O imagine cat DEMISIA unui presedinte

7 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    NU SE POATE ASA CEVA E INADMISIBIL
    http://deveghepatriei.wordpress.com/2012/01/16/fereasca-dumnezeu-si-maica-domnului-ce-batjocura-draceasca-icoana-de-la-catedrala-mantuirii-neamului-mantuitorul-pictat-cand-face-semnul-coarnelor-la-fel-si-sfantul-apostol-andrei-fratilor/

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    INAINTE DE ALEGERILE DIN 2009, AM ATRAS ATENTIA ASUPRA LUI BASESCU, CARE ARATA , IN OCHII PROSTIMII, CA UN SALVATOR AL CRESTINATATII, CA UN BUN ROMAN, ETC. SPER SA SE FI TREZIT , ACUM, CEI PACALITI NU DE BASESCU, CI DE EI INSISI...

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Din pacate nici caderea lui Basescu si a PDL-ului si inlocuirea lor cu altii nu va rezolva mare lucru, si asta din cauza ca raul in Romania deja a fost facut. O foarte mare parte a populatiei este indatorata peste puteri in euro, franci elevetieni si alte valute. Asta a fost una din cele mai mari greseli de dupa 1989, ca guvernatii au facut asa ceva, dar acum greseala deja a fost facuta in anii 2002-2011, si de asta sunt fortati sa imprumute bani si sa stranga cureaua ca sa tina fortat cursul euro scazut.

    Cererilor saracilor din strada se pot rezolva usor, se pot tipari cateva milarde de RON, cu care sa li se suplimenteze pensiile si salariile. Insa in acvest caz euro va trece de 5-6 sau poate 7 RON, si i strada vor ajunge altii, si anume cei care isi vor pierde casele ca nu mai pot plati ratele, si care cred ca vor fi la fel de disperati ca si acestia. Nici anularea datoriilo la banci nu se prea poate face, ca acolo sunt banii altor oameni care vor ramane fara economiile lor sau fara fondurile de pensii daca bancile dau faliment.

    E greu de gasit o solutie care sa nu afecteze prea mult pe nimeni. Ideal ar fi ca si Banca Centrala Europeana sa tipareasca euro (pentru a salva tarile europene care sunt in groapa) si astfel ar putea si BNR sa tipareasca RON pastrand cursul RON/EUN cat de cat constant. Doar asa cred eu ca ar putea fi multumiti toti, altfel e jale, ori pentru unii, ori pentru altii.

    Dumnezeu sa ne fereasca.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cunosc si eu crestini evlaviosi, care si-au cumparat si ei un apartament foarte mic, atat cat si-au permis, facand un credit pe care abia reusesc sa il plateasca. Daca cererile celor din strada vor fi rezolvate prin tiparirea de RON, cursul euro va sari peste posibilitatile lor de a-si mai plati creditul, si astfel isi vor pierde casa. Ca ei sunt sute de mii de alti romani.

    Sa ne rugam la Dumnezeu, ca solutii omenesti pentru situatia de fata nu cred ca exista. Rezolvarea doleantelor unora poate insemna nenorocirea altora... Doamne ajuta!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am citit mereu apelurile parintelui Justin si sustin ca ACESTE miscari nu sunt provocate de oculta, pentru ca Basescu este sluga lor totala si devotata, de o slugarnicie pe care ar invidia-o si George Bush jr sau Barack Obama... Sustin si am sustinut ca Base este cel mai mare tradator din istoria acestui popor, si el trebuie sa plece, (pentru ca daca mai sta pana in 2014 e vai si amar de noi!), cu manifestari non-violente, daca se poate... Chair asa, o shleahta de vanzatori si 8000 de jandarmi sunt mai puternici decat 18 milioane de romani?!?!? Cei care stati acasa, macar rugati-va, dar chiar rugati-va pentru noi si pentru acest neam disperat!!! Doamne, ajuta-ne!!! Daca aflu parintele Justin recomanda altceva, eu in secunda doi ma retrag din strada. Stefan a luptat si cu arma in mana!! Fratii Macabei au luptat!!! La manifestatiile anti-cip s-au fofilat lamentabil multi... Jos jidhovitul Basescu!!!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu zic sa-l dam jos pasnic, si data viitoare sa avem grija pe cine punem in loc.

    Cei din Bucuresti care ies in strada ar fi bine sa se delimiteze pe cat posibil de aia care arunca cu pietre in oameni si dau foc...

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    A inceput Marea Urecheala:
    http://camarasdelumini.wordpress.com/2012/01/16/marea-urecheala/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*