Părintele Justin este bine şi urmează un program de recuperare post-operatoriu. Să ne rugăm pentru sănătatea sfinţiei sale

După cum aţi putut afla, Părintele Justin a fost operat pe data de 1 iunie 2012, în urma unei fracturi la şold, după care medicii i-au prescris o perioadă de 3 zile de recuperare. Sfinţia sa are nevoie de linişte şi odihnă şi din acest motiv vizitele sunt interzise.

Părintele îşi exprima regretul că nu a putut participa la sfinţirea locului noii mănăstiri de la Poarta Albă, dar a fost alături de cei prezenţi acolo prin telefon şi s-a bucurat de acest mare eveniment.

Rămâne să ne rugăm mai fierbinte pentru sănătatea Părintelui nostru drag, ca Domnul să-l întărească şi să-l avem din nou în mijlocul nostru.

Vă recomandăm să citiţi această rugăciune:

Doamne Iis­use Hris­toase, Fiul lui Dum­nezeu, Tu ai spus cu preacin­sti­tele Tale buze: Daca doi din­tre voi se vor invoi pe pamant in priv­inta unui lucru pe care il vor cere, se va da lor de catre Tatal Meu, Care este in ceruri. Ca unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu, acolo sunt si Eu in mijlocul lor. Neschim­bate sunt cuvin­tele Tale, Doamne, fara de mar­gini esti in iubirea Ta fata de oameni, iar milostivirea Ta nu are sfarsit.

Pen­tru rugaci­u­nile Preacu­ratei Maicii Tale si ale tuturor Sfin­tilor, Bunule, nu trece cu ved­erea rugaci­u­nile robilor Tai, pe care dupa porunca Ta le facem pen­tru Par­in­tele Justin, ci le plineste pe ele, daruindu-i sanatate, man­tuire si indelun­gare de zile.

16 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am fost astazi pe la ora 11:30 la spital si am ajuns pana la salonul Parintelui Iustin. Sfintia sa era in acele momente la etajul 3 la ortopedie si nu am putut ajunge sa-i dam un buchet de flori. Stand acolo si asteptand impreuna cu doi preoti, a iesit din sectie un alt preot care a avut sansa sa stea de vorba cu Parintele Iustin si ne-a spus si noua celor care eram acolo ca parintele se simte foarte bine si ne transmite multumiri tuturor dar sa nu ne ingrijoram pentru el.
    Bine ar fi ca sa nu incercam sa ajungem la dansul la salon pentru ca pana la urma este un om batran si bolnav, si sa ne rugam pentru sanatatea sfintiei sale.

  2. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa nu temem...!

    Sa nu ne temem /
    sa Luptam /
    pentru al nostru Adevar /
    caci Insasi Dumnezeu /
    Este EL/
    Vesnicul si Supremul Adevar !

    Sa nu ne temem sa Aratam Lumina /
    caci in Adevar Lumina se arata/
    iar HRISTOS este Lumina /
    Lumina din Lumina/
    DUMNEZEU in Slava se Arata/
    Cind in Adevar si Lumina se imbraca!

    Adu-ti aminte Crestine-Ortodox/
    Sa nu uiti !sa lupti pentru HRISTOS ! /
    sa lupti pentru Adevar si Lumina/
    caci in Ele te primenira /
    al tau Neam si a Ta Tara /
    In Adevar si Lumina /
    Strabunii tai se Aflara.

    Ni-i Obarsia Sfintita /
    Insasi de Dumnezeu daruita /
    La acest Neam si aceasta Tara /
    Strabunii lui HRISTOS/
    si Maicii Sfinte , se inchinara /
    si pe dusmani ii alungara.

    La naimiti si dusmanii lui HRISTOS/
    genunchii nu si-au plecat /
    iar pentru Lumina si Adevar /
    cu Credinta Sfanta s-au luptat ,/
    Crestini-Ortodoxi S-au Aratat/
    Toti Sfintii, Martirii si Eroii /
    Au Trait si au fost /
    Pentru Neam si Tara /
    Pentru HRISTOS.

    asa si noi Sa ne avem /
    ca Fratii /
    Toti Romani Crestini-Ortodoxi /
    ai acestei Natii/
    O Lupta Dreapta sa purtam /
    Ortodoxi intru HRISTOS /
    am fost si suntem/
    si Crucea Sfanta /
    Mai departe , sa o ducem.

    Un neam si -o Tara intreaga/
    Ne-o luara /
    dusmanii lui HRISTOS /
    si naimitii ne tradara /
    vor Credinta noastra /
    in HRISTOS si SFANTA CRUCE /
    a o rastalmaci ,a ne rataci /
    si a o duce/
    in a lor vas spurcat /
    de Insasi Dumnezeu ,blestemat.

    O lupta dreapta sa avem/
    Pentru Gradina Sfintita /
    Intru Credinta , Lumina si Adevar /
    De insasi MAICA DOMNULUI pazita /
    SA aratam la aceasta Lume /
    Desarta si vicleana /
    Caci Pe aici Nu se Trece /
    INSASI DUMNEZEU va face Lege.

    Sa nu ne temem sa Aratam Lumina /
    caci in Adevar Lumina se arata/
    iar HRISTOS este Lumina /
    Lumina din Lumina/
    DUMNEZEU in Slava se Arata/
    Cind in Adevar si Lumina se imbraca!

    amin!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In lume multe necazuri veti avea ! Dar indrazniti , Eu am biruit lumea ! Ioan 16 - 33 Parinte Sfintite , Bunul Dumnezeu Va va fi alaturi !

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-i dea sanatate parintelui nostru drag si Maica Domnului mangaiere.,.

    Doamne ajuta!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce este cu articolul asta?Din cite stiu,parintele Iustin a plecat de la Petru Voda pe data de 31 mai 2012 avind ca destinatie Poarta Alba!Ce s-a intimplat pe parcurs,nu a mai ajuns?Va rog raspundeti!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bunul Dumnezeu sa-l ajute impreuna cu Maicuta Domnului si sa-i usureze durerea .Doamne ajuta

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele a ajuns in Constanta . A alunecat in baie din cite se spune vineri dimineata.
    Informatia a aparut vineri seara.
    Are dreptate @Marcu nu trebuie deranjat , sa ne rugam pentru sanatatea Sfintiei Sale

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nici eu nustiu cum s-a intamplat si ce s-a facut, Din cate stiu eu tot timpul era unul din calugari cu el, cel putin asa stiu ca era la Petru Voda. Nustiu care o fi fost randuiala la Poarta Alba si de ce Parintele nu a fost insotit. Dar cand e sa se fie se intampla si daca esti tot timpul cu ochiii pe cineva si tot nu poti evita unele acidente. Din ce am aflat si eu se zice ca Parintele a fost foarte framantat in noaptea aceaia cine stie poate din cauza amintirilor numai Bunul Dumnezeu stie si Parintele, imi pare rau ca trag si eu cu presupusu , dar ne ramane sa ne rugam cu mai mare caldura pentru Parintele nostru.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu trebuia sa mearga acolo ! na, zic !

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce sa nu mearga? E vorba de memoria martirilor de la Poarta Alba, de ce vedeti doar partea negativa ? Dumnezeu sa ii dea multa sanatate!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nustiu daca nu trebuia sa nu mearga, pacatele noastre ne impedica sa vedem aceste lucruri, nu acuz pe nimeni, dar eu vreau sa ma bucur de bucuria Parintelui, evenimentul asta neplacut ma facut sa ma cercetez mai mult pe mine, nu sa fiu introspect , dar am putea fi mai atenti cu noi, mai cu bagare de seama mai simtitii daca se poate.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt pacatele noastre si le v-om duce ca atare. Avind in vedere ca IPS Teodosie a distrus(falimentat) ferma de la NAZARCEA (NOUA CULME) cum este in marturiile istorice unde au murit cei ce au lucrat la canal in 1949-1954 ne face sa credem ca DUMNEZEU isi duce lucrarea la capat indiferent de "vointa" noastra. Insanatosire grabnica PARINTELUI IUSTIN PARVU mai ales ca a fost operat intr-un spital si o sectie fara renume. Multi pacienti re-operinduse a doua oara la SOTRM EFORIE SUD. Spital "patronat la un moment dat de biserica"(nu mai tin minte ce scrie pe acea placa) conform placi memoriale de la etaj. In ultima perioada vointa biserici se amesteca cu vointa clasei politice iar mireanu sufera si se roaga pentru imparatia cerurilor. Insa dreapta judecata a lui DUMNEZEU prin aceasta intimplare (minune) nefericitane face sa ne caim prin ginduri necugetate. Iertate-mi fie vorbele dar astea sunt faptele.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multa sanatate Parintelui!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Părinte Iustin a căzut din întâmplare?

    Cu ajutorul undelor electro-magnetice şi a armelor psihotronice(caută pe Google) pot fi amorţiţi nervii motori şi atunci cazi din picioare. Dacă armele cu electro –şocuri, care pot paraliza câteva secunde muşchii“hoţilor” pot fi cumpărate din comerţ fără autorizaţie sau înregistrare, atunci ce pot să mai spui de aparatele performante.
    Preoţii adevăraţi ca părintele Iustin sunt incomozi urâtorilor de Dumnezeu şi accidentul poate să nu fie întâmplător.
    În Dobrogea există un sistem HAARP care poate induce schimbări climatice , cutremure, dar şi MINT CONTROL şi este format din 40 de antene,este amplasat în vecinătatea unor containere militare, este activat în anul 2010 şi poate acţiona pe distanţe foarte foarte mari. Acest obiectiv este amplasat şi aproape de centrala de la Cernavodă.
    Oamenii care cred în Dumnezeu şi în harul părintelui Iustin sunt urmăriţi mai rău decât hoţii de cai şi au parte din simplă coincidenţă? de întâmplări asemănătoare.
    Si eu am păţit la fel doi ani la rând de ziua numelui, când mă îndreptam spre biserică. Pe data de 21 mai 2012, când mă duceam la biserica Sf. Împăraţi Constantin şi Elena, de ziua mea, câteva secunde din senin, nu am simţit că mai am picioare şi am căzut pe stradă, am vrut să mă ridic dar 2-3 secunde nu am putut să mă mişc, apoi m-am ridicat normal ca şi cum nu ar fi fost nimic, m-am lovit puţin şi atât. Este prima dată când am avut o asemenea stare. Si anul trecut tot de Sf. Împăraţi Constantin şi Elena, de ziua mea, când vroiam şă mă duc la biserică, am alunecat în baie şi m-am lovit foarte tare.
    Eu lucrez in administraţie şi cum locuiesc la bloc de câţiva ani, prin pereţii comuni şi tavan, cu ajutorul acestor aparate fac tot felul de experimente pe mine........................, cobaii o duc mai bine . Este cumplit, mă rog, dar de multe ori trebuie să fug din apartament, din lagărul electronic şi parcă scap din iad şi stau pe stradă, în frig, în ploaie, noaptea este mai rău.
    În ultima săptămână am început să simt uneori, în zona şoldului şi acasă şi la servici, mii de minuscule tăieturii foarte foarte fine şi care îmi dau o stare de instabilitate când merg, ca şi cum picioarele se desprind din şold. Această stare dispare după ce plec din zona respectivă.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Corecţie la articolul trimis anterior : "O serie de articole publicate pe Internet şi în presă, avansează ideea existenţei pe teritoriul României a unui sistem de tip HAARP, asemănător cu cel al americanilor. Acesta s-ar afla în Dobrogea în localitatea Corbu şi ar fi fost activat în vara lui 2010
    Se speculează faptul că acest sistem de antene, amplasat de armata americană sub pretextul testării scutului anti-rachetă, ar sta la baza reactivării zonei seismice a Mării Negre, cât şi atacurilor de tip Mind Control din ţările arabe, unde au avut recentele revoluţii populare.

    Instalaţia, aflată lângă localitatea Corbu din judeţul Constanţa, a intrat în funcţiune pe la sfârşitul lui august, 2010 iar de atunci, de pildă, seismologii români sunt din ce în ce mai alarmaţi cu privire la activitatea faliei de la Vrancea, dar, atenţie, a faliei din Dobrogea de la Sabla, dar şi a faptului că se înregistrează seisme în Marea Neagră. Baza din Dobrogea este şi foarte aproape de centrala nucleară de la Cernavodă, ceea ce dă alte elemente de neliniştire a opiniei publice. Ministerul Apărării a refuzat să răspundă la cererile adresate în legătură cu această instalaţie, iar temerile ruşilor în ceea ce o priveşte sunt justificate.

    Din Dobrogea se poate emite cu o frecvenţă uriaşă înspre ionosferă, cu o reflexie asupra Iranului, de pildă. Ţara în care ar putea fi induse schimbări majore climaterice, cutremure, implicit foamete, dar şi, ceea ce e cel mai important Mind Control (control asupra minţii) cetăţenilor de aici. Deja se zvoneşte că în lumea musulmană, actualele revolte, începute în Tunisia şi Egipt, ca şi războiul din Libia, dar şi starea de fapt din Yemen, au la bază inducerea electromagnetică de energii care să contribuie la determinarea voinţei indivizilor într-un plan de acţiune unitar şi susţinut. Ceea ce face proiectul HAARP. Şi este foarte posibil ca toate acestea să vină de la antenele din Dobrogea, mai ales că revoltele locale au izbucnit după instalarea acestora şi după cele câteva luni de probe.

    Sursa: Agentia.org

    Sistemul este format dintr-un ansamblu de aproximativ 40 de antene dispuse pe două rânduri, aflate în vecinătatea unor “containere militare”, care ar constitui centrul de comandă. HAARP-ul românesc se pare că i-a deranjat destul de tare pe ruşi, care, la scurt timp după amplasarea sistemului, pe 16 august 2010, au declanşat scandalul mediatic în care diplomatul român Gabriel Grecu a fost acuzat de spionaj. În replică, la două zile, partea română a explulzat la rândul său un diplomat rus.

    Generalul dr. Emil Străinu, specialist în domeniul armelor geofizice este de părere că sistemul este ceva nou, nemaivăzut până acum."

  1. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (03.06.2012) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*