23 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Niste jidani, in fruntea Vaticanului. Interesant este ca atat papa Ioan Paul al 2-lea, cat si Papa Benedict (Joseph Ratzinger). Evrei !
    Si cati oare n-or mai fi fost si inainte.

    Hitler - evreu.
    http://www.youtube.com/watch?v=VJoSCrA1i-U

    Stalin - evreu.
    http://www.youtube.com/watch?v=uaGgLm2ufsA

    Jidanii astia sunt pusi numai pe distrugere.
    Vizionati acum, cat se mai poate. In viitorul apropiat va veni o cenzura totala, din partea Noii Ordini Mondiale.

    Sa nu uitam: "Sangele martirilor, samanta crestinilor".

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DE LA MASONERIE LA CLUBUL BILDERBERG. Organizaţia planetară a Fundaţiei Rockefeller pregăteşte sistematic Guvernarea Mondială – CLUBUL BILDERBERG CONTROLEAZĂ TOT SISTEMUL POLITIC

    „Persoanele”
    Mario Monti, ilustru economist italian, comisar al Trilateralei. Este conducătorul (preşedintele) Departamentului European al Trilateralei. Membru al comisiei executive a Trilateralei. A fost promovat ca premier în Italia aflată în criză economică.
    Lukas Papadimos, membru al Tripartitei, impus ca premier în Grecia aflată în prăbuşire economică.
    Dezvăluirile

    Iată care sunt dezvăluirile site-ului zougla.gr [preluate din prezentarea Trilateralei şi din interviul acordat de Odysseas Kyriakopulos, un membru grec al Trilateralei]: „Lukas Papadimos şi Mario Monti sunt ei, oare, «salvatorii» popoarelor lor, adevăraţi «Mesia», sau nu fac decât să pună în practică deciziile prestabilite ale anumitor centre de putere? Este cât se poate de straniu că în ultimele cinci zile, Grecia şi Italia vecină, două ţări cu probleme economice şi dificultăţi politice, sunt martorele unor evoluţii similare. Doi membri ai “Comisiei Trilaterale” – ai acestei organizaţii internaţionale atotputernice cu o activitate de nivel mondial încă din 1973, susţinută de elita economiei internaţionale, cu oameni de afaceri şi economişti, bancheri şi jurişti de cel mai înalt nivel –, doi economişti de carieră, care au deţinut poziţii cheie în domeniul bancar, preiau cârma ţărilor lor ca prim-miniştri. A se observa că nici unul dintre cei doi nu a fost ales prin vot. De asemenea, amândoi sunt “implantaţi” prin intervenţia energică a ţărilor puternice din Europa. În nucleul Trilateralei rămâne şi se consolidează conceptul de guvernare mondială prin intermediul tehnocraţilor. Dar ce sunt aceşti tehnocraţi? Este vorba de o elită bancară şi de afaceri care direcţionează politicile economice şi sociale, controlează şi promovează producţia cunoaşterii ştiinţifice, participă la controlul activităţii religioase având ca ax principal „antidogmatismul” religios (deşi în 1983 chiar Suveranul Pontif „a binecuvântat” public lucrările Trilateralei)!

    http://graiulortodox.wordpress.com/2012/03/21/organizatia-planetara-a-fundatiei-rockefeller-pregateste-sistematic-guvernarea-mondiala-clubul-bilderberg-controleaza-tot-sistemul-politic/

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai bine ar fi sa ne antrenam duhovniceste , pentru ca atunci cand mori singur mori , cum zice in scriptura ," moartea este locul de intalnire a tuturor celor vii"

  4. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa NE RUGAM CA BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI sa le dejoace si rastoarne toate planurile diabolice IN PRIVINTA ROMANIEI SI SE VA INTAMPLA ACEST LUCRU DACA AVEM CREDINTA ADEVARATA IAR RUGACIUNEA FACUTA IN DUH SI ADEVAR CATRE DUMNEZEU ,MAICA DOMNULUI SI SFINTII CE OCROTESC ACEASTA TARA SI ACEST NEAM

  5. Ioan Pelasgul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://inforomania.org/index.php/dezvaluiri/70-cine-conduce-lumea-piramida-puterii

    Piramida asta considera religia manipulare illuminate si au pus si o cruce langa.
    Piramida e pe site-ul la care duce linkul de sub video.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hristos a inviat ! O intrebare : Ne este ingaduit sa facem vreun compromis pentru a ascunde adevarul ? Va multumesc !

  7. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Adevarat a inviat !
    sa tii LUMINA ascunsa !!! ADEVARUL = LUMINA, iar MINCIUNA =INTUNERIC tu crezi ca ai sa reusesti ! te inseli amarnic ! LUMINA SAU ADEVARUL NU POT FI COMPROMISE NICIODATA , iar cind spui de ASCUNDEREA ADEVARULUI inseamna de fapt ca tu esti cel care te ascunzi de adevar sau lumina si HRISTOS spune clar cei ce cauta si iubesc lumina o vor avea " IATA EU STAU LA USA SI BAT ! si CINE AUDE IMI VA DESCHIDE VOI INTRA SI VOI CINA CU EL... " COMPROMIS CU INSASI DUMNEZEU CREATORUL , cu IISUS HRISTOS NU SE VA PUTEA FACE NICIODATA , CACI EL ESTE LUMINA ,ADEVARUL , VIATA si nici compromis cu dracul nu poti sa faci caci va cauta sa-ti ia totul si trup si suflet !
    "NU POTI SA SLUJESTI LA DOI DOMNI ..." sau sa fii "caldicel caci vei varsat in mod sigur "
    AMIN!

  8. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ...nu ti se vas ingadui " sa fii caldicel caci vei fi varsat din gura lui HRISTOS " in mod sigur

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Buna seara tuturor,iar Dumnezeu sa fie cu noi caci el este Lumina Divina.

    Despre Masonerie se stiu multe,nu mai este asa de secreta /:) dar despre inamica sa?,mai nimica!
    Evreii controleaza Masoneria,iar Masoneria controleaza lumea din umbra.Ca oricare alta societate,are si ea pretendentii sai,aici fiind AMBU,care se doreste a fi un ordin ce isi trage ramurile din cultura druidica.AMBU insemnand "resuscitarea lumii rasucite" si initialele ei vin de la "univers of belial and anti-masonic order".Iar aici vine rastalmacirea si ceata: pai daca Masoneria este satanica iar Ambu la fel,de unde vine lupta asta.Defapt acest razboi se tine cam dintotdeauna,Ambu fiind o asociatie intemeiata prima data in Romania,dupa care s-a extins prin toata lumea.Este un ordin satanist eretic cu inclinatii rasiale.Ei il ignora pe Satan pentru o divinitate mai mistica pe nume Belial care are o prezenta atat angelica cat si demonica.
    O data ce fostul mason,Adolf Hitler a aflat de planurile Masoneriei,s-a retras si a inceput genocidul contra evreilor,tiganilor s.a.

    Pe tot internetul circula zvonul cum ca Germania ar avea tabere naziste secrete.Aceste lucruri vin dintr-un dosar a lu Ambu,prin care doreste a se aduce un "nou Hitler" pentru a distruge Masoneria.Dosarul este semnat si sigilat de un anumit personaj cu pseudonimul "L.E.D.".Se pare ca acesta a intemeiat planul secret,care pe moment este un zvon.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Din figurile actuale legate strans de satanism si orgii
    Lady Gaga,Ac/Dc,Dimmu Borgir,Ozzy Ozbourne,Rihanna,Eminem,Emmeral.
    Satanismul a patruns usor-usor in muzica care este un mod de coruptie.

  11. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dar de "SABIA CU DOUA TAISURI AI AUZIT " ? si ce ne arati aici este potrivit unei vorbe "am scapat de dracu si am dat de tac'su" dar sa fim fara teama si fara frica de aceste spurcaciuni si viclesuguri caci in FATA LUI HRISTOS si A SA LUMINA DUMNEZEIASCA NU POT SA STEA NECURATIILE , SPURCACIUNILE iar noi crestinii-ortodoxi SA NE IMBRACAM CU HRISTOS SI LUMINA SA CEA SFANTA SI DUMNEZEIASCA CA SI CU O HAINA INTRU BISERICA ORTODOXA , CEA SFANTA iar tot ce este de la rau nu va dainui , va pieri .
    Amin!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    .....Hitler-fost mason.....Stimate D-le Stoica ,sunteti bine informat ;va rog explicati mai amanuntit personalitatea lui Hitler ! Va multumesc anticipat !!!

  13. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cine este cu HRISTOS in A SA BISERICA , se va imbraca cu HRISTOS ca si cu o haina si nu va fi sortit pieirii ! cine nu este in HRISTOS si in A SA BISERICA ADICA CEA ORTODOXA va fi aruncat afara in intunericul cel vesnic, cu vrajitorii unde este plingerea si scrasnirea dintilor !
    Si " orice pasare pe al sau glas cum canta si viersuieste / pe al sau glas va si pieri " spune o vorba inteleapta iar " cel ce scoate sabia de sabie va pieri " caci judecata si dreptatea apartin lui DUMNEZEU care face sa rasara soarele atat peste cei drepti cat si peste cei pacatosi .
    Insa DREPTATEA , ADEVARUL si LUMINA APARTIN LUI DUMNEZEU
    Amin!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Intradevar,Domnul Stoica a punctat bine.Hitler fost mason,AMBU.
    M-a interesat despre personajul L.E.D. intradevar Masoneria nu mai este asa secreta,iar acum ne comfruntam cu un ordin satanic care este si rasist.Care va castiga? Masoneria sau Ambu,ca doar noi tot ce putem face este sa ne rugam la Dumnezeu cand demonii au inceput razboi intre ei.Cat despre L.E.D. am aflat ca este o figura asemanatoare ca Elisabeta Bathory,surse spun ca pe langa ideile de rasism pe care le are,mai se zice ca ar fi posedat de insusi Belial nu de Satana. "Fugi de dracu,dai de tasu" Pana cand se va descoperii cine se afla in spatele pseudonimului L.E.D. mai dureaza.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Undeva mai scrie ca acesta conduce o "loja" numita Ordinul Varsatorului Auriu.

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dupa parerea mea,cred ca ar trebuii deschis un topic special cu Masoneri,Ambu,Hitler,L.E.D.,Belial,Clubul Bohemia s.a.

  17. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    am si eu o mica rugaminte Bogadan nu mai scrie numele dracului ca tot draci sunt cu majuscula si chiar nu merita !!!
    si inca ceva cei ce au plecat pe drumul ratacirii sa ne rugam ca DUMNEZEU sa-i mai salveze din gheara dracilor , intrucat acestia sau lepadat de CEL CE ESTE LUMINA si au preferat intunericul in schimbul propiului suflet si chiar a inca mii ,... de suflete ;insa in tara aceasta nu au ce cauta astfel de spurcati care invoca dracii pe motivul CA DUMNEZEU ESTE " indelung milostiv "( pacat impotriva DUHULUI SFANT ) caci dac noi tacem si cadem TOTI IN PLASA COMPROMISULUI cu cine? va fi urgia lui DUMNEZEU deopotriva si peste cei drepti si peste cei pacatosi caci si Soarele rasare si peste cei drepti si peste cei pacatosi ;ce va interesant este ca atunci dreptii si cei ai LUI HRISTOS vor ramine in picioare iar ceiilalti foarte sau mai putin -tot compromisi -vor pieri de SABIA SFANTA A ARHANGHELULUI MIHAIL si vor pieri cu cei carora s-au daruit si i-au slujit in tartarul vesnic , gheena!
    si dezbaterea unui astfel de subiect pentru informare si ADEVAR celor care au cazut IN PLASA COMPROMISULUI si intoarcerea lor la ADEVARATUL DUMNEZU la HRISTOS si SFANTUL BOTEZ ORTODOX da! dar nu pentru ratacirea si sminteala si altora ca draca este f viclean!
    DOAMNE PAZESTE-NE DE CEL RAU !
    amin!

  18. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ps : Bogdan , DUMNEZEU si ....mai jos dracu nu draca !

  19. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dragi tineri ! uitati-va mai bine acest film realizat de un pusti de liceu intr-adevar cu maiestrie lucrat la acest material despre SFANTUL MUNTE ATHOS
    http://www.nasul.tv/2012/04/15/muntele-athos-vazut-prin-ochii-unui-licean-video/ doar la acest filmulet de celelalte faceti abstractie !

  20. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.nasul.tv/2012/04/15/muntele-athos-vazut-prin-ochii-unui-licean-video/

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Au si un site straniu http://ambu.yn.lt

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da dar sunt nume propii nu come precum Ana,Andrei s.a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*