Mesajul Parintelui Justin pentru conferinta de la Iasi din 19 martie 2012, unde sfintele moaste de la Aiud au izvorat mir

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=V0nr2mZcDGI]

Pentru fotografii cu sfintele moaste izvorand mir, va rugam sa vizitati: Blogul de Dogmatica Empirica.

4 Comments

 1. http://www.mitropolia.md/main/show_article/7662

  Cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, miercuri, 4 aprilie, ora 17.00

  în incinta Casei de cultură a USM (str. Tighina, 2), vă invităm la conferința cu tema:

  ”Secularizarea Europeană și rezistența ortodoxă”.

  Invitaţi: Părintele Profesor Emerit Gheorghe Metallinos, prof. de Liturgică a Universității Teologice din Atena, dl Dimitrios Țelenghidis, prof. de dogmatică ortodoxă a Universității Aristotelice din Tesalonic, ucenicul Cuv. Paisie Aghioritul şi traducătorul Ioan Croitorul, profesor al Facultăţii de Teologie din Târgovişte (România).

  Aceeași conferință va avea loc și la Bălți în data de 3 aprilie, ora 10.30, în incinta Palatului Culturii din Piața Independenței și în raionul Drochia, tot pe 3 aprilie, ora 16.00 în incinta Catedralei ”Adormirea Maicii Domnului”

 2. trebuie sa marturisesc minunea care mi s-a intamplat ieri!
  vreme de multe luni simteam o usoara durere in dreptul inimii, aproape constanta. de multe ori se agrava starea, mi se facea rau, simteam ca ma sufoc, ca inima nu functioneaza cum trebuie. si durerea aceea era permanenta. nu am fost la doctor, nu stiu exact ce aveam. ieri, la fel. imi aduc aminte ca am mir de la manastirea Petru Voda, pe care mi l-a dat un frate din manastire( Dumnezeu sa-l binecuvanteze!) si imi fac o cruce pe piept, in dreptul inimii, apoi ma dau si cu ulei din candela Maicii Domnului de la manastirea Rapa Robilor, de la Aiud, pe care mi l-a daruit o prietena de curand(Dumnezeu sa o ajute pentru tot binele pe care mi l-a facut!). m-am dat cu mir si am inceput sa ma rog. imediat am simtit ca o arsura in piept. am continuat sa ma rog Maicii Domnului si Sfintilor Inchisorilor, ca acestia sa se roage pentru mine Bunului Dumnezeu si sa ma vindec. chiar dinainte sa termin rugaciunea, durerea s-a vindecat. acum apas acel loc- nu ma mai doare. am facut treaba, am dormit pe partea stanga..si nimic. s-a vindecat!
  mare este puterea voastra, Sfintilor! binecuvantat este Dumnezeu intru Sfintii Sai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
scroll to top