Conferință la Iași: Sfinții închisorilor. Părintele Justin ne cere să venim alături de fratele Danion Vasile

[youtube=https://youtu.be/6brbYNgu_hM]iasi2013.Vor vorbi: Părintele Hrisostom Manolescu, Danion Vasile, Ioan Enache, Ciprian Voicilă și alți invitați. Vor fi aduse sfintele moaște din care a izvorât mir în anii anteriori. Puteți citi aici mărturia fratelui Ciprian Voicilă de anul trecut, când a văzut într-o fracțiune de secundă cum s-a umplut cu mir racla aurie.  Prietenul Marian Maricaru a filmat ulterior moaștele:
[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=msre7TmTbOc]

Îi rog pe toți frații în Hristos să promoveze anunțul despre conferință. Vă așteptăm!

13 Comments

 1. Fratilor, ne vedem la conferinta, sa i cinstim pe Sfintii Inchisorilor ca sa ne ajute atat pe calea mantuirii cat si cu lupta impotriva cipurilor. Doamne ajuta !

 2. Slava Domnului pentru acest dar minunat…
  Cu binecuvantarea Parintelui Iustin, va asteptam intr-o astfel de actiune si in Bucuresti.
  Doamne ajuta!

 3. “BISERICA, CIPURILE SI MISCAREA LEGIONARA”
  Emisiunea se numeste Aktualitatea B1 tv.
  AICI PUTETI VEDEA INREGISTRAREA!
  http://inregistrari.b1.ro/view-aktualitatea_b1-84.html REPORTAJUL INCEPE LA: 01:12:02

  PARERI MAI MULT CONTRA, CU ATACURI LA MANASTIREA PETRU VODA SI LA LEGIONARI
  SE VORBESTE SI DE FILMUL CU HOMOSEXUALI, CARE A FOST INTRERUPT DE NISTE OAMENI, ACUZATII DE EXTREMISM.

  ACUZATII GRAVE DE EXTREMISM!

 4. la ce sa te astepti de la comunisti decat de acuzatii grave?a fost invins comunismul in romania? nu.deci hidra rosie inca exista si ataca…

 5. doar ati vazut cu ochii dvs..mafiotul conducator de clanuri tiganesit nastase a iesit din parnaie..si un amarat daca fura o gaina face ani grei de puscarie..

  1. Televiziunile in proportie de 80% dau numai mizerii……din pacate si noi mai asistam la ele, cum sa faci atat tamtam ca a iesit ala din inchisoare, hotul ala………! 3 mari hoti, basescu, iliescu si nastase. vanzatori de tara!

 6. Am participat la conferinta de ieri si a fost o incredibila dezamagire. Nici unul dintre vorbitori nu a ramas la subiect. Din 2h30 cat am rezistat, nu stiu daca se aduna 20 de minute de discutie ziditoare despre sfintii inchisorilor. In schimb s-au expus multe pareri vehemente despre crestinii din alte confesiuni, ajungandu-se din nou la bataia cu pumnul in piept cum ca noi suntem unicii depozitari ai adevarului (sau cu alte cuvinte.. Dumnezeu a fost din nou inchis in cutia mintii noastre). Multe (mult prea multe) paranteze si enorm de multe devieri de la subiect.

  Si sute de suflete care nu stiu daca s-au imbogatit cu ceva…. Eu personal am fost cu un grup de persoane, din care nici macar una nu a considerat ca a meritat participarea la conferinta.

  Dezamagita si trista…

 7. Ortodoxia, cu siguranta, este credinta autentica, daca vb de crestinism, e logic,

  Avem manastiri de peste 5oo de ani, si tu vrei sa cred intr o secta din anii ’80?
  Daca intri intr o biserica catolica, apoi intr una protestanta, si apoi in cea ortodoxa, vei vedea diferentza, clara! Clar, catoliciii s-au rupt de ortodocsi si protestantii din catolici. uita te la arhitectura, la icoane, la picturi, cum fiecare, a rupt din Biserica mama.
  Sunt zeci si zeci de argumente, slujbele, sunt calde si profunde la noi, e o intreaga arta, fata de manifestatiile cu tobe si chitari de la sectanti!
  Cum sa cred in anglicani, care accepta homosexualii, sau in evanghelisti care fac preoti din femei. Tie ti-ar placea, sa fi condus, de un episocp femeie, casatorita cu o femeie? Mie nu, chiar deloc!

  Biruinta Ortodoxa!

 8. @PK,
  Nimeni nu s-a batut cu pumnul in piept ca e ortodox la conferinta! Dar adevarul asta e: singura credinta dreapta e Ortodoxia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 Comments