VIDEO: Reînhumarea Părintelui Atanasie Ştefănescu

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CZ_HA-CAtZ4]

8 comments

 1. Serban Neicu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Dumnezeu sa-l odihneasca....sa-l aseze in randul celor drepti. Un om bun si inteligent, bun la suflet si care a ajutat pe multi, inclusiv cu bani...Pierdere mare pentru Manastire..

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Revin cu o veste in afara subiectului dar importanta

  Acum circa o luna si jumatate and trimis catre Ministerul sanatatii si Casa nationala de sanatate formularele descarcate de pe acest site prin care solicitam card fara cip

  Azi mi-a venit refuzul din partea autoritatilor de a mi se face pe plac.
  Redau succint cateva paragrafe din motivarea lor:
  " Potrivit Legii nr 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii .....(bla bla specific limbajului de lemn)....cardul national de asigurari de sanatate se emite pentru dovedirea calitatii de asigurat si se emite individual pentru fiecare asigurat cu varsta de peste 18 ani.

  mai urmeaza cateva paragarafe de limbaj sec si concluzia:

  "Neprezentarea cardului national conduce la acordare acestor servicii numai contra cost cu exceptia urgentelor medico -chirurgicale..."
  Avand in vedere contextul legislativ mai sus mentionat , rezulta ca nu se fac derogari......."

  Am redat pe scurt concluzia unei scrisori seci

  I aceasta situatie nu ne ramane decat sa luptam pana la capat
  REFUZAND ORICE CARD SI DOCUMENT CE SA VA EMITE SI CARE CONTRAVINE CREDINTEI ORTODOXE ( EU ASA VOI FACE...VOI CUM VETI CREDE DE CUVINTA)

  Doamne ajuta

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne ajuta..am gasit ceva de mare importanta pe un blog despre niste exorcizari despre o fata Maria si cum vorbesc demonii din ea , exorcizarea sa facut de pr. Ioanichie Balan in 1993 .. http://paisiee.blogspot.ro/2013/03/puterea-sfantului-masluminuni-din.html

 4. Iustina Bacosca

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @acc70
  Am trimis si eu si sotul formularele la Casa nationala..., Ministerul sanatatii, Colegiul Medicilor si Casa judeteana de pensii Neamt, cu confirmare de primire. Confirmarile le-am primit. Sa vedem daca primim aceleasi raspunsuri, asa cum ati primit si dumneavoastra.
  Dupa parea mea, dictatura este pe fata. Nu-i bai. Poti sa te judeti in instanta avand un avocat bun, cu riscul de a pierde, nu se stie....sau sa te lasi in voia Domnului si sa speri ca nu vei avea nevoie de acest carnet de sanatate in situatii de criza (un pic riscant dar cea mai buna alegere).
  Cu cat vor fi mai multi oameni care refuza dictatura cu atat vom fi mai credibili si vor fi obligati sa sa faca ceva sa ne "impace", caci suntem "impotriva curentului". Unde-s multi puterea creste! Oare cati oameni au luat atitudine si au informat autoritalile de faptul ca vor sa refuze cardul de sanatate si actele biometrice? Dupa parerea mea, acest demers trebuie realizat de fiecare in parte, fara frica.
  Doamne, ajuta!

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  VESNICA LUI POMENIRE !
  BUNUL DUMNEZEU SA-L POMENEASCA IMPREUNA CU CEI DREPTI,INTRU IMPARATIA SA !
  PARINTE ATANASIE, ROAGA-TE DE ACOLO DIN CERURI,PENTRU NOI PACATOSII,PENTRU NEAMUL ACESTA !

  DOAMNE AJUTA !

 6. Izabela Ghiorghiasa

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Am si eu o rugaminte : va rog sa-mi explicati de ce a fost reinhumat parintele Atanasie ?
  Nici nu stiu cum sa formulez intrebarea mea, dar sper sa imi intelegeti nedumerirea. Va multumesc!

  P.S. stiam ca se face la 7 ani,de aceea nu inteleg.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @Izabela Ghiorghiasa
   Dezgroparea Parintelui Atanasie a fost in urma unei intamplari minunate. Se sapa mormantul pentru alta persoana si s-a dat peste coltul sicriului Parintelui Atanasie. Parintele Justin a decis sa fie dezgropat.

 1. Pingback: Sinaxarul Sfinţilor din Închisori: Părintele Atanasie Ștefănescu, un mărturisitor pe Golgota neamului românesc - OrtodoxINFO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*