Solutii practice de refuz a cardurilor bancare

I . PERSOANELE DIN SISTEMUL BUGETAR:

În temeiul excepţiei de neconstituţionalitate pronunţată de Curtea Constituţională prin Decizia nr. 859/16.06.2009, instituţiile bugetare au obligaţia să ne plătească salariile în numerar, la casieria unităţii, aşa cum se proceda anterior intrării în vigoare a OUG nr.149/2007 modificată (ale cărei articole: 5-8) au fost declarate neconstituţionale.

CE FACEM:

1)     Cerere scrisă ( SOMAŢIE ) către unitate prin care se cere achitarea salariului începând cu luna … în numerar, aşa cum obligă  Dec.nr. 859/16.06.2009 a Curţii Constituţionale. În somaţie se va menţiona expres  că, în caz de refuz, se va proceda la acţiune în instanţa specializată de litigii de muncă  iar unitatea va fi obligată să achite daune în plus faţă de salariu,  de 1000 lei /zi întârziere.

În timp de 5 zile de la primirea somaţiei se va menţiona a se răspunde în scris.

2)     În caz de refuz, se face cerere la instanţa de litigii de muncă (Tribunalul judeţean din localitatea reşedinţă de judeţ, conform unui formular care va fi transmis de avocaţi pe internet).

II .PERSOANELE  ANGAJATE ÎN SISTEMUL PRIVAT

1)    Cerere scrisă (SOMAŢIE) către unitate prin care se cere ca plata salariului începând cu luna ——– să se facă în numerar la casieria unităţii având în vedere lipsa unui act normativ care să oblige unitatea la plata pe card precum şi declararea neconstituţionalităţii (Decizia nr. 859/16.06.2009)  Curţii Constituţionale achitării pe card, în instituţiile bugetare, a drepturilor salariale.

Se va invoca faptul că se creează o discriminare care încalcă  Legea  nr. 48 din 16 ianuarie 2002, modificată, Constituţia României şi CEDO.

În somaţie se va menţiona expres  că în caz de refuz, se va proceda la acţiune în instanţa specializată de litigii de muncă  iar unitatea va fi obligată să achite daune în plus faţă de salariu de 1000 lei /zi întârziere.

În timp de 5 zile de la primirea somaţiei se va atrage atenţia a se răspunde în scris.

3)      În caz de refuz, se face cerere la instanţa de litigii de muncă (Tribunalul judeţean din localitatea reşedinţă de judeţ, conform unui formular care va fi transmis de avocaţi pe internet).

Doamne miluieşte-ne pe noi păcătoşii!

Pentru ANGAJAŢII ÎN SISTEMUL PRIVAT

Nume si prenume:………………………………

……………………………………………………………………

Adresa:………………………………………….

…………………………………………………………………..

Angajat la:………………………………………

CĂTRE

…………………………………………………….

…………………………………………………….

SOMAŢIE DE PLATĂ A DREPTURILOR SALARIALE  ÎN NUMERAR

                  În temeiul excepţiei de neconstituţionalitate pronunţată de Curtea Constituţională prin Decizia nr. 859/16.06.2009, instituţiile bugetare au obligaţia să ne plătească salariile în numerar, aşa cum se proceda anterior intrării în vigoare a OUG nr.149/2007 modificată, ale cărei articole 5-8 au fost declarate neconstituţionale.

Faţă de angajaţii din sistemul bugetar, mă simt în mod vădit discriminat, ceea ce mă obligă să solicit înlăturarea acestei inechităţi, în sensul ca şi dv. ca angajator din sectorul privat să vă conformaţi Deciziei de neconstituţionalitate nr. 859/2009.

În acest sens invoc prevederile Legii  nr. 48 din 16 ianuarie 2002, modificată, dispoziţiile  Legii fundamentale, precum şi Carta europeană a drepturilor cetăţeneşti, care interzic orice forme de discriminare.

Dispoziţiile art. 6 din Codul muncii, de asemenea, garantează oricărui salariat condiţii de muncă adecvate activităţii desfăşurate, de protecţie socială, de securitate şi sănătate în muncă, precum şi de respectarea demnităţii  şi a conştiinţei sale, fără nici o discriminare.

Pentru respectarea acestor drepturi vă rugăm să procedaţi, începând din luna ………….. la plata în numerar a drepturilor mele salariale, întrucât am renunţat la cardul bancar pe care îl deţineam în acest scop.

Vă rog să îmi răspundeţi în termen de 5 zile de la primirea prezentei SOMAŢII.

În caz de refuz vă atenţionez că voi acţiona în judecată la instanţa specializată societatea şi voi solicita a vă conforma deciziei Curţii Constituţionale, precum şi plata unor despăgubiri în sumă de 1000 de lei/ fiecare zi de întârziere până vă veţi îndeplini obligaţia de achitare a salariului în numerar şi nu pe card.

Data…………….                                                 Semnătura……..

Domnului preşedinte/director/…………………………

Pentru INSTITUŢII BUGETARE

Nume si prenume:………………………………

……………………………………………………………………

Adresa:………………………………………….

…………………………………………………………………..

Angajat la:………………………………………

CĂTRE

…………………………………………………….

…………………………………………………….

SOMAŢIE DE PLATĂ A DREPTURILOR SALARIALE  ÎN NUMERAR

                   În temeiul excepţiei de neconstituţionalitate pronunţată de Curtea Constituţională prin Decizia nr. 859/16.06.2009, instituţiile bugetare au obligaţia să plătească salariile în numerar, aşa cum se proceda anterior intrării în vigoare a OUG nr.149/2007 modificată, ale cărei articole 5-8 au fost declarate neconstituţionale.

Relaţiile de muncă se bazează pe principiul consensualităţii şi al bunei credinţe, iar „pentru buna desfăşurare a relaţiilor de muncă, participanţii la raporturile de muncă se vor informa şi se vor consulta reciproc, în condiţiile legii şi ale contractelor colective de muncă.” ( art.8 Codul muncii).

Dispoziţiile art. 6 din Codul muncii, de asemenea garantează oricărui salariat, condiţii de muncă adecvate activităţii desfăşurate, de protecţie socială, de securitate şi sănătate în muncă, precum şi de respectarea demnităţii  şi a conştiinţei sale, fără nici o discriminare.

Pentru respectarea acestor drepturi vă rugăm să procedaţi, începând din luna ………….. la plata în numerar a drepturilor mele salariale, întrucât am renunţat la cardul bancar pe care îl deţineam în acest scop.

Vă rog să îmi răspundeţi în termen de 5 zile de la primirea prezentei SOMAŢII.

În caz de refuz vă atenţionez că voi acţiona în judecată la instanţa specializată societatea comercială şi voi solicita a vă conforma deciziei Curţii Constituţionale, precum şi plata unor despăgubiri în sumă de 1000 de lei/ fiecare zi de întârziere, până vă veţi îndeplini obligaţia de achitare a  salariului în numerar şi nu pe card.

Data…………….                                                 Semnătura……..

Domnului director…………………………

14 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oare se RESPECTĂ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?Că este cam nesimțire să muncești și să tot îți ia din salariu la fiecare INTEROGARE SOLD.RETRAGERE NUMERAR

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    la privat e cam periculos ca risti sa te dea afara

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    SA FUGIM CAT MAI DEPARTE DE CARDURI ,CU AJUTORUL LUI DUMNEZE !!! . EUROPA CU LEGILE LOR ANTICRESTINE ,IN SPECIAL ORTODOXE , SUB COMANDA SIONISTILOR-MASONILOR SI A INTARII CAT MAI BINE SI REPEDE ,GUVERNUL MONDIAL . Ei ALOCA GRATISSS ,ACEST SISTEM DIABOLIC ,IAR FRAIERII DE POLITICIENI - ROMANI - ,IN SPECIAL ,''ATEI SI DUSMANII LUI HRISTOS'' , HABAR NU AU UNDE SE INDREAPTA POPORUL NOSTRU SI DORM LINISTITI . Ei FIIND AMAGITI IN STIL DIAVOLESC ,DE CEI DIN AFARA TARII ./UMBRA /. OMUL FARA DUMNEZEU ,SE BUCURA DE ORICE CASTIG ; SCAUNUL LUI , POZITIA LUI MANDRA , RELATIILE LUI ,LUMEA LUI DE REALITATE ,DE FIECARE ZI , LAUDA ,ETC. ,AVAND SARMANUL MINTEA INTUNECATA SI MANDRIA LUI LUCIFER ,F. SUS ,PLUS EGOISMUL , MINTEA LUI INTUNECATA SI SUFLETUL BOLNAV , ,NICIDECUM ADEVARUL LUI DUMNEZEU

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    CE USOR DE SCRIS SI DE DAT SFATURI..DAR A APLICA LEGEA CONTRA SEFILOR TAI INSEAMNA A ITI TAIA CRACA SINGUR DE SUB PICIOARE(ADICA PA VIITOR SI MUNCA)CU ASTA NU SE PREA REZOLVA MAI NIMIC..CA TOT SISTEMUL VA CASTIGA SI NU NOI CEI MICI SI VANATI DE TEHNOLOGIE..

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Se mai poate cere transferarea banilor intr-un cont bancar, urmand ca, lunar, persoana salalriata sa si-i ridice de la ghiseul bancii, deci fara card.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Din acest articol reiese, pe langa altele, cum se poate lupta importiva unui popor si mai ales impotriva incomozilor din acel popor:

    Cine este agentul CIA care lucrează pentru Băsescu?
    www.cotidianul.ro/cine-este-agentul-cia-care-lucreaza-pentru-basescu
    Citez:
    "Maşinăria PDL de fraudare a alegerilor a folosit toate mecanismele posibile: Poliţie, Jandarmerie, SRI, SIE, Prefecturi, servicii deconcentrate şi agenţi economici de stat. Şi, nu în ultimul rînd, ambasade străine. În campania prezidenţială, Traian Băsescu a folosit Centrul SECI şi proiectul militar MONSAT pentru a-şi vedea visul cu ochii.
    Achiziţionarea şi instalarea echipamentelor speciale pentru reţeaua MONSAT s-au făcut şi cu sprijinul National Security Agency (NSA). Actul de naştere a sistemului MONSAT este Hotărîrea 045/2005 a CSAT. Reţeaua de sateliţi MONSAT de joasă altitudine, la care SRI şi SIE au acces, nu e lansată de Statul Român, ci de SUA, în colaborare cu o serie de ţări europene. România „închiriază" accesul la aceşti sateliţi, pe baza unor înţelegeri între Serviciile Secrete ale ţărilor NATO. Ei sînt folosiţi pentru pedepsirea dizidenţilor, în mod ilegal, prin urmărirea, monitorizarea şi hărţuirea sau tortura aplicată persoanei vizate.

    Reţeaua de sute de sateliţi care acoperă Europa nu numai că receptează, dar e capabilă să şi transmită, în mod egal. Dispozitive radar, bazate pe unde milimetrice, au posibilitatea de a urmări o persoană, după caracteristicile biometrice, oriunde pe pămînt şi, mai mult de atît, de a vedea omul prin acoperişurile clădirilor în care se află acesta. Cu ajutorul agentului special secret al DEA, din zona Balcani (Drug Enforcement Administration), Harry Giknavorian, Traian Băsescu are acces direct la Centrul SECI."

    Nu e de gluma. S-au creat ,,conditii'' pentru o mucenicie discreta. Taina faradellegii oricat de ascuns se lucreaza, tot iese la iveala. S-a gasit aici tara fara stapan unde necuratul isi face de cap. Daca s-a ajuns pana aici, apoi nu e de mirare de ce se grabesc sa ne cipuiasca. Doamne, miluieste-ne!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E un crc vicios, unitatile private SRL-urile daca au credite sunt CONSTRANSE mai pe fata mai cu subantelesuri sa dea salariile pe cartela. Vorbest in calitate de fost patron. Astia la banci salivau cand era vorba de cartele pentru angajati, iti promiteau orice numa sa dai salariul pe cartela. La luarea unui credit am fost conditionat de plata salariilor pe cartela. E un mecanism bine pus la punct astfel ca banii sa devina electronici si din nefericire societatea e sub hipnoza.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DESTEAPTA-TE ROMANIA ,DESTEAPTA- TE ROMANE !!!??? INCOTRO NE INDREPTAM SPRE DICTATURA ACTELOR BIOMETRICE ,SUNTEM CUMVA ROBOTI ? NE-AM TRANSFORMAT CUMVA IN ROBOTI ,NU MAI SUNTEM OAMENI ,CUM POT PARINTII SA ACCEPTE ASA CEVA CA , COPII LOR SA FIE NUMEROTATI CA IN LAGARE SAU DE CE ATATA TACERE SI ACCEPTAM SA FACA TOT CE VOR ACESTI INDIVIZI CE REPREZINTA EDUCATIA ,MINISTERUL EDUCATIEI,SCOALA OARE NU ESTE TIMPUL SA NE TREZIM? OARE NOI PARINTII SUNTEM ATAT DE DEPASITI DE PROBLEMELE DIFICILE SI COMLICATE ALE VIETII DE ZI CU ZI INCAT NU MAI BAGAM DE SEAMA CE VOR SA FACA CEI CARE DUPA CUM SE SPUNE IN GRIJA LOR INCREDINTAM EDUCATIA COPIILOR NOSTRI ,SA LUAM ATITUDINE FRATILOR ,SA FIM UNITI CUM SUNT GRECII SA SPUNEM NU ACESTOR MANEVRE DE SUBJUGARE A TINERILOR SI COPIILOR NOSTRI PE MOTIVUL FALS AL PROTEJARII ACESTORA ,MAI MARII BISERICII TAC PENTRU CA NU NE REPREZINTA ,PREOTII DIN BISERICI TAC PENTRU CA LE ESTE TEAMA SA NU FIE CATERISITI SI EXCLUSI DIN PREOTIE,DAR NOI OAMENII DE RAND POPORUL ACESTEI TARI DE CE OARE TACEM ,SAU DORMIM IN SOMNUL INDIFERENTEI SI AL NEPASARII,AL GRIJII DOAR DE CE VOM MANCA SI CE VOM BEA ?PINA CAND IN TIMP CE ‘ASTIA ‘ LUCREAZA LA FOC CONTINUU PENTRU SUBJUGAREA ACESTEI NATII LA DICTATURA MONDIALA A LUI ANTIHRIST ADUCETI-VA AMINTE CE A SPUS PARINTELE IUSTIN PARVU “A ACCEPTA ACTELE ELECTRONICE ,BIOMETRICE ,CARD SANATATE ELECTRONIC,BULETIN ELECTRONIC,PERMIS ELECTRONIC,CARTELE DE INTRARE IN SCOALA ELECTRONICA ‘ INSEAMNA A TE INCHINA FIAREI SI ATUNCI ODATA CE TE-AI INCHINAT AI SA ACCEPTI SI CIPUIREA PE FRUNTE SAU MANA ADICA PECETEA ;
    AU INCEPUT CU CODUL DE BARE ,AU URMAT CARDURILE DE SALARII , SA-TI IEI LEAFA FARA CARD NU MAI ESTE LA MODA ,NE-AU TOT PROSTIT PANA ACUM VEDETI CUM SE LUCREAZA PUTIN CATE PUTIN SI A VENIT CRIZA CEA MARE ,ACUM TOT E CRIZA PENTRU CA ASA SE VREA SI INTR-UN FINAL OMUL CEL INDEPENDENT CARUIA DUMNEZEU I-A LASAT LIBERUL ARBITRU DE A ALEGE BINELE SAU RAUL, MANTUIREA SAU PIERZANIA ACUM ESTE PUS IN FATA UNEI SITUATII CUM CA PARADOXAL PRIN VOIA LUI SI CU MANA LUI ACCEPTA INCHINAREA LA ACEST SISTEM DIABOLIC DE A NU MAI FI FIINTA INDEPENDENTA CU LIBERUL ARBITRU DE A ALEGE ,DISCERNE CI DE A FI CONTROLAT ,URMARIT,SUBJUGAT CA INTR-UN FINAL MIZA SA FIE INTREAGA FIINTA ALCATUITA DIN TRUP SI SUFLET SA FIE PIERDUTA PE VECIE IN FOCUL VESNIC PRIN ACCEPTARE PECETII ANTIHRISTULUI
    ESTE O GREASEALA VEHICULATA PREZENT CHIAR SI IN BISERICA SE SPUNE CA ” DACA MA INTREABA DACA MA LEPAD DE HRISTOS EU NU VOI ACCEPTA” NU STAU ASA LUCRURILE ADICA DACA AR STA ASA AR FI SIMPLU TOTI LA UNISOL VOM SPUNE NU SI DUMNEZEU CU MILA ,DAR ESTE O MARE VICLENIE AICI NIMENI NU O SA NE INTREBE CONCRET DE LEPADARE VOR FI ACESTE METODE DE CONSTRANGERE DE A ACCEPTA DE BUNA VOIE CARD DE SANATATE CU CIP ,CARTELE DE MERS LA SCOALA TOT CU CIP(PENTRU CA TEHNIC FUNCTIONEAZA PE BAZA DE CIP) ,BULETIN CU CIP,PERMIS CU CIP SI ULTERIOR VOR SPUNE “ACESTE ACTE SE POT PIERDE SE POT FALSIFICA ,MAI BINE ESTE SA IMPLANTAM UN CIP CU TOATE INFORMATIILE ” SI ASTFEL CEI CE AU ACCEPTAT ACESTE ACTE CU CIP DIN PACATE NU VOR MAI AVEA CALE DE INTOARCERE SAU PUTERE DE A LUPTA INTRUCAT SUNT SI VOR FI CONTROLATI IN ORICE MOMENT SI IN ORICE LOC AL VIETII LOR ;SI APROPO DE PARINTELE ARSENIE BOCA OARE NU SE ADEVERESC SI NU TRAIM PROFETIILE ACESTUI SFANT AL ROMANILOR “SPURCACIUNE VETI VEDEA PESTE TOT,IN SCOLI,IN SPITALE,IN INSTITUTII, DAR SA NU VA FIE FRICA STATI DREPTI SI SA NU CADETI DIN CREDINTA DREAPTA ‘
    DOMNUL SA NE INTAREASCA IN CREDINTA DREAPTA SI SFANTA!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce nu spuneti tot adevarul, si anume ca firmele si statul platesc salariile intr-un cont, si nu pe un card, si e doar optiunea salariatului daca isi face si un card pentru contul ala?

    Si eu primesc salarul intr-un cont din banca, dar de vreo 2 ani si ceva nu mai am card pentru acel cont, si ma duc si ridic banii de la ghiseul bancii. Din punct de vedere al firmei, nu e nici o schimbare, ei varsa salarul in acelasi fel in contul bancar de vreo 4 ani de cand sunt angajat la ei, fara sa ii afecteze sau sa ii intereseze daca eu am sau nu am card.

    Ioan.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Ciprian:
    Sunt curios de ce spui ca trebuia sa le platesti angajatilor salarul "pe cartela", cand de fapt il plateai intr-un cont bancar care poate foarte bine functiona si fara "cartela". Si eu primesc salarul direct in cont, dar nu am nici un card, am duc la banca si ii ridic cu buletinul/pasaportul.

    Ioan.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce spui tu ai dreptate, pe atunci nu eram „trezit”, dar, oricum modul cum a fost pusa problema, facea sa nu poti deschide cont fara cartela, cel putin la banca despre care vorbesc, accentul se punea pe cartela, chiar daca eu viram banii in cont. Bineinteles ca angajatii puteau sa nu activeze cartelele si sa ia banii de la casa doar ca comisionul e mai mare in timp ce de la bancomat cred ca era 0.

  12. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    NU INTELEGETI OARE CA ACESTE SOCOTELI CU CARTELA ,FARA CARTELA,BANCA CONTUL NU FAC PARTE DIN DUHUL LUI HRISTOS ,CINE ARE URECHI DE AUZIT AUDE ,CINE ARE OCHI VEDE ,NU INTELEGETI ,UN EX.UN REPORTER DE LA DISCOVERY A VRUT SA PREZINTE ISTORIA CIPULUI (CE ESTE CIPUL, CUM A FOST PREZENTAT LA INCEPUT DIN PURA TEHNOLOGIE EVOLUATA LA VARFUL DE ACUM SI FOLOSINTA SA ULTERIORA SI IMPLEMENTARILE SALE DIABOLICE CU NR FIAREI CUM NI SE PREZINTA ASTAZI DE SIONISTI,EVREO-MASONII,EVREO-FRANC-MASONII ...)SI NU A FOST LASAT SA FACA EMISIUNEA FIIND SUNAT IMEDIAT DE BANCHERI DIN CORPORATIILE BANCILOR MAMA CE RASPUND DE ACESTE CARDURI VISA ,MASTER,GOLD,.. SI I S-A SUGERAT SA NU FACA ACEASTA EMISIUNE INTRUCAT DISCOVERY LA RANDUL EI ESTE O CORPORATIE CE TRAIESTE DIN RECLAME,SPOTURI PENTRU ALTE CORPORATII SI ASTFEL NE AMAGIM IN ZADAR CAND INCERCAM SA GASIM CALE DE COMPROMIS CU SERVITORII LUI ANTIHRIST, CRED CA A SOSIT ACEL TIMP DE CARE NE SPUNE SFANTA MATRONA OARBA A RUSIEI ,VA VENI TIMPUL CAND VETI FI PUSI SA ALEGETI INTRE CRUCE SI PAINE ;CINE VA ALEGE CRUCEA DUMNEZEU TOVARAS II VA FI , CINE ALEGE PAINEA A ACESTUI TIMP APOSTAZIC VA MERGE CU ANTIHRISTUL SI SLUGILE LUI IN PIERZANIA VESNICA ;CRUCEA INSEAMNA CREDINTA IN HRISTOS SAU HRISTOS INTR-UN CUVANT IAR PAINEA CA ALTERNATIVA A ALEGERII NOASTRE VA FI SERVICIUL NOSTRU ,ACCESUL IN INSTITUTIILE PUBLICE,SCOLI,SPITALE,...(INSA TOATE CU SPURCACIUNE )TOT CE NE AJUTA DOAR SA MANCAM SA BEM SA NE DAM DUPA CUM FACE LUMEA( GRIJA FATA DE TRUP )DAR TOATE ACESTEA FARA HRISTOS ;
    NOI SUNTEM PECETLUITI LA SFANTUL BOTEZ CU CRUCEA LUI HRISTOS,INAUNTRUL NOSTRU SUFLETUL ESTE BISERICA VIE A LUI HRISTOS,INSA VINE ANTIHRISTUL CU SLUJITORII LUI SI SPUNE SA LE RUPEM PECETEA PE CARE O AU SI SA MI SE INCHINE MIE(ADICA INSEAMNA SA ACCEPT CARD,CONT ,PERMIS,CARTELA PENTRU COPII LA SCOALA,BULETIN,PASAPORT TOATE CU CIP CA DOAR TREBUIE SA FAC CE FACE LUMEA )SI ASTFEL SE PRODUCE VANZAREA SUFLETULUI SI A TRUPULUI SPRE PIERZANIA VESNICA PENTRU CA CEI CARE ACCEPTA VOR FI ARUNCATI SI CU TRUPUL SI CU SUFLETUL IN GHEENA IMPREUNA CU ANTIHRISTUL LA CARE AU SLUJIT SI APROPO DE STAT ,CARE STAT CARE VINDE BUCATA CU BUCATA SI CEA MAI RAMAS DIN TARA NOASTRA DRAGA PRIN ASA NUMITA "PRIVATIZARE "LA CUM BATE DIN PICIOR SI ORDONA MORMONUL ACELA DE LA FMI SI NOI TACEM IN CURAND VA INCEPE ANUL ACESTA SI" VANZAREA NOASTRA " SI TACEM SI TACEM ...SI TACEREA DRAGII MEI ESTE UN RASPUNS UN DA TACIT CARE VA ATRAGE IN MOD SIGUR MANIA LUI DUMNEZEU PESTE ACEASTA TARA PENTRU CA AU VENIT SPURCACIUNILE SA SPURCE INTRU-TOTUL ACEST NEAM SI ACEST PAMINT SFINTIT CANDVA DE SANGELE VOIEVOZILOR MARTIRI BRANCOVENII,STEFAN CEL MARE SI SINT, PETRU VODA,VLAD TEPES...SI SANGELE SFINTILOR ALESI AI LUI DUMNEZEU DAR DUMNEZEU SA AIBA MILA SA NE ADUNE ,SA NE UNEASCA,BISERICA SA FIE CU POPORUL ,PREOTII INSASI SA CONDAMNE TOATE ACESTE ACTIUNI ALE CELOR CE VOR SA NE DETERMINE SA SLUJIM LUI ANTIHRIST SI NU LUI HRISTOS ,SA NU MAI STEA IN ASCUNS ASTEPTAND ..,ASTEPTAND POATE SA VINA HRISTOS LA EI SI SA LE SPUNA TE-AI MANTUIT SUFLETE DRAG HAI CU MINE IN IMPARATIA MEA CA ACELA NU VA FI HRISTOS CI VA FI SATANA .
    DOMNUL HRISTOS SA NE AIBA IN PAZA SI CREDINTA DREAPTA SA AVEM!

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Ioan adevarul este ca acesta este un pas spre marturisire.
    este felul in care noi le raspundem la actiunea lor.
    tu nu ai card si mergi mai departe, dar nu esti raspunzator si pentru cei din jur ca nu ii informezi corect ?

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Va recomand sa aveti in vedere articolul de mai jos, aparut in Monitorul de Botosani din 31 martie 2012.
    Daca multi din cei ce ne conduc tara au acceptat aplicarea acestor implanturi electronice ( microcipuri ) in propriile lucrari dentare, inseamna ca au fost cu siguranta si usor si bine manipulati., deoarece se stie ca manipularea cea mai eficienta se realizeaza in cazurile cand cipurile se implanteaza intr-o zona din vecinatatea creierului.
    Oare la care cabinet stomatologic din tara si-au aplicat microcipurile cei mentionati in articol ,pentru ca in mass media nu am vazut pana acum vreo referire despre acest lucru ca fiind o operatiune dentara ( din articol reiese ca fostul secretar de stat de la Protectia Consumatorului ar fi avut aceasta implantare de microcip din vremea guvernului Tariceanu )?

    Tehnologie stomatologică de ultimă oră la Botoşani
    Actualitate - Viorel SURUGIU
    (citeste alte articole de acelasi autor »)

    Astăzi unul din cele mai cunoscute cabinete stomatologice din oraş, cel al doctorului Eduard Jakab, lansează în premieră o tehnologie de implant adusă din Germania. Prin noua metodă, pacienții vor putea dispune, la cerere, de un modul electronic miniatural plasat în coroana dentară, cu ajutorul căruia vor putea controla diverse aparate electronice. „Nu e mare lucru, în Occident se practică de mulți ani. Operația nu diferă cu nimic de una clasică, nu este dureroasă şi nu necesită întreținere. Prețul lucrării dentare nu se modifică față de o lucrare obişnuită, cu excepția adaosului, din care îşi comandă fiecare ceea ce crede de cuviință. Totul este ca nervul să nu fi fost distrus”, afirmă doctorul Jakab.

    Aplicaţii multiple

    Avantajele celor care vor purta astfel de dispozitive sunt evidente. Există deja nenumărate aplicații pentru telefoanele mobile cu platforme I.O.S. de la Apple sau Android. Practic, cu dintele care conține cipul electronic se poate controla smartphone-ul. Prin simple atingeri cu limba ale dintelui fals, se poate iniția un telefon sau se poate primi unul, se poate asculta muzică sau radioul sau se poate naviga pe internet, desigur, dacă telefonul are player audio, tuner radio sau conexiune 3G. „Asemenea dispozitive există de mulți ani. Am avut şi eu unul, mi l-am montat la Iaşi, la o grefă dentară, dar am făcut o carie şi l-am pierdut. Sunt dispozitive foarte utile, iar platforma Linux le face compatibile cu aproape orice sistem de operare”, afirmă dr. ing. Mircea A., patronul unui important grup de firme locale care, din motive lesne de înțeles, a solicitat anonimatul. Este vorba de un microcip plasat în proteza dentară care se cuplează la nerv printr-o interfață de mare viteză microUSB 3.0. Cuplarea la nervul dentar se face prin leduri organice (AMO.L.E.D. – n.r.), iar curentul electric necesar pentru alimentarea modulului electronic rezultă de la reacția chimică de electroliză slabă prezentă permanent în orice cavitate bucală. Microcipul poate fi setat în mai multe moduri. În al meu încărcasem documentația specifică activităților mele, pe care o puteam accesa tot timpul. Am înțeles că acum liceenii şi studenții cu dare de mână au mai toți aşa ceva, ca să nu mai învețe pentru sesiune” a mai declarat acesta.

    Și Gheorghe Ciubotaru a avut un astfel de dispozitiv pe vremea când era vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat la Protecția Consumatorilor. Îşi aminteşte şi acum, cu nostalgie, de acea perioadă. „A insistat Tăriceanu să avem cu toții aşa ceva, ca să venim bine pregătiți la şedințele guvernului. Ne încărcau vrând-nevrând prin Bluetooth (tehnologie de conectare fără fir folosită la telefoanele mobile – n.r.) materialele şedinței, dar unii nu le citeau nici aşa. Pe atunci asemenea aparate erau foarte scumpe, motiv pentru care a trebuit să-l predau pe al meu atunci când mi s-a încheiat mandatul, pentru că era proprietatea statului. Numai că statul nu s-a gândit şi să îmi pună la loc măseaua pierdută, aşa că de atunci am rămas fără. Eu mi-am pus şi măselele în slujba statului, aşa să scrieți!” a afirmat Gheorghe Ciubotaru.

    Salarii mai mari pentru funcţionarii cu microcip

    Începând de anul viitor, microcipul din dinte devine pentru funcționarii publici, fără să fie obligatoriu înainte de 2015, obiectul unei recomandări a Uniunii Europene. Guvernul a alocat 80 de milioane de euro prin Fondul pentru Dezvoltare Regională (FDR) care va fi pus la dispoziția instituțiilor deconcentrate, primării şi consilii județene pentru a majora cu 25% salariile celor ce îşi vor monta astfel de dispozitive, similar cu creşterile de salarii acordate celor care au diplome de absolvire ale învățământului superior.

    Există o mare varietate de microcipuri ce se pot monta în dinți falşi, cu prețuri variind între 49,95 lei şi capacitate de 4 GB până la 3.500 de lei, în această gamă situându-se ultimele modele, care includ şi player video, cu ajutorul cărora se pot rula filme, naviga pe internet sau urmări programele TV, lucruri interzise atunci când conduceți maşina. Toate modelele se pot conecta la smartphone. În prezent singurul cabinet care montează asemenea implanturi în Botoşani este cel al dr. Jakab, pe bază de programări, la telefonul 0741. 706.799.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*