Solutia trebuie sa vina din partea Bisericii. Toata clasa politica actuala este compromisa! Toate partidele protesteaza pentru a ajunge la putere!

“Cu Harul lui Dumnezeu si cu vointa poporului
sa fie ales omul lui Dumnezeu”

Intreaga clasa politica actuala, care s-a perindat la putere in cei 22 de ani de la “revolutie”, este total COMPROMISA. Au picat toate examenele: de pricepere, de vointa, de onestitate, de verticalitate politica si mai ales de credinta. Oameni fara niciun Dumnezeu! Chiar daca ii vedem pe unii prin biserici, este numai pentru a culege capital electoral si de imagine, ca de altfel si acum cand se alatura protestatarilor de pe strazi. Toti incearca sa ne fure in continuare increderea si voturile, dar prin asta ne fura viitorul, ca sa induram alti 4 ani de minciuni si indiferenta.

Biserica Ortodoxa, mama neamului romanesc, trebuie sa intervina si sa fie alaturi de poporul binecredincios, aflat in pragul deznadejdii. Nu trebuie sa se ajunga intai la morti si drame omenesti ca sa fie nevoie de Biserica! ACUM, si fara nicio amanare, este nevoie sa fie auzit glasul Bisericii! Avem nevoie de Pastorul cel bun, care sa dea solutia dumnezeiasca pentru linistea si pacea tarii, si implicit a Bisericii!

Poporul nu mai poate fi lasat in mana politicienilor corupti, care vand tara si bogatiile ei, iar oamenii saracesc si sunt adusi in pragul disperarii. Este nevoie de rugaciunea Bisericii pentru tara, mai mult decat in mod obisnuit, ca sa nu lase Bunul Dumnezeu sa se infaptuiasaca planul ocultei in privinta Romaniei. Fiind o tara ortodoxa, deranjam pe mai marii intunecati ce conduc aceasta lume si pentru aceasta Romania este asaltata de masuri si obligatii antihristice, ce duc si la pierderea mantuirii.

Rugam pe Bunul Dumnezeu sa dea curaj si intelepciune pastorilor nostri, ca sa rupa tacerea si sa arate dragoste si compasiune fata de norodul aflat in suferinta! De la pastorii nostri asteptam mai mult decat de la actualul presedinte, care si el tace. Maica Domnului sa ne ocroteasca!

Rugaciunea pentru neam (Aiud 1941)

Doamne, ne rugam Tie pentru neamul nostru, pentru tara si poporul nostru
Doamne, pentru rugaciunile martirilor lui,
pentru luptele si suferintele purtate de el pentru Numele Tau
Nu-l lasa!
Milostiveste-te, ridica-l!
Si va sta iarasi cu vrednicie
Scut Crucii Tale!
Amin.

Vedeti si interviul cu Parintele Justin despre revoltele din tara din ianuarie 2012

22 Comments

 1. Subscriu la aceasta concluzie, solutia nu poate veni decit de la Dumnezeu si Biserica!
  Dar si aici sint iude si e mult putregai, insa daca noi meritam si DUMNEZEU vrea, atunci va aparea si acela sau aceia, care sa scoata tara din haos.

 2. SA NE RUGAM PENTRU EL SA-L RIDICE DUMNEZEU , fratilor poporul il pune in frunte stati linistiti ca nu se pune El noi poporul il punem in frunte cine sa nu-l acepte? sa spunem toti cate un nume si care nume iasa cel mai mult ala sa fie.

 3. Intrucat majoritatea absoluta a tarii este crestina , iar dintre acestia majoritatea este ortodoxa asa ar trebui sa fie ! Cine va pune in practica aceasta solutie ! Sinodul ? Oare cine e necompromis din Sinod ! Preotimea ? Au fost multi in Parlament si… Teologii ? Pai si Baconschi e teolog ! Si Lemeni e tot teolog ! Personal , cred ca e o utopie aceasta solutie ! Tot antihristii masoni vor veni ! Sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate …

 4. Trebuie sa ne castigam din nou demnitatea noastra de romani nu suntem sclavii nimanui, Romaniiii!!! Trezitiva, sa cautam Dreptatea jos coruptia!! Jos coruptii .

 5. Este nevoie de un intreg sistem social organizat crestineste. O singura persoana ar fi foarte probabil antihristul si negresit s-ar gasi cine sa-l promoveze (masoneria?), prin urmare nu trebuie sa cautam o persoana ci o oranduire sociala structurata in asa fel incat aberatiile de tip antihrist sa nu fie posibile, cel putin nu in mijlocul nostru, al romanilor. Trebuie sa ne organizam si sa ne “gestionam” valorile (in special valorile umane, duhovnicii adevarati, personalitatile cu dorinta sincera de a-si sluji tara si neamul, tehnocratii, inginerii… s.a.m.d.) in asa fel incat sa nu fie posibila o intorsatura negativa grava. Nu e usor si nici simplu dar e o tema de dezbatere de-acum deschisa. Eu propun Miscarea Legionara ca punct de plecare. Este o forma de organizare perfectibila cu un trecut puternic si rascolitor, deci, un bun punct de plecare.

 6. Ma tem ca Sinodul BOR, care este destul de controversat la ora actuala, in special datorita implicatiilor cu masoneria, sa nu scoata din “palarie” vre-un pui de antihrist si sa-l “incoroneze”.
  De asta ma tem. Altfel, e bine ca Biserica sa se implice activ in viata “cetatii” chiar si in probleme ce nu au un aspect strict religios.

 7. Si o intrebare care ar putea parea stupida insa ganditi-va ce impact ar avea:
  In anul de gratie 2012 dupa Hristos Biserica are un recensamant cu membrii ei cu date de contact si informatii despre profesie de pilda? Imaginati-va ce capacitate de intr-ajutorare s-ar pune in miscare pornind de la aceste informatii. Iata un alt punct de plecare.

 8. Romania are multi oameni cu darul deosebirii duhurilor ,asteptam cu umilinta propuneri de lideri din partea lor.Numai in acestia vom avea incredere!
  Pentru rugaciunile sfintilor inshisorilor,Doamne ajuta-ne! Faca-se Voia Ta!

 9. ma indoiesc ca biserica are putere de decizie rolul ei este sa intareasca rugaciunea la DUMNEZEU sa lumineze mintile celor care ne conduc si acelor care vor veni dupa ei ptr liniste si pace in tara

 10. Doamne ajuta.
  Vad prin comentarii despre ineficienta Bisericii… De fapt, ineficienta biserici. Serios? Biserica nu inseamna Patriarh si Ierarhi si cativa Popi.
  Biserica este formata din Drept-Credinciosii Crestini si cler! Si e construita pe temelia numita Iisus Hristos si zidita de Sfinti pe cei ce au calauzit poporul si s-au jertfit pentru aceasta. Aceasta-i Biserica care tre sa se implice, nu patriarhia (cum vad prin comentarii)
  Dumnezeu sa ne calauzeasca prin Sfintii sai.

 11. parintii si bunicii nostrii ne povestesc ca pe vremea monarhiei leul era cea mai puternica moneda acum a ajuns un pui de pisica si asta multumita imputitilor de comunisti de la dej ceausescu iliescu (nu mai scapam de pecinginea asta) si toti care mai sint ,si-au distrus tara .comunistii astia nu se gindesc de cat ce bir sa mai puna pe spinarea poporului , o sa ajungem sa platim taxa pe aerul care il respiram sau sa-l cumparam, iar ei sa suga ca niste capuse si ultima picatura de singe din poporul acesta oropsit ptr viata lor prospera

 12. Care monarhie, a Hohenzolernilor? Astia nu sint tot masoni, de ce ne amagim? Daca ar fi vorba de vechea orinduire romaneasca, cu domnitori ca, Neagoe Basarab, Mihai Viteazu, Stefan cel Mare, etc, as fi de acord, dar cu monarhia bagata pe git de masoneria mondiala, NU.
  Asa ni se serveste noua romanilor, de catre oculte, cite doua-trei “alternative”, ca sa nu se spuna ca nu am avut de ales, dar de fapt alegem aceeasi marie cu alta palarie. Nu sint de acord cu monarhia, cum nu sint de acord nici cu circarii astia, care de 22 de ani isi bat joc de noi. Solutia trebuie sa fie alta.

 13. @LgMihail,
  E drept, dar fara “stalpii ortodoxiei”, nu doar niste simpli “popi” cum spui tu (desi unii se reduc la atat), noi toti am fi doar ca o capita de paie fara nici un “miez”, in bataia vantului.

 14. Doamne miluieste,mantuieste si binecuvinteaza Tara Romaneasca si acest Neam minunat !Asa sa ne ajute Dumnezeu si Maicuta Dumnului nostru Iisus Hristos!

 15. Este greu de comentat asa repede despre un subiect atat de important .Este clar ca conducerea bisericii ortodoxe din Romania nu are tinuta verticala si nu se implica in dreptate decat prin rugaciuni la modul general…Din istoria noastra apropiata-din ultimii 100 de ani-miscarea legionara a avut alaturi o parte din biserica ,dar dreptatea era in totalitate de partea lor….Monarhia ? Pai ce-a facut Carol al II-lea si regele Mihai ?Semnatura ultimului a adus in tara comunismul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 Comments
scroll to top