VIDEO: IPS Serafim de Pireu rostind anatema către ereticii de ieri, dar si de azi: papa Ratzinger Benedict al XVI-lea, monofiziți, musulmani, rabini, iehoviști și ecumeniști. Vrednic este!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=AMf97QoJhXs]

Mitropolitul Serafim de Pireu, în cadrul Dumnezeieştii Liturghii praznicale din Duminica Ortodoxiei din acest an (2012), a anatematizat printre alţi eretici vechi pe ereticii monofiziţi, monoteliţi şi monergişti, pe Dioscor şi Sever, pe Varlaam şi Achindin, dar şi pe papa Benedict al 16-lea şi pe cei ce se împărtăşesc cu el, pe Martin Luther, Calvin, Zwingli şi regele Henric al VIII-lea şi toate ramurile protestantismului, pe rabinii iudaismului şi pe musulmanii care hulesc Sfânta Treime, ca şi pe membrii societăţii anonime “Turnul de veghe” – martorii lui Iehova, pe cei care nu primesc Sfintele Sinoade a toată lumea – al IV-lea, al V-lea, al VI-lea şi al VII-lea, şi în cele din urmă pe cei care predică şi învaţă panerezia ecumenismului sincretist – inter-creştin şi inter-religios.

| Pelerin ortodox

Cititi si:
Interesanta și importanta rânduială, precedată de câteva necesare precizări teologice: VIDEO CU “ANATEMELE” MITROPOLITULUI SERAFIM DE PIREU

13 Comments

 1. Doamne ajuta , un ajutor imens, multa bucurie in suflet am, parca in sfarsit se face dreptate.

 2. Multumesc Bunului Dumnezeu ca mai sunt Ierarhi care cu multa dragoste pentru Domnul Dumnezeul si Mântuitorul nostru Iisus Hristos sunt gata sa-si dea viata pentru apararea Sfintei Ortodoxii, dintre care unul este Înalt Prea Sfintitul Serafim de Pireu.

  Cu adânca plecaciune va sarut dreapta Înalt Prea Sfintite Serafim!
  Dumnezeu si Maica Sfânta sa va ocroteasca!

 3. Slava Domnului!!! A crescut inima in mine, multa bucurie si liniste s-a asternut in sufletul meu.

 4. Slava lui Dumnezeu, un mare om, un deosebit episcop ! Asta e adevarul fratilor, nu e de joaca cu ereziile ! … Sunt plin de bucurie ca mai avem un episcop ortodox care are curaj de martir !!!

 5. SLAVA TIE HRISTOASE DUMNEZEULE CA AVEM IN ACESTE TIMPURI UN PASTOR ADEVARAT AL TAU DOAMNE SI CARE NE INTARESTE CREDINTA NOASTRA ORTODOXA SFANTA PRIMITA DE LA PARINTII NOSTRI ,BUNICII SI STRA-STRA-BUNICII NOSTRI .
  SARUT DREAPTA PREASFINTITE, DUMNEZEU SI MAICA SFANTA SA VA OCROTEASCA 1
  UN ADEVARAT IPS CU FRICA DE DUMNEZEU SI CU GRIJA ADEVARATA FATA DE OILE SALE DE ANU FI INGHITITE DE FIARA -IAR ,AICI IN TARA NOASTRA DRAGA NUMITA ROMANIA -“GRADINA MAICII DOMNULUI ” CUM AU NUMIT-O SFINTII PARINTI MA UIT LA CEI CE REPREZINTA BOR ADICA BISERICA ORTODOXA ROMANA IPS,APS,…DE CE NU IAU ATITUDINE IMPOTRIVA A CE NI SE PREGATESTE NOUA NEAMULUI ROMANESC INFRATIREA CU SATAN ,CU ANTIHRISTUL ASA ZISA ECUMENIZARE ,CARE INSEAMNA LEPADAREA DE CANOANELE SFINTE ALE SFINTILOR PARINTI MARI AI CRESTINATATII ORTODOXE ,SF MARE IERARH VASILE SF.MARE IERARH NICOLAIE,,SF IERARH SPIRIDON CARE A TINUT CARAMIDA IN MINA LA SINODUL ECUMENIC SI ARATAT FOCUL CE A IESIT DIN CARAMIDA ,APA CARE S-A SCURS JOS SI PAMINTUL CARE A RAMAS IN MANA SA CEA SFANTA TOT ASA ESTE SI DUMNEZEU UN INTREG IN PERSOANELE SFINTEI TREIMI TATAL,FIUL SI DUHUL SFANT DAR SE PARE CA PROFITAND CA MULTI CRESTINI DE AI NOSTRI NU BAGA SEAMA CE NI SE PREGATESTE SI DIN CAUZA CA TACEM “SI TACEREA ESTE UN RASPUNS” MERG INAINTE CU TOT SISTEMUL ACESTA ANTIHRISTOS,ANTI BISERICA ORTODOXA ADEVARATA SLUJIND LUI ANTIHRIST SI SLUJBASII LUI IN CARNE SI OASE ANGLICANII,PAPA,BAPTISTI,IEHOVISTI,MONOFIZITI,YOGHISTI,ERETICI CARE AU CONTRIBUIT LA ACESTE TIMPURI APOSTAZICE CE NE ASTEAPTA.
  ESTE TIMPUL SA NE TREZIM FRATI CRESTINI ORTODOXI! INTRUCAT PEDEAPSA LUI DUMNEZEU NU VA INTARZIA DACA NU LUAM AMINTE LA CE SE INTAMPLA SUB OCHII NOSTRI ,SA NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU SA NU FIM IN TABARA DE A STANGA SI SA NE SPUNA DOMNUL HRISTOS CU MANIE PIERITI DE LA MINE BLESTEMATILOR IN FOCUL CEL VESNIC PREGATIT VOUA SI LUI MAMONA.

 6. Acest fragment video, a fost marturisirea suprema, pentru Hristos a Ips Serafim si condamnarea ecumenismului, sionismului si a slugilor vrajmasului! Admir un astfel de curaj, apreciez o marturisire, demna de o mare bucurie, pentru noi toti…! Sunt sigur ca si alti ierarhi vor lua aminte la aceasta marturisire evidenta si de necontestat, al acestui ierarh elen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 Comments
scroll to top