Sâmbătă, 16 februarie, la Târgu Ocna – Comemorarea Sfântului Închisorilor, Valeriu Gafencu

Sf. Nou Mc.Valeriu GafencuAsociatia PREZENT! organizeaza  sambata 16 februarie 2013  comemorarea anuala  Valeriu Gafencu.

Sambata 16 februarie 2013, ora 11:30 ii comemoram pe Valeriu Gafencu si pe fostii detinuti politici morti in timpul detentiei, printr-un parastas savarsit la Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena si inchinarea la Troita ridicata in cimitirul unde au fost ingropate cele peste 120 de victime ale comunismului cazute in temnita din Targu Ocna.
Ca in fiecare an, manifestarea este sprijinita de familia lui Valeriu Gafencu si de fostii detinuti politici care au impartasit acelasi crez romanesc.
Pentru orice detalii legate de comemorare nu ezitati sa ne contactati.

Asociatia PREZENT!
Costel Condurache 0726 314475 – [email protected]         
DETALII COMEMORARE TARGU OCNA 19 FEBRUARIE 2011

Program:
– ora 11:30, Parastas in (Biserica din) Cimitirul unde odihnesc trupurile fostilor detinuti politici si impartirea prinoaselor
– ora 13:00, Vizitarea Penitenciarului Targu Ocna

Listele continand date persoanelor interesate de vizitarea penitenciarului (nume, prenume, serie si numar BI/CI) vor fi depuse la Administratia Nationala a Penitenciarelor spre aprobare. Speram ca raspunsul (care va sosi oficial joi sau vineri) sa fie favorabil ca si in anii trecuti. Asadar listele raman deschise pentru inscriere pana miercuri seara (13 februarie).
Comemorarea este sprijinita de familia lui Valeriu Gafencu si de Federatia Fostilor Detinuti Politici si Luptatori Anticomunisti.
Pentru orice detalii legate de comemorare ne puteti contacta pe email: [email protected] sau telefon Costel Condurache – 0726 314 475.

Doamne ajuta!
Cezarina si Costel Condurache – Asociatia PREZENT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*