Părintele Justin Pârvu – Canonul Sf. Andrei Criteanul

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=hpasJYXKlig]

 

7 Comments

  1. Multa bucurie duhovniceasca, sa aiba de la Dumnezeu, cel care filmeaza, cat si cel care ne pune, aceste video-uri pe internet, unde putem vedea o slujba, de la o Manastire Mare. Suntem bucurosi, sa vedem diferite filmari, de la diferite manastiri marturisitoare si statornice, intru Duhul Adevarat, al Lui Hristos!

  2. admin,
    Dar ce se intampla cu filmele care spuneai ca exista despre moastele de la conferinta de la Iasi, din 19 martie. Vad ca nu a aparut nimic clar. Ce dureaza atat?

  3. Clubul Real Madrid renunţă la crucea de pe stemă pentru 1 miliard de euro!

    Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, in semn de recunoştinţă faţă de proiectul “Real Madrid Resort Island”, un complex sportiv-turistic ce va fi inaugurat în 2015 pe insula Ras Al Khaimah, a făcut un gest fără precedent: a promis că va scoate de pe sigla clubului crucea care ornează coroana regală.

    http://mihailandrei.wordpress.com/2012/03/30/real-madrid-renunta-la-crucea-de-pe-stema-pentru-1-miliard-de-euro/

  4. Parinte Justin Pirvu, sinteti cea mai importanta peronalitate in plan spiritual , nu stiu mult despre teologie, dogme, canoane bisericesti, nu ma preocupa sa stiu adancul etosului teologic. Considerand ca fiecare are propria cale in drumul catre mantuire, care i se va arata la un moment dat prin mila lui Dumnezeu. Astfel ca cel care e pacatos si recunoaste asta, se va intoarce de la pacat, devenind mai smerit in a fi , atat teologic cat si faptic, in viata laica normala. Privind la chipul sfintiei voastre ca de patriarh al neamului romanesc , simt ca viata are un scop, si ca individ, care am trait in pacate, fara ca sa constientizez acest lucru, viata imi e plina de amaraciunea pacatelor fara stiinta facute. Dumnezeu sa va dea putere ca sa mai aduceti pe multi pacatosi, prin harul sfintiei voastre, catre mantuire, prin Biserica noastra sfanta ortodoxa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 Comments
scroll to top