Copiii – ţinta cuplurilor homosexuale

paris_homosexuali

După ce a aprobat căsătoriile între homosexuali, Senatul, camera superioară a Parlamentului francez, a dat undă verde şi adopţiilor de copii de către cuplurile formate din persoane de acelaşi sex. Acest ultim pas deschide calea folosirii mamelor surogat şi procreerii medicale asistate. În ciuda protestelor în masă organizate în Franţa pentru împiedicarea intrării homosexualilor în legalitate pe toate planurile, iată că  socialiştii care se află la putere au hotărât că sodomia nu mai reprezintă un pericol pentru societate. Mai mult, homosexualii au primit din partea statului permisiunea de a perverti mii de copii încă de la cele mai fragede vârste, oferindu-le un alt model de familie, aflat la antipodul celei tradiţionale.

Situaţia din Franţa nu este singulară: demersuri pentru legalizarea căsătoriilor homosexuale se fac în lumea întreagă. Din păcate, şi în România, în ultimii ani, propaganda homosexuală a pătruns în toate sferele sociale, mass-media având un rol hotărâtor în tot acest efort al homosexualilor de a obţine încrederea publică.

Astfel, în februarie, Asociaţia „Accept” (a homosexualilor din România) a organizat Luna istoriei LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi persoane transgender) în mai multe instituţii de învăţământ şi cultură din România. Dacă anul trecut, activităţile dedicate acestui eveniment au vizat „Facultatea de Jurnalistică”, „Facultatea de Sociologie” sau Liceul „George Coşbuc” din capitală, anul acesta pe lista instituţiilor partenere s-a aflat şi „Muzeul Ţăranului Român”, instituţie reprezentativă pentru spiritualitatea poporului nostru. „Muzeul Ţăranului Român” urma să găzduiască un film cu tematică gay, în timp ce la „Facultatea de Sociologie” fusese invitat să conferenţieze profesorul homosexual Gert Hekma. De asemenea, anchetele desfăşurate în urma reclamaţiilor unui grup de părinţi au dovedit că la Colegiul Bilingv „George Coşbuc” se face propaganda homosexuală în rândul elevilor.

Prin reacţia promptă a unui grup de ONG-uri creştine, manifestările mai sus-menţionate nu au mai avut loc.

Asta nu ne opreşte să ne întrebăm, însă, cât timp ne mai desparte de legalizarea şi în România a căsătoriilor între homosexuali şi a adopţiei de copii de către aceştia?

În Vechiul Testament stă scris „să nu te culci cu bărbat ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune” (Levitic 18, 22) şi tot aici este prezentat cazul celor două cetăţi Sodoma şi Gomora care au pierit din cauza acestor pervertiri ale făpturii umane (Fac. 19, 4-28). Păcatul acesta poarta şi numele de sodomie, după denumirea cetăţii în care a fost săvârşit (Sodoma).

De asemenea, în Noul Testament, mai precis în Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel, capitolul 1, versetele 26-27, este precizată şi pedeapsa pentru acest păcat: „Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii. Asemenea şi bărbaţii, lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi, luând în ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.”

Conform canoanelor Bisericii Ortodoxe, „sodomia, adică desfrâul împotriva firii, precum şi împiedicarea cu ştiinţă a zămislirii de prunci şi lepădarea lor” constituie păcate de moarte (strigătoare la cer, v. Învăţătură de credinţă creştin ortodoxă, 110).

„Un pas către un stat fascist”

Aşa consideră Gordon Wilson, un fost lider al Partidului Naţional Scoţian, impunerea legalizării homosexualităţii. În faţa acestei forme de dictatură, reacţia unor state este remarcabilă. Astfel, Camera Reprezentanţilor din Nigeria a aprobat, în unanimitate, o lege care interzice căsătoriile homosexuale, în ciuda ameninţărilor administraţiei Obama şi ale premierului britanic. În acelaşi timp, fostul preşedinte polonez, Lech Walesa consideră că deputaţii homosexuali ar trebui să stea în ultimul rând de bănci în Parlament, şi chiar în afara Parlamentului, deoarece reprezintă doar o minoritate. “Nu vreau ca această minoritate, cu care nu sunt de acord – dar pe care o tolerez şi o înţeleg – să manifesteze pe stradă şi să îi facă pe copiii şi nepoţii mei să îşi întoarcă privirile”, a declarat recent Lech Walesa. “Eu fac parte din vechea şcoală şi nu mă gândesc să mă schimb. Înţeleg că oamenii sunt diferiţi, că sunt orientări diferite şi că au dreptul la identitatea lor. Dar să nu schimbe ordinea stabilită de secole. Nici nu vreau să aud vorbindu-se despre aceasta. Să o facă între ei şi să ne lase pe noi în pace, pe mine şi pe nepoţii mei”, a declarat fostul preşedinte.

De asemenea, de la începutul anului 2012, Rusia a început o campanie agresivă împotriva homosexualilor. După ce un tribunal din Moscova a interzis marşurile sau manifestaţiile homosexualilor pentru următorii 100 de ani, preşedintele Vladimir Putin a cerut să fie gândite amendamente la legea adopţiei care să împiedice adopţia copiilor ruși de către cuplurile homosexuale. Iniţiativa urmează implementării, de la 1 ianuarie, a unei noi legi care previne adopţia copiilor ruși de către americani, o mișcare extrem de controversată și criticată în presa intenațională. Controverse s-au iscat în Rusia din cauza dezbaterilor care au loc în Franța și Marea Britanie pentru a legaliza căsătoriile homosexuale. Oficiali din cadrul ministerului de Externe rus spun că aceasta va „scădea șansele” pentru adopție de către cupluri din acele țări.

Nu aceeaşi este, însă, poziţia României în faţa acestor presiuni, dezincriminarea homosexualităţii – prin abrogarea art. 200 din vechiul Cod Penal – fiind un pas hotărâtor în vederea aderării ţării noastre la U.E, decizie ce deschide deopotrivă drumul incestului şi pedofiliei… Să nu uităm că ultimul bastion al societăţii este familia. Iar scopul familiei şi al unirii trupeşti îl reprezintă naşterea de prunci. Ce răspuns vom da pentru indiferenţa noastră, acum, când familia este primejduită prin tot felul de măsuri cu tentă satanist-ateistă? E o întrebare care ar trebui să ne frământe pe toţi.

| doxologia.ro

18 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Atâta timp cât veţi perora cu astfel de texte plate nici o şansă de victorie. Pâna nu se va spune adevărul şi nu se va umbla la cauze bătălia asta e pierdută.pentru a rosti adevărul despre homosexualitate e nevoie de curaj care lipseşte cu desăvârşire din România.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    haves-de unde stii tu ca "lipseste cu desavarsire"de ce pui eticheta peste toata romanica.
    tine-ti ideile pt tine

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    celor care stiti engleza, recomand sa urmariti si siteul:
    http://orthodoxviews.com/

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, am auzit ca Pr.Iustin a fost internat astazi la Cluj ! Sa ne rugam cat mai multi pt.sanatatea Sfintiei Sale. Doamne ajuta .

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Sergiu
      Esti bun sa ne spui si noua sursa ta de astfel de informatii?
      Parintele Justin nu este la Cluj, ci in chilia sa de la maici.
      Martori sunt zecile de oameni care au au fost azi la sf. sa.

  5. dumitru pacatosul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Din Diaspora . Stiu si multi altii dintre noi stiu ca ,dupa 90´ ,au plecat din tara cei mai multi tineri .avand varstele intre 18- 40 de ani . / dar si f. multi dintre ei ,cinstiti si de buna credinta / . Deci astazi au varstele intre 40/63 / doua generatii / .Cati dintre ei au cunoscut pe bunul DUMNEZEU ,numai Domnul stie . Insa santem in afara tarii in jur de 4 mil. Foarte bine a lucrat DIAVOLUL si dusmanii tarii noastre . Insa si DUMNEZEU a strans si strange aluatul lui . Pt. ca ,multi au cunoscut pe DUMNEZEU in afara tarii , s/au traiasc in aceeasi turma pt. ca se simt F. bine si in siguranta . Ce trebuie facut dupa mintea mea intunecata si slaba ', initiative din partea multor oameni care traiesc intru Hristos si cu ajutuorul lui DUMNEZU, sa ne adunam ,cat mai repede ,sa ne cunoastem cat mai este timp . Totul sa fie fara interese materiale etc. , ci numai in numele DOMNULUI si poporului nostru si pt. viitorul copiii ,copiilor nostrii . Punctul f. bun . Manastirea Diaconesti ......Doamne ajuta !

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pe siteul petruvoda.ro se indica un telefon la care am sunat si mi s-a raspuns ca parintele Iustin nu este internat la Cluj, fratele Sergiu nu stiu de unde are sursele de informare dar posteaza tot felul de zvonuri neadevarate cum a fost si cel in care zicea ca parintele Iustin ar fi fost otravit.
    Cei care fac comentarii pe bloguri ar trebui sa faca o verificare minimala a informatiilor pe care le posteaza ca sa nu raspandeasca minciuni discreditand astfel si blogurile pe care posteaza astfel de comentarii.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Avva Arsenie Papacioc spune : "Nasterea de copii este o consecinta,nu e un scop al casatoriei. Scopul este stimularea reciproca pentru mantuire." Iar Avva Ghelasie de la Frasinei invata asa : "La cei ce nu pot avea copii,nasterea capata chipul implinirii duhovnicesti (...)."
    In absenta ipotezelor insa,se poate afirma orice,de aici pornesc si nenumaratele intelesuri ale conceptelor de familie si casatorie. Familia fara fundament crestin e din alt "film". Ceea ce tine de un crestin este sa-L marturiseasca pe Hristos in orice moment."Puterea crestina nu poate fi invinsa." spune Parintele Martir Ilarion Felea.
    Pace in suflet!

  8. Un oarecare neispravit

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acum incepe lupta cea grea ! Diavolul isi vrea " partea ce i se cuvine " din creatia lui Dumnezeu si vine ca sarpele la Eva cu ispitiri de genul : homosexualitatea nu e un pacat mare ! ACUM E VREMEA MUCENICIEI !

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frate, legat de Pr.Iustin, imi cer scuze, intr adevar nu e la Cluj, am sunat si eu si am vb cu o maica cu care ne cunoastem de acolo, insa ea mi a zis ca s a pus problema acolo la Parintele ca sa fie internat la Cluj, insa el a refuzat, dorind sa ramana la maici.Acest mesaj l am primit de la o doamna care tine legatura strans cu Manastirea, se vede ca a fost o mica neintelegere sau nu a mai urmarit daca Pr. a fost internat ci doar a auzit ca urma sa fie. Imi cer scuze inca odata si incerc pe viitor sa fiu mai atent. Oricum, e bine ca sa ne rugam pt.Sfintia Sa cat mai multi. Doamne ajuta.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Si orice duh care nu marturiseste pe Iisus Hristos nu este de la Dumnezeu,ci este duhul lui antihrist,despre care ati auzit ca vine si acum este chiar in lume." ( Ep.1 Ioan 4:3)

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Allertaaa!!! frati crestini nu se poate ca stradegia homosexualilor sa castige cat mai mult teren vor sa gastige cu orice pret majoritatea mondiala europiana si asa mai departe. Crestini nu se tem de suferinta de tot ce ridica Diavolul asupra lor unii crestini sunt pregatiti sa primeasca cu bucurie moartea sii asta nu ineseamna sa fii fundamentalist si nici islamist si nicici separatism . Homosexualitatea imi pare rau sa o spun dar toate tarile care vor adopta acesta lege de casatorie intre .. asa si asa.. sunt lipsite de Dumnezeu sunt lipsite de tot ce se poate numi Sfant si Drept. Asta nu este nici o crima a te impotrivi homosexualitati , este crima atunci cand tolorezi asa ceva . Acesta este un princibiu Scriptural si crestin . Cine accepta homosexualtitatea ar fi drepat sa nu mai jure pe biblie ci pe ce vor iei dar nu pe Sfanta Scriptura. Amin.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sunt curios ce ar fi spus biserica catolica la atatea acuze pe acesta tema

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Legalizarea legaturilor dintre homosexuali urmareste un singur scop, acela al abuzarii copiilor.
    Contractele notariale necesare transferului de bunuri au fost si sunt functionale intre persoanele de acelasi sex si deci argumentele (comunitatii) privind utilitatea protectiei juridice matrimoniale nu are nici logica, nici sustinere legala.
    Cel mai vehement opozant al legalizarii casatoriei intre homosexuali si acordarii dreptului la adoptie a fost Marele Rabin al Frantei, Gilles Bernheim.
    Acesta si-a afirmat punctele de vedere( argumentate si cu rezultatele studiilor de caz, publicate de psihiatrii si specialisti in pediatrie) in presa, conferinte, in fata reprezentantilor parlamentului si intr-o scrisoare de 25 de pagini trimisa atat Presedintelui Frantei cat si Primului Ministru.
    In finalul scrisorii, Marele Rabin face referire la "teoria genurilor si la queer theory (teoria bizarului)" de care se servesc homosexualii pentru a inlocui realitatea identitatii sexuale cu cea a orientarii sexuale.
    Aceste teorii ii dau dreptul individului sa se smulga din " capcana" conditiei de barbat sau femeie si sa adopte o atitudine variabila, functie de capriciile fantasmelor patologice proprii comportamentului deviat, caracteristic homosexualilor.
    " In numele tolerantei este ceruta recunosterea tuturor formelor de orientare sexuala, scrie Marele Rabin Bernheim, dar toleranta joaca doar un rol de cal Troian in lupta impotriva heterosexualitatii, norma sociala ce se vrea depasita..." - citat din articolul semnat de Jean -Marie Guenois in Le Figaro.
    Urmare a acestei pozitii ce nu lasa loc concesiilor, Marele Rabin a fost destituit ( eveniment fara precedent) de marele consistoriul al comunitatii evreiesti, sub invinuirea - pretext de folosire abuziva a unor texte cu caracter filosofic, fara autor precizat, in diverse lucrari si conferinte.
    In acelasi context, detractorii sai s-au referit la nivelul prea inalt al ambitiilor scolare si la incalcarea regulilor talmudice prin folosirea scrisului in ziua de shabat...
    Papa Francisc a declarat ca sustine pozitia fostului Mare Rabin, iritand atat comunitatea homosexulailor din Franta cat si pe cea a socialistilor si ecologistilor europeni.
    Pana in prezent, reprezentantul Bisericii Ortodoxe in Franta ( membru BOR), legat prin sentimente fratesti de homosexuali (afirmatie publica), nu a facut niciun comentariu, lasand loc unor interogatii si nelinisti firesti.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Suntem atenti la tot ce se intampla in lumea ce ne inconjuara.
    Am ajuns sa traim cu frica in suflet pentru inocentii poporului nostru si ne temem, cu precadere de raul adus din strainataturile cazuta sub viclenia celor fara Dumnezeu.
    In Elvetia a fost pus in dicutie publica proiectul de depenalizarea incestului!
    Avem datoria sa ne rugam pentru toti copii lumii.
    Sa privim lucid si fara concesii ce se intampla insa in tara noastra.
    http://www.gid-romania.com/Articol.asp?ID=5491
    Biserica Ortodoxa Romana trebuie sa propuna legi privind protejarea copiiilor de orice abuz fizic sau psihic, impotriva oricarei deviatii comportamentale a adutltilor.
    Copilul trebuie sa fie considerat drept exprimarea Sacrului si deci, orice atingere a integritatii sale trebuie sanctionata prin pedepse ne-prescriptibile.
    In occident, populatia civila a initiat liste prin care se solicita pedeapsa cu moartea pentru pedofili si propagandistii perversiunilor de natura sexuala (media, lobby homosexual, organizatii ce promoveaza libertinajul)

  1. Pingback: Marș de amploare, sâmbăta – 8 iunie: MARȘUL PENTRU NORMALITATE împotriva căsătoriilor și adopțiilor homosexuale | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam şi ţară

  2. Pingback: POST NEGRU si Marș de amploare, sâmbăta – 8 iunie: MARȘUL PENTRU NORMALITATE împotriva căsătoriilor și adopțiilor homosexuale – Ortodox in Tara Fagarasului

  3. Pingback: Nu uitati: Maine – Miting de amploare. MARȘUL PENTRU NORMALITATE împotriva căsătoriilor și adopțiilor homosexuale | Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*