La multi ani, români, oriunde v-ați afla! Mai există România? Cine a interzis stema de pe drapel?

steag cu stema romaniei_ background

La mulți ani tuturor românilor, căci La mulți ani România nu mai sună a urare de bine și nici nu mai este conformă cu realitatea. Din păcate, pentru lașitatea noastră, am ajuns o colonie într-un imperiu sionist, antihristic, un apogeu al erelor naziste, comuniste sub conducerea unor sataniști. Și asta spusă cu cele mai pașnice cuvinte. Realitatea este cu mult mai gravă și mai greu de suportat. Poate că le-a fost mai ușor celor din temnițe să lupte cu vrăjmașii, știind că mai au o țară, o limbă și o credință nevândută.
Peste generația de după ’89 s-a abătut un noian de încercări, care a dezintegrat-o de generațiile de dinainte, tineretul român fiind acum al nimănui, fără dragoste de țară, de neam și de credința strămoșească. Nu-și cunoaște nici istoria, darămite să-și mai cinstească eroii și martirii. Astfel că orice zvâcnire a celor prin care mai curge sânge de român este sucombată de o clică de huligani plătiți infim, care și-ar vinde și mama. Practic, nu poți avea nicio pretenție de la o generație lipsită de educația patriotică, de istoria adevărată – nemodificată de iudeo-masonerie, mai cu seamă de o credință pur ortodoxă, mărturisită de la ierarhi până la simpli credincioși. Căci la așa păstori, așa turmă și vice-versa.
Dacă pe timpul vechiului regim comunist, tricolorul nostru se identifica intre cele ale altor state și printr-o stema, acum, în noul regim (euro-)comunist, stema de pe drapel este practic interzisă – fiind identic cu cel al statului Ciad, semn că s-a lucrat la pierderea identității noastre sub orice aspect. Se pare că simbolul cel mai de preț al neamului românesc, Crucea lui Hristos, îi cam deranjează pe “românii” din fruntea țării, marionete a celor ce instaurează deja noul stat mondial. În plus, de la nefericita zi a integrării în Uniunea Evreopeană, steagul României este înăbușit de cel cu multe stele sioniste, semn al ocupației străine în care ne aflăm. S-a inițiat și o campanie de arborare a drapelului de Ziua Națională, dar nicidecum al celui adevărat, cu stema pe el, care ar simboliza independența, integritatea și suveranitatea țării, așa cum prezice și Constituția.

Propunem o altă campanie, la care să vă dați concursul toți cei ce simțiți românește și ortodox, de a tipări și imprima pe steaguri stema României. Rugăm să veniți cu soluții despre cum am putea face acest lucru la nivel național, prin ce firme, prin ce metode etc.

stema_romaniei_polistiren_graphis

Sfânta Cruce trebuie să revină pe Drapelul României!

17 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    adevarat !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu stiu ca Mihai Viteazu a facut Dacia mare. Romania au facut-o masonii.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Unirea Principatelor s-a facut in primul rand prin pronia dumnezeiasca si prin jertfa martirilor din razboiul de independenta si din primul razboi mondial.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O observatie - acvila din stema tarii trebuie sa aiba pe cap coroana regala.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ultima stema pe care o "plangem" in acest articol este de fapt o mostenire (cu oarece transformari)de la A.I.Cuza (care stim bine ca a fost mason). O stema cu insemne heraldice dubioase. Cap de bouri (moldovenesc), vulturi (acvila romana), pesti, etc....Unii specialisti autentici in simbolistica acestor semne nu aveau o parere prea buna despre ea. Simbolistica animala e o decadere spirituala de la statutul de OM. Faraonii Egiptului antic o aveau si ce s-a intamplat cu toata cultura lor? Doar pe temple le mai putem vedea ereziile...trupuri de oameni cu cap de leu, crocodil. pasari etc. De cand a ajuns omul; sa se substituie animalelor, sau sa fie reprezentate de animale? Mare greaseala spirituala, afirma acei specialisti in heraldica. Sf Imp Constantin cel Mare a invins in lupta insemnand doar semnul Sfintei Cruci pe steaguri si scuturi. Dumnezeu nu i-a zis sa fie steagurile insemnate cu un cap de vultur cu crucea in cioc, sau cap de bour cu crucea intre coarne! CI DOAR CU SFANTA CRUCE! ACEASTA AR TREBUI S-O AVEM NOI ACUM PT A INVINGE ! Nu capete de animale, pasari etc.Lasa ca stim ce zice hermenautica in privinta asta. Nu e bine sa ne complicam cu ea! Istoria patristica ne da si alte lamuriri cu privire la o stema cu adevarat bineplacuta lui Dumnezeu. Sf. Gheorghe de exmplu atasat pe steag! Sau Sfintii Arhangheli! De curand un batalion din Galati au cerut binecuvantarea IPS Casian al Dunarii de Jos sa-l ataseze pe Sf Andrei (si Crucea Sf Andrei) pe steagul cu care au plecat in operatiunile internationale. Si Sfantul i-a ajutat de au revenit intregi acasa! FAPTUL CA NU MAI AVEM STEMA LUI CUZA PE STEAG INSEAMNA CA AM REVENIT LA PERIOADA DE DINAINTEA LUI CUZA CAND STEAGUL ERA DOAR DIN CELE TREI CULORI BINECUNOSCUTE SI FARA NICI O STEMA-1848! (Numai ca atunci cele trei culori erau pe orizontala!) Sa fie asta un semn rau? Deci sa luam aminte si la acest aspect!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Eli
      Dupa tine si Muntele Athos a decazut spiritual din cauza steagului cu acvila bicefala: http://www.munteleathos.com/Content/images/AthosFlag.png
      Mai presus de acele animale simbolice, ar trebui sa vezi Sfanta Cruce.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Propun sa schimbam radical stema....daca tot vrem un vultur pe steag atunci sa fie cel bizantin cu doua capete si evident Sf Cruce , ne putem inspira dupa steagul Sf Munte Athos( vezi pe siteul acesta: http://www.munteleathos.com/ )

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parerea mea:
    Si eu am citit ca stema Romaniei Mari pe care este bazata actuala stema a Romaniei a fost creata de un ungur evreu si mason care a pus intentionat vechea stema a Transilvaniei ( pe care este prezentata stapanirea sasilor si secuilor, deci o stema antiromaneasca) ca sa arate ca ea este aflata sub ocupatia Romaniei.

    Dar de stema lui Mihai Viteazul ce ziceti?
    Daca o restilizam ar arata chiar bine, are si Cruce http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/17/Stema_Mihai_Viteazul.jpg/598px-Stema_Mihai_Viteazul.jpg

    In plus in locul celor 2 capete incoronate ar putea fi pusi Mihai Viteazu si Doamna Stanca

    http://3.bp.blogspot.com/_oIZTe8xdkjg/TSnVJ3dA6yI/AAAAAAAAFXo/YmhDLoaJGXw/s1600/Mihai_Voda%2B011.jpg

    Dar ar trebui cineva care chiar se pricepe la desen sa o faca.

    Cat despre steaguri, nu e mare problema, exista multe firme private care fac steaguri

    http://www.fabricadesteaguri.eu/ro/#drapele_personalizate

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Noi am fost parte a Imperiului Roman Creștin, zis în Occident Bizanțul, steagul real al României este http://wahgfinal.wikispaces.com/file/view/485px-Flag_of_the_Byzantine_Empire_svg.png/32350337/485px-Flag_of_the_Byzantine_Empire_svg.png
    drapelul strămoșesc. Acvila de pe stema actuală copiază acvila Romei păgâne, prigonitoare de creștini, iar cea bicefală este a Romei creștine, Bizanțul, mai apoi Țara Românească, care este și pe stema sfântului Munte Athos.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca Sf. Cruce, care e biruinta, e cea mai buna pe steagul romanesc.

  9. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    si cine a lansat aceasta campanie de arborare a Steagului Tricolor fara Sfanta Cruce sau cu ce este specific acestui popor , capul de bour , acvila si leul ???
    nu sunt antihristii sau viclenii de la antenele lui voiculescu care vor a ingenunghea Acest popor si Aceasta Tara , a o scoate din A Sa Istorie , Al Neamului ROMANESC ADEVAR promovand acest Steag doar tricolor ...
    "dupa roade ii veti cunoaste "
    acestea sunt aratate si in profetiile Sfintilor Parinti , Sfanta Cruce cu cele 3 capul de bour , acvila si leul ...
    cel sau cea care semnezi Eli Sfantul Apostol Andrei a fost pe Acest Pamint ROMANESC si Ne a Increstinat si a ne Apara Acest Pamint dat noua de BUNUL DUMNEZEU si nu pe pamintul afganistanului sau pe unde ii mai poarta fiara apocaliptica pe soldatii si armata noastra pe care numai niste TRADATORI si VANZATORI AI ACESTEI TARI au facut acestea ;
    acest pact cu dracul si au Predat Armata tarii Acesteia in Alianta ...alianta cu fiara antihristica ...si armata .. ce armata mai avem ... parada unor vechituri ...
    Doar noi romanii care stam si traim pe acest pamint cu Acoperamintul Sfant Al MAICII DOMNULUI mai putem fi Armata Acestei Tari in rest ...praf si pulbere
    eli , nu spui asemeni ca soldatii se duc pe paminturi straine sa lupte ca aici acasa sunt luati in batjocura cu mizeria de solda ce li se ofera si nu exista Trai decent pe acest pamint al romanilor si Al ROMANIEI MARI ..
    sa nu spuneti ma ADEVARUL CARE DOARE si scoate mizeria la suprafata ...
    sa nu spuneti ca am ajuns sa fim ocupati de jidani si sistemul mafiot masono -jidanesc numit ue si nato ...
    DUMNEZEU CU MILA peste Acest popor si Tara Vanduta fara a avea habar macar cei ce mai traiesc pe aceste meleaguri ce au facut astia si ce fac cu noi ,
    amin!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Romania e Romania! Nu e nici Roma, nici Imperiul Bizantin si nici Muntele Atos! Masonii doar isi inchipuie ca au avut un rol in crearea statului modern roman. Noi existam din vointa lui Dumnezeu! Reprezentarea animalelor pe o stema nu e ceva anticrestin. Insasi Biserica are pe steaguri, in iconografie si in sculpturile ornamentale vulturi, lei etc. Mi se pare interesanta stema lui Mihai Viteazul.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ codrut
    Stema bicefala bizantina? dar ce s-a ales de Bizant? Nu stiu in ce masura heraldica stemei a contribuit la caderea Bizantului, cert este ca acum Bizantul nu mai e decat in istorie, in ramasitele arheologice etc precum afirmam mai sus si despre ramasitele culturale si "spirituale" a faraonilor!
    Nu inteleg dece trebuie sa ne abatem de la simplitate complicandu-ne cu atatea elemente simbolistice care nu fac decat sa creeze motive pt felurite interpretari?!
    @admin
    Tocmai Sfanta Cruce incerc s-o vad eliminind complicatiile cu simboluri heraldice...!
    Bineinteles ca duhovnicia in Muntele Athos e in scadere dramatica...din pacate Vremea puzderiilor de sfinti parinti de odinioara a cam apus in Sfantul Munte. Cauza o stie Dumnezeu! Nu pot afirma eu ca simbolistica steagului bicefal e de vina! Realitatea este cea care este!...precum afirmam si despre Bizant! Iar decaderea asta o afirma si ultimii doi mari asceti facatori de minuni, Porfirie si Paisie Aghioritul. Spuneti-mi, ce sfinti la nivelul acestor doi mai sunt in Sfantul Munte ca sa cred altceva? Insa ferice ca in ciuda acestor realitati, traiesc in lume oameni destul de induhovniciti, poate mai induhovniciti decat in Sf Munte...,semn ca Dumnezeu e mare si lucreaza inca la mantuirea noastra mai abtir acum in vremuri grele si chiar in mijlocul lumii !

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    romania exista si va exista, exista o seva ascunsa , ce va revigora mai devreme sau mai tarziu, , nu vanghele, va intra in istorie, nici ponta , ci ioa, gherghe, se vor destepta, doamne ajuta

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://oi48.tinypic.com/wmb5uu.jpg Steagul Romaniei ortodoxe, inspirat din steagul Bizantin si stema lui Mihai Viteazul. Steaguri ( de orice fel) se pot imprima la fabrica de steaguri.

  1. Pingback: Dezbatere: De ce drapelul Romaniei nu mai are stema pe el? Cine a hotarat scoaterea ei? « Saccsiv's Weblog

  2. Pingback: Cine a interzis stema de pe drapel? | Istoria-Romanilor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*