Parintele Justin si Manastirea Petru Voda nu sustin actuala guvernare

Multi frati si surori declara ca ar fi auzit la televiziunile basiste despre o sustinere pro Traian Basescu venita din partea Manastirii Petru Voda. Ca atare au cerut telefonic sau personal informatii la Manastire. Iata o dezmintire aparuta pe site-ul Atitudini, revista oficiala a Manastirii Petru Voda:

| ATITUDINI

20 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Clanul interlop al lui Traian Basescu , fiu al Satanei nu vrea sa auda de dictonul regalist: "NIHIL SINE DEO " . LA ACESTI NAZISTI CU CHIP UMAN DEVIZA ESTE "TOTUL FARA DE NICI UN DUMNEZEU".

  2. Iustina Bacosca

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oameni buni, mai lasati-l in pace pe parintele Iustin ca l-ati incoltit de tot...Ar fi bine sa nu-l mai tulburam atata. Cum apare ceva, hop in capul lui. Saracul de el ,e bun si primeste pe toti, dar si noi trebuie sa avem putina intelepciune si sa mai gandim si cu creierul nostru, ca altfel o sa ne smintim unii cu altii si-l smintim, Doamne, fereste, si pe bunul parinte. (iertati!)

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Iustina Bacosca
      Parintele Justin este "Pastorul cel bun" si se implica de cate ori oamenii sufera si asteapta un raspuns de la sfintia sa. Parintele a tinut ca manastirea sfintiei sale si persoana sa sa nu fie implicate in niciun joc politic si nici alaturi de sustinatorii actualului presedinte, precum este ziaristul Victor Roncea. Este alegerea acestui ziarist, dar atunci sa lase Manastirea Petru Voda in pace si imaginea Parintelui Justin sa nu apara printre articolele pro Basescu de pe blogul sau.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Justina: sunteti cumva cea care postati si pe site-ul lui Roncea?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Iustin Parvu e calculator sau de ce e semnat de tipar? Crestini marturisitori ai adevarului, nimeni nu a spus ca parintele Iustin sustine actuala conducere. Parintele Iustin nu vede cu ochi buni nici-o revolta, asa cum e revolta de acum. Asta reiese si din ultimul interviu, pe care, cu multa iscusinta, l-ati transat pentru a se intelege ca parintele sustine revolta. Mie imi raman in minte cuvintele parintelui Iustin de la minutul 15,20 ,,Dar daca s-ar ivi acum un om al Preasfintei noastre Biserici, apoi....ar linisti. In 24 de ore nu ar mai exista om pe strada"

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Niccolae
      Este alegerea Parintelui Justin de a semna doar asa. Parintele Justin nu sustine "razmerite, revolte". Vrea doar sa nu se mai continue in acest fel. Vrea oameni noi! Vrea un ales al lui Dumnezeu si asta prin implicarea Bisericii, alaturi de poporul aflat in suferinta.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Scurt si la obiect............foarte tare mesajul Manastirii Petru Voda si a Arhimandritului Iustin Parvu...nici o guvernare, nu e buna, daca nu slujeste, tara si credinta ortodoxa, cu adevarat!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Suturi in fund, celor care seamana, dezbinare, intre noi crestinii ortodocsi.........O GRAMADA DE TRADATORI PRINTRE ORTODOCSI, NESIMTITI, CARE RASTALMACESC CUVINTE,...UMBLA CU CIOARA VOPSITA, CA SA NE SMINTIM...SA NE URAM MAI MULT!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Nici o alta guvernare care nu slujeste neamului romanesc" in concluzie nici o guvernare existenta. Precum un om pacatos se leapada de omul vechi si se imbraca in Hristos, asa si noi sa ne lepadam de tot ce inseamna politicul actual si sa formam totul de la 0. Altfel nu cred ca se poate. Deci, protestele haotice ar trebuii sa inceteze si sa inceapa unele organizate, unele cu un nucleu fix (Care sa nu fie un alt partid politic. Dupa cum vedeti in urma acestor revolte haotice si dezorganizate in care nu se cere nimic concret, alte partide politice precum USL incearca sa ia puterea, ceea ce pentru mine inseamna "din lac in put" si e cam degeaba)...
    Trebuie infiintata o noua forma de conducere, una nationalist-ortodoxa! Altfel se pierde sange romanesc degeaba in lupte de strada.
    Si ca incheiere. Astazi m-am intalnit din mila lui DUmnezeu cu un calugar batran, care a fost in ascultare la Manastire la Cernica (pe unde trec adesea) si mi-a spus "Zilele astea, sa te rogi mai mult la Sfintii Mucenici, mai ales la cei ce au murit pentru neamu' roamnesc)
    Doamne ajuta.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Lumea il cauta pe Hristos si tare ma tem ca o sa dea de Antihrist ,Domnul nostru a venit a trait pe acest pamant si ne a lasat pacea Sa, ne a lasat Calea, Adevarul si Viata. E normal sa mergem la Parintele sa ne potolim setea de Adevar sa bem din apa ceea datatoare de viata.Dar nu e normal sa mergem la Parintele sa ne satisfacem poftele noastre personale ca nu o sa ne fie de nici un folos. Sa cautam asa dar DREPTATEA ADEVARUL SI VIATA pentru ca Imparatia Cerurilor in asta consta in a face voia Tatalui Ceresc. MULTA SANATATE PARINTELUI.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Toata admiratia si respectul pentru parintele Iustin ! Trebuie insa sa ne gandim si la viitor , caci , inevitabil , parintele va trece la Biserica triumfatoare ! Va trebui sa ne guvernam si dupa legi , iar noua ne lipsesc legi crestinesti ! Acum cred ca se da o importanta prea mare lui basescu si celor din gasca lui ! Noi ar trebui sa ne concentram spre rugaciune si post , caci asa il putem birui pe diavol ! Doamne ajuta !

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aţi văzut ce agitator are mitingul USL? JIGODIA DE CERNEA!!! Imediat apare si Moise.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @rufin liban Pai il baga cineva in seama ? Vorbeste si el ca Moise in desert! Asta e un golan care umbla hai-hui pe banii fraierilor !

  12. Iustina Bacosca

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @admin
    Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimante si mintile reduse ii discuta pe altii....
    Toti care au sufletul curat isi doresc un ales a Lui Dumnezeu. Eu cred ca este nevoie de multa rugaciune, ca sa primim acest DAR. Nimic nu se intampla fara voia Lui Dumnezeu.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Iustina
      Nu am ce-va face daca sunteti pro-roncea si pro-basescu. In cazul acesta nu se mai poate vorbi nici de minimul de minte, ci doar de manipulare. Nu va mai lasati manipulata. Mai ganditi si singura.

  13. Iustina Bacosca

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @admin
    Ori sunt pro-basescu sau pro-roncea, ori roncista sau basista. In nici un caz pro-roncosta si pro-basista.....ca nu prea e clar?!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Iustina Bacosca
      asa e.. in leg. cu gramatica aveti dreptate, dar cu a gandi singura cum e?

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fugiti de solutia Mugur Isarescu-guvernul de tennocrati condus direct de la Bruxelles
    Stiti ce sa intamplat in Grecia si italia?
    Oamenii au iesit in strada nemultumiti de guvern si prim ministru si au scandat caderea guvernului.
    Rezultat: UE a impus un tehnocrat, un robot al UE(neaparat membru al Bilderberg)care conduce respectiva tara ascultand in mod direct de Bruxelles. Cam asta ne paste si pe noi! Ghiciti cine este noul prim ministru: Mugur Isarescu Guvernatorul Bancii Nationale, Tehnocrat, membru in grupul Bilderberg, sau un alt tehnocrat. Ideea e ca vom pierde statul National definitiv si irevocabil. Nu acceptati aceasta solutia a UE!!!

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E clar ca Basescu e o scursura ce trebuie sa plece, dar atentie la cine vor sa puna in loc...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*