Basescu nu a zis nimic despre proteste pentru a provoca oamenii la violente. Atentie! Se vrea varsare de sange ori se testeaza nivelul de reactie al oamenilor!

Cu toate ca Romania fierbe de revolte de aproape o saptamana, presedintele Basescu a iesit in public abia astazi. Si nu fost de-ajuns aceasta intarziere, dar nici macar cu aceasta ocazie nu a facut referire la protestele din strada. Dimpotriva, a dat de inteles ca se va merge pe aceeasi linie si ca isi doreste realizarea Statelor Unite ale Europei, adoptarea monedei euro, masuri care ne vor subjuga si mai mult in datorii si ne vor afecta drepturile si libertatile ce le mai aveam. Prin politica basista, Romania isi va pierde suveranitatea, identitatea si traditia, fiind inghitita de Babilonul European.

Aceasta nepasare a presedintelui pana si in ceasul al 12-lea este provocatoare de nemultumiri si mai mari din partea oamenilor, iar revoltele pot degenera in violente. Se pare ca sunt ordine precise de a curge sange si in Romania. Sa nu cadem in aceasta capcana. Sa ascultam ca Parintele Justin ne-a spus ca nu putem face nimic fara: implicarea Bisericii cu  ierarhii in frunte, fara rugaciune catre Dumnezeu pentru a ne trimite un om al Sau. Altfel, “fripturistii” din opozitie sau alte partide compromise vor profita de aceasta situatie ca sa ajunga la putere si sa continue politica antihristica a Uniunii Evreopene.

PS : Faptul ca Basescu apreciaza primavara araba, in contextul protestelor pornite in Romania de la un arab, vi se pare un fitil bagat de consilierii lui ca sa-l faca de ras in public? Ori inconstienta specifica oricarui lider autoritar ca lui nu i se poate intampla?

23 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    trebuie sa te contrazic.Basescu s-a intalnit azi cu ambasadorii straini acreditati in Romania. Şeful unei misiunii diplomatice(ambasada,consulat) este reprezentantul oficial unic al țării sale în statul în care este acreditat sau la o organizaţie internaţională şi îl reprezintă pe Preşedintele țării respective pe lângă şeful statului acreditar sau preşedintele organizaţiei. În această calitate, el are competenţa generală de reprezentare a statului său şi de apărare a intereselor statului său, ale persoanelor fizice şi juridice cu cetăţenie sau naţionalitate a țării pe care o reprezintă. In nici un caz șeful statului acreditar nu da socoteala ambasadorilor si reprezentantilor misiunilor diplomatice despre probleme interne ale tarii sale. nu cred ca Obama a dat socoteala anbasadorilor straini pentru manifestatiile din America si nici un alt sef de stat sau premier. asa ca nu proceda si tu ca (i)realitatea tv. care manipuleaza treaba. Basescu trebuie sa se adreseze manifestantilor si poporului sau nu ambasadorilor. nu sustin nici puterea, nici opozitia, nici pe manifestanti, sustin doar adevarul si solutiile viabile. Basescu n-are nici un interes sa faca varsare de sange dar opozitia are. drept dovada ca dupa ce si-au terminat mitingul aprobat se duc in p-ta Victoriei..Basescu a invatat ceva din istorie: sa nu fie atat de prost,asa cum a fost Ceausescu si stim cu totii ce s-a intamplat. cu o multime furioasa nu poti discuta calm. intai o lasi sa se linisteasca si pe urma discuti. iar tu te joci putin cu focul( intentionat sau nu) pentru ca pe de o parte ceri inactiune dar pe de alta induci frica care genereaza reactii neasteptate si de cele mai multe ori,nepotrivite., sper ca o sa publici comentariul.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @mucenicul
      Chiar daca a fost o intalnire cu ambasadorii, putea ori inainte, ori dupa sa faca referire la situatia critica de pe strazile capitalei. Opozitia stia ca lumea nu va pleca acasa, dar s-a sters pe maini trimitandu-i acasa. Nu a zis nimeni ca personal Basescu vrea varsare de sange, doar i se poate impune, ca multe alte masuri anti-romanesti. Ar trebui macar sa sustii ce a zis Parintele Justin, caci nici sfintia sa nu a indemnat la revolta, dar ii intelege pe oameni. Solutia este sa se implice Biserica, ca sa gasim solutii de la Duhul Sfant, nu solutii lumesti.

  2. Ion de la Chiuiesti

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Se incearca deocamdata estomparea dorintei de schimbare. Sa vedem ce va iesi.

    http://iondelachiuiesti.blogspot.com/2012/01/piata-universitatii-si-diversiunea.html

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eu am scris ieri ca oamenii au dreptate.http://mucenicul.wordpress.com/2012/01/18/ciumpalaciada-o-diversiune/. parintele Justin a avertizat mult mai devreme sa nu se participe la manifestatii de genul asta. solutia care o spui tu este utopica. te rog sa ma anunti si pe mine cand Preaexagerat de Fericitul Daniel o sa coboare in strada, din limuzina de lux, ca sa vorbeasca cu protestatarii sau cand o sa-si bage mana in buzunarul, adanc slava Domnului, ca sa dea la fondul de sanatate sau pensii. te rog sa ma crezi ca atunci cand se va intampla asa ceva, chiar ca va veni sfarsitul lumii. Daniel a spus ca suferinta si greutatile ne apropie de Dumnezeu. dupa cum il vad eu pe el de multumit, inseamna ca nu vrea sa fie aproape de Dumnezeu si ca singur recunoaste ca imbuibatii din conducerea BOR n-o sa ajunga la Domnul, niciodata. de altfel nici nu cred ca e interesat de asa ceva. daca tu crezi ca Biserica, ca forma de organizare existenta, mai are vreun Duh Sfant, atunci ori esti naiv ori nu stiu ce sa mai zic. parintele Justin face ce poate sfintia sa, dar cata lume il asculta? asa cum parintele Paisie Aghioritul n-a putut salva Grecia, in ciuda sfinteniei sale, tot asa nici parintele Justin nu poate salva Romania. ei au putut si pot doar sa ne ajute sa ne intarim credinta in Dumnezeu si sa ne inarmam cu rabdare si pocainta ca sa putem indura urgiile care se vor abate asupra noastra, urgii despre care Bibilia deja ne-a avertizat. dar cati dintre romani stiu cine sunt cei doi parinti si cati ii asculta. nu vezi ca si cei care l-au cunoscut direct pe parinte si care s-au putut bucura de sfaturile sfintiei sale l-au tradat. la final, cati crezi ca vor mai fi in jurul dânsului, indurând urgiile?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @mucenicul 10 preoti cu 30 de credinciosi de fiecare daca ar merge acum , in timpul manifestatiilor , pe "colina bucuriei" ,l-ar face pe baniel sa se apropie si el de Dumnezeu ! Ar cam trebui scos si Haplea asta din barlogul lui si trimis la reciclare la parintele Iustin , la manastire , sa dea la zapada , ca si asa e imbracat in alb !

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu, Basescu nu are INTERES sa se verse sange, dar poate ca are CALCULE DIABOLICE si patima de a varsa sange. Nu uitati ca trupe americane sunt pe teritoriul nostru, si isi pot apara rapid sluga supusa, deci mare frica nu ii mai este. Si poate ca atat de perfect a executat planurile Ocultei, incat au nevoie de el, pentru siguranta, in ceea ce intentioneaza ele sa faca pe termen scurt in zona (Siria, Iran). Si un bun mijloc de a il mentine la putere este declararea starii exceptionale, instaurarea unei dictaturi cu TB. Chiar este ridicola aceasta varianta? Va aduceti aminte ca, la vizita in Israel, mai multi fosti colegi de clasa din liceu (acum cetateni israelieni) au venit sa dea mana cu TB? "Cine se aseamana, se aduna." Cine a fost tatal sau natural? Mister total... Hmm...
    PS @ Mucenicul: Nu am mania contradictiei, dar cred ca chestiunea cu (non-)existenta Duhului Sfant in BOR este prea dura. Este o mare diferenta intre a fi sfant si a fi sfintit.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    imi pare rau ca nu intelegeti, inca, ca NIMENI, in lumea asta nu ajunge intr-o functie importanta de conducere a nici unei institutii a statului sau religioasa pana nu jura credinta papusarilor. se pare ca oricat cititi pe acest blog sau pe altele despre aceste lucruri, tot nu vreti sa le credeti. tocmai de aceea antihristul va prosti o gramada de lume. pentru ca cei care nu cred in aceste jocuri si masinatiuni vor fi atat de surprinsi si dezamagiti in acelasi timp incat vor accepta imediat pe cineva care le promite cai verzi pe pereti si, din pacate, acel cineva va fi diavolul insusi, un maestru si tata al minciunii si inselarii. Dumnezeu sa ne ajute!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dacă semănați panică (saccsiv, cu mania persecuției) și neîncredere (mucenicul, cu mania 'diabolizării' clerului) nu sporiți cu nimic, nici voi, nici creștinii care citesc, ba ii smintiți pe unii și îi speriați pe alții. E clar că guvernarea e dezastruoasă și trădătoare, e clar că există probleme în ierarhia Bisericii, dar nici noi nu sîntem mai drepți; și din cauza mea se dezmembrează țara, și din cauza mea se dezmembrează clerul, dar nu pentru că nu țip în stradă sau pe bloguri. Eu, un nimeni, zic să luăm aminte mai mult la noi, să fim siguri că, atunci cînd va veni politicul sau clerul corupt să ne ștampileze pe frunte, vom zice 'scris este: Domnului Dumnezeului tău să te închini şi numai Lui Unuia să-I slujești'.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ mucenicul
    Spui un lucru infiorator:
    ...". daca tu crezi ca Biserica, ca forma de organizare existenta, mai are vreun Duh Sfant, atunci ori esti naiv ori nu stiu ce sa mai zic".
    Cum poti sa afirmi asa ceva? Adica tu nu te spovedesti, nu te impartasesti, nici la sfanta Liturghie nu participi pentru ca oricum, dupa parerea ta, in Biserica (cea Una ) nu mai coboara Duhul Sfant? ...
    Doamne fereste!Esti cumva ateu?

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vai, draga mucenicule, vezi cum te-au smerit Danielo, Nikifor si mai ales Acsa ?
    Oricat de inversunat ai fi, totusi nu poti sustine asa ceva, ca nu mai are Biserica Duh Sfant, daca te consideri un credincios. Eu cred ca esti credincios, nu ateu, un ateu nu se poate numi "mucenic" niciodata. Deci, roaga-te ca Dumnezeu sa-ti ierte aceasta hula !

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este o asemanare “dubioasa” intre actiunile din zilele acestea si “unirea” principatelor prin “dubla alegere” (dubla intelegere) a masonului Cuza; 5 – 24 ianuarie 1859.

    Sa va dau unele indicii cabalistice, care mi-au atras atentia:

    -se implinesc 153 de ani 1+5+3=9
    - 24 ianuarie, 2+4=6
    - revoltele contemporane, au inceput oficial in ziua de 13 ianuarie

    “De aceea, peste 30.000 de oameni au venit in jurul sediului Adunarii in acele zile istorice, cand – intr-o sedinta secreta – deputatul Vasile Boerescu a propus, la 24 ianuarie 1859, alegerea lui Alexandru Ioan Cuza – propunere acceptata in unanimitate. Alegerea aceluiasi domn in ambele Principate a reprezentat o victorie insemnata a poporului roman in lupta sa pentru formarea unui stat national unitar. ”

    “In această atmosferă incendiara,în noaptea de 23/24 ianuarie,deputaţii partidei naţionale au convocat o şedinţă la hotelul “Concordia”, unde au hotărât să propună Adunării ca domn al Ţării Româneşti tot pe Alexandru Ioan Cuza,domnul Moldovei.
    In dimineaţa zilei de 24 ianuarie,ora 11,reprezentanţii Partidei naţionale au propus ţinerea unei şedinţe secrete pentru desemnarea candidatului”.

    “La 22 ianuarie(pe stil vechi) 1862 s-a format primul guvern unitar al României. Două zile mai târziu, pe 24 ianuarie 1862, adunările Moldovei şi Ţării Româneşti, reunite în şedinţă comună, au proclamat oraşul Bucureşti drept capitală a întregii ţări.
    De la acea dată, Principatele Moldova si Tara Romaneasca şi-au încetat existenţa.”

    ATENTIE:
    “La 24 ianuarie 1864 este promulgată legea privind înfiinţarea Curţii de conturi în România, instituţie pentru verificarea şi controlul administrării şi mînuirii banilor publici”

    APOI:

    “La 24 ianuarie 1918 Sfatul Ţării din Basarabia, întrunit în şedinţă solemnă, votează în unanimitate şi proclamă independenţa Republicii Democratice Moldoveneşti. Acest vot a constituit o etapă importantă pe calea unirii fostei Basarabii ţariste cu România.”

    ” 24 ianuarie 1990 – Prin Decretul-Lege nr.40 al CFSN, se adoptă Imnul de Stat al României, “Deşteaptă-te, Române” (versuri de Andrei Mureşeanu, muzica Anton Pann).”

    este exagerat de evident cine canalizeaza energia maselor in directia dorita. Hotararile s-au luat de mult- totul decurge conform planului.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asistam zilele acestea pe RealitateaTV, a promovatii unui nou tip de model politic de conducere a societatii - care pare sa aiba similitudini cu fenomenul ce se vrea global "occupy street - Soros". Perioodic apar la TV lozinci: Occupy Romania.

    Noile teze - propuse/sugerate/prezentate - de politologi / analisti / ... "reputati" (Cristian Tudor Popescu, Emil Hurezeanu, Mighai Tatuluici, Cristian Parvulescu) - la RealitateaTV - Schwantzenberg au cateva idei:

    - lumea sa schimbat (au aparut SMS-urile, accesul la informatie....); modelul politic de azi este vechi de 60 de ani si trebuie schimbat.
    - liderul carismatic este un concept depasit, rolul "societatii civile" trebuie sa creasca.
    - oamenii politici (guvern, parlament) si deciziile lor trebuie sa fie sub controlul societatii civile.

    Felul cum a fost condusa Romania in ultimii 20 de ani, dezastrul la care s-a ajuns justifica in buna masura acest lucru.

    Atunci insa cand vedem din cine ar trebui compusa aceasta societate civila, ne ingrozim:
    Alina Mungiu Pipidi, Societatea academica, GDS, Soros-societatea deschisa.

    Cum subliniau fratii de la Razboi intru cuvant, Sf Valeriu Gafencu, dupa ce a trecut rin experientele diverselor felui de totalitarisme si democratii, a concluzionat ca nu trebuie sa renuntam la libertatea de a ne alege semenii.

    Exista pericolul de a cere si legitma o structura executiva de decizie suprapolitica, de talia Consiliului national de discriminare.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pentru toti cei care dau cu piatra in mine
    da! nu am incredere in biserica ca forma de organizare actuala, adica in Patriarhie, in Sinod la fel cum nu am incredere in nici o forma de organizare adica sindicate, patronate, Parlament, etc. Biserica ca si constructie si invatatura a lui Hristos e una,ca si forma de organizare e alta. da! ma spovedesc, ma duc la biserica dar nu pentru ca am incredere in preotii care slujesc acolo ci pentru ca ma simt bine in acel locas. cand ma spovedesc la preot ii spun lui Dumnezeu pacatele mele si nu preotului. preotul pentru mine este doar un martor al pacatelor marturisite de mine in fata Domnului cu voce tare.iar lacasul, in acceptiune mea, este garantia ca ceea ce spun este si adevarat. ce rost ar avea sa ma duc in casa Domnului si sa spun minciuni. nu preotul ma iarta de pacate ci Domnul, in marea mila a Lui. in ziua de azi preotia nu mai e o chemare sau un har e o slujba, la fel ca oricare alta, numai ca putin mai banaoasa si avantoajasa decat cele obisnuite. in famiile de preoti care au baieti a devenit chiar o afacere de familie, ca la notari sau avocati. asa ca va rog sa ma iertati ca nu am incredere. Pr. Alexandru. datoria dumitale este sa-ti aperi casta, caci din pacate asta ati devenit o castă, la fel ca notarii, avocatii, politicienii, etc.prefer sa fiu pedepsita de Dumnezeu pentru ca am indraznit sa-mi folosesc judecata decat pentru ca nu am facut-o, pentru ca am spus ce cred decat pentru ca nu am spus sau am spus altceva. imi doresc ca voi sa ajungeti in Rai si eu in iad pentru ca prefer sa fiu eu cea care greseste si voi cei care aveti dreptate. si va rog mai studiati din cand in cand dex-ul ca sa vedeti ce inseamna unele cuvinte. ce treaba are forma de organizare cu spovedania si Liturghia? iar acea Biserica Una( invatatura lui Hristos) n-are nici o legatura cu B.O.R. si cu Patriarhia.
    MUCENÍC, -Ă, mucenici, -ce, subst. 1. S. m. și f. Martir din primele timpuri ale creștinismului; p. gener. persoană care suferă, care se sacrifică pentru ideile, convingerile sale. 2. S. m. pl.
    Sărbătoare creștină pentru pomenirea a patruzeci de martiri, care se prăznuiește la 9 martie. – Din sl. mučenikŭ.
    Sursa: DEX '98 | Adăugată de ana_zecheru | Semnalează o greșeală | Permalink

    MUCENÍC ~ci m. 1) Persoană care îndură chinuri fizice sau morale pentru ideile, convingerile sale; martir. 2) (la începuturile creștinismului) Creștin ortodox care era supus la suferințe fizice pentru credință. 3) la pl. bis. Sărbătoare creștină în amintirea celor patruzeci de mucenici din Sevastia. 4) Fiecare dintre cei patruzeci de colăcei în formă de opt, copți cu ocazia sărbătorii creștine pentru pomenirea celor patruzeci de martiri. /<sl. mučeniku
    Sursa: NODEX | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

    MUCENÍC s. (BIS.) 1. martir, (înv.) martor, mărturie, mărturisitor, otroc. (~ ortodox.)
    CÁSTĂ, caste, s. f. Fiecare dintre grupurile sociale închise și strict delimitate prin originea comună, prin profesiunea și prin privilegiile membrilor lor, în care este împărțită societatea în
    India și în alte țări orientale; p. gener. grup social închis care își păstrează privilegiile și interesele (egoiste). ◊ Expr. Spirit de castă = spirit îngust, exclusivist. – Din fr. caste.
    Sursa: DEX '98 | Adăugată de valeriu | Semnalează o greșeală | Permalink

    CÁSTĂ ~e f. 1) (în India și în alte state orientale) Clasă socială delimitată prin origine, ocupații și privilegii comune. 2) Grup social închis cu privilegii și cu spirit exclusivist. /<fr. caste
    Sursa: NODEX | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

    CÁSTĂ s.f. Fiecare dintre clasele sociale închise și strict delimitate prin originea comună, prin privilegiile membrilor lor etc., în care era împărțită societatea din India și din alte țări orientale; (p. ext.) grup social închis care își apăra izolarea și privilegiile sale egoiste. ◊ Spirit de castă = spirit îngust, exclusivist. [< fr. caste, cf. port. casta – rasă pură].
    Sursa: DN | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Draga mucenic, eu am inteles ce vrei sa spui, dar trebuie exprimat teologic, ca sa nu spunem o erezie. Biserica este Dumnezeu omeneasca si partea omeneasca lasa de dorit, ierarhia trebuie sa fie si duhovniceasca si ierarhica, dar se pare ca o parte din ierhie a ramas doar ierarhica fara a mai fi si duhovniceasca, de aceea de multe ori a existat in Biserica un conflict intre ierarhia duhovniceasca care era deosebita de ierarhia Bisericeasca. Episcopul ar trebui sa fie cel mai sfant om cu viata cea mai lepadata de lume, ar trebui sa fie ajuns la iluminare, despatimire si indumnezeire. Dar din pacate el doar simbolizeaza pe acel om indumnezeit. Dar Harul Dumnezeiesc sfintitor nu a incetat niciodata sa lucreze prin ierarhiii acestia pentru poporul credincios nu pentru ierarhie in sine. De aceea arhiereul Caiafa, cel care a ordonat prinderea si judecarea lui Hristos a spus(atentie, Duhul Sfant a vorbit prin el): Mai bine sa piara un om pentru popor decat sa piara tot poporul!-deci a profetit, chiar daca era rau!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @mucenicul: atunci cand doresti sa gasesti senstul unui cuvant cu sens duhovnicesc-in sensul crestinismului ortodox, nu alergi la DEX ci cauti in Sfintii Parinti sau la limita un dictionar teologic.

    Exemplu: daca ai sa cauti in Canoanele Bisericii Ortodoxe, vei gasi un canon care spune fara echivoc: "martirii ereticilor nu sunt martiri". DEX-ul poate genera confuzii si erori, deoarece e alcatuit de laiici 'obiectivi': pe vremea comunistilor nu trebuia sa contrazica materialismul dialectic si istoric, azi trebuie sa fie 'corect politic'. Azi nu vei mai gasi cuvinte ca jidan sau tzigan, desi traditia le foloseste (Tiganiaga de Ioan Budai Deleanu, jidovi - in Didahiile lui Antim Ivireanu sau la Neagoe Basarab).

    Ca recomandare: arunca la gunoi mentalitatile laice anticrestine, devenite pareri personale, si incearca sa-ti asezi viata pe invatatura Sfintilor Parinti.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Romeo
    nu cred ca esti tu cel in masura sa ma judece pe mine sau pe altii ca eretic sau nu. sa-i lasam lui Hristos aceasta cadere, atata timp cat amandoi credem in El. a fi impotriva unei caste de preoti nu inseamna a fi anticrestin. inca o data vezi dex-ul chiar daca nu-ti place.

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, haideti sa nu ne mai "taiem" in cuvinte mestesugite, si sa punem chiar si o suma infima in conturile pentru parintele Markovski, cei care putem si sa ne rugam pentru vindecare. Iertare daca am suparat.

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @mucenicul: Departe de mine intentia de a te judeca. Ortodox esti atunci cand te straduiesti sa traiesti dupa invatatura Sf Parinti si dupa Canoanele Bisericii (Sf Ioan Scararul).

    Afirmatia dvs: "sa-i lasam lui Hristos aceasta cadere, atata timp cat amandoi credem in El. a fi impotriva unei caste de preoti nu inseamna a fi anticrestin. " cotesta eclesiologia ortodoxa, preluand lozincile (neo)protestante inaugurate de anatemizatul Martin Luther.
    Daca aveti convingeri (neo)protestante si nu vreti sa renuntati la ele, este de dorit sa nu ne tulburati. Acest forum nu este un loc de 'misionarism' sectant.

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oare prorocia cu varsarea de sange nu este tot o manevra masonica ? Toate manevrele lor din ultimul secol sunt anuntate cu mult timp inainte cu prorocii care merg in favoarea lor. Eu cred ca atunci cand cineva ia o directie gresita te rogi ptr. el, dar te duci si-i arati care este drumul bun. Lasitatea nu-i lasa pe multi din crestinii de azi sa-si asume riscuri. E normal ca atata timp cat crestinii refuza sa indrepte si sa calauzeasca pe fratii lor mai mici sa cada toti in mana dusmanilor.Daca vreti ca suferintele sa nu fie exploatate de politruci crestinii sa se puna in fruntea multimii spre a o conduce pe drumul cel bun al neamului.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @preotul
      este exclusa aceasta ipoteza.. prorocia vine in mod absolut sigur de la pustnicii din Rarau.. deci nu poate sa-i acuze nimeni de colaborare cu masoneria.. dar o prorocie nu are precizie fixa... Domnul mai poate amana, daca oamenii s-au rugat pentru asa ceva..

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Romeo
    nu sunt neo protestanta si nici de alta religie. las-o jos ca macane. daca esti administrator al site-ului atunci spune-o direct. daca va plac doar lingaii la fel. iti doresc tot ceea ce imi doresc si mie si sa-ti ajute Dumnezeu ai acelasi comportament ca fariseii din timpul lui Iisus. de fapt a fost greseala mea, caci am uitat ca pe anumite site-uri nu sunt acceptate decat opiniile lingusitoare si obediente.imi cer scuze ca mi-am permis sa nu am spirit de turma. ( al nici unei turme) si ca n-am fost o Julieta care sa cada extaziata in fata afirmatiilor tale docte. nu te mai obosi sa raspunzi ca oricum nu mai intru pe aici. sa-mi fie de invatatura de minte!!!!

  20. romanenumaifibasist

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://romanenumaifibasist.wordpress.com/

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fugiti de solutia Mugur Isarescu-guvernul de tennocrati condus direct de la Bruxelles
    Stiti ce sa intamplat in Grecia si italia?
    Oamenii au iesit in strada nemultumiti de guvern si prim ministru si au scandat caderea guvernului.
    Rezultat: UE a impus un tehnocrat, un robot al UE(neaparat membru al Bilderberg)care conduce respectiva tara ascultand in mod direct de Bruxelles. Cam asta ne paste si pe noi! Ghiciti cine este noul prim ministru: Mugur Isarescu Guvernatorul Bancii Nationale, Tehnocrat, membru in grupul Bilderberg, sau un alt tehnocrat. Ideea e ca vom pierde statul National definitiv si irevocabil. Nu acceptati aceasta solutia a UE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*