul unic de vaccinare” care trebuie transmis la doctorul de familie. Chiar si maternitatile private au aceasta „facilitate”. Are cineva idee de legea care „inlesneste” indosarierea aceasta?

 3. Ordinul 1234/3.08. 2011 privind instituirea metodologiei de raportare on line in Registrul unic de vaccinari

  trecatorul jurist

 4. Admin, multumim frumos ca ne mai amintiti acele clipe de inflacarare. Actiunea de strangere de semnaturi a fost poate cea mai frumoasa si mai vie solidaritate intre romani de dupa anii ’90. Truda de a pune cap la cap 1 milion de semnaturi si impreuna cu ele nadejdea in Dumnezeu, ne-a aratat cat de mult cantareste cuvantul unui Avva in sufletul unui popor crestin, vlaguit, scuipat, batjocorit , violentat, talharit si umilit la el acasa. Sfintia sa, Parintele Iustin ramane pentru noi scanteie din Lumina Vie si mangaierea Maicii Domnului pentru romanii timpurilor de pe urma. Slava Tie Doamne, slava Tie!

 5. la legea pentru actele de identitate, este o Nota:

  “Nota – In conformitate cu dispozitiile art. 6^1 din Legea nr. 248/20.07.2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru scopurile prezentei legi, cartea de identitate valabila constituie document de calatorie pe baza caruia cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene”.

  acum, eu spun:
  UE cere ca membrii uniunii sa aiba aceste acte identitate cu cip. In nota se spune ca in baza acestui act de identitate se poate calatori in statele membre ale UE. Atunci, sa cerem sa se dea dreptul cetatenilor romani care promit (si dau o declaratie in sensul acesta) ca nu vor mai iesi din tara, ca nu vor mai calatori in UE, sa aiba o carte de identitate simpla.
  Nu e logic sa fie asa? In felul acesta nu deranjam in nici un fel politica UE .
  ce spuneti, nu e un gand bun asta?
  Nu putem sa demaram o actiune in sensul asta? cum? cand?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 Comments