Big Brother înaintează: Sistemul de amprentare digitală al somerilor se extinde şi în jud. Bistriţa Năsăud

Persoanele care intră în şomaj vor fi amprentate dacă doresc asta, în condiţiile în care la sediile AJOFM din ţară au fost amenajate spaţii în care cei care primesc şomaj să poată să îşi facă viza lunară fără să mai fie nevoiţi să treacă pe la ghişeele funcţionarilor.

Astăzi, directorul AJOFM BN, Alexandru Manea, a prezentat presei  infochioşcul amplasat în sediul instituţiei pe care o conduce. 

Şomerii pot afla prin utilizarea echipamentului care sunt locurile de muncă vacante, iar agenţii economici pot opera fără a mai fi necesar ajutorul personalului agenţiei.

Deocamdată sistemul de vizare prin amprentă digitală nu este funcţional, însă urmează să fie în perioada viitoare.

de Iulia Bartha | bistrita24.ro

Aceasta campanie a inceput anul trecut

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Deva este singura din judeţ care beneficiază de un Infochişc de la care şomerul poate obţine viza lunară electronică, prin utilizarea amprentei digitale.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara beneficiază, începând de ieri, de un nou sistem de furnizare a serviciilor publice de ocupare. Este vorba despre un Infochioşc PROSELF (Promovarea Serviciilor de tip Self Service) care facilitează accesul şomerilor şi al agenţilor economici la serviciile oferite de instituţie.

Sistem modern
Implementat prin fonduri europene, proiectul are rolul de a contribui la transformarea Serviciilor Publice de Ocupare într-o structură orientată cât mai eficient către nevoile clienţilor AJOFM. Infochioşcul se adresează atât şomerilor, cât şi agenţilor economici. Aceştia, în baza unui cont creat în acest Infochioşc, vor putea găsi toate informaţiile dorite fără a mai fi nevoiţi să apeleze la personalul Agenţiei. „Modernizarea a fost posibilă ca urmare a implementării proiectului PROSELF, care este în desfăşurare şi care este implementat la nivel naţional de către Agenţia Naţionala de Ocupare a Forţei de Muncă, urmând ca aceste servicii să fie implementate şi în celelalte locaţii ale AJOFM Hunedoara. Este o soluţie la nivel european, des utilizată de serviciile SPO europene şi care şi-a dovedit eficienţa în ocupare. Fondurile europene oferă posibilitatea finanţării acestor proiecte şi AJOFM nu va întârzia în a folosi aceste oportunităţi pentru modernizarea propriei activităţi”, a declarat directorul executiv al AJOFM Hunedoara, Vasile Iorgovan Velichi.

Fără cozi pentru viza lunară

Prin acest sistem, şomerul are posibilitatea de a se informa singur despre locurile de muncă existente pe piaţa muncii hunedorene, precum şi la utilizarea serviciului de viză lunară electronică, prin utilizarea amprentei digitale. „Se substituie astfel o bună parte din activitatea de informare şi consiliere a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât şi activităţile de mediere în vederea ocupării persoanei respective şi evidenţa prezenţei acesteia la viza lunară”, a mai adăugat şeful AJOFM Hunedoara.

14 Comments

 1. ASA lucreaza DIAVOLUL ,prin metoda si motivul sa nu stai la coada ,sa intrii in fata si sa-ti faci treaba rapid ca ,de , omul se mai grabeste ,alearga dupa fluturi s-au cai verzi pe pereti .Si uneltele lui SATANA ,insamanteaza in popor ,viitorul tragic incepand ,lent si dulce…. fara topr in stil comunist ci , cu giletee-senzor finut…..?. Au ce/l mai bun si prielnic moment ,exact ca , capitanul uni ”VAPOR ”,are vant prielnic……!?. DACA accepta tineretul este o mare ,mare gresala ,DAr multi nu cunosc ,nu cunm/va pastorii lui HRISTOS ,trebuie sa faca APEL ……..SI UNIREA PT. A NU ACCEPTA …?.

 2. AM STAT ZECE ANII IN SPANIA DAR DACA NU TE PREZINTI PERSONAL SA-TI VIZEZI ACTUL DE SOMAJ AUTOMAT RAMII FARA SOMAJ,ROMANII CARE ERAU IN SOMAJ SI VEANEAU ACASA CIND TREBUIAU SA -SI TRECA PE LA VIZA BATEAU 3500 DE KM SI CHELTUIAU NISTE BANII,CIT DESPRE CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA PO-TI VIZITA SITEUL I.N.A E.M, SI FARA SA FII AMPRENTAT

 3. In curand cenzureaza si siturile de discutii…………nu o sa mai fie libera exprimare……..o sa fim doar cu Dumnezeu si cu a noastra constiinta!

 4. cum scrie la Biblie o sa se roage omul :
  Ioan (4:23,24) Dar vine ceasul şi acum este, când adevăraţii închinători se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr, că şi Tatăl astfel de închinători îşi doreşte.
  Duh este Dumnezeu şi cei ce I se închină trebuie să i se închine în duh şi în adevăr.
  Exact cu a zis Parintele Adrian Fageteanu ca o sa fie vremea cand o sa se roage crestinii cei adevarati in duh si adevar si mai zicea ca si cruce in ascuns o sa isi faca si la gat nu o sa mai poarte si altii au zis o sa fie biserici dar acolo nu o sa fie Duhul Sfant din cauza ca o sa se roage cu ereticii….satana vine…. putem doar sa-l incetinim numai oprindune de le pacate Doamne IISuse CHriStoase pomeneste-ne si pe noi in Imparatia TA cand vei veni sa judeci lumea

 5. Mai fratilor,uitati cine e acest domn prim ministru nou,e un sionist:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NXpqBwNaavs#t=26m40s
  Pai nu e cazul sa iesim sa protestam fata de numirea acestui domn ca prim-ministru al Romaniei?
  Se rasuceste Corneliu Zelea Codreanu in mormant,cum se poate asa ceva,el (Zelea Codreanu) si-a dat viata pentru propasirea spirituala si materiala a neamului romanesc si acest domn,isi bate joc si spiritual si material de neamul romanesc si nimeni nu zice nimic?
  Si vedeti ce zice un sionist fanatic acolo,ca in Romania in WW2 au fost omoratzi intre 280.000 si 380.000 de evrei:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NXpqBwNaavs#t=12m40s
  Nu e nimeni avocat sa il dea in judecata pe acel domn sionist pentru acele afirmatii?
  Sa le sustina cu probe daca are,ca normal nu are.

 6. Sant in SWEDIA cu familia ,sant in somaj ,a doua iarna ,nu exista ASA CEVA in sistemul lor .Asa cum spunea baiatul din SPANIA ,ca trebuie tu personal sa te prezinti ,exact asa si aici ,o data la 4-5 saptamani ,te prezinti si discuti cum esti ,ai gasit ceva ,s-au nu…..INCA ceva ,am cerut translator ,de fiecare data ,ca nu stiu prea bine limba lor . dar vroiam sa castige un banut ,o patrioata de-a noastra ,ca observa numai genul feminin ,mi-au adus….. .ESTE F. CLAR OAMENI BUNI , asa cum scrie in cartea ”ECUMENISMUL FARA MASCA” ,scrisa de un grec ,mare patriot si luptator pt. DREAPTA CREDINTA ,etc…..A scris ca ,GUVERNUL MONDIAL sa se instaleze ,trebuie distrusa biserica ortodocsiei…… ,ultimul ”ZID”,care le sta in cale…..!? . Ne vor intr/o oala de ghiveci.!!!…..,cu alte religii . Va rog sa o cautati si sa o cititi ,daca iubiti tara si DREAPTA CREDINTA.Catolici sant aranjati de mult ,/PAPA se considera DUMNEZEU ,asa l/au ridicat ,tot SIONISMUL SI MASONERIA ,sa se simta tare ,peste toata lumea etc…..?.Alergati oameni buni si ajutatii si pe altii ,sa se marturiseasca ,cat mai repede ,orice zi pierduta ,conteaza enorm……? ,sa gaseasca /gasiti , duhovnic ,cat mai sant printre noi , CEI / DREPTI ??? / . Numai atunci vom creea cu ajutorul lui DUMNEZEU ,o armata ADEVARATA ,si vom gandii ,cati mai multi ,intr/un HRISTOS ,biruind dusmanii tarii ,vazuti si nevazuti . SPUNEA arhimandritul grec ca ,va fi marele razboi SFANT ,si toti crestinii de pretutindeni ,trebuie sa fim UNITI ,marturisind ADEVARUL . La noi dupa mintea mea ,ne vom intoarce inapoi ca ,in anii cand au veni bolsevicii cu evroiii ,ne vom omora intre noi ,si multi vor infunda ,inchisorile ….Diavolul ne prosteste toata viata ,cine se trezeste ,cat mai repede ,poate trezii ,fratii /surorile lui . SA nu uitam ca UNDE doi se cearta si se bat ,al treile castiga ,intotdea/una / DIAVOLUL ! /.

 7. nimeni nu stie cand vine” ceasul “,nici Fiul omului dar “fiti pregati” “privegheati si va rugati sa nu cadeti in ispita” spune insasi Domnul IIsus Hristos prin cuvantul apostolului “lucrati cat este ziua caci vine intunericul si nimeni nu o sa mai poata lucra nimic” si exemple sunt pentru acest “ceas ” dar cine are harul Duhului Sfant peste el va avea putere sa distinga ce este spurcaciune sau ce nu este ,ce este al lui Dumnezeu sau ce este de la cel rau ; sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne intareasca in harul sau cel Sfant ,sa ne ocroteasca cum isi ocroteste pastorul Hristos oitele sale-crestinii adevarati si le fereste de fiara cea rea de a intra in turma si a o risipi -uitati-va in jurul nostru se implinesc profetiile parintelui Arsenie Boca :”spurcaciune va fi peste tot in jurul vostru ,in institutii,in scoli,in magazine… imi este mila de voi caci veti fi cei din urma ,va vor pune taxe ,vor pune impozite.. va vor lua totul “vezi parinte Arsenie Boca -Profetii despre Romania ;tot ce e posibil pentru aceste carduri de plastic privitoare la identitatea noastra sa fi semnat pentru a le primi am fost de acord in schimbul primirii lor pe o hartie ,dar in mod nevoit,obligat de constiinta de a fi cetatean de rand – pentru ca daca acele plasticarii daca sunt codate in sistemul fiarei ,am fost manipulati ca niste oi fara sa constientizam ce semnam,dar nu este tarziu sa ne trezim in al 11 si 45 le ceas si sa lepadam tot ce este spurcaciune sa avem putere de a nu mai accepta spurcaciune si in noi (adica cipurile -scanare cu laser pe retina cu numarul fiarei,scanare pe mana sau scanare pe frunte deci si printr-o simpla poza ,retina fiecaruia poate fi scanata si cu laser pate fi pus numarul fiarei si noi habar sa nu avem ca noi de fapt deja suntem cipuiti , sa avem credinta adevarata nu superficiala,sa ne rugam la domnul Iisus Hristos, Maicuta sa cea Sfanta care se roaga , Sfintii ocrotitori care vegheaza asupra tarii noastre numita de Eminescu “Dulce Romanie” sa ne ocroteasca si sa ne izbaveasca de tot ce este spurcaciune si HARUL SFANT SA FIE cu noi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 Comments